GOTT NYTT ÅR!

just nu håller jag på med att fixa mej inför ikväll :)

sminket ikväll bli sotat och håret blir en favorit i repris ;) alltså , trippeltångslockat ! :)
hade det förra året också kom jag på , fast jag var dock nästan svarthårig då :)

det är lite smått kaos i badrummet nu också , både jag och syrran fixar oss och det är en enda röra :)

hoppas på en trevlig kväll och så får ni ha ett gott nytt år ! :D



(jag förra nyår ;p)


snabbuppdatering !



nu är fruktsalladen klar !
visst ser det gott ut ? ;D

nu blir det att ta på sig långkalsonger och sockor
och dra till strandvallen för att förbereda inför matchen !
en massa korv , kaffe, glögg och godis kommer jag sälja :)

bye !

fruktsallad :)



nu har jag nyss kommit hem från öb och ica :P
köpte frukt för 150 spänn :O
festligt kommer det bli iaf ;)


nu kommer min prins !
bye ;)

längtar till imorn !

idag vaknade jag klockan ett :O alltså för en kvart sen, så godmorgon kan jag väl säga ! usch , kan ju inte sova så här länge heller ! hela dagen försvinner ju :S men jag får skylla på att jag låg och läste cosmopolitan till klockan halv tre inatt :) idag så ska jag fixa lite inför imorn :P blir att åka och köpa en massa frukt till efterrätten imorn :P sen ska även anna komma hit och checka min nyårsoutfit , och så måste jag se vad hon säger om skorna och mina ben :O jag älskar ju skorna ! :S sen efter det så kommer min älskling hit ! måste ju såklart träffa han innan 2008 är slut :D haha ,.

men tror ni jag har kommit på några nyårlöften än eller ? nej . har idag på mej att tänka över det där riktigt ordentligt :) för imorn har jag inte någon tid i världen att tänka på det , för då blir det en massa fix hela dagen och så ska jag hjälpa till nere på strandvallen under matchen som det lär komma så många folk på :O förra året kom det över 1700 , närmare 2000 pers ! på lilla vallen ;) här ser ni några bilder ..



boltic-klacken på andra sidan :P





och här stod vi och hjälpte till ! ;)


vi får väl se om vi ses imorn ;) ?



-


puss&kram ! / elfström

my clothes !



köpte dessa söta örhängen , (på glitter :S)
och på bilden ser ni också halsbandet jag fick i julklapp :P



kjolen är från gina , och är marinblå :)
syns inte så bra på bilden men ..
detta var ett riktigt bra rea köp som jag är mycket nöjd över !



köpte även denna från gina , mycket skön :P
även detta var på rea :)



så här ser den ut i ryggen :)



fyndade denna på vila , och jag blev käääär !
så otroligt söt är den :D



och det var 70 % rea på den ! fattar ni ? :D



nu har jag äntligen fått mina skor !



mina bambiben :S



köpte även ett par jeans från vila , som det var 50 % rea på !
mörkblå och med hög midja :P

 

oh , my aassss !

(köpte även lite smycken och strumpbyxor idag)
-

vill inte visa nyåroutfiten än ;) utan det bli en liten överraskning !
men om ni har ögonen öppna på några bilder
så kanske ni kan lista ut vad det är jag har på mej ändå ;)

mycket nöjd över allt jag köpte idag faktiskt !
- allt kommer användas ;)

kläder, kläder, kläder ...

nu är jag hemma från staden ! blev en heldag med mamma och idag har jag fyndat ;) köpte en massa olika saker och nyårskläder ;) nyårskläderna är ganska vågade , eller ja , jag kommer synnas rättare sagt :P jag tyckte iaf det var snyggt , men det är ju jag det ;) fyndade rejält på vila också ! köpte ett par jeans, en blus och ett linne för ynka 390 kronor ! fattar ni vad billigt :D och jag älskar det ! tänker ta kort på allt jag köpte snart så får ni se ;) har ju även fått skorna nu , som emma köpte med från stockholm och jag älskar dom ! synd bara att jag har så smala ben :/ hatar mina ben just nu .. ibland kan dom va fina , men just till de här skorna såg jag lite ut som bambi tyckte jag :S fast mamma och syrran tyckte att det va snyggt :P blev sugen på att ha pumps på nyår nu också men jag ska nog inte köpa ett par skor till , har så många nu men jag älskar skor så varför inte ? :)

nej dags för korttagning , så att ni fattar vad jag pratar om !

hörs snart ;)

2008

året 2008 har varit ett underbart år måste jag säga ! när jag tänker tillbaka på året som gått så hittar jag bara helt underbara minnen  ! och hela året har varit så kul :D så därför tänkte jag nu bjuda på lite bilder från året som har varit :)



balen :) flickorna i klassen !



så underbart söta !



midsommar med mina brudar !



jag och syrran innan skruvstadsparken ! ;)



härj i skruvstadsparken ;)



fotbollslägret i lysekil i våras ;) snygga var vi !



en dag hos sara ! ;)



får verkligen inte glömma bort alla stunder i sommarstugan ;) högboda <3

om jag tänker på sommaren -08 kommer jag nog alltid tänka på högboda ;)
så därför bjuder jag på lite extra bilder från festerna därifrån !



jerker som sjunger westlife ! ;) med inlevelse kan jag lova :D



det blev mycket snapsar hela sommaren ;)


 
ett av de självklara nattdoppen ;)



ibland blir det för mycket ! ;)



jag och lisa ;)



brudar ;)



dans !








nej nu får det nog räcka ;) blev en del kort !
längtar så till sommaren när jag ser det här :D
och året -09 hoppas jag blir ännu roligare än detta året :P
perfekt skulle det va !

shoppingdag !

godmorgon kan jag väl säga ;) eftersom jag tror att många av er nyss har vaknat , jag själv har faktiskt varit vaken sen halv tio :) har faktiskt hunnit med att sola med anna , idag igen :O jag vet , jag vet ! shame on me :$ men solade inte länge , fick bara lite mer färg ;) idag ska jag faktiskt in till stan , äntligen ! ska se om det finns något kvar på rean , eller om det är helt utplockat :S ska även fixa nyårsoutfiten !  vilket ska bli kul , är rädd för att jag ska få panik och inte hitta något :S men jag vet vad jag vill ha så det går nog ganska lätt ändå :P ska ju vara kvar i stan med mamma ända till klockan nio, ska hämta emma och andreas som kommer hem från stockholm då :P

lovar att lägga in bilder på vad jag köper idag ;) fast det får ni nog se imorn !


puss&kram !

nyårsplaner !

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från natta :P var ju med josse innan det och fick se hennes nyårsoutfit , supersnyggt ! kollade lite på hockey och gick till natta :P där pratade vi om en massa saker och sen kom det lite mer folk , närmare bestämt alla vi som ska förfesta tillsammans på nyår :) bestämde en massa saker som när vi ska komma dit , men pratade mest om maten :P jag står för efterrätten iaf , sen blir det en massa smaskig mat innan det :) vi kommer lätt sitta och käka i minst två timmar då , gud vad mysigt ! citerar adde : "natta är som ett småbarn innan julafton , fast det är kanske ni med?" , ööh ja typ ! :D men det är bara kul , och vi hoppas så innerligt att det blir lyckat , just nu känns det inte som att det kan bli annat än kanon !

nej nu måste jag kila ! mina ägg är klara nu ;)

puss&kram ! :*

tack !



syrran du är en ängel !
skorna fanns inte i karlstad ,
så hon köper med dom från stockholm :)



träningsvärk :)

MALIN , JAG HAR TRÄNINGSVÄRK !  haha , träningen blev lyckad :D har mest träningsvärk i baksida lår och i rumpan men det är skönt ;) lite svårt att gå upp för trappor bara , men det går ;)

igår var jag ju med jocke :) vi satt hemma och tittade på tv typ , somnade nog bort ett tag båda två eftersom båda var totalt döda nästan ;P sen på kvällen blev det en tur till stan för att lämna passet till jonas som han hade glömt hemma :) bra snälla är vi som offrar oss så ! efter det blev det sängen direkt , och vi sov underbart och vaknade inte förrän klockan 12 idag :P då blev det upp och äta frukost och sen skjutsade han mej till yellow sun :P tänkte bli lite brun nu innan nyår (Y) efter att jag hade solat så fick jag gå hem , eftersom ingen var hemma och kunde köra mej :) men det gjorde inget , det är bara skönt med en promenad :D  nu snart så ska jag göra mej lite mat och sen ska jag ringa till dinsko och höra om skorna jag vill köpa till nyår ;) efter det ska jag ringa till josse och hitta på något med henne :) sen ikväll ska vi till natta för att prata om nyårsplanerna !




take care :)

bye !

stelfrusen !

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från träningen och jag kan lova att den var jobbig ! vi körde mycket ben denna träningen och malin gjorde det jättebra ! har jag inte träningsvärk imorn är det något fel ;) hade även avslappning på slutet ! drog ut en tjockmadrass , släckte ljusen och satte på "lugna favoriter" ;) jättemysigt var det , och skönt (somnade nästan) .. efter träningen så tittade jag 20 minuter av när jocke spelade , men jag höll nästan på att frysa ihjäl och mitt hår blev till is , så jag gick hem :) så nu sitter jag här och håller på att tina upp lite , väntar också på att mamma ska komma hem och göra lite mat åt mej ;) mums! sen är det bara vänta in jocke :D

ska nog lägga mej och läsa "om jag kunde drömma" sen när jag väntar på jocke :)  tycker alla borde ta och läsa den boken ! :) sist jag läste den så kom jag på mej själv med att sitta och le , bra fult iaf :P så då skrattade jag åt mej själv , men efter ett tag märkte jag att jag fortfarande log , haha ! :P



jag och mitt krull ;) (stelfrusen!)



puss&kram ! / elin

dags för träning :)

godmorgon! har nyss vaknat nu och sitter och äter frukost :) anledningen till att jag är uppe så här tidigt är att jag snart har träning :P eller träningen är klockan elva men jag åker dit tjugo över tio för att göra iordning och hjälpa malin lite ;) hoppas på en riktigt hård träning nu ! efter träningen ska jag nog titta på bandy , eller så åker jag direkt hem och äter istället :P sen efter matchen så kommer älsklingen till mej :D myyyyys !

-

igår var jag ju hos jossa :) och vi hade riktigt kul! åt först lite tacos och pratade , sen blev det singstar och dans till det , haha ! bra fult ändå , men kul :D jag drog dock hem ganska tidigt , innan tolv faktiskt , eftersom jag var så otroligt trött och kände att jag ville sova :P eftersom jag sov så lite förra natten .. så inatt var det gudomligt skönt att sova !

nej , borde packa väskan och dra iväg nu jag ! 

pusssss ! 

:)



nu bär det av till josefines place ;)

hoppas ni får en bra kväll  ;D

annandagsbandy :)

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från stan :) har varit där och tittat på bandy , slottsbron - boltic som jag nämnde igår :P och slottsbron förlorade med 2-10 tror jag , men resultatet speglade verkligen inte matchen ! slottsbron var faktiskt med i matchen i första halvlek , med i slutet av båda halvlekarna rann det iväg .. jag var ju även jättenära att vinna på matchlotten jag hade köpt , men det var tydligen Jim som hade turen på sin sida och vann istället :( efter matchen åkte vi in till stan en snabbis och där fixade jag med skorna jag ska köpa till nyår :P dom fanns inte men skulle komma till veckan så jag fixade numret till butiken och ska ringa på söndag eftermiddag och kanske förboka ett par om det går ;) så på måndag blir det shopping !

igår kväll var jag ju hos josefin haraldsson med brudarna också :) vilket var mycket mysigt :D vi hyrde två filmer som vi skulle se ; another gay movie och jiddra inte med zohan :P den första filmen var hemsk , man skulle nästan kunna säga att vi hade hyrt en porrfilm med en massa bögar  (inte för att jag har något emot dom) .. men sättet filmen var gjord på var en aning konstig ;) den andra filmen hade jag redan sett en gång och dög att se en gång till :) efter filmerna satt vi och pratade om allt möjligt och drog därifrån runt halv fyra , när nicke kom :P och jag och anna orkade inte gå hem så vi följde med sara hem och sov där istället :) eller ja , sov och sov ? vi låg och pratade tills vi blev pigga igen , och somnade någon gång runt klockan 8 på morgonen och gick upp klockan 10 ! sov alltså bara 2 timmar inatt , men är faktiskt inte så jättetrött nu :)

nu snart ska jag börja fixa mej lite och sen dra iväg till josefine göransson :P där det blir lite tjejkväll igen ! tacos och godis väntar , och lite dricka för de andra :P men jag sparar mej till nyår jag ! för då ni jävlar ;D ska ju även upp imorn och träna , göööööööttt !!! och malin olsson ska hålla i träningen och hon har lovat oss att den ska bli så hård så att vi inte kan gå efteråt :) det ser jag fram emot !

nej hade mycket att berätta idag märker jag , men det var allt !



hörs imorn !

love ! / miss e

tjejmys :)

nu har jocke precis åkt hem och han fick även öppna sin julklapp ! som innehöll ett armband , som dock inte är klart än ;) ska gravera in en text också , men det hann jag tyvärr inte göra innan jul vilket var lite synd :P men det kommer bli jättebra när det är klart :D

ska snart fixa mig lite och åka till josefin haraldsson, där det blir tjejkväll och mys med pizza , film, godis och en massa skitsnack skulle jag tro ;) imorn ska jag nog på annandags bandy också :P boltic- slottsbron , på tingvalla :) måste ju ses , sen på kvällen blir det troligtvis tjejkväll igen, men hos josefine göransson och lite dricka till det förhoppningsvis ;) sen får vi se vart det bär av :D





vi hörs av imorn !

puss&kram

juldagen

godmorgon får jag väl säga ! ;) sover så otroligt länge nu när det är lov :P vilket inte bra , en bit av dagen försvinner ju :/ just nu sitter jag med en ansiktsmask i ansiktet , en moisture mask var det jag fick ;) som återfuktar , vilket är bra för min hud ;) idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra , har ju hört att alla ska ut , men vart ska ni egentligen ? :S ska nog träffa min sötnos idag iaf och så ska han få julklappen av mej :D sen ikväll får jag se om det blir tjejkväll eller inte :D hoppas på att det blir !

längtar så till nyår nu faktiskt :D det ska bli sååå kul ! och nu kom jag ju på att jag måste ha några nyårslöften också ! förra årets nyårslöfte var inte så seriöst , så detta året ska jag nog ha fler än ett så att jag iaf klarar hålla något :P måste fundera på det där ett tag ;) måste in till stan till helgen och fixa nyårsoutfiten ;) och jag vet vad jag vill ha ! ska troligtvis inte ha en klänning , vilket faktiskt förvånar mig själv :D



vad ska ni göra på nyår ? ;)
 








dagens outfit ;)



idag hade jag på mej en grön polotunika från gina ;) inget märkvärdigt ..
till det hade jag min supersnygga klocka, ett guldhalsband och ett guldarmband !



sminkningen blev en grön ögonskugga , som matchade tunikan ;)

 

-

puss och godnatt ! ;)

julafton :)

hejsan , hoppas alla har haft en bra julafton ! det har iaf jag haft :P dagen började kvart över nio då brorsan rusar in i mitt rum och skriker att vi ska få öppna dom första julklapparna ! :P jag som var mycket trött , (eftersom jag inte kunde somna igår :O) gick nästan i sömnen kändes det som :P vaknade till och öppnade några julklappar och fick en ansiktsmask, nagelbandsolja, trosor, en väska och ett par vantar :P efter julklappsöppnandet så började jag fixa mej , och klockan tolv kom pappa och hämtade upp oss och så begav vi oss till våra kusiner :P där åt vi lite mat och sen kom tomten , vet inte varför vi hade en tomte när de minsta av oss är 13 år :O haha , men traditioner är traditioner ;) där fick jag present av pappa och farfar , vilket innebar att jag blev 1100 kronor rikare :D (välbehövliga pengar) efter det tittade vi på kalle anka och sedan var det bara att åka hem igen och börja om igen :P

väl hemma så hann man ta det lugnt några minuter sen fick vi hjälpa mamma med maten och så fick vi äta en gång till ! blev mycket mätt kan jag lova även och jag inte ens tycker om julmat :P efter det så var småkusinerna helt uppspelta och väntade på tomten , som kom efter att morbror morgan hade gått ut "för att köpa tidningen" :D julklapparna jag fick nu var en hudcréme , en duschcréme , ett guldhalsband och ännu mer pengar ! så nu har jag nästan 3000 kronor till mellandagsrean :D:D det är nästan det jag längtar till mest nu under julen !

just nu känner jag att jag vill koppla av lite , och bara njuta :P ska kanske testa ansiktsmasken också ;) är även ganska så trött efter allt som hänt idag , så ikväll ska jag sova tidigt :) bjuder nu på lite bilder från dagen ;)





syskonen elfström !









kusin cindy fick det största paketet ..



.. som innehöll en sackosäck med hannah montana på ! ;) och cindy blev överlycklig :D

GOD JUL !

nu ska det fixas och firas hela dagen !

uppdaterar senare ;)

ville bara önska er en god jul :D

bingolottos uppesittarkväll !

nu har jag precis tittat klart på bingolottos uppesittarkväll :P eller ja , jag ballade ur efter tvåans bingo eftersom jag inte vann (har mer tur i kärlek:P) och satte mej här istället :) (oj ,bingolotto är inte ens slut än kom jag på) vi åt iaf gröt hela familjen och tog även fram en skål med nötter som vi satt och käkade :) efter det fick vi (barn) öppna ett varsitt paket :P jag och emma fick oss en varsin sminkväska från makeup store , som var väntad och med min väska följde det även med ett sött armband ;) erik däremot fick en ny mobil , som han blev överlycklig för :D



 

tack mamma !

-

just nu sitter jag och funderar över vad jag ska ha på mig imorn :P
jag är ju så smart och kommer på det nu jag ;)
men jag är inte som alla andra och köper mej en julaftonsklänning , neru :P
det är lite för överskattat då man bara umgås med släkten :)
får väl återanvända något i garderoben istället , vilket funkar lika bra :D

ska bara vänta på att mitt nagellack ska torka , sen ska jag tvätta mej
och sen är det dags för sängen :P

måste försöka sova så att jag orkar med allt ståhej imorn ;)


pussss & godnatt !

bilder !

nu har jag nyss varit och solat och fått lite färg :) vilket var mycket skönt !

tänkte nu bjuda på några av bilderna som jag och syrran tog förut på våran promenad ;D














älskade syster ! vad skulle jag göra utan dej ? ;)

-

vad tycker ni ? riktigt mysiga höst kort :D
mysigt om det hade varit höst , men nu är det ju så att det är dagen före jul :S illa !

dan före dopparedan !

igår blev det ju mys med jocke , kollade på Jeff Dunham fast jag va så trött så jag inte fattade ett skit :P haha , fast roligt va det ! sen efter det gick vi och la oss och jag somnade som en stock :P men vaknade ju mitt i natten av att jocke pratar i sömnen som vanligt , och jag vet ju aldrig om han är vaken eller inte:P somnade om iaf , vilket var tur för han och vaknade runt halv elva när hans mobil ringde :) då fick han pallra sig upp ur sängen själv för att åka på träning , så låg jag kvar och sov ett tag :) men efter en halvtimme kommer syrran in på rummet och rycker upp mej och frågar om jag vill följa med ut och gå i det fina vädret :P och det var klart jag hängde med ! så nu har jag precis kommit hem , vi var väl ute ca 2 timmar och hade även med oss kameran så det blev en del vackra kort som ni får se senare ;)

nu väntar jag på att mamma ska laga mat , sen ska jag och emma åka iväg till yellow sun och få lite färg ;) och denna gången ska jag va försiktig ! :D ska även köpa lite godis till ikväll för då ska hela familjen vara klistrade framför tv:n och spela bingolotto och käka gröt :D myspys! ska även få öppna en julklapp då ;) hihi

nu är ju nyårs planerna nästan fixade också ! vi ska ju bara prata ihop oss om vart vi ska vara innan men sen är det nog säkert att vi drar till folketshus i slottsbron :P hoppas bara att alla som drar dit sköter sig och har kul ! för vad är meningen med att dra till en fest och förstöra och börja bråka ?! nej sånna folk kan dra åt helvete ..




julafton imorgon också ! :) vart är snön ? :S


pussssssssss ! / miss e


jul

idag har jag julpyntat på mitt rum och även klätt julgranen , med viss hjälp av syrran ;)
har ju även packat in alla julklappar , så nu är allt fixat och klart !



min docka måste ju också vara lite julfin ! hahaha xD



små söta tomtar och mitt träningspris ;) hihi



familjen elfström's julgran ! inte den vackraste kanske men jag älskar den ändå ;)

 

syrran som försöker få spiran på plats :P

-

nu är älsklingen här så måste kila !

ha en bra kväll ;)

steg-för-steg

jag tänkte nu visa er en steg-för-steg sminkning :)

1. Det allra första jag gjorde var att lägga en eyeprimer över hela ögonlocket och ända upp till ögonbrynen :P Eyeprimern är nästan ett måste om man vill att sminkningen ska hålla hela kvällen eller för att den inte ska lägga sig i ögonvecken. Sedan lade jag en silver-glittrig skugga över hela ögonlocket och ända upp till ögonbrynen , som en bas ;)



2. Efter det lade jag en svart skugga som en trekant längs ut på ögonlocket . Och suddade sedan ut den ordentligt som ni ser på den andra bilden :P

 


3. Efter det så lade jag ännu mer svart ögonskugga längs globlinjen och suddade uppåt och utåt så att den blev mer kattliknande. Jag lade även den svarta ögonskuggan på nästan halva ögonlocket ..



4. Efter det så tog lade jag en svart skugga under ögat , så nära ögonfransraden som möjligt och suddade ut den så att den blev tjockare längre ut och flöt ihop med ögonskuggan på ögonlocket.



5. Efter det tog jag en stor borste och lade den silver-glittriga ögonskugga (som jag hade som bas) över det svarta och på hela ögonlocket och ända upp till ögonbrynen igen. Jag målade även ett tjockare streck med eyeliner på ögonlocket för att få mer inramade ögon och fyllde i ögonsbrynen med en ögonsbrynsskugga :) jag avslutade sedan med mycket mascara :)



-





resultatet ! vad tycker ni ?

(ögonskuggan är dock mycket mer glittrig i verkligheten :P)

-

använde mej av den nya ögonskuggspaletten från HM
och mina penslar från skolan såklart :P
mascaran jag använder är define-a-lash från maybellinne (den rosa)


älska skorna !



åh vad jag älskar de här skorna ! dom är så otroligt snygga ! :O
finns dom kvar efter jul så ska jag ha dom !
jag älskar dom ! och jag kan lova er att dom är ännu snyggare på :D
tänk er de här skorna, ett par svarta lacktajts och en snygg tröja till :D underbart!!!

 från dinsko för 449 :- :)

 

de här två kläningarna från nelly.com är också otroligt snygga !

julklappshandling ;)

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från stan och kom faktiskt hem några hundra kronor rikare ! haha , det är inte ofta det händer :P men anledningen var att jag mötte upp viktoria i stan och fick pengar av henne som hon var skyldig mej ,  vilket passade mycket bra nu när min plånbok är ganska så tom :P käkade ju även på amigo idag , och det var supergott och de var jättetrevliga (nästan för trevliga) . Fick nästan inte fram ett ord när jag skulle beställa eftersom jag blev distraherad av hans enorma smile ;) hjälpte ju även lillbrorsan att köpa alla hans julklappar , och det blev riktigt bra ! vet ju nästan vad jag ska få också ;D hehe ..

märker ju också att jag inte har så mycket att skriva om längre när jag inte går i skolan eftersom det inte händer så mycket just nu :P och eftersom jag inte har något speciellt för mej så tänkte jag försöka bjuda på en steg-för-steg sminkning såhär före jul ;) men det uppdaterar jag ikväll isf ;) och så får jag se ifall syrran kanske stäler upp som modell , annars får ni stå ut med mitt ansikte igen ;)


vi hörs av ikväll , med ännu ett sminktips ;)


love ! / elfstrom

Bratz ;)

igår var jag med malin , anna och sara :P åkte till sara först och var där och pratade sen gick vi ner till happy för att hyra en film och köpa en massa godis , chips och dricka :P och filmen vi hyrde var Bratz ! ;) haha , och den var faktiskt ganska så bra :P en riktig tjejfilm och en riktigt ful sångsnutt com vi spolade tillbaka flera gånger och lyssnade på :) var mycket trevligt att umgås med er brudar och prata om lite planer inför juldagen och nyår , inte något bestämt än men :P

idag ska jag följa med syrran in till stan :P och så ska jag hjälpa lillebror att hitta julklappar till oss ;) ska även försöka hitta en nyårsklänning som jag ska köpa efter jul ;) eftersom jag just nu är så gott som pank efter julklappsshoppingen ;) ska även försöka julpynta mitt rum idag och kanske klä julgranen ! ;D gud vad mysigt !

nej nu ska jag börja fixa mej lite ;)


hör av mej senare !

puss&kram ;)

för er med kluvna toppar !

jag tänkte nu ge er ett tips på produkter för hår med kluvna toppar ! Schwartzkopf oil nutrive serie för längre hår är rena drömmen ! själv använder jag deras hårtoppsserum nästan varje dag och jag kan lova er att man ser resultat direkt :) mitt hår blir mjukare och inte lika spretigt som det brukar vara :P tuben är dock liten och men kostar bara ca 50 kronor , och det är vekligen värt att testa det ! :)
 
  

jag lovar er ! ni måste testa det :)

har även använt hårinpackningen som också är underbar !

blondinbella , ett skämt ?

hejsan ! just nu sitter jag och tittar igenom blondinbellas tvdagbok på youtube och herregud vad dåligt måste jag säga ! antingen gör hon till sig enormt mycket eller så är hon helt enkelt blåst ! :S och hennes sminktips i första klippet skrattade jag gott åt iaf ;) haha ! titta själva så får ni se :P

"gud vad jag hatar att diska, och städa! åh guuuuud , jag ska ha städhjälp"

ganska så patetiskt ! eller vad tycker ni ? :P

igår var ju "david och gänget" här och min älskling + lite folk och det blev singstar till en början , men sedan började vi spela kort :P poker , vilket jag sög på ! men när vi spelade bluffstopp så vann jag efter som jag är så bäst på att bluffa :D haha , mycket trevlig kväll måste jag säga ! 

-

dagen idag kommer bestå av lite städning och sen ska jag vara med anna och sara :P ska bli riktigt roligt att träffa dom ! sen skulle vi egentligen ha klätt julgranen här hemma idag , men då märkte mamma att julgransbelysningen inte fungerade så det får bli imorn istället :)

och vet ni ? bara tre dagar kvar till julafton !



take care ! / e


bandypremiär !

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från strandvallen :) idag var det ju hemmapremiär för slottsbron och det blev säsongens första vinst för dom ! de vann med 5-3 , fast det blev lite slarv på slutet :P mycket bra gjort för en gångs skull slottsbron ! de spelade dock mot Helenelund som låg sist i serien , men vinst som vinst :P

innan matchen hann vi ju även med en fotbollsträning på två timmar :) vilket var mycket skönt ! körde lite hinderbana och sen mycket hård styrka , så jag hoppas på träningsvärk imorn :) älskar att ha det , för det är skönt och så känns det att man har gjort något :P

kvällen är ännu oplanerad ;) men jag vet iaf att det blir en lugn hemmakväll :P igår var ju jocke här och det blev mys med tacos och en julfilm , hihi :P sen så gick vi och la oss gaska tidigt , men ingen av oss var värst trötta så istället låg vi och pratade jättelänge om allt möjligt och kom även på en ganska tragisk sak , att jag inte har några killkompisar :O vad hemskt egentligen :S jag har inga killkompisar som jag pratar med ofta så som jag gör med mina tjejkompisar .. jag har inte tänkt på det innan , och tycker inte det är värst synd eftersom jag har mina brudar, men lite tragiskt är det ändå :P hehe




puss&kram / elin

veckans sminktips !

VÅRDA DIN HY!

Nu tänkte jag ge er tips på hur ni ska ta hand om ert ansikte , och alltså berätta för er om hur vi gjorde i skolan i onsdags :) För allt handlar ju inte bara om smink , så detta kan man väl säga blir denna veckas sminktips :P Och vem vill inte ha ett rent och fräscht ansikte ? :D

1. Vi började med att tvätta oss med Face Stockholms cleansing lotion. Denna tar bort eventuella sminkrester i ansiktet
och innehåller Aloe som gör så att huden även återfuktas




2. Sedan använde vi Face Stockholms eye makeup remover runt ögonen.



3.  Efter det gnuggade vi in Face Stockholms Cleansing Powder i ansiktet. Det här pulvret skulle man blanda med vatten först och sedan ta på. Detta är också en remover som tar bort smink och annan smuts som man har i ansiktet , och rengör ordentligt



4. Efter att vi hade tagit bort allt gammalt smink ordentligt så peelade vi ansiktet med Face Stockholms Green Tea Exfoliator. Och jag lovar er , den var jätte bra !  Det tog bort alla döda hudceller i ansiktet och rengjorde på djupet och mitt ansikte kändes jättefräscht :) Denna peelingen ska användas två gånger i veckan :)
men jag brukar oftast bara peela mig en dag i veckan :P



5. Efter peelingen var det dags för en ansiktsmask :P  Och eftersom jag är torr i hyn så använde jag Face Stockholms Moisturizing Treatment Masque . Den var genomskinlig och när den torkade så kunde man dra av den :P  Fast det gjorde lite ont , så den tvättas bäst bort med ljummet vatten.
Ansiktsmasken var superbra!



har man fet hy kan man använda den lila istället ;
Face Stockholms Treatment Masque for Oily Skin

6.  Efter att vi hade tvättat bort ansiksmasken så sprutade vi Face Stockholms Balancing Toner över hela ansiktet. Tonern återfuktar ansiktet och är jättebra ;) Kan även sprutas över ansiktet när man bär smink ! Vi smörjde sedan in ansiktet med Face Stockholms Seaweed Cream som även den återfuktar och tillför en massa ämnen som är bra för hyn. Vi avslutade sedan med Face Stockholms Eye Gel  under ögonen. En kylande Gelé som är återfuktande och även kan minska påsar under ögonen och piggar upp ögat :)

alla dessa olika produkter är ju inte nödvändigt att använda , men är mycket bra att ha ändå :P jag brukar tvätta mej med en djuprengörande toner morgon och kväll och även smörja in mej med en bra dagscréme på morgonen som inte gör mej för fet i aniktet och på kvällen smörjer jag in mej med en fetare nattcréme . Sedan brukar jag peela mej en dag i veckan (om jag kommer ihåg) . Ansiktsmask händer det inte så ofta att jag gör tyvärr , men det ska bli en ändring på det :P ska försöka hinna med det en gång i månaden iaf ;)

inköpen ;)



de här skorna köpte jag idag :) så snygga !
399:- på skopunkten (fick dom för dock för 300)



och denna ögonskuggspaletten köpte jag igår , perfekt nu inför jul och nyår :)
kostade 59.90:- på HM :)

jullov!

nu är det äntligen jullov ! :D

dagen började med julavslutning i skolan med en massa folk som sjöng och så sjöng även rektorn en låt av Ulf Lundell ! ;) haha , sen så får jag ju inte glömma Desirée som vann julskinkan och fick ta emot den och två biobiljetter inför hela skolan , you go girl ! ;)

efter julavslutningen så gick vi till waynes och fikade ! satt och snackade om allt möjligt och sedan började vi spela plump :D haha , årets sista plump med klassen blev det ! sorgligt men sant .. "plumpalicious"

efter fikan så gick vi på stan och jag hittade ett par ursnygga stövlar som jag köpte ;) och köpte tillsammans med viktoria så de blev en hundring billigare ;) köpte även en julklapp till jocke som kommer bli perfekt när den är klar :D den kommer tyvärr inte hinna bli helt klar innan julafton men jag hoppas han överlever ! :P

nu har jag nyss kommit hem och ska börja julstäda mitt rum lite snabbt :P sen ska jag gå ner till vallen , där jocke är ;) och så ska vi åka skridskor , haha xD jag som är helt slut i fötterna efter att ha sprungit på stan i högklackat en hel dag :P men det funkar nog ! kvällen blir annars helt lugn för mej ;) och mysig ..

hoppas ni får ett underbart jullov ! det ska iaf jag ha :D


kisses & hugs / elin

julavslutning :)

imorn blir det julavslutning i betlehemskyrkan för min del och efter det fika med brudarna ;) och så är det ju såklart jullov !
 

och om vädret håller i sig imorn så ska jag och jocke åka ner till strandvallen och åka skridskor ! ;) hihi , får se hur det går med den talangen ! kan ju iaf åka lite och kan faktiskt skryta med att vi startade upp ett tjejlag i slottsbron några år där vi spelade och var med i lilla VM till och med och kom trea (av tre lag) haha ! sedan har jag och emma även varit med i tingvalla dam några matcher ;) emma var med på en cup , och jag var med på en seriematch :P och bra som jag är så gjorde jag mål också ! ha ;)

måste hitta julklapp till min skrutt också :P har ju sett lite fina grejer , men vill ha något som verkligen betyder något ! något som verkligen visar hur mycket jag älskar honom :) jag ska ju inte behöva lägga ner en förmögenhet heller , det är bättre att det kommer från hjärtat :) men känner jag mej själv så kommer jag lägga lite extra mycket pengar ändå :P






föresten glöm inte  hemmapremiären på strandvallen på lördag !
årets första allsvenska match !
det får ni bara inte missa !
kl 13.15

härliga torsdag ..

hellu ! nu har jag nyss tränat och idag gick det så himla lätt att springa kan jag lova er ! benen gick av sig själva ! och så kändes det som att jag orkade springa hur mycket som helst så jag tog en omväg för att få springa lite längre bara för att det va så skönt ;) haha , bra konstig är jag nog .. efter springningen körde vi ju styrka som vanligt och jäklar vad tränade vi kommer bli ! hihi , bra humör var jag på efter träningen men humöret sjönk ganska snabbt när jag kom hem och fick se skolkatalogen :/ eller ja , först blev jag glad :P men sen såg jag mej och då sjönk humöret till botten .. blä !

dagen förövrigt har varit helskön ! var i skolan vid nio och fick en julklapp av jenny våran mentor :D hur sött som helst va det ! ett liten ljuslykta med ett hjärta på :P och så sa hon innan vi öppnade "nu under jullovet vill jag bara att ni ska koppla av och inte tänka på skolan ett dugg ! lev bara livet ;) och använd julklappen och njut ;D" så gulligt så ;* efter julkappen gick vi ner till aulan och tittade på love actually och efter det slutade vi :) (fast måste berätta vad som hände när vi slutade) vi i stil ville ju såklart krama Jenny en sista gång innan jullovet så alla trängdes för att ge henne en kram , sedan kramade lina och victoria varandra i trappen och vips så har dom såklart snubblat ner för ett trappsteg och ligger på golvet ! xD hahahahah , gud vad jag skrattade !

efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp syrran :) eftersom vi skulle gå och titta efter julklappar .. och vet ni ? vi hittade inte en enda julklapp :P har ju bara julklappen till jocke kvar nu , så den får jag fixa imorn ! ska bli något riktigt finurligt :D haha! köpte mej iaf ett par mysiga mockavantar, ett hårband som jag kan träna i och såklart en ögonskuggspalett ;) handlar nämligen alltid smink när jag är inne i stan , vet inte varför , men det blir bara så ;) och smink kan man aldrig få för mycket av!



julklappen ;)

"tänd ett ljus, och låt det brinna ..."

-

mindre än en vecka kvar till jul nu ! iiih ..


puss och hej ! / miss  e


ut och springa !

nu är det dags för träning !

uppdaterar senare ;)


hårvisning på UNO

hejsan ! nu äntligen har jag lite tid över för att sitta här och nörda mej :) dagen idag har varit stressig men så rolig och aldrig att jag skulle viljat missa den :) dagen började i studion där vi gjorde ansiktsbehandlingar på varandra med djuprengöring , peeling, ansiktsmask + en massa crémer och massage :) kan det bli en bättre start på dagen !? :D efter det åt vi lunch och sedan var det bara att bege sig till UNO för att börja sminka modeller :P fick börja med att sminka tvåkillar , en som skulle ha romantiskt som tema  och björn från inredning som skulle vara rockig :) och det var skit kul ! sen fick jag sminka en tjej som hade jultema , så det blev glittriga ögon och röda läppar :) efter tre modeller för min del så var klockan ungefär fyra och allt var i full gång :P stressigt men underbart ! alla modeller såg supersnygga ut med sina frisyrer, kläder och framförallt sminkningar :D de som höll i hårvisningen var några från frisör trean på skolan och visningen var deras projektarbete :P modellerna hade fått anmält sig frivilligt och de flesta hade blivit klippta och färgade några dagar innan ! synd att jag glömde kameran hemma , men jag lovar er , ska försöka fixa fram några kort så att ni får se ;)

efter visningen , eller klockan fem när jag drog så blev det donken med tina och linnea och sedan satte jag mej på bussen och åkte hem :P hann vara hemma 50 minuter och sedan fick jag gå ner till "kuben" för att träna fotboll :P skönt ! dagen idag har varit otroligt lång och intensiv och nu är jag så trött så att jag snart somnar ! så sängen väntar ..


"en vecka kvar till jul"


over and out! / e

intervjuad av "Pölsa"

idag har vi pysslat med byggkillarna ! vilket var riktigt kul ;) fult bara att lärarna verkade tro att vi va tre år eller något :S " vill du ha ett litet bokmärke kanske? eller en glitterpenna? vet du hur man viker?"  hallå ? jag är faktiskt 16 år !! sen så kom ju Björn Starrin (pölsa) :D och då blev alla uppspelta och skulle fram till han och prata , sen gick han även runt vid borden när vi satt och pysslade och då kom han fram och intervjuade mej och jag bara skrattade och skämde ut mej rejält :O men sen så fick jag , julia och ludvig(?) från bygg gå upp i studion och göra en riktig intervju , så det andra klipps nog bort om jaag har tur ;) hihi .. var ju lite smått nervös så kommer inte ihåg vad jag svarade , så jag är beredd på att bli utskrattad!  och jag lovar ni lär skratta om ni ser det :D ikväll klockan 22.30 i programmet eftersnack i SVT2 !  (om ni vill se mej göra bort mej vill säga)



jag och björn ! haha , var bara tvungen ;) (ursäkta mitt ansiktsuttryck)



pyssel med bygg :P vi skulle egentligen försöka göra en barstol
men den blev misslyckad så vi sågade av den
och vips så hade vi en liten pall istället ;D
som vi skämdes över ! hahaha xD



lyckades även denna gång hamna i samma grupp som denna sötnöten ;)

-

nu snart ska jag äta mat, och sen kommer jocke :) blir att vara med han hela eftermiddagen och sen titta på mitt misslyckande i TV:n ! haha ;) och imorn ska våran klass sminka modeller på UNO hela dagen , så det blir att vara där till klockan fem imorn :P men längtar faktiskt lite , för det är så kul ! ska försöka ha med kameran denna gången och ta lite bilder :D


ha det bäst !

puss&kram !

plugghäst !

nu har jag precis blivit klar med bokrecensionen och var duktig och gjorde fyra vg/mvg- uppgifter :) sen har jag även gjort klar min textanalys av låten varning för ras av Lars Winnerbäck ! good work elin ;D suttit och pluggat sen jag kom hem från skolan så nu ska jag snart lägga mej i sängen och läsa ännu ett kapitel ur boken om jag kunde drömma istället :P har inte kommit så långt men den verkar bra hittills ;) ska ju troligtvis gå på bio på twilight till helgen också eftersom min sötnos ville bjuda mej :D

och vet ni vad jag fick reda på idag ? att jag kanske ska bli intervjuad av Björn Starrin (pölsa) imorn när vi ska pyssla med bygg och vara med i ett inslag i programmet eftersnack i Svt :S ska tydligen få frågor om julen , haha :)  jag är ju egentligen reserv för malin albertsson , men hon var sjuk idag och är hon det imorn så är jag hennes ersättare :P fast julia ska nog vara med mej som tur är ! jag kommer ju skämmas ihjäl när jag ser det , för det är så hemsk att lyssna på sig själv :O men berättar väl mer om hur det var imorn ;) om jag överlever!



föresten så har jag fått årets första julklapp ! från BBM ;)
en chokladask och en låda med ostar och kex ;) hihi






julgodis ;)

måndag! och denna dagen hade vi bestämt att vi skulle julpyssla med klassen ! så morgonen bestod av idrott med eget val - vilket (tyvärr) alltid leder till tjejsnack inne i gymmet ;) efter det så blev det en välbehövlig cola för mej och viktoria och efter det åkte vi iväg till skolan :P där blev vi indelade i tre olika grupper för att sedan börja göra julgodis ;) min grupp gjorde rocky road kakor :) har aldrig testat det förut men kan lova er att dom blev jättegoda :D de innehöll pistagenötter, mörk choklad, dumle och marshmallows ;P ( vi hade tyvärr inga jordnötter :/)

här är receptet:

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min

Ingredienser för 12 kakor

600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows 3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

-

Gör så här:


1.
Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2.  Skala och hacka nötterna.
3.Blanda samtliga ingredienser.

4. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

5. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.

(receptet kommer från programmet Leilas Jul på tv4 :P med kocken Leila Lindholm)

hoppas det smakar!







visst gjorde jag ett fint marsipan hjärta (a)


hallvärmländskan :)

igår var det söndag och då var det dags för hallvärmländskan :) vårat lag är ju med i grupp 1 och spelade därför denna helgen i arvika :) vi var tretton spelare som åkte iväg, varav fyra var 95:or (skitbra spelat av er ! :D) och så hade vi ingen målvakt med heller :) så målvakterna denna dagen var Sussi, Malin H, Malin O och Sofie ;) mycket bra gjort av er att ställa upp för laget så där :D motståndarna denna helgen var värmskog, eda, arvika och torsby :) två förluster och två oavgjorda blev det .. och måste än en gång skratta lite åt vad svårt vi har att göra mål , men jag lovar er , det kommer ! :) vi sköt iaf mycket , och målvakterna hade stolparna och ribban på sin sida ;) måste säga att jag älskar att spela fotboll , och detta är nog på grund av vårat underbara lag ! hade nog inte tyckt det samma om det inte hade varit för Slottsbrons IF Dam ! och nu tror ni säkert jag överdriver , men nej ! vi har alltid roligt , även om vi förlorar :P och det är väl det som räknas ? 

resten av dagen spenderades med min älskling :) och eftersom jag var ganska slut efter fyra matchen och han ganska slut efter lördagens händelser så blev det en myskväll med godis , cola och filmen liar liar :) det blev även en tidig kväll för oss båda vilket var välbehövligt :P









tack & hej ! ;)

taaz.com



http://www.taaz.com/index.html

på denna sidan kan man göra om sig typ ,
testa olika frisyrer , sminka sig och även byta ögonfärg ;)
här ser ni ett exempel !
passar jag i blå ögon eller ? hihi ,
jätterolig sida faktiskt :)

 

ni ser ju skillnaden om ni bläddrar ner till förra inlägget ,
där är ju orginalbilden ;)

lucia :)

idag vaknade jag klockan tio hemma hos jocke med världens huvudvärk ! märkte att jag bara ska hålla mej till en sorts dricka ;P vi låg kvar en stund och myste och sen gick vi upp och åt frukost :P hade tänkt skippa frukosten med anne-lie tryckte snällt ner en smörgås och ett glas oboy ändå :P efter det skjutsade jocke hem mej för jag hade ganska så mycket att ta tag i hemma efter gårdagens bravader :P och smart som jag är så smällde jag igen jockes bildörr rakt på mitt smalben !!! ajajaj , så kan det gå :S när jag kommer hem , får jag se att pappa är hemma :S shit tänkte jag ! men han bara tittade på mej och sa: "ja det ser ut som du har mycket att städa nu :P"  och ja, det hade jag ! fick plocka bort alla tusen flaskor, dammsuga, diska och även skura golvet på hela nedervåningen :) så nu är det kliniskt rent här hemma :P var även tvungen att vädra eftersom det luktade +46 cassis/lime i hela huset :O  det var ju lite gott kanske ...





nu sitter jag här och har nyss ätit en "dagen-efter-pizza" och fatta vad underbart det är ! är sugen på godis också , så idag blir det nog bara en lugn mysdag framför tv:n för mej .. men det värsta är att jag är helt ensam hemma och det är tråkigt ! jag har något sorts människoberoende och vill ha någon hos mej hela tiden :) annars om ingen vill göra mej sällskap så sätter jag väl på musik på högsta volym och lägger mej i badkaret en stund och njuter ! blir ju en lugn luciakväll för mej :) hahaha , skrattar åt mej själv just nu , för jag sa just för mej själv: "just det, det är lucia idag !"  hade helt glömt bort det eftersom allt firande var igår ;)

imorn blir det att gå upp tidigt , eftersom jag ska åka till arvika och spela fotboll :) vi är med i något som heter hallvärmländskan då man spelar i inomhushallar på konstgräs :) imorn ska vi spela tre matcher tror jag :P och jag hoppas att det går bra för oss ! man vet ju aldrig , men jag är bra sugen iaf :D wish me luck !


take care! / e

veckans sminkning :)

tänkte att jag skulle lägga ut en sminkning nu :P
sminkningen är från igår på tjejkvällen :)
jag tycker den är ganska enkel och går fort att göra :)

-

gör så här:

först lägger du en bas med foundation , och eftersom jag har gått igenom hur man lägger en bas i ett tidigare inlägg så går jag inte in något djupare på det :P efter att du har lagt basen så lägger du ett tunt lager med eye primer på ögonlocket :) (finns att köpa hos makeup store och andra butiker) efter det lägger du dipliner efter ögonfransraden och gör den "spetsigare" i kanten :)  som du ser på bilden här nedan :



tjockleken på eyelinern kan du välja själv , jag valde att göra den ganska tjock :P

efter att jag har dragit eyeliner så lägger jag en guldskimmrande lösögonskugga över hela locket,även i ögonvrån och lite under ögat, precis under ögonfransarna. Jag nämnde ju också att du skulle lägga en eye primer på ögonlocket och den gör så att lösögonskuggan sitter kvar , det gör den inte annars och ger inte samma effekt :P det är därför du ska ha det på ögonlocket :)



på bilden ser ögonskuggan orange ut , med det är den inte i verkligeheten :P
det blev bara så i det ljuset och med min kamera :/
den är mer glittrig och guldig i verkligheten :P

efter att du har lagt ögonskuggan tar du en vanlig svart kajalpenna och ramar in ögats undre del , har du små ögon råder jag dej att inte lägga någon kajal längst in i ögat utan lite längre ned , vid ögonfransarna :P efter detta tar du på mascaran ;)




så här blev det färdiga resultatet ;) lite 80-tal kanske ?




make it my way !

kvällens outfit ;)



kvällens outfit ;)

skjorta från vila och kjol från gina :)



(suddigt kort :S)

tjejkväll - in my house ;)

hejsan ! igår blev det tjejkväll hemma hos mej och runt fem någon gång kom josse och zaring hem till mej och så började jag sminka dom , samtidigt som vi bara pratade om allt möjligt och även lagade lite tacos :) mysigt !



sofias sminkning :)



josefins sminkning :)

(sminkade dom ungefär likadant som ni ser ;P)

-

runt halv nio kom det lite mer tjejer och vi käkade tacos, tittade på idol och drack lite :P och det hände mycket , zaring ramlade ner för min trappa till exempel ! xD resten av kvällen bestod av singstar, MYCKET dans och idolfinal ! gött att kevin vann ! och vad söt han var :D:D:D:D älskar honom ! hihi ;) ingen idé att berätta mer om kvällen , det går sammanfatta den kort istället - underbart superrolig kväll med mina älsklingsbrudar <3 bjuder såklart på lite bilder också så får ni se hur kul vi hade ! måste bara säga att jag älskar er <3



nyktert? ja faktiskt ;) haha ! hon halkade på en isfläck och ramlade ner för trappen och ner i snön ! skrattar åt det än ;)











måste bara säga tack för en underbar kväll ! som måste göras om snart :) <3

luciafirande med överraskning :D

sorry , igår hade jag mycket att göra så hann inte ens starta upp datorn :P men gårdagen var mest flumm ! som man brukar bli när man umgås med min klass en hel dag xD haha , fast morgonen var riktigt hemsk :S tittade ju på en film , don't drink and drive - länge leve livet .. och jag lovar er det var nog den hemskaste film jag någonsin sett ! satt med tårar i ögonen hela filmen och kämpade för att inte börja gråta , för det var så hemskt :( att se en kvinna berätta om att sin dotter har gått bort i en bilolycka på grund av ett fyllo ! sånt borde inte få hända .. rekommenderar er som inte sett den filmen att se den, för man får sig en riktig tankeställare ..

nog om det , får berätta om dagen idag istället :) eftersom det är dagen innan lucia idag så hade vi ju självklart ett luciatåg , som våran klass (nästan hela iaf) var med i :) och vi hade tränat sådär två gånger eller något , och jag kunde ju såklart inte låtarna ! haha .. under alla fyra föreställningarna var det något som gick fel :P varje gång vi gick in så sjöng de i främre ledet fortare än oss i bakre ledet så när vi kommer in i aulan så sjunger vi olika (Y) duktigt :) sen så var det ju en överraskning som vi inte hade en aning om vad det var som gjorde oss en aning skrattiga :P överraskningen var att per i cafeterian och en kvinna kom in med ballerinakjolar och en clownnäsa och började sjunga rudolf med röda mulen och dansade lite smått till det + att två städerskor stod bredvid och dansade med moppar xD jag trodde jag skulle dö där jag stod , och jag kunde ju inte bryta ihop där på scenen :P men det blev ett skrattanfall istället :D

efter alla lucia shower så fick vi fika inne hos frisörerna och det måste ha varit något i pepparkakorna ;D för alla i våran klass blev helt uppe i varv och jag lovar vi hade världens psyk :S och alla va såklart på gott humör ! efter fikat hade vi matte då vi spelade kort :D mums vilken skön dag ! kan inte bli bättre ska ni veta :D och nästa veckan kommer se ut ungefär likadant , inga lektioner !!



mina tärnor ! <3



haha , Desse va bra flummig ! men jag gillart ;)


-

nu snart ska jag börja göra mej iordning lite :P kommer ju en massa underbara brudar till mej ikväll och ska käka tacos och se på idol :) sen efter det får vi se vart det bär iväg ;D hoppas på någon fest kanske ? hör av er om ni vet något :D



bye bye!

torr hy !?

usch , vintertid är det nu med mycket torr luft vilket innebär torr hud ! shit jag torkar bort snart tror jag :O mitt ansikte är helt narigt (kan dock bero på solbrännan) och jag börjar få vita fläckar i ansiktet där jag är torr ! smörjer mej med den allra fetaste nattcrémen jag kan hitta här hemma för att få bort det , men det hjälper inte :S

även om ni inte är torra än så råder jag er att inhandla en riktigt bra ansiktscréme nu i vinter ! för det är det värsta som finns att vara torr ! för det första så är det inge bra och för det andra så går det inte sminka sig för att man ser förjävlig ut :S jag kan lova er att jag troligtvis har smörjt in mej i ansiktet minst tio gånger idag , det blir väl säkert inte bättre men det känns bättre för stunden iaf (Y)



:S

okej, dagen började bra - slutade mindre bra ..

fast dagen är ju inte slut än , så får hoppas på det bättre !
ska byta om och dra iväg och träna nu :) det brukar göra mej på gott humör :)

nobeldagen !

hello people !

idag hade vi något som hette "nobeldagen" på skolan ;) och dagen gick ut på att vi skulle gå runt i olika grupper till olika stationer och göra saker som tvåorna hade hittat på ;) och stationerna bestod bland annat av att vi skulle raka ballonger, sortera skräp, kasta en boll på en knapp, sätta ut rätt namn på rätt verktyg, räkna lite matte och göra en balklänning ;) haha , skitkul var det kan jag lova , och på de flesta stationerna hade man bara två minuter på sig :) men det det gick ut på egentligen var ju att klara stationerna och då fick man en ledtråd som sedan skulle leda fram till en kändis ;) och kändisen var: selma lagerlöf ! :P

förutom stationerna så bjöds det även på underhållning i aulan av en trubadur , som jag och viktoria skrattade åt iaf ;) sen så gick det även runt en ur elevkåren utklädd i tomte i cafeterian och spelade lite musik och delade ut godis till oss ;) han hade även ett litet godisregn , haha :P + att det gick runt folk som ville att man skulle gissa vikten på julskinkan ! och det gjorde jag ju såklart :P och har jag rätt så vinner jag julskinkan :O hahaha , gud vad dom hittar på :P rolig skola har man iaf som hittar på saker att göra ;)

-

nu snart så ska jag börja laga mat åt mej och jocke :P eftersom han inte orkade laga själv så får väl jag vara lite kock en stund (som vanligt;P) sen ikväll blir det träning i "kuben" - alltså styrka som gäller ! :P skönt att äntligen få träna och kanske få bort allt onyttig deg från igår + helgens mums ;)



måste kila , magen kurrar ;)

kisses / e

min önskeplåtning



tävling hos hanna björkstedt

min önskeplåtning skulle vara ute i snön , (om det fortfarande finns snö i januari) och jag skulle vara mycket stylad men ändå se ganska neutral ut och med mysiga vinterkläder, så som päls och uggs till exempel :) om det inte skulle finnas snö i januari skulle jag vilja bli fotad inomhus i en studio , och då skulle jag vara snyggt sminkad och snyggt stylad i håret och ha snygga och trendiga kläder på mig :) helst en snygg "partyklänning" +  festsmink och frisyr :P med en snygg och cool bakgrund då såklart :P

   

wish me luck!

lussebak!

nu har jag och mamma precis bakat lussekatter!
åh, vad mysigt :)
hade på lite julmusik i bakgrunden också ,
för den där extra stämningen :)
och lussekatterna blev jättegoda!

fast nu har jag tyvärr ganska ont i magen :/
har käkat så mycket deg , och den håller på och jäser i magen på mej :S
så det blir nog ingen kvällsmat för mej idag :P



mamma som står och knådar degen ;)
(och visst har hon en sexig rumpa, hihi)



i full gång med lussekattsbakningen ;)



första plåten klar och färdig för att köras in i ugnen ;)



ja, visst har man roligt när man bakar? :D



här är alla färdiga lussekatter ;)
vi bakade nog upp emot hundra stycken iaf !

smaka?

ber om ursäkt !

måste föresten be om ursäkt för dålig uppdatering av veckans sminktips :P
det var ju en mycket bra idé men just nu har jag fullt upp känns det som !
nu innan jul och så :P
men lovar er att det kommer snart igen :)

och bara för att jag har varit dålig på att uppdatera veckans sminktips
så tänkte jag berätta om ett enkelt sätt att få en snygg och enkel frisyr ;)
testade detta i helgen , och fick lite kommentarer om vad snyggt och smart det var ;) hehe



så här såg iaf frisyren ut :)

och så här gör du :

(hela håret kan du välja ha platt eller lockigt , det väljer du själv )

börja med att tupera luggen bakåt iaf , så att den håller sig på plats
och för att få lite volym :P
sedan tar du en slinga precis över örat och gör en fläta,
gör sedan samma sak på den andra sidan..
sedan drar du flätorna över till motsatt sida och fäster med hårnålar
och vips så har du ett flätat diadem ! ;)

du kan ju även tupera i underhåret för att få lite extra volym ;)
vilket aldrig är fel :D
avsluta med spray så ska du se att du har en enkel och snygg frisyr hela dagen/kvällen :)



good luck ! ;)

hello mittbena !







kände att jag var sugen på att göra något med mitt hår och passade då på att testa mittbena ! fick faktiskt en del komplimanger om att jag passade i det + att jag såg äldre ut :) tackar ! känns ovant för mej men jag vänjer mej nog , känner mej dock ganska så mesig i mittbena men det försvinner nog med tiden ;)
vad tycker ni själva?

-

dagen förövrigt har varit slapp , gjorde inte mycket på svenskan och på engelskan tittade vi på två avsnitt av vänner .. men på matten däremot så jobbade jag och julia mycket flitigt som vanligt ;) nu har jag nyss kommit hem och är så sugen på att träna , men det blir nog inte mycket med det eftersom vi ska baka lussekatter sen ! iih , vad mysigt :P kommer nog in lite bilder från julbaket senare om ni har tur :)


nej , nu ska jag bosätta mej framför tv:n en timme
och titta på ett avsnitt av one tree hill !

vi hörs ;)

pussssssssssssss <3

frisyr !



måndagens frisyr :P börjar kunna detta lite iaf ,
frisyren duger ju med tuperingen blir det att träna på !

 

gorgeous ;)



mm vad jag älskar den här klänningen ! den är bara för söt :D
klänningarna under är det heller inga fel på ;)
de finns på www.asos.com


ny vecka :P

imorse försov jag med för första gången denna terminen ! :O
fan också ..
skulle ju åka med åtta bussen
och eftersom jag inte hade bråttom
så tänkte jag att jag kunde ligga kvar i sängen fem minuter
och sedan gå upp och äta frukost ,
men istället för att somna om fem minuter
så somnade jag om 1 timme och 45 minuter !!!
fast det kändes som att jag bara hade blundat och sedan vaknat igen :S

missade alltså idrotten ,
men gjorde inte så mycket eftersom våra idiotiska lärare 
säger att alla ändå bara kan få g!
nej , usch vad sur jag är på dom :O
åkte då direkt till skolan istället och åt mat och sedan hade vi luciaträning ,
som gick mycket bra :)
efter det gick vi upp i studion och så tränade jag på schamponering och tupering :P
blir prov på båda dom grejerna och foundation efter jul :P
ojojoj, hoppas man kan det tills då :S

nu är ju klockan fem och jag har nyss kollat på one tree hill,
och snart kommer ju jocke till mej också :)
och eftersom han är lite sjuk så ska han inte träna
så då kan han spendera ännu mer tid med mej och det gillar vi ! :D

-

föresten så läste jag ju ut boken igår kväll ,
och så förstod jag inte sista meningen !
fattar ni vad störande :O
sista meningen i hela boken ..




love! / e


missförstånd

matchen förut blev inte mot värmskog som vi hade trott , utan när vi kom fram så var det ingen där så då började vi träna själva istället :P sen kom det ett pojklag från sifhälla som sa att dom skulle träna då .. och då kom värmskog och så upptäckte vi att det hade blivit något missförstånd med hon som värmskog hade pratat med :P så värmskog åkte hem igen , och vi frågade killarna om vi fick spela mot dom istället :P och det fick vi ju , och vi förlorade med ganska så mycket ;) haha , men mycket bra träning ! man märker verkligen hur stor skillnad det är på tjejer och killar egentligen :P

jaja , nu är jag helt ensam hemma , inte ens brorsan är här .. så sitter och äter jättegod kvällsmat och så har jag tänt lite ljus för att få det lite extra mysigt :) ska snart plocka ihop här och sen gå upp och lägga mej i min säng och läsa boken som jag ska skriva en bokrecension på :P är lite efter med skolarbetet , eller inte efter egentligen eftersom det ska va inlämnat om en vecka , men det känns inte bra att inte ens ha börjat med det :/



min mysiga kvällsmat !



jag som njuter av lite varm oboy ! ;)


nej nu blev jag lite trötter ;) måste orka upp till skolan imorn också ! men det gör jag alltid eftersom man har en som underbar klass :D idrott och yrkesämnen står på schemat imorn , och joakim blir på eftermiddagen!


have a good night !
kisses


fotbollsmatch !

hejsan , nu är det söndag och snart slut på helgen :/ jocke har nu nyss åkt hem , och på grund av han så höll jag på att kissa ner mej inatt eftersom vi skulle ha någon colatävling innan vi gick och la oss , haha ;) tror jag förlorade också :/ menmen .. idag ska jag spela match i v-bro hallen mot värmskog :P det är ju en träningsmatch , som mer är som en träning eftersom vi inte ska ha någon domare eller nåt :P vet inte vilka som ska vara med idag heller, men det får jag se sen ;) blir nog kul ändå , är så sugen på fotboll!

är ju ensam hemma idag också , eftersom emma och mamma åkte till sunne spa imorse och ska sova över till imorn , fuskisar ! :( är riktigt avundsjuk .. men mamma har lovat mej att jag också ska få åka på spa någon dag ;) hihi .. funderar faktiskt nu på att städa lite här hemma och göra lite julfint kanske ? vi inte ens har julpyntat än :O och det som är så mysigt :/

och kvällen ? vad ska jag göra ikväll ? :S blir inte så mycket tid över efter matchen kanske , men är sugen på att göra något .. saknar mina brudar så mycket så att det gör ont i mej :(



önska mej lycka till !

bye!

solbränd :O

ajajaj ! solade igår och brände mej rejält :O solade på det nya stället i grums , yellow sun och tänkte först testa ståsolarium :P men när jag såg att det såg ut som någon konstig tortyrmaskin så vågade jag inte :S så det blev ett vanlig solarium , och dum som jag är så tänkte jag att jag kunde sola 30 minuter , eftersom när jag har solat i stan så har det varit 30 minuter , optimistiskt tänkte jag ju att det skulle gå här med .. men där hade jag fel ! och idag får jag stå mitt kast för det , ett tomatrött face och bröst , som svider ! :S usch , ont gör det ! har försökt kylt ner mej med after sun , så det svalkar lite iaf .. det var även därför jag såg ganska ¨så hemsk ut i ansiktet igår .. för ett tomatrött ansikte med foundation på är inte det vackraste kan jag lova ! så sola försiktigt i fortsättningen , det ska jag göra :P

man lär sig av sina misstag ;P





syns inte så jättebra på bilderna , men jag kan lova er att jag nästan ser misshandlad ut !

fyfan för solarium :O

lyckat !

hejsan ! gårdagen blev lyckad faktiskt , även om jag inte trodde det till en början :) vi började ju ganska så sent men det gick ju det med ! min kväll började hemma hos jossa , där jag sminkade henne lite ;) sen kom linnea och hämtade upp oss , sen hämtade vi sara och åkte till natta :P där ifrån åkte vi med adde till festen :P eller ja , festen och festen :) det va ju inget först men sen ska ni se att det drog igång ! herregud vad mycket skandaler det blev kan jag lova ;) (men inget att bli förvånad över) det kan faktiskt vara riktigt kul att se allt här i grums , för det är så bedrövligt egentligen, men jag klagar inte ;) det blir mycket nöje :P sara gjorde det där lilla extra så att det blev kul också , eftersom hon störde sig ganska rejält på en person så va det kul att se sara ;) blev en del roliga kommentarer ! kvällens bedrövligaste var nog de som spydde :O drick inte om ni ska bli sådär :S usch,usch ! tur att mina skor klarade sig iaf :O annars hade jag nog fått ganska så mycket psyk .. tycker synd om sara som fick på sina skor :S nej , nog om äckliga saker !

kommer lite bilder nu , fast de är inte så roliga eftersom jag inte var fotograf denna kvällen :P



en massa deeptalk i sängen blev ;)











fick ju inga bilder på mina brudar , eftersom (som jag redan har sagt) inte hade hand om kameran denna kväll .. det var lite synd , och därför bjuder jag på en sista bild som jag fick innan jag lämnade festen ;)
sorry , men sover man på köksgolvet får man var beredd att bli med på kort ;)

måste bara säga att jag hade det trevligt , och träffade ju mycket nytt folk ! :)
vilket uppskattades :P hoppas på fler gånger , men då med mindre skandaler :O hahahaha

känner också att jag måste ta en kväll med anna och bara sitta och prata om allt och inget , och skvallra lite om allt som har hänt :D mycket som jag skulle vilja dela med mej till henne nu , som vi kommer skratta åt länge kan jag lova ! ;)
jag och anna , mjo skvallerkärringarna nummer ett !  we love gossip !



återkommer om en stund !


älskade helg :)

hejsan ! idag är det fredag igen , mums säger jag bara ! veckorna bara rinner iväg och jag vet inte vart tiden tar vägen egentligen ? :) imorse vaknade jag hemma hos min sötnos , och jag måste bara säga att när jag sover bredvid honom så sover jag så gott och det känns som att jag får sova 100 timmar längre ! vilket är skönt :D men sen när klockan väl ringer vill man ändå inte slita sig från sängen :P idag i skolan har vi då haft luciaträning , fast vi gick till aulan och fick ett papper bara , mer var det inte :) sen kollade vi på en teater i aulan också - julevangeliet .. och den var riktigt dålig! :( somnade nästan och precis när jag och lina hade lagt oss skönt så sätter dom på musik jättehögt så att jag höll på att få en hjärtattack ! :S

resten av dagen gick så fort så att jag inte behöver berätta om den och nu sitter jag här .. satt precis och funderade över vad jag skulle hitta på ikväll och tänkte att det blir väl en hemmakväll med idol igen :/ men precis när jag tänkte det fick jag ett sms av sara, och så var mina planer om idol helt bortblåsta ! tacktack :D blir antagligen någon fest, var linnea som hade koll på det där ;) haha , får se hur det slutar men det får ni väl veta imorn :P hoppas på det bästa iaf !

nej nu ska jag hoppa in i duschen , käka och senare får vi se var det bär iväg !?





vi ses kanske ikväll !


kyss&smek !

spring awakening :)

imorse när jag vaknade mådde jag uselt , hade typ legat och svettats hela natten och när jag gick upp höll jag på att frysa ihjäl ! så jag tog på mej mjukiskläder och ett par extra sockor och åkte iväg till skolan , lite sådär halvt nyvaken :) märkte även att jag hade tagit på mej för mycket kläder när jag hade fått upp värmen igen , men hellre att det är för varm än för kallt :P mår faktiskt mycket bättre nu , och det beror nog på den min speciellt underbara klass som alltid får en på gott humör + den goda lunchen : kycklingsallad och till efterrätt en blåbärspaj med extra vaniljsås ! mahaha , jag, viktoria och desirée rullade nästan fram efter det , för vi blev sååå mätta !

på eftermiddagen var vi på spring awakening , äntligen ! har ju hört så mycket om den av anna och så ;) och den var skitbra ju ;D haha , fast lite lång :P den var ju 2 timmar och 30 minuter ;) menmen, vi fick oss allt ett gott skratt i slutet när alla andra satt och gråt , (orsaken är privat ;D) ni som inte sett teatern än borde gå och se den :) den rekommenderas starkt !

-

nu ska jag snart ta tag i mitt rum som lyckas bli en enda röra även om jag nyss städat :/ är inte så ordningssam tyvärr + att jag alltid ska pröva massa kläder och aldrig lägga tillbaka dom i garderoben igen , utan slänger dom i min fotölj istället , och där ligger nu ett helt berg :O skärpning elin elfström!

ikväll blir det träning , och då blir det att träna bort den där blåbärspajen med den extra vaniljsåsen ;) fast det blir nog bara en powerwalk för mej idag eftersom jag helst inte vill bli sjuk inför helgen .. men ändå känner jag mej mycket bättre än igår ! det beror nog på min positiva inställning ;D menmen , man vet aldrig vad viruset kan hitta på .. efter träningen ska jag nog pallra mej iväg till min pojke och sova hos honom , myspys ! :)

och vet ni ? imorn är det redan fredag och helg igen :D herregud vad fort det går :)



puss&kram !

halvkrasslig :S

nu har jag nyss tränat och jag har ont i hela kroppen ! :S
tyvärr inte för att jag har tränat hårt , utan för att jag har ett virus i kroppen ..
det känns som att någon sitter och petar på mej hela tiden ,
inte hårt , men så där jobbigt så att det gör ont ..
känns även som om jag går i en bubbla och jag hör er men ni hör inte mej :S hehe
+ att min rygg och nacke värker värre än någonsin !
bläääää !
dricker en kopp varm oboy också för att få upp kroppstemperaturen ,
eftersom jag fryser ....
men nej ,nu ska jag sluta klaga !!
jag har en positiv inställning och med den ska jag se till att inte bli sjuk ! :D
det låter bra tycker jag :P

nu ska jag snart krypa ner i min mysiga säng och med mina kuddas som luktar jocke !
och bara snosa in den där lukten och somna så ;) mmmh , underbart !



goodnight ! / sicko

alkoholism :/

förut när jag satt på bussen från skolan så såg jag ett gäng alkoholister. Och jag kände direkt vilket dåligt samvete jag fick och tyckte synd om dom :/ jag vet , det låter väl helt sjukt att man tycker synd om alkoholister och har dåligt samvete tänker ni ? men det är så ju så synd om dom egentligen , dom är ju sjuka ! alkoholism är faktiskt en sjukdom , även ifall man inte tänker på det ..och dåligt samvete får jag för att man åker förbi varje dag utan att lyfta ett finger för att hjälpa..  De väljer ju inte precis att bli alkoholister utan det är något annat som bidrar till det . Det är riktigt tragiskt ! jag känner nästan likadant när jag ser alkoholister på gatan som när man ser stackars fattiga barn från afrika på tv:n ..  men jag vet ju också att alkoholister ofta är skabbiga och kan vara riktigt läskiga ! och det håller jag helt klart med om , men tycker fortfarande synd om dom eftersom det är alkoholen som har gjort dom till dom där skabbiga och läskiga människorna.

varför kan inte deras anhöriga ta hand om dom så att dom slipper sitta ute i kylan och dricka sin öl , hjälp dom istället !? det värsta är ju att de säkert inte har någon familj kvar , men har dom det så hoppas jag att familjen tar sitt förnuft tillfånga och hjälper dom ur skiten .. ni ser ju själva hur mycket alkoholen förstör ! en stor orsak till att jag känner såhär är att jag själv har alkoholism i släkten och det enda man vill är att hjälpa .. men tyvärr vet jag ju att det inte är det lättaste :/ men så länge man försöker ..

-


take it easy my friends :P


julgranspyntning !

idag vaknade jag med en stor tennisboll i halsen och fick inte fram ett ljud :S men efter ett glas vatten gick det bättre och allt eftersom dagen gick så kände jag mej bättre och bättre , men jag vet tyvärr att något är på gång :/ bara det inte bryter ut och jag blir sjuk nu , det skulle va hemskt för det är så mycket som händer nu som jag inte vill missa !

i skolan i dag har vi pyntat julgranen i studion :D våran alldeles egna julgran , de ni ;)  den blev mycket fin , som ni ser på bilderna nedan ! så nu är det riktigt julfint hos oss , har även käkat pepparkakor i mängder :P

  


förutom att klä granen så har vi även skissat idag , och jag blev väl så gott som klar kan man säga , fast ansiktet och håret är inte klart :/ och det är det som är svårast , och händerna :P tog en bild på skissen så ni får ju se själva och avgöra om jag har lyckats? ;D den skulle ju va så lik den riktiga bilden med former och så som möjligt :P



så här blev då min skiss , vad tycks ?
blev faktiskt ganska så nöjd över den :)
om man tänker på att jag suger om jag jämför mej med de andra ! :P



så här såg den riktiga bilden ut :)
jag lyckades ju med sjalen runt armarna ganska så bra iaf ! ;)


-

vi började även med ett nytt case där vi ska läsa igenom en teaterpjäs och sedan ta in en modell och försöka skapa en av karaktärerna i pjäsen :P skit svårt men kul ! man måste ju få en klar bild i huvudet av hur man ska göra med smink och frisyrer , men jag har mina idéer :D detta blir nog efter jul , i januari skulle jag tro :P och då får jag väl försöka spana efter en passande modell till min karaktär ;) lutar nog åt en blond kille , och då passar ju brorsan alldeles utmärkt ;) eller kanske en tjej , vi får se ! :P



kisses & hugs ! / miss e


vila dej i form :)

åååååh ! blir ju ingen träning nu ändå :o
jag som va så sugen !
får bli en myskväll och mycket sömn :)
man ska ju vila sig i form har jag hört ;)

-

nu snöar det också som bara den !
och här hemma slår det gnistor mellan oss kan jag lova :s
nej, borde kanske köpa hem lite pepparkakor så att vi blir lite snälla istället :$
annars kommer ju inte tomten med våra julklappar ..



en bild från förra vinter då jag, malin och isa skulle ut i snön och leka !
haha , ja vi är allt små och busiga vi ;)

må bra dag med afrikansk dans !

idag har det varit en "måbradag" för  hantverksprogrammen på nobelgymnasiet :) så vi blev indelade i olika grupper och jag hamnade med lina, victoria h och sara ifrån stil och även josefin haralsson ! ;) vilket var mycket kul :P på morgonen fick vi en mycket rolig upplevelse när våra lärare ställde sig på scenen i aulan och dansade magdans! haha , alla lärare är så härliga och man kan bara inte låta bli att älska dom :) jag skrattade nog hela dansen igenom , och skrattar även nu när jag tänker på det :) och eva bennis, våran mattelärare! kan man bli mer klockren !?! :D

dagen fortsatte med avslappning, föreläsning om självkänsla och självförtroende, föreläsning om kvinnor i media och avslutades med afrikansk dans ! ;) och det var roligt kan jag lova :P det var ganska många som sprang förbi utanför fönstret och de måste ha funderat över vad fan vi höll på med xD

det var även en som pratade med oss direkt på morgonen om hur man ska äta rätt för att må bra :) och gud vad skönt det var att hon sa : ät vad ni vill , så länge ni mår bra ! jag får nästan spader på alla som säger "man måste äta det och det , och nej det kan du inte äta då blir du tjock!" jag struntar väl i om jag äter godis , bara jag inte äter det överdrivet mycket och inte istället för mat .. har ju haft lite smått panikångest efter våra hälsopedagogikslektioner då våran lärare har sagt vad som är nyttigt .. därför blev jag faktiskt väldigt lättad över vad hon sa , tack och lov ! hon pratade ju också mycket om hur man ska äta när man idrottar , det kanske var därför jag blev extra intresserad av vad hon pratade om :)



våra härliga lärare som dansar magdans!
( har tyvärr en urkass telefon med ännu sämre kamera :( )



afrikansk dans !

-

nu har jag nyss käkat spagetti och köttfärssås , som jag lagat :)
jag har nämligen blivit kocken här hemma tror jag :P
och så har jag även gjort pappa skallig ! höhö :P fick bli rakapparaten för hans del :)

får hoppas att någon följer med mej till gymmet sen ,
annars blir det väl att träna ensam ;) för träna ska jag !

vi hörs !
puss&kram :)

boston tea party och basshunter-sex ?



nu har jag nyss dansat min sista lektion för iår !
men jag ska fortsätta i samma grupp nästa år , och hoppas det blir kul : D

vet ni vad jag hörde på radion ? att man blir smartare av att typ borsta tänderna med fel hand och bläddra i tidningar med fel hand , alltså den handen man inte brukar göra de sakerna med .. för på det sättet så tränade man hjärnan , det var hjärngympa ! shit , vad lätt det måste vara att bli smart isf xD man kan ju alltid försöka ;)

tittade även fram till pausen på boston tea party , och herregud säger jag bara :O var det någon mer än jag som tittade ? dom pratade ju om sex och så fick man se två stycken ha sex ! jag skämdes och tyckte det var ganska så äckligt :S usch , att folk går med på att göra sånt ! dom kan inte vara riktigt friska :S men det var ganska kul att se resultatet av hur jobbigt det var att ha sex .. om det var lika bra med sex som det är med träning , men det va det ju inte .. bara om man hade sex i en timme typ , och då skulle det vara jobbigt också "basshunter-sex" kallade dom det !



goodnight ! / e

Släktkalas & skyltsöndag

här kommer det lite bilder från eriks släktkalas och från skyltsöndagen !
lite sent , men har inte kunnat lagt in bilderna på datorn förän nu :)
titta och njut !



världens sötaste kusin cindy , som har munnen full med tacos ! ;) hihi



jag i ett par 3D glasögon och brorsan , som numera är tonåring ! ;D



jag och erik :) erik fick en jätterolig sak , den där bollen på bilden !
man skulle typ snurra på den och så tränade den upp handlederna :)
jättesmart grej ! ;D blev faktiskt jobbigt efter ett tag :P
rekommenderas till er som spelar handboll, bandy eller hockey ;)
+ andra sporter där händer och handleder används !



närbild på Nsd Power Ball ! köpt på teknikmagasinet tror jag ;)



dessa två var även med och firade såklart !
lyckades faktiskt få ett kort på andreas till slut :D

-



så här såg det ut när vi sålde lotter ! :) riktigt mysigt med alla paket där :P
och alla barnen blev överlyckliga när de vann och fick komma fram och välja ett paket :D
jag kände mej som tomten själv! hihi



några tappra fotbollstjejer i kylan ;)

veckans sminktips !

denna veckan tänkte jag inte göra någon sminkning ,
utan bara ge er lite småtips som är bra att veta :)



tänkte gå in lite på hur man kan applicera highlighter och skuggor för att framhäva olika delar i ansiktet eller kanske förminska en näsa ?  det finns även olika färger även här och till en ljus hy är det bra med en blek persikofärgad eller elfenbensfärgad highlighter :) är du mörkhyad eller solbrun så funkar en guldig highlighter perfekt !

(highlightern appliceras efter basen)

jag tänkte nu börja med att berätta vart på kindbenen man ska applicera highlightern för olika ansiktsformer :)

ovalt ansikte: till ett ovalt ansikte så behövs det nästan ingen highlighter , det räcker med rouge :)
runt ansikte: har du ett runt och lite knubbigt ansikte och vill göra det smalare så kan man först lägga en mörkare skugga längs käkbenet, sug sedan in kinderna och lägg en svag skugga där kinderna åker in, detta gör ansiktet smalare. Du kan även lägga en highlighter på kindäpplet och i T-zonen.
hjärtformat ansikte: har du ett hjärtformat ansikte så passar det bra att lägga en highlighter på kindbenen och en skugga under kindbenen och uppåt mot örat.
fyrkantigt ansikte: har du ett fyrkantigt ansikte så kan du lägga en skugga ifrån käkbenet till kinden och sedan på tinningarna också för att få ansiktet att se mjukare ut.

hur du förminskar en näsa: har du en bred näsa och vill förminska den kan du applicera en highlighter på nästippen och även på sidorna av näsan. Detta ger en effekt så att den ser smalare ut .

plutiga läppar: för att få plutigare läppar kan du lägga en highlighter i amorbågen.
(Ger ett mycket bra resultat)

-

detta var lite tips iaf , måste kila! får fortsätta någon annan dag :P
är hungrig så jag ska laga potatis och purjolöks soppa nu ;)

bye!

1:a december !

idag är det 1:a december , eriks födelsedag ! GRATTIS BRORSAN :) (fast vi har ju redan firat honom)
idag var jag såå trött kan jag lova , vi hade bara en lektion idag och jag tänkte faktiskt hämta telefonen och sjukanmäla mig .. men så ryckte jag upp mej tio minuter innan bussen gick och åkte ändå :)på denna idrottslektionen var  vi i karlstad racketcenter och på grund av våra supersmarta(?) lärare som hade bokat fel så vi hade inga banor ! så vi hade idrott i 20 minuter sen sa dom att vi fick gå om vi ville .. värt att åka till skolan ? nej !

igår va det ju första advent också och det kom jag nästan på nu ! :O nej , men jag har haft så fullt upp så jag inte hade en tanke på det .. jag var ju i grums hela dagen , eftesom det var skyltsöndag så skulle vi sälja lotter för att stöda vårat älskade slottsbrons IF dam :) och det gick ju bra ! förutom de sura tanterna , hehe ;) vi tjänade faktiskt ihop 4000:- på bara lotteri , och allt är vinst ! :D och på kvällen kom ju jocke till mej så jag tänkte inte så mycket på advent :P kommer ihåg när man var liten , då var det så mysigt! man satte sig hela familjen vid köksbordet och skulle äta frukost och tända det första ljuset :) och vi barn "bråkade" om vem som skulle tända vilket ljus :) sedan satt man där och åt frukost och stirrade in i det tända ljuset och längtade till julafton ! :)numera är det bara stress och stress hela tiden ! nej , man måste faktiskt varva ner någon gång också :)



eftersom jag nu är ledig och har tid så ska ni snart få en sen veckans sminktips ;)

i eftermiddag kommer min babe också , ska bli mysiiigt ;)
och ikväll är det årets sista danslektion! "snyft"



over and out! / e


RSS 2.0