GHD

Ha det så kul ikväll ! Nu är jag klar efter lite krångel.. Så här blev lockarna


valborg

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem och kan sätta mej till ro. Dagen idag började bra med bowling (som jag vann :O) och brännboll som stil vann! Vädret har förövrigt varit underbart hela dagen men jag har inte haft tid till att bara sitta och njuta, men lite har jag allt njutit. Som tur är så ska det bli minst lika fin väder imorgon och då får jag ta chansen istället.. Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sedan börja fixa inför ikväll, ska nog inviga min GHD-tång! Visar resultatet om det blir bra, ha en fortsatt bra valborg! puss&kram

löningsdag

Idag fick jag min lön! Och imorgon kommer studiebidraget! Hur bra kan det bli? Massor av pengar som bara skriker efter att få handlas upp av just mig! Nej nu ska jag ta det lite lugnt här.. Ska faktiskt spara lite hade jag tänkt, men jag hade också tänkt att köpa mig en kamera så då kanske det inte blir så mycket sparande.. Inte så jättelänge kvar tills jag fyller år heller, vilken tur jag har va?

En ljus jeansjacka väntar på mig där ute någonstans..

fullspäckad dag

Hej! Nu har jag tid att blogga igen. Dagen har varit fullspäckad och mycket rolig. Skolan var som vanligt fram till lunch, men efter lunch fick vi en uppgift att gå ut och gå en kvart och på den kvarten skulle vi hitta två färger från naturen som vi sedan skulle ta med in och göra en sminkning av.. Det var jättekul och alla hade så bra fantasi! Efter skolan var jag med Jocke och lagade lite mat och tittade på tv, sedan klockan sex var det dags för träning.. Och träningen var jättekul tyckte jag.. Visst det var en lite lättare träning med mest spel, skott och teknik, men det är alltid kul! Efter träningen så var det bara att skynda sig och gå upp till pappa och äta pizza, titta på hockey och fira honom.. Han fick sig ett presentkort på dressman :) Nu sitter jag här och ska precis skriva ett mail om ett jobb som försäljare av jordgubbar.. Inte det roligaste, men det är ett jobb! Och pengar kan man aldrig få för mycket av..

Imorgon är det ju torsdag och valborg och de flesta ska väl ut skulle jag väl tro? Valborg är ju nästan värre än nyår liksom.. Men jag ska ta det lugnt.. Det beror ju mest på att vi har seriematch dagen efter och man måste ju vara seriös! Så vi får fira några dagar efter istället och det passar mej utmärkt. Men även om jag inte ska ut så ska jag umgås med mina underbara flickor och grilla och så, sen om de fortsätter någon annanstans så drar jag mig till Jocke och myser istället. Vad händer för er under valborg egentligen?

-

Dagens outfit:





(dåliga bilder men ny kamera är på g!)

Svart t-shirt, Monki.
Marinblå kjol, Gina.
Sidenband, Gina.
Klocka, ur&penn

Beställt

Kan ju även berätta att jag äntligen har beställt hem lite saker från ellos för några dagar sedan.. Blev två par skor denna gången men tyvärr är inte leveransen förrän i juni ! :O Blev lite ledsen för det , och så blev jag ganska så irriterad när jag skulle beställa från deras internet sida. Det var flera saker som inte gick att ändra för då stängdes sidan ned och när man skulle ändra till faktura gick inte det heller, så vi fick ta postförskott ändå :S Någon mer som har beställt där ifrån och haft samma problem? Det gjorde så att den sidan fick ett stort minus i mina ögon i alla fall.. (var så nära på att kasta allt åt helvete, men jag lugnade mej) , Så här ser i alla fall skorna ut





piggare av motion

Hej nu har jag nyss kommit hem från träningen och denna gången var vi många (nästan för många:S). Men det var kul ändå, även om det blev lite konstigt när vi spelade två mål.. Trodde ju att jag skulle vara ännu tröttare nu efter träningen eftersom jag var helt slut innan den, men så är inte fallet utan jag blev piggare. Visst är det konstigt, men det stämmer.. Därför är motion det bästa man kan göra när man känner sig trött! Det är hur skönt som helst att ta sig en promenad efter en hel dag med pluggande till exempel. Ni borde testa, för man orkar faktiskt fortsätta plugga då när man fått sig lite extra energi.

Imorgon är det en vanlig skoldag igen, ska väl säkert fortsätta med rullningen av luggen som vi för övrigt har prov på nästa vecka skulle jag tro.. Sen efter skolan så blir det en extra träning med fotbollen eftersom träningen på valborg går bort , och sen efter det ska vi käka med pappa eftersom han har fyllt år och fira honom och så :) Hoppas ni sover gott inatt, för det ska jag göra! puss&kram

grattis pappa

Idag fyller min älskade pappa hela 45 år! GRATTIS PAPPA :D

Nu har jag nyss kommit hem efter en väldigt lång skoldag. Hade ju vanliga lektioner fram till klockan halv två och klockan två kom det elever från tullholmen som vi började laga lite mat med. Gjorde en sorts "energikaka" med massor av olika nötter och bär som vi blandade med jordnötssmör och honung och sätte in i ungnen och så blev det som en kaka, som var jättegott och energirikt! Gjorde även corn-piroger och fick oss en varsin smoothie, mums! Sedan efter att vi hade lagat mat så skulle vi lära dem hur man tar hand om sin hy och sedan skulle vi göra en dagsmakeup på dem och styla till dem lite. Det var kul och blev riktigt bra! Dagen har faktiskt gått riktigt fort även om vi gick till klockan fem, och eftersom det var kul så gjorde det inte så mycket att vi gick så mycket längre. Vi ska troligtvis sammarbeta mer med dem i framtiden..

Jag har ju även fått min rosa GHD-tång också!!! Överlycklig blev jag..




Ska fortsätta att vila mig lite nu innan träningen,det har varit en fullspäckad dag så jag är lite sliten. Men då somnar jag gott inatt! Ha det bäst, puss&kram


dryg måndag

Hej nu har jag nyss kommit hem från skolan sm har varit en aning dryg. Dagen har bestått av redovisning då jag improviserade det mesta och det gick bra, sedan har vi rullat på spolat och så.. Inte det roligaste och imorgon kommer det elever från tullholmen som ska lära oss lära mat och vi ska lära dem att ta hand om sin hy och göra en dagsmakeup, haha. Inte så kul att gå till klockan fem precis.. Ska käka mat nu och sedan sätta mej i solen och förbereda mitt muntliga inför svenskan imorgon..

Ha det bäst! puss&kram


vinst mot värmskog

Hejhej! Nu har jag kommit hem efter en heldag med fotboll. Dagen började med ett träningspass i en och en halv timme klockan elva och efter det så grillade vi lite korv och fikade en timme, sedan tränade vi en gång till och efter det bjöds det på tacobuffé. Jättegott! Sedan efter det tog vi lite enskilda kort som ska läggas upp på hemsidan och började ladda inför matchen. Fick vara med ändå efter några återbud. För denna matchen var egentligen för de som inte har tränat så mycket än så att de får känna på bollen och så, men gjorde mig inget att jag fick va med. Ångrade att jag hade käkat så mycket tacos bara för jag hade ont i magen under matchen :( Vi vann i alla fall med 6-4 efter ett tag och jag undrar vad vi höll på med egentligen? Vi kunde ju ha vunnit med tvåsiffrigt om vi inte hade missat alla chanser :O Men är vi dåliga på att göra mål så är vi. Men när det var tio minuter kvar så skärpte vi till oss och gjorde fyra välförtjänta mål! Kan säga att jag verkligen inte är nöjd över min insats idag, nej fy fan ...

Hoppas att jag vaknar upp med ett annat humör imorgon för jag orkar inte med mig själv så som jag är nu.. Får trösta mig med att alla har sina dåliga dagar.

Ha det bäst ! puss&kram

steeeeeker



Har legat ute i solen tills nu, och nu ska jag käka. Sen ska jag fortsätta att steka och sen åka till grums och fixa inför kvällen då det bli grill och mys med de bästa ! ;)

Puss&kram

liten bloggpaus

Godmorgon! Jag är redan vaken och klockan är bara nio, det är väldigt ovanligt när det är helg. Har ju inte skrivit här på ett tag heller för jag har haft fullt upp med skolforum och att njuta av den underbara solen och min pojkvän :) Kan ju bara säga att skolforumet var ganska okej ändå, det blev så roligt med alla underbara brudar. Härligast var nog när vi hade paus i tre timmar och satte oss på en uteservering och åt pizza! Sedan gick vi hem till Lina och njöt med plump på hennes balkong. Just då kände jag att livet var för underbart!

Igår var jag väl inte på lika bra humör efter att ha åkt till skolan ganska mycket för att jag skulle hjälpa till att plocka ihop grejer, men när jag kom dit var det redan klart. Så jag hade en massa dötid, inte för att det gjorde så mycket men.. Sen efter skolan så åkte jag och Josse till gymmet. Vi ska faktiskt ta tag i det här igen nu, för det har blivit lite dåligt nu det sista. Sedan åkte jag hem och myste på en filt i gräset med min älskling och det kunde inte bli bättre och under kvällen hade vi bjudit hit "hela familjen" för att grilla, nio pers blev vi! Mysfaktorn var väldigt hög hela dagen kan jag lova!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Hörde talas om att det kanske skulle bli grilla även idag, men med brudarna istället? Det skulle verkligen inte sitta fel hörreni! Annars ska jag väl bara njuta i solen, det ska ju bli jättevarmt nu under helgen så ta vara på det!

Detta var nog det enda inlägget för mej idag, inte så sugen på att blogga i detta vädret ! Hehe, men ha en underbar dag!

Puss&kram


skolforum imorn

Hej! Nu blir det ett sista inlägg innan jag ska lägga mig och sova. Kände mig lite bättre förut efter att jag hade gått en promenad. Så nu kan jag somna med gott samvete, haha. Imorgon kommer det bli en heldag i tingvallahallarna eftersom det är skolforum där för alla åttor. Så då ska vi stå i en monter och presentera vårt program. Ganska drygt tror jag, men jag har ju klassen där och då kan det inte bli annat än roligt, eller hur ? Tänkte att jag lägger in en bild på morgondagens outfit nu, har ju redan bestämt vad det blir så ;)





skor - HM, Jeans- Diesel, T-shirt- Reklam för vårt program: STIL, HÄLSA & IMAGE!!!

Sov så gott! Puss&kram

seg dag

Hej ! Nu har hela dagen snart gått och förutom städningen har jag inte hunnit med så mycket. Satt i solen och läste lite förut , men till slut blev det molnigt så då gick jag in och satte mej vid tv:n istället, där jag somnade.. Ganska skönt med en powernap sådär.. Har precis plattat mitt hår nu, tänkte ha platt imorn och då är det mycket lättare att platta det dagen innan eftersom jag har så mycket hår! Borde klippa det snart också och det ska jag, så fort jag får tummen ur och orkar fråga någon. Kanske får bli Emelie igen?



Känner mej ganska rastlös nu faktiskt efter att ha suttit en hel dag, usch .. Och så saknar jag min Jocke som är sjuk :( Bli frisk din jävel, så jag kan bli lite glad ;) Funderar på att ta mej en promenad ner till öna och tillbaka bara för att få lite luft, det kanske piggar upp mig?

Ja så får det bli - promenaddags!

Puss&kram

ledig

Godmorgon! Nu har jag nyss vaknat ur min skönhetssömn och har precis ätit frukost. När jag höll på att göra i ordning frukosten så knackade det på dörren och så var jag tvungen att gå och öppna i en t-shirt och trosor och på trappen står det två gubbar som ville titta på vårat golv, så det gjorde dom och drog ganska snabbt. Lite pinsamt för mej , men äsch jag har varit med om värre kan jag lova. Är ju ledig idag som ni kanske förstår och idag ska jag faktiskt städa hela huset. Ska börja dammsuga nedervåningen nu, sen ska jag gå upp på mitt rum och städa det, sen efter det får vi se om jag hinner dammtorka också . Duktig jag är då!



Så nu blir det hög musik och städning som gäller ett tag framåt. Vi hörs! puss&kram

Vinst!

Ja som ni kanske förstår så vann vi matchen mot Kil med 1-0. Mycket härligt. Målet gjordes av självaste Josefine Göransson (skräll) och var assisterat av mej. Förutom det målet hade vi en del vassa chanser på mål som vi missade, men Kil var ju inte helt chanslösa de heller utan hade också många chanser och jag vill även ge ett stort plus till Kiwi som kommer och står i mål denna matchen och bara varit med på en träning än så länge. Ser fram emot att se hur det blir efter lite träning. Sen får jag inte glömma att säga att alla i laget gjorde en jättebra match och vi kämpade för varandra. En toppeninsats för att vara årets första gräsmatch tillsammans. Vi brukar vara lite halvrostiga när vi börjar men efter en eller två matcher är vi ihop spelade igen! Hoppas så många som möjligt kommer på träningsdagen på söndag och är med på matchen mot Värmskog.

Allt för mej , puss&kram

laddar inför match

Hej, nu är jag äntligen hemma efter vad som har känts som världens längsta skoldag. Har haft vanliga lektioner fram till klockan ett då vi tog bussen ner till tingvallahallarna där vi började bära in grejer till våran monter. Blev väldigt krångligt där ett tag när de hade gett oss fel monter och fick byta. Men nu är det fixat med lampor, stolar, smink, bord, hårprodukter och sånt.. Kan ju även säga till de andra i klassen att vi har ändrat "förvandlingen" från street/sport till mer festligt. Majoriteten av klassen tyckte det blev bättre så.

Just nu så är jag väldigt trött och det känns inte så bra eftersom jag ska orka spela en match också. Men vilar jag upp mig ett tag så är jag nog pigg och alert! Men nu ska jag käka och sedan börja ladda inför matchen. Säger det än en gång: Slottsbron - Kil, Strandvallen kl 18.30 (eller 19.00)!

Ha det bäst! puss&kram

musikvideo i BBM t-shirt?

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från dansen och det gick väl bra, förutom att alla var så uppspelta efter påsklovet så att det blev lite ofokuserat vilket inte är bra nu när det snart är dags för uppvisning. För mej spelar det nog ingen roll om jag är fokuserad eller inte, dansen vägrar sätta sig ändå. Hände en ful grej efter dansen också. Det kom fram två tjejer och frågade om vi ville komma till arena för att vara med i Kicks musikvideo som de höll på att spela in, men vi sa no thanks! direkt.. Haha, vackert att stå där i ett par mjukisbyxor och en stor svart BBM-tshirt? Och föresten har det gjort en ny låt nu eller vad ? Hänger inte riktigt med..

Ska hoppa in i duschen nu och sedan gå och lägga mej och ladda upp mej för morgondagen då det händer ganska mycket. Ska först till skolan, sen ska vi till tingvallahallarna för att göra i ordning sen ska jag snabbt hem och käka något och sedan spela match. Årets första gräsmatch mot kil, på strandvallen klockan 19.00. Värt att se kanske ?



Godnatt och sov så gott, puss&kram

första skoldagen efter lovet

Nu är jag äntligen klar med stressarbetet! Det känns skönt. Skickade iväg det till Jenny för någon sekund sedan så nu är det ur världen. Deadline var imorgon på eftermiddagen så jag skickade till och med in det ett helt dygn för tidigt! Duktigt av mig. Jag blir så lättad och glad när jag är klar, riktigt stolt över mig själv! haha..

Skoldagen idag har faktiskt varit lite annorlunda. Har förberett inför skolforum som är på onsdag och torsdag och på grund av det blev det lite tjaffs. Men båda sidorna var faktiskt lite fula och vägrade samarbeta. Helt olika åsikter kan göra mycket. Jag fick i alla fall lite underhållning medan vissa fick sin dag halvt förstörd.. Nej usch vad skadeglad jag låter nu, inte meningen! Kan ju även berätta att på grund av skolforumet så är jag ledig på onsdag. Vi har blivit indelade i olika grupper eftersom alla inte kan vara där samtidigt och då fick jag vara där på torsdag förmiddag och kväll och då innebär det att jag blir ledig på onsdag. Hur skönt ? Ett minus är ju att jag missar sovmorgonen på fredagen eftersom vi måste städa, men vad gör det när man får en hel dag ledigt istället!

 

Nu ska jag fortsätta att njuta av mitt färdiga arbete och vänta in kvällen då det blir dans! Ha det bäst, puss&kram

löpning nästa

Sådär nu har jag legat ute i solen en stund. Somnade till ett tag men piggade upp mej med en bok och lite fika med mamma, Andreas och Lars. Känner faktiskt för att gå ut och springa nu så jag ska faktiskt byta om och göra det nu. Ska bli skönt att träna upp sig lite efter helgen .. Ska jag försöka bli lite mer seriös nu kanske? Kommer ju ha två matcher i veckan nu hela sommaren och till hösten + en massa träningar. Jaja, det ordnar sig alltid :)

Visar er lite bilder på hur jag blev i håret nu. Syns inte så jättebra men jag är nöjd! :)






sista dagen på lovet

Godmorgon! Nu har jag nyss kommit hem från Jocke och jag kan lova er att jag har sovit ut ordentligt nu när det är sista dagen på lovet. Åkte ju till honom igår kväll och grillade , senare kom Nicke och vi tittade på en film som jag somnade till. Var helt utslagen efter att bara sovit tre, fyra timmar i sommarstugan.

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på. Det känns faktiskt som jag ska göra något speciellt men vet inte vad. Men det ska jag ju inte.. Jag vet en sak som jag måste göra, plugga! Fy fan för det.. Men nu ska jag bli klar! Ska skynda mej så att jag kan gå ut och sätta mej i solen och få lite färg, sen är jag sugen på en promenad, eller kanske till och med en springtur? Ja vi får se hur det blir.. Ska plugga nu så hörs vi mer sen. puss&kram


klassfest med 9E

Hej där! Nu var det ett tag sen jag skrev och under den tiden jag har varit lite frånvarande har det hänt mycket. Har ju slingat håret och det blev bra även om jag inte trodde det först. Sedan har vi haft klassfest i min sommarstuga och ni som inte kom missade något kan jag lova. Det var härjigt som bara den och kul ! Anna och jag kom fram till att vi drack från klockan fem till fem, det är ganska bra gjort! Det kom ju även lite folk på natten och hälsade på. Orkar inte säga mer om festen mer än att det var lyckat! Bjuder på kort istället..













Dagen idag har bara bestått av städning och så har jag även varit i grums och tittat lite på fotboll. Grums spelade ju mot kil som vi möter på tisdag, så det var bra att se lite hur de spelar :P Resten av dagen kommer spenderas med Jocke. Vi hörs mer imorgon! puss&kram

hemma igen

Hej där! Nu är jag äntligen hemma efter en natt i norge. Kom visserligen hem för några timmar sedan men direkt jag kom hem så kom Anna till mej , så vi har suttit och fixat lite med klassfesten imorn och pratat runt med alla. Vi känner oss faktiskt lite som två lärare när vi håller på och tjatar, men vi vill ju inte att någon ska missuppfata oss heller, haha.

Men nu ska jag ta och berätta lite om min norgetripp istället. Vi åkte igår klockan halv sju :O och var i norge runt halv nio och började då städa en lägenhet. Den var inte så grisig som första gången vi städade den, men långt ifrån ren! Efter några timmar var vi klara med den och åkte vidare till en lägenhet i Oslo city och städade den. Sedan duschade vi och gick ner på Karl-Johans gata och shoppade. Köpte mej ett par skor, en t-shirt och en kjol. Vi åt även på en restaurang på Akkers-brygga nere vid havet och just den timmen när vi satt och åt  var det jättevarmt så man kunde sitta ute i linne och käka, underbart! Idag städade vi bara en lägenhet och åkte sedan hem så fort som möjligt. Så jag har faktiskt hunnit njuta lite av det fina vädret idag iaf.



kläderna jag köpte! sött va? :)

-

Ska strax byta om och sedan gå ner och träna. Sedan efter det ska jag till Jocke och sova där. Har ju inte träffat honom sen i tisdags ju :O Känns ganska länge eftersom det har hänt så mycket de senaste dagarna. Sen imorn när jag vaknar så ska jag gå direkt till frisören för att slinga mitt hår ljusare! Ska bli skönt. För denna gången ska jag ha slingor i hela håret så jag hoppas att det mörka sedan förra vintern äntligen försvinner. Men nu har jag ju blivit lite uppskrämd också, tänk om det blir misslyckat? :S Men det blir det nog inte. Men skulle det bli det så ska jag färga det mörkt, det har jag redan bestämt mej för, haha..

Nej nu blev det ett långt inlägg. Ha en fortsatt bra dag! puss&kram

Norge imorgon

 

Hej! Nu har jag precis tränat, duschat och käkat klart. Var en riktigt rolig träning idag faktiskt och vi är riktigt många på träningarna nu för tiden, det känns bra! Fast man skulle vilja att några fler skulle kunna pallra sig ner någon gång också.. Håller på att packar nu också för imorgon bär det av till Norge för att tjäna lite pengar. Jag och syrran ska ju dit och städa. Visst det är inte det roligaste jobbet, men vad gör man inte för pengar och lite shopping i Oslo city! Så mej kommer ni kanske inte höra något av förrän på torsdag (om jag inte lånar en dator där:P)

Just nu ska jag sätta mej och försöka bli klar med det där arbetet om stress och sedan ska jag börja läsa en bok. Vi ska ju ha redovisning om en bok vi har läst efter lovet så det är nog bra om jag börjar läsa nu :P Kärlekens pris heter den och är en verklighetsbaserad bok som handlar om en tjej som blir sexuellt utnyttjad av sina klasskamrater. Intressant tycker jag det lät! + att det har hänt på riktigt, då blir den bättre faktiskt .

Ha det så bra här hemma i Sverige! puss&kram

städning i sommarstugan

Hej! Nu har jag äntligen kommit hem från sommarstugan. Sov riktigt länge idag och när vi vaknade åkte jag och Jocke upp ganska direkt. Vi åkte ju även förbi hans stuga så vi stannade till och hälsade på hans farmor. Väl uppe i stugan tog vi fram lite utemöbler och så kom Anna och Daniel efter en stund och hjälpte oss. Det blev iaf lite bättre där uppe, men helt skinande rent är svårt att få, haha.

Lina påminde mej nyss om ett arbete som ska vara inlämnat om en vecka och jag är inte så sugen på att göra det ska jag säga ! Handlar om stress och sen är det en frågeställning som ingen av oss i klassen fattar, heja oss! Nej ska återgå till pluggandet nu..



Jag åker ju även till Norge imorn och ska jobba två dagar. Kommer hem på torsdag så ni behöver inte sakna mej allt för mycket ;) Ha det bäst! puss&kram

köra bil ?

hjälp nu ska jag ut och övningsköra för första gången i mitt liv! :O önska mej lycka till !


 Övningskörningen gick bra! Jag lever! haha..

Körde lite på grusplanen vid strandvallen och efter ett tag körde jag ner till Öna. Ett fåtal kärringstopp men annars gick det bra. Växlade, backade och fick till och med starta i en backe för jag vågade inte riktigt gasa så mycket så jag tog mej inte upp, haha! Men kul kan jag lova er att det va ! Nu vill jag bara lära mej att köra mer!



inge dåligt nöjd vet ni ;) haha

-

Nu ska jag ta och plocka lite på mitt rum sen ska jag ta mej en promenad till grums och sola, blev väldigt sugen på det nu ! ;) ha det bra , puss&kram

nya fotbollsskor

Hej!  Nu har jag precis kommit hem från stan. Åkte in med pappa, Emma och Erik och skulle köpa fotbollskor. Hittade ett par på stadium som det till och med var nedsatt pris på! Det var även de skönaste skorna jag hittade där. Ett par diadora som var perfekta till mina fötter. Och det roligaste var att jag kunde ha storlek 38 på dem ! Tror inte jag har ägt ett par skor som det är storlek 38 på ens :O coolt! Kostade bara 299:- också! Det var samma sak förra året. Hittade ett par assköna puma då som kostade 300:- då med. Det är faktiskt ganska bra att hitta fotbollskor i det priset. Kan ju bero på att jag alltid köper juniorskor , men ändå.




 

Det hände även en ganska äcklig grej när vi va på bergvik också. Vi hade gått in på Hm och så provade jag några bikinis och då gick syrran iväg på toa. Och så skulle vi gå och vänta på henne och då ringer hon och säger att hon har svimmat. Då hade hon inte hunnit till toaletten utan ramlat ihop och svimmat. Som tur var så såg en tjej henne och hjälpte henne till en bänk där hon fick lägga sig. Hon svimmade även utanför apoteket så det kom en och gav henne vatten och torkade svetten ur pannan, för hon var helt sjöblöt! Men nu är det bra med henne iaf, vet inte vad svimmningen berodde på. Kan ju vara för att både hon och jag har lågt blodtryck. Så därför har vi lättare för att svimma. Har också blivit sådär ett antal gånger.. äckligt!

Ska käka nu! Ha det bra , puss&kram

Steg-för-steg

Det vad längesen sist, men nu äntligen bjuder jag på en steg-för-steg sminkning igen! Säg gärna vad ni tycker ;)

Steg 1:


Det första jag gjorde var att lägga en ordentlig bas. (Dålig bas=dålig sminkning) Sedan lade jag en turkos skugga längs med den övre fransraden och längst ut på den undre fransraden och suddade ut den.

 



Steg 2:

Sedan tog jag en mörkblå/lila skugga och lade den i globlinjen för att få en djup. Suddade även ut den skuggan och suddade även ihop den med det turkosa. Efter det la jag en rosa/lila skugga mitt på ögonlocket och suddade ihop med de andra färgerna.





Steg 3:

Jag la också den rosa/lila skuggan på den undre fransraden, mer i mitten eftersom det turkosa ligger längst ut. Och suddade såklart! Sedan var det klart runt ögonen, tog även på lite mascara också.





Steg 4:

När jag var klar med ögonen så började jag med läpparna och lade en rosa/röd läppenna precis på mitten av munnen och suddade ut den lite. Sedan la jag på ett ljusrosa, skimmrigt läppstift.





Steg 5:
Till sist la jag på ett rosa rouge på kinderna och duttade lite med läppstiftet för att få samma ton i ansiktet. Läppstiftet blev då som en crémerouge och gav mer lyster. Sedan var jag klar!



-







Vad tycks? Själv tyckte jag det blev riktigt fräscht med de färgerna men tyvärr var de kanske lite för kalla för just mej.

fransk manikyr

Före:



Efter:


ingen frisör

Hejhej! Nu har jag precis klippt klart min kusin Joakim, och det blev väl bra! Förutom att jag alltid lyckas klippa mej i fingret,haha.. Men jag har ju inte precis tekniken. Min teknik är att klippa så att det blir kortare på hela huvudet, eller iaf försöka och det brukar bli bra. Tur att jag inte har så kräsna kunder! Har ju varit hos Jocke hela dagen annars och när jag först kom dit så trodde jag faktiskt att jag skulle dö, för de satt inne och spelade tv-spel! Hur sjuk kan man va när det är fint väder? Lyckades få ut dem en stund iaf.. Tittade lite på reprisen av talang och det där nya tvprogrammet : Hjälp, jag är med i en japansk tvshow. Jävlar vad sjukt program! Skrattade hela tiden åt Japanerna!

Nu så ska jag försöka fixa mina naglar lite och kanske lägga lite fransk manikyr. Har inget för mej ikväll så jag funderar faktiskt på att göra en steg-för-steg sminkning. Är sugen på att sminka och det var längesedan jag lade upp något! Så håll utkik ikväll eller till morgonen!

Ha det bra så länge! puss&kram

söndag

Godmorgon! Visst är det härligt att ha lov och kunna gå upp när man vill ? Själv har jag vaknat klockan elva varje dag, vilket känns ganska lagomt när man är ledig. Det värsta blir sen när man måste vrida rätt dygnet när skolan börjar igen. Idag är det ju söndag, fast det känns inte som det. Det blir väl så när man är ledig. Till slut har man inte en aning om vilken dag i veckan det är. Ska strax ringa Jocke och hitta på något med honom idag. Solen skiner ju så ute lär vi vara iaf, annars vet jag inte vad vi hittar på. Nej nu ska jag inte sitta här och uggla, ha det bäst! puss&kram

dagens :

 

promenaddag

Hej! Även nu är klockan två och Anna har precis gått hem. Spenderade alltså även denna kväll med henne. Tittade på världens fulaste film, pratade och planerade klassfest. Är så himla taggad för det nu och vi har hört runt med typ alla och de flesta är på! Hoppas det blir och att det blir lyckat. Förutom myskvällen så har jag ju varit med Jocke idag och jag lyckades faktiskt få men han på en promenad genom grums i det fina vädret. Fast så fort vi kom hem så slocknade vi typ, sov inte mycket inatt tyvärr. Sen klockan sex så åkte jag hem, men ringde då Anna direkt och frågade om hon ville med på ännu en promenad och det ville hon. Så vi gick till grums, lämnade lite kläder till Josse och efter det letade vi upp en affär som var öppen och köpte glass, mums!

Nej men nu ska jag väl försöka sova lite, hörs mer till morgonen! puss&kram


solen skiner

Solen skiner, vad mer kan jag säga? Ska åka till Jocke strax och sätta mej ute och njuta av solen! Hoppas ni också gör det. Ska inte sitta inne en sekund.. Ha det bra så hörs vi ikväll , puss&kram

Dagens:




myskväll

Hej!  Nu har Anna nyss dragit hem och klockan är ganska mycket. Har haft en riktigt mysig kväll med henne och pratat som bara den. Har ju inte träffat varandra på år och dar känns det som eftersom vi är sånna upptagna människor, haha.. Men det ska det bli ändring på nu under lovet ska du se! Jag spelade ju även match förut mot Qbik och det enda jag vill säga om matchen är att det gick dåligt. Eller ja i alla fall första halvleken. I andra halvleken var det mer jämnt. Men jag tycker faktiskt det gick bra med tanke på att vi inte har spelat tillsammans något. Hade många 95:or med oss som är superduktiga och tar stora kliv framåt + några nybörjare kan man väl kalla dem..

Ska nog gå och lägga mej nu och sedan sova ut ordentligt tills Jocke ringer och väcker mej till morgonen. Hoppas på fint väder imorgon också.. Ha det bäst så länge! puss&kram


långfredag

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från grums. Idag är det ju långfredagen och då är det en tradition här att gå äggpromenaden. Men i år va det faktiskt första gången jag gick den, har alltid varit hos mormor alla anra långfredagar i hela mitt liv. Jag gjorde ju såklart barnfrågorna , tyckte de va i min nivå. Jag fick ju alla rätt också! Jocke fick nästan alla rätt på vuxenfrågorna , men det var bara för att de skickade sms till 118 100 hela tiden! haha , det blev en dyr äggpromenad i år.

Igår var jag ju på föreningsfest i folkets hus också. Det var ju även bandyavslutning och jag kan väl säga att den inte riktigt kom upp i samma nivå som fotbollsavslutningen. Var mycket trevligt med mat, prisutdelning och en trubadur som spelade hela kvällen. Eller ja, han började sent och slutade tidigt och när han slutade så gick alla hem typ. Men det var bara bra att det tog slut tidigt eftersom vi skulle upp på morgonen och så ska jag ju spela match idag också! Bjuder på lite bilder som vi tog igår :)



Förfest hos Ragnarssons!



Min älskling! <3



Emma blev trynad med cocosbollar av självaste kusin Marcus! haha



Josefine va mycket het med påskfjädrar, <3



gayvarning på dessa två!





-

Det var en mycket rolig kväll med mycket dans! Hoppas på fler föreningsfester ;)

ingen träningslust på morgonen

Det blev tyvärr ingen träning för mej och Jocke nu på morgonen. När klockan ringde så gick jag upp men Jocke sa då att vi skulle ligga kvar och sova istället, och det gjorde inte mej ett dugg. Så det var bara att krypa ner i sängen igen och sova till tio. Skönt de! Har precis duschat nu och ska snart göra mej iordning för att gå till bussen och åka in till skolan. Är inte så sugen på det men är det skola så är det. Jag vet inte vad jag ska ha på mej ikväll heller! Måste nog springa in på någon affär och köpa något. Men det är ju så att när man måste ha något så hittar man inget, typiskt .. Nej nu måste jag kila, jag hör av mej mer efter skolan! Ha det bra så länge, puss&kram


fotboll

Sådär nu har jag precis kommit hem från grums. Tittade på när Jocke spelade, men tyvärr så förlorade de mot värmskog med 2-3. Väntar på att han ska höra av sig också eftersom han ska sova här och medan jag väntar sitter jag i telefon med min kompis, haha.. Känner mej inte speciellt taggad inför morgondagen då jag börjar klockan ett! Tykcer vi kunde ha börjat direkt på morgonen istället och slutat tidigare istället men det gick ju inte. Som tur är så börjar Jocke också klockan ett så om jag har tur så kan vi ligga och mysa kvar i sängen ett tag på morgonen. Men har jag otur så ska har till gymmet och träna på morgonen. Kanske kan hänga med? Det var smart av mej eftersom jag missar träningen på kvällen eftersom jag ska med Jocke på föreningsfesten. Gud vad bra det blev. Fast det beror på vem han ska dit med, lite pinsamt tycker jag allt att det är med gym. Speciellt när jag är så klen! haha..

Ha det så bra nu! Och så får man väl säga grattis i förskott till färjestad! Tippar på att de vinner. Hejar ju på dem men är tyvärr inte så insatt eftersom jag har missat varenda match de har spelat! Dåligt av mej.. Nej nu ska jag käka något och sedan mysa med Jocke, ha en bra kväll! puss&kram


regnig onsdag

Hej! Håller på att laga lite mat till mej och mina syskon just nu och på matsedeln idag står det chili con carne och ris ! Okej, jag kokar riset och värmer chili con carnen i micron, bättre kock än det blir jag nog aldrig. I skolan idag har vi suttit i grupper och diskuterat om vad vi ska göra under skolforum om två veckor. Och det gick bra. Sedan på eftermiddagen blev det lite härjigt när Jenny åkte till ikea och jag, Sandra och Lina tvättade några dockor! haha nämner inget mer ..

Idag blir det en lugn dag utan pluggande, som jag egentligen måste göra. Men jag orkar inte faktiskt.. Ska dra till grums istället och titta på fotboll när Jocke spelar. Hoppas jag får med mej någon , för jag vill inte stå i det här vädret helt ensam!

Bjuder på dagens outfit:



svarta jeans: ballroom
randigt linne: spanien?
svart väst: HM

-

föresten så har jag betalat min GHD-tång nu också så snart är den min ! :D

Älskar att träna

Gud vad glad man blir efter att man har tränat! Ni som inte vet det borde testa. Är du hängig och inte har lust med något så är ett träningspass det bästa för att bli uppiggad! Man känner sig båda duktig och gladare efteråt. Det roligaste är ju att träna i grupp, eller med någon så att man har någon att prata med. Så därför älskar jag att ha fotbollsträningar! Visst, det är ju inte bara därför men en stor del av varför jag spelar fotboll är sammanhållningen i laget! Jag vet inte om det är så många lag som har det som oss! Jag har nog seriöst aldrig varit på en träning där vi är sura och klagar på varandra utan hela tiden är vi positiva och är det någon som är sur så piggar vi upp henne så att hon också blir lika positiv! Underbart :)

Det känns även lättare och lättare för varje gång även om jag har hållt igång hela vintern. Så om det blir lättare och lättare, så måste det ju vara superenkelt i slutet av säsongen. Det låter väl logiskt? haha, gud vad jag pladdrar på.. Nej men träningar är underbara , hoppas att fler än jag har upptäckt det! Man tränar ju inte för att hålla sig i form bara, nej man tränar för att det är kul!

Kika gärna in på Slottsbrons IF nya hemsida också! Ett riktigt upplyft ;)

träningsdags :)

Nu har jag varit riktigt duktig tycker jag! Har gjort klart diagnosen som inte var allt för svår och sedan har jag börjat med stressarbetet. Det går bra så fort jag  vet vad jag ska skriva om men sen får jag helt totalt hjärnsläpp ibland och då är det lätt att jag fastnar med något annat. Nu äntligen slipper jag plugga mer, för nu ska jag byta om och gå ner till strandvallen för att träna.. Ska bli riktigt skönt! Idag är det ju möte där de ska bestämma om det blir något herrlag kvar i slottsbron också, och jag håller iaf tummarna för att det blir det! (Y) Och blir det inte det så ska ni som bytte ifrån Slottsbrons A-lag för att sitta på bänken i Grums B-lag ha dåligt samvete! :)

puss&kram

Filmen om hur tor fick sin hammare


Här har ni filmen som jag, Julia och Victoria har gjort! Vad tycker ni ? Vi hade i alla fall roligt ;)


kort skoldag

Idag tog skoldagen slut klockan elva eftersom matten var inställd . Vi tittade bara på redovisningar typ och det gick bra att visa våran film , det var lite synd att den hackade så bara, men vi vet vad som var fel nu.. Kan bara säga att den andra filmen var otroligt bra! Så rolig och klockrena saker, haha. Alla är så duktiga och nu väntar jag bara på att få se de andra redovisningarna på torsdag.

Ska sätta mej ute i solen nu hade jag tänkt, och kanske plugga lite. Måste bli klar med stressarbetet och så har jag en diagnos i Matten att göra. Inte så svårt men jag hatar att börja för det händer aldtig något för mej för att jag är för lat , men nu när jag har tid så ska jag försöka göra det iaf..
 



Håller på att få filmen av Julia så den kommer läggas upp lite senare! Så håll utkik ;) haha
Ha en bra dag, puss&kram

måndagskväll

Hej. Nu har jag precis gjort mej klar för att sova. Det brukar ju bli sent på måndagar eftersom min dans slutar typ kvart över nio och då ska man åka från stan och hem, sedan ska man käka och duscha och göra allt annat som man måste hinna med innan man sover och då hinner klockan bli mycket. Dum som jag är så satte jag mej och målade naglarna nu också så det kommer ta ännu längre tid. Men fräscha naglar är alltid fint!  Denna gången blev det ett sött rosa nagellack som passar bra nu när det börjar bli vår. Börjar känna mej bekväm i mina ögonbryn nu också. Det blev som Jenny sa, att lite av färgen skulle gå bort nu ikväll när vi tvättade oss.. Det är inte längre två ögonbryn som är ute och går ;)

Nej nu ska jag snart stänga ner här och försöka sova. Måste ladda inför imorn då jag troligtvis kommer dö när vi har redovisning. Vi ska ju visa filmen! Men det som är bra är att jag nog kommer dö av skratt och inte pinsamhet ;) Ska be Julia skicka filmen sen så att ni kan få se!




Vi hörs imorgon! puss&godnatt


färgning

Idag fick vi äntligen färga ögonbrynen och ögonfransarna ! Fransarna blev svarta och ögonbrynen bruna, men tyvärr känne jag mej lite som en påskkärring med ögonbrynen eftersom jag inte är van att ha så mörka, haha. Men det är lite överskottsfärg kvar också så om några dagar är det säkert perfekt. Förutom färgningen som tog nästan hela dagen så rullade vi hår på spolar och gjorde frisyrer.. + att vi har suttit ute i det fina vädret på varje rast, underbart!



Ska strax byta om och sedan gå iväg till bussen för att åka iväg till stan och dansa. Är på bra humör idag, och känner därför att det kommer gå ganska bra på dansen. Det är inte många gånger kvar nu innan uppvisningen som är den 15 och 16 maj(?). Uppvisningen är det som är roligast så jag kan knappt vänta! Har även fått tillbaka min dator nu så hädanefter blir det mycket nördande vid datorn skulle jag tro. Fast inte när solen är framme för då kan ni räkna med att jag ligger ute i solen och pressar!


ha det bra! puss&kram


hemma igen

Hej! Nu har jag precis kommit hem från gustavsvik. Åkte hemifrån klockan halv åtta imorse och åkte in till tågstationen där vi skulle bli hämtade med buss. Tog ungefär en timme och en kvart och väl framme i Örebro badade vi som idioter. Fast sen runt lunch någon gång dog jag och Josse och satte oss i bastun och somnade nästan, men efter en stund i bubbelpoolen vaknade vi till och åkte vildforsen ett par gånger i rad och herregud vad roligt vi hade det! Haha.. Josse va ganska söt när hon hamnade på en kille och skrek honom rakt i ansiktet! Blåmärken och skrapsår är något jag räknar med nu i alla fall, men det är så det ska va ;)

Kan säga att jag är helt utmattad efter en heldag i gustavsvik och det märktes nog på bussen hem också då jag somnade ett antal gånger, och jag hatar när folk tar kort på mej när jag sover! Josefin! Haha. Somnar nog tidigt ikväll kan jag lova, men det är ju bara bra det för då är jag utvilad för den sista skolveckan innan påsklovet!

Och vet ni ? Jag vägde mej i örebro och märkte att jag har gått upp 3 kilo! Ganska så mycket det på ett halvår, får väl skryta med att det är muskler kanske ? Haha, nej det tror jag inte. Inte om man tänker på hur mycket godis jag käkar :O Men vad gör de att jag har gått upp i vikt ? Ingenting. Det är bara bra! Nej usch för att gå ner i vikt, ät vad du vill och njut av det istället!

bilder kommer ! ;)

puss&kram


gustavsvik

Imorgon bär det av till gustavsvik med Josse! + en massa andra barn. Vi har nämligen anmält oss till emmas "busskul"-resa. Emma och några tjejer i hennes klass har anordnat en resa dit som projektarbete och jag och Josse var inte sena med att haka på. Tyvärr så kunde ingen annan som jag frågade så vi två får åka dit själva, eller ja vi blir ju inte själva eftersom det är en massa andra som har anmält sig , men inga som vi känner då om man säger så och då får man räkna bort min lillebror och hans kompisar. Det ska faktiskt bli jättekul! Var ett tag sen jag va där, och alla de andra gångerna har jag varit där med Malin , och då har vi alltid lyckats träffa konstiga killar, haha ! men det är ju Malin också.. Får se vad det händer för roligt denna gången. Kan slå vad om man min bikini inte kommer sitta kvar så det blir nog några nakenchocker i örebro imorgon! Nej nu ska jag packa och sedan ringa några telefonsamtal och efter det blir det sängen, ska ju upp tidigt (på en söndag!), sov gott och ha en bra dag imorgon! puss&kram



så här bor jag

Kom på att jag inte har visat er några bilder på hur vi bor än nu när vi har flyttat och så. Och anledningen till det är väl att vi har kommit i ordning ungefär nu, men helt i ordning tror jag aldrig man får. En flytt är inte som på filmer där man packar in allt i en flyttbil och åker till det nya stället och sen är allt klart. Nej en flytt är något som tar längre tid. Det har i alla fall jag fått lärt mej nu. Jag trodde ju såklart att det skulle gå jättefort, och blev lite besviken först när vi bodde i lådor några veckor. Men nu har det ordnat upp sig och det känns som hemma.. Här kommer lite bilder på rummen, men jag struntade i eriks källarrum eftersom det var inte så städat, haha.



köket - inte det största men det funkar! :)



badrummet - detta är det enda badrummet vi har och det ser faktiskt mindre ut på bild än vad det är i verkligheten. Men det är verkligen inte stor om man tänker på badrummet vi hade i huset tidigare, och då hade vi till och med två badrum. Så lite tjaffs kan det bli, men det är sånt man får leva med! :P



syrrans rum





Och till sist , mitt rum! Allt är inte helt klart. Ska köpa en helkroppsspegel och en massa ramar som jag ska sätta kort i. Sedan ska det även sitta två spots över spegeln vid sminkbordet.

-

Sådär, nu har ni sett lite av hur jag bor.. Ska ta något att käka nu. Ärligt talat förstår jag inte vad det har blivit med mej. Förr kunde jag leva på luft, och var typ aldrig hungrig. Men nu så blir jag hungrig direkt efter att jag har ätit och vill äta mat hela tiden! Men varför klaga? Det är ju jättebra egentligen :P

vi hörs! puss&kram

sol, underbara sol

Hej! Kvällen igår var mycket trevlig, jag däremot var lite off. Men det hindrade inte alla andra att ha kul, inte för att jag inte hade kul , haha ! Men det blev inte så mycket festande om man säger så utan lite mer deeptalk i köket, haha. Fick en halvtimmes genomgång om varför man inte skulle vara vegan! Ganska kul att höra på men lite drygt. Fick ju även lära känna byggpojkarna denna gången, och det var trevligt. Men roligast var nog i början när vi förfestade! Desse hade ju fyllt 17 så vi hade köpt paket till henne och firade henne lite extra. Och paketen var så roliga! Hon fick en kortlek som kommer bli våran blivande plumpkortlek i skolan, och på kortleken var det nakna killar (fula också) , så det distraherade oss ganska mycket när vi spelade. Hon fick även lite andra saker och en kladdkaka made by hallberg, som var asgod! Det blev ju tyvärr inte att jag stannade kvar hos lina eftersom syrran ändå skulle in till stan och hämta några andra runt två så åkte jag med hem istället.. 



i love the sun!

Idag blir det bara att slappa ute i solen, ska strax åka och köpa glass. Ska smaka på den nya magnumen, och jag känner på mej att jag kommer älska den! Sen ikväll vet jag inte exakt vad som händer. En sak har jag klar för mej iaf, jag ska inte sitta hemma och dryga! Jag orkar inte det, jag är nog en person som vill att det ska hända saker, gör det inte det så blir jag ganska dryg och deppig..

Gå ut och njut av den underbara solen! puss&kram


stilkväll

Hej! Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan och har under den timmen hunnit med att duscha och sminka mej.. Just nu håller jag på att göra mat, pommes och korv! Samtidigt som jag laddar inför kvällens bravader ;) Ska ju in till stan till min underbara klasskompis Lina där hela järngänget är samlat! Hoppas på en underbar kväll, eftersom detta är den första helgen alla kunde typ. Ska troligtvis stanna kvar över natten också, för jag är inte värst sugen på att ta nattbussen hem med alla läskiga typer ;) Lägger kanske upp en bild på kvällens outfit också om jag hinner , ha en underbar kväll iaf! puss&kram


fredag

Hejdär! Hr mår ni ? Jag mår jättebra med tanke på att det är fredag och snart helg! Idag är det ju den där väldigt onödiga dagen då man åker in till stan för en enda mattelektion :/ Men jag ska inte vika ner mej och stanna hemma inte, nej jag ska åka dit och va duktig .

Var ju dålig uppdatering här igår från min sida och det brukar bli så på torsdagar. Det är de dagarna som jag har mest att göra. Det är den dagen jag slutar sent i skolan, tio i tre och sedan ska man hem och laga mat och sen har vi ju tidig träning också. Så då finns det ju inte mycket tid över till datorn och bloggen. Jag kunde nog hunnit med ett litet inlägg om det inte hade varit så att emma var tvungen att ha datorn och göra skolarbete på. Och då undrar ni väl varför eftersom vi har fått en varsin dator. Men det är så här att jag inte har fått datorn än, utan vi köpte den sen gav vi bort den till en som skulle konfigurera den och så. Men jag kan faktiskt berätta att jag fick ett sms av honom där det stod att den snart var klar, skönt!

Vaknade med min älskling imorse också, eller ja för en halvtimme sen. Och då hade han försovit sig och jag hade tydligen ställt min klocka på ringning klockan fyra inatt! Vad blir det ? Var nog alldeles för trött igår när jag skulle ställa den så det blev nog helt galet. Men Jocke hade ju tydligen stängt av alarmet på sin mobil så det var därför han försov sig :/ Själv börjar jag ju tio över elva så det är lugnt! Jag kom upp i god tid och sitter just nu och äter en riktig brakfrukost om man tänker på att jag annars bara tar någon smörgås. Hann faktiskt koka mej två ägg, äta flera smörgåsar och så fick jag till och med i mej en skål med yoghurt!



min söta sovt-shirt, haha !

Nej nu ska jag göra mej lite iordning för skolan, vi hörs senare! puss&kram

elin + melodifestivalen = sant



denna låten är klart bättre än orginalet! vad tycker ni ?

haha, jag älskar melodifestivalen ;) riktigt nördig jag!

ett skämt ?

haha, kom på att det var första april idag också ju ! undrar om jag har blivit lurad :S hoppas inte det! måste dock klura ut något smart att lura någon annan med, jag älskar att driva med folk ! :D

någon som har blivit lurad ordentligt än ? :)

april, april !

vårtecken

Åååh, på vägen hem från skolan så såg jag årets första vårtecken! - EN FJÄRIL! :D

Blir helt glad av solen och värmen som kommer! Och ännu gladare blev jag när jag och Viktoria blev klara med arbetet idag! Tog ca en timme att göra klart det så vi slutade halv tio ungefär. Gick lite på stan då och tittade om det hade kommit in något nytt och det hade det ju såklart, men jag höll plånboken i ett tryggt förvar i väskan och köpte inget även om jag blev lite sugen.

Men eftersom det är så fint väder nu så tänker jag inte sitta här och dryga mej! Nej jag ska ut i solen och sätta mej och kanske få lite färg i ansiktet? Men först blir det lite mat ...


   

Äntligen slipper man vinterjackan, det gillar vi! :)

puss&kram

RSS 2.0