rolig men stressig dag

Idag var det första dagen på praktiken och jag kan inte säga annat än att det var jättekul! Dagen började dock minde kul med tre timmars psykologi! Känner att den lektionen kommer vara en av de jobbigaste denna terminen. Jag kom till makeupstore runt tolv och slutade fyra och idag har jag gått igenom alla produkter, städat, svarat i telefon och bokat tider, hjälpt kunder och tittat på en makeupkurs och det har varit askul! Imorgon ska jag få lära mig kassan också så då blir det lite mer att göra. Men kul ändå att kunderna kommer och frågar mig om saker! Visst jag kan inte deras märke helt och hållet än eftersom men det lär jag mig snart så kika gärna förbi hos mig någon dag så kan jag hjälpa er :D

När jag slutade var det stressigt, jag hade ju en fotbollsmatch som började sex så det var lite ont om tid, men det gick! Och matchen slutade 1-1 mot Norrstrand som leder våran serie! Vi skrällde rejält med tanke på att vi ligger sist! Men idag fungerade vi som ett lag igen och spelade fotboll.. Något vi inte har gjort på hela säsongen men nu har vi brutit isen och jobbar oss uppåt igen!

Just nu sitter jag och målar naglarna och funderar ut kläder för imorgon, det är ju inte lätt när man måste vara svart! Längtar lite tills imorgon också, för då ska jag bli sminkad! :D

Jaja, vi hörs mer imorgon efter min praktik istället så har jag nog lite mer att berätta och kanske med bilder på höstens smink hos makeupstore! ;)

Ha det bra! Puss&kram

inneboende hos Josefin

Hej! Nu har det varit dålig uppdatering och det är på grund av att jag har bott hos Josefin ett dygn. Och under tiden jag har varit med henne har vi hunnit med mycket! Vi har hunnit med två hockeymatcher, cyklat hem i spöregn(!) , badat bastu, myst med Anna och Sara, sovit i samma säng som Anna och Josse (haha), tittat på två filmer, lagat lasagne.. Ja och mycket mer! Har varit mysigt i alla fall men nu är jag hemma igen och skaladda upp för en ny vecka, och jag är laddad till tusen för imorgon börjar inte en vanlig skolvecka utan imorgon börjar våran APU! Och som jag nämnt tidigare så ska jag vara på makeupstore och det ska bli askul! Kommer dock bli en väldigt kort dag imorgon eftersom jag har individuellt val på morgonen och sen fotbollsmatch på kvällen, men några timmar blir det i alla fall.

Hoppas alla ser fram emot den nya veckan lika mycket som jag gör! Puss&kram

nyvaken

Godmorgon! Nu har jag verkligen sovit ut men får samtidigt lite dåligt samvete över att jag sov så länge :S Idag har jag egentligen inget planerat, eller det finns flera saker att göra men jag kan inte bestämma vad. Jag har i alla fall bestämt med Josse att vi ska gå och titta på hockey klockan fyra, och ja jag vet vi är hockeynördar! ;) Men ikväll vet jag inte vad som händer, det var prat på utgång men det verkar inte finnas något så det kanske bara blir myskväll? Ja vi får väl se vad som händer. Nu ska jag i alla fall gå ner och äta frukost..



Puss&kram

lerig och blöt match

Nu är jag hemma efter en riktigt blöt och lerig match! Det ösregnade nästan hela matchen och var stora pölar med vatten och lera som man sjönk ner i när man sprang i dom. Jag hade ju oturen att spela just där det var mest lerigt så hade lera överallt! Matchen blev i alla fall 0-1 och vi spelade jättebra! Kunde ha blivit oavgjort lika gärna för det var en riktigt jämn kämparmatch. Efter matchen åkte jag och Sara till ishallen och tittade på sista perioden av hockeyn, för vi har blivit riktiga nördar nu och följer dom varje match!! Nej så illa är det faktiskt inte men det känns som att folk tror det. Nu sitter jag faktiskt hemma helt själv! Erik är hos pappa och både mamma och Emma är ute på fest och krogen. Typiskt att Jocke ska ha grabbkväll hemma nu också, men dom ska ju även upp tidigt imorgon så kanske inte var någon idé att va med han ändå. Det är väl nyttigt att vara själv ibland?

Blir nog en tidig kväll för mig så jag får sova ut ordentligt. Det ska bli skönt faktiskt..
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!

Puss&kram

helg

Nu är det äntligen helg! Eller äntligen och äntligen? Har väl inte längtat så mycket till helgen nu och det kan nog bero på att vi har haft en så lugn vecka. Idag hade vi till exempel bara en lektion som var idrott som vi körde skiten ur oss på! Vi var röda och svettiga, i alla fall var jag svettig(inget ovanligt)! Haha . Jag hann till och med hem så att jag var hos Jocke elva och kunde gå och lägga mig och sova en timme och det behövdes. Jag ska ju nämligen spela match ikväll med Div 5 laget och då behöver jag vara utvilad.. Känner att jag ska ta denna matchen som ett rejält träningspass! För när annars brukar man springa i 90 minuter?

Kan bara säga en sak om idag, och det är nog att jag har slagit rekord i att se mest sliten ut. Idag var en sån dag då jag verkligen inte orkade bry mig om hur jag såg ut.. Vaknade upp på morgonen och såg mig i spegeln och insåg att tre nya finnar kommit upp under natten (all choklad kanske?) men orkade inte bry mig, sen drog jag på mig Jockes gigantiska mjukisbyxor och en slapp tröja plus mammas jacka.. Herregud! Men äsch inget jag brydde mig om precis, är lite skönt att inte bry sig ibland. Önskar bara att jag var en sån person som såg perfekt ut jämt även om jag var nyvaken med rufsigt hår och kläder som ser ut som helvete.


Ha en bra helg allihop! Puss&kram

lekar för ettorna

Idag har det varit en annorlunda skoldag eller morgonen såg normal ut med matte och en fullt lika nomal (eller onormal) Eva Bennis! Hon börjar med att säga att hon inte ska prata bort hela lektionen men sen när det är två minuter kvar så pratar hon fortfarande lika mycket, haha. Sen frågade Victoria en sak och hon svarar men på något helt annat och när hon förklarat klart vänder hon sig till Victoria och frågar Vad var det du frågade föresten? Sen skyllde hon på att hon inte hörde för att hon inte hade hennes glasögon på sig! Hon är inte riktigt med ibland men hur skön som helst ändå..

Eftermiddagen var det som var annorlunda. Vi skulle nämligen ha lite lekar och annat skoj för ettorna ute på borgmästarholmen och jag tyckte det var jätteroligt! Blev lite halvkonstigt ibland kanske men kul ändå, jag fick mig ett antal skratt! Hoppas alla andra hade lika roligt. Just nu har jag precis tagit på mig myskläder, vilket jag alltid gör så fort jag kommer hem efter skolan.. Har även fått mig lite mat i magen, för tredje gången idag. Nu ska jag bara vänta lite till och sen blir det träning.. Ingen lugn och ro här inte!




Puss&kram

höstskor

Jag är så himla shoppingsugen ska ni veta! Och jag som inte har några pengar att shoppa för än.. Detta kommer ta livet av mig. Är sugen på att handla massor av nya höstkläder och speciellt skor :O Och jag som är för budgetköp har spanat in favoritstövlarna på skopunkten .. Här är dom och även ett par stövletter från H&M..



Tycker om ridskomodellen på stövlarna i år och de får gärna vara höga! Lårhöga stövlar är assnyggt men skulle nog aldrig våga köpa ett par.. Extra snyggt med fransarna på stövlarna i mocka också! Åh jag vill ha skor nu!

back in buisness

Idag började lektionerna som vanligt i skolan.. Startade upp svenska B och fortsatte med engelska A-kursen som förra året. Sedan hade vi terminens första yrkesämneslektion med Anna, våran nya lärare som är stylist. Var mycket intressant det hon hade att berätta och vi hade väl mest repetiton på det vi gjort. Men ska bli kul när vi kommer in på stil och färganalys ännu mer och får veta vilka kläder man ska ha och färger. Man vet ganska mycket redan nu men det finns ännu mer att lära sig!

Har varit hemma ett tag nu och vart med Jocke en stund. Men nu har han åkt iväg på samling eftersom han ska spela match sen. Den ska jag faktiskt åka och se på också, eftersom vi inte spelar på samma dag för en gångs skull! Sen så blir det nog sängen skulle jag tro. Man kan ju inte vara uppe hur länge som helst på vardagarna längre förstår ni.



Har nyss målat naglarna i en otroligt snygg bronsig nyans också!


ovärd skoldag

Skoldagen idag var ganska ovärd. Åkte tydligen in till skolan för en lektion som vi ändå inte gjorde något på. Fast visst var det bra att vara där ändå och få reda på vad vi ska göra under årets gång men jag trodde faktiskt att vi skulle haft lektionen efter också. Så idag var jag hemma tidigt, runt ett närmare bestämt och direkt när jag kom hem satte jag mig framför tv:n och somnade nästan på en gång. Det är tufft att gå i skolan vet ni! Även om vi bara hade en lektion idag, haha..

Och idag har jag och Josefine bestämt något idiotiskt! Nej vet inte om det är så idiotiskt men jobbigt i alla fall. Vi ska nämligen träna sen och vara med på ett spinningpass! Inte så idiotiskt kanske men det är precis innan fotbollsträningen och det är idiotiskt! Så direkt när vi är klara med spinningen är det bara att byta om och åka och träna fotboll! Vi kommer vara döda ikväll!! Men jag ser fram emot det.



nyvaken

redo för sängen

Klockan är nu nio och jag är faktiskt redan klar för att gå att lägga mig. Antar väl att det blir tidigare kvällar nu när skolan har börjat men det kan vara skönt det också. Jag ska ju dock inte sova än, utan tänkte sätta mig och titta lite på tv, vilket jag nästan aldrig gör. Känner att det ska bli skönt att komma i sängen nu efter ett pass på gymmet förut! Wiiho, jag och Josse kom iväg och syrran hängde på också. Får se om jag får någon träningsvärk imorgon men det borde jag få. Hann med lite grovrengöring av ansiktet förut i duschen också, alltså peeling och ansiktmask som jag försöker hinna med åtminstone en gång i veckan. Något som alla borde göra! Man tänker nog inte på vad viktigt det är.. En annan sak som är väldigt viktigt är att ha rena sminktverktyg.. Jag tänker på alla där ute som har en massa svampar och penslar som säkert inte varit rengjorda på länge, tänk vad bakterier! Visst jag är väl inte världsbäst på att tvätta efter varje gång tyvärr, men jag håller det i alla fall rent. Och det bästa att tvätta redskapen med om ni inte har bakteriedödande medel är Yes! Diskmedlet alltså.

Ja nu fick ni er lite småtips också, haha. Nej men för ert eget bästa borde ni sköta om era grejer annars kan det uppstå finnar och inflammationer och det är inte kul.

Ha det bäst! Puss&kram

skolstart

Idag var det första skoldagen för mig och det var faktiskt itne alls jobbigt att gå upp imorse som jag hade trott. Men det kanske beror på att det är första dagen, lär väl bli trött snart.. Vi gjorde faktiskt inte så mycket idag utan fick mest information och gjorde upp vad vi ska göra för ettorna på torsdag men jag berättar inte vad vi ska göra för det är en hemlis!

Nu ska jag gå ner i köket och ställa mig och laga mat (tråååkigt), sen ska jag åka iväg till grums och umgås lite med Josse och Sara, sen senare ikväll ska jag och Josse gymma! Måste komma igång nu, för tro det eller ej, men jag har tappat mycket träning när fotbollen drog igång.



Hoppas ni haft en bra start på veckan! Puss&kram

hemma igen

Hej! Nu är jag hemma efter en natt i sommarstugan. Det blev ju inte direkt någon "högbodafest" men riktigt trevligt släktkalas. Det bjöds på tacos, kräftor, räkor mm. Och det börjades tidigt och därför blev det inte en så sen kväll vilket var ganska bra ändå. Bilder kommer lite senare.

Idag ska jag spela match igen, men denna gången med div 5-laget vilket brukar vara roligt faktiskt. Inte så stor press på sig och så. Sen efter det är det väl bara att börja ladda inför skolan som börjar imorgon! Ska bli kul att träffa tjejerna igen, inte för att det var så jätte längesen sist men ändå!

Puss&kram

100 år

Idag är det 100-årskalas uppe i sommarstugan som gäller så vi hörs mer imorgon!

fredagsmys

Ingen idé längre, vi suger..

Så där en mysig fredagskväll väntar nu. Mamma håller på att laga tacos, snäll hon! Sen ska jag ringa hit Jocke och mysa sönder honom. Blir väl en film och godis, för jag är så sugen på godis just nu! Och nej såg att klockan var ganska mycket och att ica stänger snart! NEJ!! Får väl strunta i det där godiset som hade suttit så förjävla bra just nu. Får se om vi har något gott här hemma istället..

Nu är jag sugen på skolan fakiskt! Det ska bli ett nöje att gå dit på måndag :D


fotboll

ikväll är det dags för match igen, mot råtorp borta. Idag är det som jag har sagt förut, alltså jätteviktigt att vi vinner. Denna säsongen har inte varit den bästa för Slottsbrons IF, tvärtom det har nog varit den värsta någonsin. Det började inte bra i våras men det fanns ändå några få människor som fanns kvar och kämpade för hela föreningen och vi har fortsatt utan att klaga. På tränarsidan sket det sig ju för oss också då våran tränare vi hade förra året inte kunde fortsätta. Men vi löste det till slut några veckor innan serien började och det har fungerat. Vi har haft träningar och tränat och spelat matcher. Men det är just den sista biten som fattas.. Att det ska gå bra för oss och att få tillbaka den gamla glädjen vårat lag en gång alltid hade! Förr log man så fort man tänkte på vårt lag och hur kul vi hade, oavsett om det var under matcher eller utanför fotbollen. I år är det något som fattas och det är nog lite av glädjen som har försvunnit.

Just nu ligger vi faktiskt sist i serien och det känns ganska tråkigt då vi har spelat de flesta matcher oavgjorda . Det som kändes mest surt var när Kronan drog sig ut förra veckan och fick oss tappa 6 poäng och 17 mål! Ja jag kan inte förstå det själv att vi gjorde 17 mål mot ett enda lag men så är det i alla fall. Vinner vi inte eller tar fler poäng så åker vi faktiskt ur serien och ner i div 5 igen och det är inte så kul. Vi var på topp under det året vi vann div 5-serien och det är ganska tufft att faktiskt vinna en serie. Så därför nästan ber jag till han där uppe att göra så att vi för en gångs skull får turen på vår sida!

Och sen vill jag bara säga till alla i laget att idag ska vi kämpa, göra vårt bästa och framförallt ha kul! :D


konstig morgon

Godmorgon! Denna morgonen kändes konstig för mig.. När jag vaknade och gick upp var det helt tyst i huset och inte en människa hemma och det kändes fel, men så kom jag på att alla var i skolan eller på jobbet och då kändes det ännu mer fel att jag låg hemma och sov. Är det så att jag bara väntar på att komma in i skolrutinerna kanske? Jag tror nästan det. Idag är det ju verkligen typiskt skolväder också.. Man vaknar, tittar ut genom fönstret och ser att det är grått, regnigt och tråkigt och så sjunker humöret en aning. Men nu när  hösten kommer ska jag försöka att inte hamna i en sån där depression. Jag blir alltid deprimerad när det blir mörkt och kallt ute och under den tiden känns det som att allt är värdelöst. Men i år ska jag försöka att se positivt på allt och fokusera på det som gör mig glad, alltså mina underbara vänner och underbara pojkvän! + annat smått och gott som kommer upp emellanåt!

Någon mer än jag som känner lite oro för hösten och mörkret som kommer?

lär mig!



Någon måste faktiskt lära mig laga mat snart! Jag överlever inte ett år till på makaroner :O

Äckligt va det också..

praktikplats fixad!

Nu har jag precis kommit hem från stan och idag har man tagit sig i kragen och fixat praktikplats! Gick nervöst in på makeupstore och frågade om jag kunde få vara där och det fick jag! Blev riktigt lättad eftersom det var där jag ville vara och att det gick så bra. Fick veta att jag var tvungen att bära svarta kläder i alla fall, så kommer se ut som jag ska på bergravning i tre veckor :O Vet inte ens om jag har så mycket svarta kläder, haha. Sen så ska man ju vara sminkad varje dag, men de första dagarna skulle jag få bli sminkad där! Hur kul kommer inte det bli ? Vet inte vad jag kommer få göra än men jag kommer säkert lära mig mycket! Åh jag är helt uppe i varv för Carin, som jag pratade med var jättetrevlig och fick allt att låta så kul :D

En sak som är mindre kul är att jag är helt utan pengar tills jag får mitt nästa studiebidrag :O Jag har ju lagt undan allt jag tjänade nu i sommar och så kommer ju inte studiebidraget förän i september fick jag höra! Får nog ta lite av de sparade pengarna ändå även om jag inte vill.. Fanns ju så mycket i stan som jag ville ha :O Är ju shoppningsugen nu när det går mot höst..


Nej nu ska jag äta mat, vi hörs! Puss&kram

bloggtorkan har nog försvunnit lite nu.. ;)


första skoldagen imorgon?

Imorgon är en stor dag för ganska många! Skolan börjar för de flesta (inte för mig, eftersom jag börjar tvåan så börjar vi senare, på måndag rättare sagt) och jag tror nog att det är ganska många människor där ute som är en aning nervösa. Undrar vilken klass de hamnar i, om det kommer bli bra, om linjen och skolan man ska gå på är bra, vilken buss man ska åka med osv.. Jag har varit i exakt samma sits och kommer ihåg att jag knappt kunde sova dagen innan.. Gick runt hemma och bestämde kläder och hur jag skulle se ut den första dagen och funderade lite över klassen och om man skulle bli omtyckt och så.

Men egentligen är det inget att vara nervös för. Alla ni som är oroliga kan vara lugna! Vad kan hända? Det värsta som kunde hända mig hände också och det var inte så farligt. Det som hände var att vi satte oss på fel buss och hamnade långt ute på färjestad och kom en kvart för sent in i aulan där alla ettor satt och så fick man försiktigt klämma sig förbi en massa folk eftersom de enda lediga platserna var i mitten av en rad! Förstår ni vad pinsamt det var!! Nej men så farligt var det faktiskt inte, skrattar ganska mycket åt det nu i efterhand.

Kommer ihåg första dagen så väl och tror att alla andra i klassen också gör det. När vi satt där hela klassen samlad i en ring. Vi har pratat om vad vi tänkte om varandra då faktiskt, första intrycket liksom. Men ingen av oss tror jag dömde någon som tur var utan tänkte nog mest på kläderna. Jag hade en mörkgrön tunika/polo på mig, (haha) Sandra hade en senapsfärgad cardigan, Bergh hade en brun T-shirt på sig, Julia S i sin vita jacka och klackar, Tina med sitt långa hår :O Linnea med sin vita handske, ja jag kan sitta såhär hur länge som helst för första dagen är ett minne jag aldrig glömmer ;)

Och alla ni som är lite nervösa kan ta det lugnt. Alla andra är exakt lika nervösa som du är och vad som än händer kommer det att ordna sig! I gymnasiet är man mycket mer mogen och allt blir mycket bättre om man tänker på högstadiet som är ett riktigt helvete för vissa.. Men i gymnasiet har i alla fall de flesta mognat och vet hur man uppför sig. Hoppas ni får en riktigt bra första dag imorgon, om inte (som för mig) så kan det bara bli bättre! :D Man måste tänka positivt !

ödet

Ibland händer nog vissa saker bara för att det är det som är rätt. Jag hade förväntat mig något helt annat, så nu är jag en aning chockad. Men man får stå för det man gör och ta konsekvenserna, som i detta fallet inte blev så hemskt. Det var hemskt till en början, en riktig plåga, som slutade oerhört bra! Detta är väl kanske ödet ? Ett väldigt konstigt öde men vem har sagt att ödet är realistiskt?

bloggtorka

Natten har varit en riktig plåga på många olika sätt men nu är det över och så får jag väl se hur dagen blir. Jag har i alla fall planerat att åka till grums och spela tennis med Josse, Anna och Sara och det ser jag fram emot och ikväll blir det fotbollsträning. Har faktiskt inte så mycket att skriva här i bloggen längre känns det som.. Bloggtorka kallas det va? Jaja, jag kommer igång när jag vill ;)

Måste hitta mod och vara stark ..

Puss&kram

?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga..

nyvaken och trött

Jag förstår inte att jag kan vara så trött ärligt talat.. Somnade runt elva igår och ändå skulle jag kunna sova längre än det här när jag redan sovit 12 timmar! Men kanske bra att ta ikapp timmarna jag missade i helgen. Idag ska jag ta och städa mitt rum, sen ska jag träffa Jocke. Sen ikväll när han ska spela match ska jag nog umgås med mina brudar. Är ju lika bra att passa på så länge sommarlovet varar eftersom vi knappt ses sen när skolan och allt annat drar igång.

Nej nu blir det frukost och sen ska jag ta tag i mitt hår, för idag har jag en riktigt dålig hårdag!



bad hairday? (haha, att jag ens visar hur jag ser ut :O)


torsby

Här kommer lite bilder från i fredags!











Underbart! ;)

Datorn är seg så lägger in fler bilder från kräftskivan lite senare ..

tvådagars

Nu har jag än en gång varit i torsby med mina underbara brudar och festat. Kan lova er att det var en helgalen kväll och då menar jag verkligen GALEN! Slutade ju tyvärr med astmaanfall och akuten för stackars bergh :( Men jag hoppas det är bra med dig nu gumman! Och jag kan nog inte sluta säga det, men vilka underbara tjejer man har i klassen, älskar er till tusen!

Igår när jag kom hem från torsby var det snabba ryck ner till strandvallen för att pynta paviljonen som vi skulle ha kräftskiva med laget i på kvällen. Även den festen var galen! Slutade tyvärr lite tidigt på grund av lite strul som jag inte märkte av men jag hade lika kul ändå och drog på efterfest istället. Vi hade ju fint besök från slovenien också, en kille som ska gå gymnasium här uppe och så kan han ju inte svenska heller och ful som jag är ska jag ge han en kräfta och så säger jag så här :" this is a.. ..fish?" Jag visste ju fan inte vad kräfta hette på engelska! Sen bryter jag av klon och sticker den i munnen på han och säger suck! Då kunde jag inte vara kvar längre för jag skrattade så mycket!

Det luktade inte gott idag iaf, det luktade fylla och kräftor! Blä! Men som tur var är vi så duktiga städare så nu är det fint igen. Resten av dagen idag ska jag bara slappa, ska träffa Josse sen också så får se vad vi hittar på.

Ha en fortsatt bra dag! Puss&kram

städning

Ibland är det jobbig att jag valde det största rummet. Man måste ju faktiskt städa det också! Jag är inte den som älskar det precis heller. Men är det stökigt så måste man väl. Min enda stol jag har i rummet är överfull av använda och provade kläder som jag slängt där. Det är till och med så illa att det ligger en stor hög i sängen också, nu när jag inte har sovit så mycket hemma så blir det väl så. Helst skulle jag vilja åka iväg och blunda för röran men så fungerar det inte har lilla mamma förklarat för mig ca en miljon gånger idag. Det är väl bara logga in på spotify, sätta på en spelningslista, höja volymen och börja! Så kanske lilla mamma blir nöjd :D

vaken!

Godmorgon! Nu är jag faktiskt uppe i tid! Visst har jag legat och snoozat sen klockan halv tio men nu är jag uppe. Ska gå ner och göra mig frukost nu, en riktigt bra också! Ska nog koka mig lite ägg för omväxlings skull. Sen efter det ska jag höra av mig till Josse och Sara och se om de höll det de lovade..  (Att gå upp i tid alltså) Måste ju hinna va med dom en stund innan jag och Sofie ska åka och handla inför kräftskivan.. Och innan träningen ikväll ;)

Jaja, blev ett kort inlägg men ni överlever. Puss&kram


nystylade

Nu har jag precis kommit hem från grums. Blev en riktigt snabb cykeltur! Det var mörkt överallt så jag trampade på för kung och fosterland, och när jag kommer till Slottsbron märker jag att gatlamporna inte är tända så det blev ännu mörkare! Kunde lika gärna ha cyklat på något, så mörkt var det!

Dagen idag har spenderats med Jocke. Har bara tagit det lugnt och så precis innan han skulle skjutsa hem mig fick jag en konstig idé som han aldrig trodde jag skulle säga! Jag sa, "kom så går vi och rakar av dig håret". Han trodde ju såklart inte jag var seriös med när han väl satt där på stolen och jag med rakapparaten i handen så var det allvar! Och han blev riktigt snygg ! :D Så nu är både han och jag helt omstylade! Så bli inte oroliga om jag står och pussar på en rakad kille ;)

Nej nu är klockan riktigt mycket, och jag lovade Josefin och Sara att inte sova länge imorn! (lycka till Elin..)

Sov så gott, godnatt!

nästan rekord!

Ojojoj! Kanske borde färga håret lite oftare ;) Blev ju nästan besöksrekord :D WOOOHOO! hahaha

rubrik?

Jag kan ju även passa på att berätta vart jag har hållt hus också.  Har varit med Josse, Anna och Sara och det är så mysigt när vi kan hitta på något alla fyra. Igår sov vi ju kvar hos Sara också eftersom vi inte vågade gå hem.. Ni hörde väl hur det åskade! Herregud vilket oväder. Saras lillebror fick ju till och med en stöt i örat eftersom han hade hörlurar i tv:n, inte lite rädd han var! Och jag med kan jag säga er! Somnade nog inte förän fem imorse heller, för vi satt uppe och pratade flera timmar i sträck om allt möjligt! Mest skitsnack kan jag väl erkänna.. Men tänk vad mycket det finns att prata om. Tyckte bara lite synd om Sara som fick reda på att hon skulle jobba på morgonen och fick åka iväg efter att bara ha sovit fyra timmar..

Nu snart ska jag iväg på träning. Undrar vad folk säger om mitt hår! Har ju inte berättat för någon att jag gjorde det.. Inte ens för Jocke! Ska bli så himla kul att se hans min :D


slut på blonda tider..

Nu har jag gjort det! Fick för mig något dumt igår och färgade håret! Jäkla impulsgrej egentligen men nu är jag nöjd..

Färgen blev lite mörkare än jag trott men det gjorde inget ;)  Vad tycker ni?







ser ganska naturligt ut ändå :D


dåliga

Hej ! Matchen igår gick väl inte så där jättebra! Förlorade alltså.. Men det är nog bara inse att vi inte är så bra kanske, vi spelar ju faktiskt med nästan helt nytt lag varje match och det är inte lätt då. Spelade i alla fall min första match någonsin som back! Var så nervös så jag trodde jag skulle skita ner mig ärligt talat! Men i andra halvlek blev det bättre och jag lugnade nog ner mig lite. Efter matchen åkte jag till Jocke och tittade på film, som jag tydligen hade sett slutet på redan.. Det är väl typiskt, haha. Nu har jag ju precis kommit hem och ska göra mig iordning lite och sen dra iväg till Josse. Så vi hörs väl kanske senare om jag orkar! puss&kram

allmänt deppig

Vädret har än en gång blivit sämre och ärligt talat tror jag mitt humör hänger på vädret. Jag känner mig bara allmänt deppig idag, vilket inte är kul.. Ska försöka ta mig upp ur sängen nu och orka slita mig från gossip girl och göra någon nytta nu. Kanske ska äta lite frukost och sen cykla bort med cykeln till Jocke. Anne-li behöver den ju imorgon så.. Sen efter det får jag väl börja ladda inför matchen som vi har ikväll. Måste vinna denna matchen nu för att vara kvar i serien typ. Usch, vad nere jag känner mig konstigt nog. Nej nu ska jag göra något så jag får något bättre att tänka på. Ha en bra dag! puss&kram

rolig bio



Sommaren med Göran, bion vi såg igår var helt klart värd att se! Mycket rolig svensk film med en del klockrena kommentarer! Kanske var det de roliga skådespelarna som gjorde det :) Efter bion var vi inte trötta på film utan vi åkte till grums och såg ännu en film, eller nästan i alla fall. Blev en ganska sen kväll och så sov jag hos Jocke så har inte kunnat skriva förän nu..

Idag lyckades vi ta oss upp och vara nere på trulsen kvart över elva! Och vi hade turen med oss och fick riktigt fint väder. Jag som hade trott att det skulle regna idag, men där hade jag fel! Har legat på stranden i stort sett hela dagen och umgåtts med massa folk.. Men nu är jag tyvärr hemma helt själv eftersom jag är den enda i hela grums kommun som inte ska till Skruvstadparken :O Nej kanske inte den enda, men nästan.. Men jag är inte så sugen + att jag har match imorgon , så vilar ikväll istället. Fast är inte sugen på att sitta hemma så kanske rör på mig åt något håll. Tyckte jag hörde att det skulle bli grillat här hemma också så ännu en anledning till att inte åka..

Vi hörs! puss&kram

sommarvärme igen!

Hej nu har det varit dålig upptatering igen. Men det beror på det fina vädret! Igår var jag på stranden hela dagen med Josse och Sara, sen på kvällen fick vi för oss att åka till ishallen för att titta på hockey! Inte lite fel det kändes att gå in i en iskall ishall mitt i sommaren! Sen fick vi för oss något ännu mer konstigt, att sova över hos Emil (Saras kille), så det gjorde vi och åt tacos och hade det mysigt! Somnade nog inte förän runt fyra men ;) Idag har vi varit på stranden hela dagen igen och äntligen har man fått lite färg igen.. Och idag igen ska vi faktiskt till ishallen och titta en stund. Grums har ju träningsmatch mot ett kanadensiskt lag.. Och så ska vi på bio efter det! Sommaren med Göran blir det! Jag , Sara och Josse..



Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka till grums.. Hoppas ni har det bra! puss&kram

sorry

förlåt men jag vill vara ärlig.. I år är det första gången någonsin i mitt liv som jag har övervägt tanken att sluta med fotboll.. Alltså inte varit nära utan bara tänkt tanken.. Och det är inte för att det inte går bra under matcherna utan andra saker. Men vi får väl kämpa oss igenom det här året och hoppas det bli bättre nästa år..


med gråten i halsen

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

Just så känner jag nu, och det är nästan med tårar i ögonen jag måste berätta att vi förlorade. Men jag kan ju säga så här.. Att hade man gått på hur spelet var hade vi vunnit lätt. Men det är som jag brukar säga efter varje match, att man måste göra mål för att vinna. Vi kom inte in i matchen direkt och de första 20 minuterna var katastrofala av oss och på den korta stunden kunde grums avgöra hela matchen.. Resterade 65 minuter hade var bollinehavet 70-30 , och vi dominerade i just spelet.. Men man vinner inte på det, tyvärr. Just därför känns det ganska surt nu. Men alla som var och tittade måste ju ha sett att vi hade spelet men grums gjorde målen..

Jaja, bara att glömma detta och blicka framåt!

Blir det sol imorgon så åker nog humöret upp igen..

vatten..

vatten är det enda som gäller just nu! det lär bli hett att spela sen..


sol

Nu är det äntligen fint väder igen och därför tänker jag ta vara på denna dagen genom att åka till öna med syrran. Borde ju inte det egentligen eftersom vi har match ikväll och då är det inte så bra att vara ute i solen, men det struntar jag faktiskt i nu. Jag är ju ändå nära vattnet och kan svalka mig om det behövs.. + att jag ska halsa i mig vatten.

Vi hörs senare! Hoppas ni kommer och tittar på matchen :)

Slottsbron-Grums, Strandvallen 19.00

rensning av garderoben

Nu är jag hemma från träningen, som för en gångs skull var rolig! Fan, så kanske man inte får säga.. Äsch, jag får det nu faktiskt, för jag måste ju vara ärlig. Har fått lite tacos i magen nu och mamma kommenterade att jag åt ovanligt mycket! Bra för mig det. Nu ska jag väl fortsätta med att städa mitt rum, började ju nämligen ett evighetsarbete förut och rensade min garderob och fixade så jag kan lägga in kläder i ännu en garderob för att få lite mer plats. Har även slängt ut en stor kasse med kläder som jag inte använder.. Man har nog mer kläder än vad man tror egentligen. Men det är lite konstigt faktiskt, för varje dag jag vaknar och ska välja kläder så känns det som att jag inte har något att ta på mig.. Men ändå väller garderoben över med kläder. Det är och kommer alltid vara ett mysterium.. Galgar (stavas ?) har jag alltid för lite av också.. Vill ju så gärna hänga upp alla mina kläder eftersom det lätt blir högar och skrynkligt annars, och hur mycket galgar jag än köper så är det alltid något klädesplagg som inte får en galge.

Oj gud vad jag babblar om galgar och garderober hit och dit.. Tänkte bara slänga in några ord nu innan jag går och lägger mig. Blir ju en tidig kväll idag eftersom det är en viktig match som väntar oss imorgon.. Derby mellan slottsbron och grums har väl ingen missat! Om ni har det så vet ni det nu ;) Hemma är det i alla fall, på strandvallen. Tid är jag inte riktigt säker på men tror det är runt sju!

puss&kram


dags för träning!



och ja jag gillar newbody ;)


övningskört

Nu har jag nyss varit ute och övningskört. Körde ut till Värmskog till morfars nya hus och hjälpte han med att sätta upp gardiner. Och jag har nog aldrig hört några som har så himla mycket olika åsikter om gardiner och gardinstänger som mamma och morfar hade. Men jag håller nog med mamma, för de var hemska! Jag körde ju även bilen hem sen och så var vi ju tvugna att stanna vid ica för att handla lite och så fort jag kommer in på parkeringen får jag panik! Totalt kortslutning fick jag och visste inte vilken av pedalerna som var gas, broms eller koppling.. Så jag tryckte ner allt och fick stopp som tur var! Sen tog mamma över och parkerade.. Men efter några kärringstopp lyckades jag faktiskt köra hem sen igen. Jag är stolt över mig själv faktiskt! Jag och bilar går inte riktigt ihop..



det tar nog ett tag innan jag lyckas bli säker på det där med bilar..

nyklippt

Nu är jag nyklippt och fräsch! Vad skönt det är att bli av med det slitna.. Tunnade även ur det ganska rejält så det låg en stor hög hår när jag lämnade frisörstolen, men ändå tycker jag att det är lika mycket hår kvar på huvudet, haha. Var ändå ganska hemskt att sitta framför spegeln så länge när man var helt osminkad, och idag är jag finnig och fet som ett jävla smörpaket i ansiktet! :O Hemskt är det!

Åkte hem till Josefine efter klippningen och fikade lite, men nu är jag hemma igen. Och funderar på att ta mig en liten promenad. Vill röra på mig så låter som en bra idé.. Men först måste jag äta. Har fått väldigt dåliga matvanor nu det senaste och det vill jag försöka ändra på! Men inte så lätt när man inte är hungrig :S



syns knappt någon skillnad! eller hur! Men tack issa för klippet :D Hon rekommenderas starkt!

klippdags

Nu snart är det dags för klippning igen! Skönt att få bort det slitna .. Och som vanligt är jag feg och vågar såklart inte klippa något speciellt utan ska bara ta topparna ;) Men jag tycker ju om längden på håret så det är inget att göra åt. Sen efter klippningen tror jag att jag ska ta mig en liten promenad och sola. Usch på mig! Aldrig att jag har solat under sommaren förut.. Men är det skitväder så är det. Sen får jag väl ta mig en promenad hem också eftersom våran bil har gått sönder!

Vi hörs senare, (med några centimeter kortare hår ;P) Puss&kram

10 mål gjorda!

Hejhej! Matchen slutade 10-0! Och med två mål gjorda är jag supernöjd! (de hade nog inte toppat laget som jag sa :P) Blev på mycket bra humör och efter matchen åkte vi direkt till kronoparken för att se när grums spelade. De var lite sämre än oss att göra mål, det blev ju 0-0. Kan inte fatta att vi gjorde 10 hela mål! Vi som brukar ha svårt att göra mål i vanliga fall.. Kanske har det släppt för oss nu! Men jag är riktigt stolt över oss faktiskt.. Det måste jag erkänna att jag är.

Nej nu ska jag sova. Tänkte bara berätta om matchen, puss&kram

fotbollssöndag

Godmorgon alla pigga! Okej, kanske lite sent att säga godmorgon nu ? Eller nej, det är faktiskt sommarlov och de flesta jag känner brukar sova tills nu.. Jag själv har faktiskt varit vaken någon timme tidigare idag. Vaknade hos Jocke runt elva och eftersom jag ska spela match idag så tänkte jag att det skulle vara bra att gå upp lite tidigare, men elva är ju inte speciellt tidigt.

Får väl be om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Men jag satt ute i solen hela dagen (så länge solen var framme) och läste en bok av Liza Marklund. Nobels testamente hette den och verkade vara väldigt bra. Har inte kommit så långt än ;) Resten av dagen igår, när solen gick i moln alltså, var jag med Jocke. Blev lite grillning här hemma på kvällen och sen film hemma hos honom.

Och idag så kommer hela dagen bestå av fotboll! Ska nämligen iväg till Edane (?) och spela mot Kronan och om jag har förstått det rätt så ligger det ganska långt bort. Så jag kommer inte vara hemma förän ikväll, men vad gör det ? :) Fotboll på söndagar är ganska soft ändå.. Fast idag ska vi fan vinna, vi har inte råd med mer förluster eller oavgjorda matcher, men tyvärr är det så de flesta matcher slutar ändå :S Får hoppas att Kronan inte toppar sitt lag så som de gjorde mot Deje iaf. Det finns nog en liten chans att de gör det eftersom vi vann med 7-1 sist. Men det är bara bita ihop och kämpa!

Nej nu ska jag packa det sista och sen äta mat och gå iväg till samlingen. Vi hörs ikväll! Puss&kram




sol!

Vädret har vänt! I alla fall för en stund och därför tänker inte jag sitta inne och mögla.. Jag tänker ta på mig bikini och sätta mig ute i solen med en bok. Hoppas inte mina bleka ben bländar folk som åker förbi, det är nästan gränsfall till det nu!

Njut av den underbara dagen! Så länge den varar vill säga ...

RSS 2.0