äntligen redo

Sådär , nu efter några timmars vilande så ska jag äntligen Josefine komma hit. Jag har varit lite dryg och inte mått så bra men nu snart kommer hon, äntligen! Får se vad vi hittar på, men det kanske blir bio ikväll, eller annars hyr vi nog en film.. Hoppas ni har en trevlig fredagskväll, puss&kram


namnsdag

Idag är det en speciell dag! Nej men nästan i alla fall.. Idag har jag nämligen namnsdag! Elin och Helena är det så grattis alla ni som heter det! Kommer ihåg när vi var små och jag fortfarande bodde i huset, då bodde jag ju bara två hus bort från Josefine som också heter Elin, fast i andra namn. Då hade vi bestämt att så fort vi vaknade skulle vi gå och möta varandra och när vi mötte varandra skulle vi ta varandra i hand och säga : Grattis Elin! Sen skulle vi gå till hennes mormor som bodde längre ner på gatan och säga grattis till henne eftersom hon fyller år idag, och så skulle vi få tårta!

Haha, fan vad sjuka vi var som bestämde allt det där! Men så var det när man var bästa kompisar.. Saknar det ganska mycket faktiskt. Men idag ska jag faktiskt va med Josefine, får se om vi kör våran ritual, haha.



visst är det härligt mysigt att vara nyvaken ;)

vilse

Vilse i skogen vandrar jag omkring..

... nej men nästan i alla fall! Var ute och sprang eftersom fotobollsträningen blev inställd på grund av allt regn. Och så  tänkte jag springa ut mot öna och ut i skogen och tror ni inte att jag springer vilse då? Jo det gör jag , men efter en stunds letande hittade jag tillbaka till stigen som tur var! Haha.. Invigde ju mina nya springskor också som jag glömde nämna att jag har köpt förut ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägger nog en ansiktsmask och hårinpackning också, det behövs! :)

stampa med leroy



Sen måste jag ju dela med mig av detta klippet som vi dansade till på gräsmattan innan Sunne! Hahah, skulle gärna vilja ha bilderna från då!

fryksdalsdansen - björn rosenström

Nu kommer det några få bilder från helgen i Sunne. Har inte lyckats få tag i någon som har några kort men har i alla fall fått ett par, så tänkte bjuda på dom då jag tycker det har blivit lite bilder i bloggen det senaste. Bilderna är från när vi står och tittar på Björn Rosenström och strax efter.



mina flickor! ursäkta mig, haha !



Julia, jag och desirée och någon som troddehan va cool? Och undrar egentligen hur många som frågade om jag och Desirée var syskon! Haha, tycker inte vi är lika alls ;)



mina underbara brudar!

regn och åska?

Fan vilket väder vi har! Jag förstår inte att jag står ut egentligen när det regnar dag in och dag ut.. HELVETE, nu åskar det också! och jag är livrädd för åska! Sist det  var sånt här oväder skulle jag gå till bussen och regnet öste ner och så åskade det som aldigt förr! Jag skakade när jag kom fram till bussen och var gråtfärdig. Nu är jag glad över att jag sitter inne, men kanske inte så smart att sitta framför datorn?

Idag har jag i alla fall kunnat fördriva tiden lite. Har ju varit i stan idag med familjen ( mamma och erik hade tråkigt så de följde med). Köpte mig faktiskt ingenting på rean, men köpte däremot två tröjor, en bh, ett par skor och en ny foundation. Märkte också att jag nog börjar gå mot höstkläder också, för båda tröjorna hade höstfärger.. Lite tråkigt är det, men inte så stor idé att köpa fina sommarklänningar nu. Vi åt även buffé på en kinaresturang, och jag bara älskar kina mat! Älskar det där kryddiga :) Okej, haha, jag har sagt att jag inte tycker mat är speciellt gott, men det finns vissa undantag :P

Nu ska jag bara vänta på att tiden ska gå så att jag kan åka iväg på träning i det här vädret, usch.. Men skönt att träna ändå. Ha det bäst! Puss&kram

något jag verkligen behöver

Något jag verkligen skulle behöva köpa men är för snål för att köpa är mobil. Jag är inte den som har haft jättetur med mobilerna och det kan bero på att jag är ganska så slarvig av mig. Första mobilen "bröt" jag av, andra "kastade" jag i backen, den tredje stoppade jag in i tvättmaskinen osv..

Mobilen jag har nu har jag fått låna av min snälla kusin som inte använder den. Men det värsta med mobilen är att den är så seg! Vet inte vad det är för fel men det tar 20 minuter för den att typ starta upp efter att den har varit avstängd, så man kan till exempel inte gå in på inkorgen på 20 minuter! Sen så får den spasmer ibland tror jag. Som för en minut sedan. Då fick jag två sms samtidigt och då började den vibrera! Och slutar inte vibrera hur mycket jag än försöker att stänga av.. Var tvungen att springa in till syrran för att visa henne och hon skrattade ihjäl sig!

Men tyvärr så är jag snål när det gäller mobiler och det tar nog ett tag för mig innan jag köper en ny. Ibland är jag faktiskt så smart så att jag vet att det finns folk som tröttnar på sina mobiler efter någon månad och då är det bara fråga om man får låna dom ;) Ajajaj, vad snål jag låter!! Men varför kasta bort pengar på saker som ändå bara går sönder när man kan få så mycket annat som är så mycket bättre! :)



än så länge duger det!



hemska matcher

Jag blir både trött och frustrerad över att alla matcher ska sluta så här! Förstår inte vad felet är! Vi förlorade alltså som ni kanske förstår, och jag som var så taggad.. Gjorde i alla fall ett mål, det är jag nöjd över. Glad att jag fullföljde löpduellen ända fram och hann före målvakten och kunde lägga in den i mål. Var beredd på en smäll men mina ben gjorde sitt och sprang fort! Och på tal om mina ben så är dom ganska så döda nu.. Måste börja träna ordentligt nu. Känns inte bra det här. Är helt ur form och det är inte så bra nu när serien har dragit igång igen..

Nog om matchen, som jag nästan redan glömt..

Imorgon ska jag med min syster in till karlstad och shoppa lite på rean. Känner att jag behöver göra av med lite pengar, plus att det var typ halva reapriset överallt när jag var inne i stan med Jocke! Får väl förhoppningsvis med mig något fint hem. Bye bye lönen!


match

Nu är Josefine på väg hit , och vi får väl se vad vi hittar på.. Har slängt iväg ett mail till Siw också angående praktikplats i höst. Har ingen aning om vart jag vill va, på spa eller makeupstore? Just nu lutar det åt makeupstore ,om de ens tar emot praktikanter?

Laddar inför matchen också! Hoppas ni kommer och tittar och hejar på oss! 19.00 på vallen, as usual ;)



vi är bäst tjejer! <3

nattinlägg

Hej igen! Blir ett litet inlägg innan jag går och lägger mig nu. Har nyss tittat klart på filmen Mammut, som inte va så värd att se. Men sällskapet var det inga fel på, inte grönsakerna vu doppade i dipp heller, mums! Träningen förut var skön, men herregud vad jag har tappat! Jag känner mig inte alls i form och vet knappt hur jag ska sparka på en boll. Måste fokusera ordentligt innan matchen imorn..

Förutom att spela match imorgon så ska jag vara med Josefine. Det var riktigt längesen sist! Får se vad vi hittar på. Får hoppas att det blir fint väder så att man kan vara i solen och få lite färg! För så bleka som mina ben är nu har dom nog aldrig varit under en sommar!:O

Nej nu ska jag gå och lägga mig, sov så gott! Puss&kram

ny människa

Hej bloggen och alla som förhoppningsvis läser! Hur mår ni idag? Jag mår helt underbart. Kändes som jag vaknade upp som en ny människa imorse och det var väldigt skönt.. Kanske beror det på den mysiga disneykvällen vi hade hemma hos Jocke. Kollade ju först på lejonkungen och sen på skönheten och odjuret! Disneyfilmer är nog det bästa filmer som någonsin gjorts!

Idag har jag varit inne i stan med Jocke, tittade lite i affärer men köpte inget utan åkte till bomsta istället och va där en stund och var sociala. Sen åkte vi hem och tog oss en tur förbi BK för att äta lite mat. Sen efter maten blev vi på något sätt väldigt trötta och gick och sov middag ;) Och sov nog två timmar! Nu är jag i alla fall hemma eftersom jag ska iväg och träna ikväll. Det ska bli skönt att röra på sig nu igen! Är ju match imorgon som jag börjar bli nervös för. För hur va det nu igen man spelade fotboll? Haha..


Ha det bäst! Puss&kram

uppskattas

En sak jag kan sitta och vara glad över är ju att även om jag inte har uppdaterat något på nästan en vecka så har det ändå varit ett trettiotal inne varje dag och "extrakollat" om jag har skrivit något ändå även om jag sa att jag inte skulle göra det och det är väl bra? Jag tycker det är bra i alla fall, då vet jag att det är någon som uppskattar det som jag skriver eller så är det folk som inte har något bättre för sig, haha.

Är ju en viss "hemlig beundrare" som har kommenterat också. Haha, men man ska inte ta allt på allvar.. Finns många som gillar att skoja, tack för ett gott skratt i alla fall ;)

äntligen!

Hej bloggen, du är inte bortglömd!

Det har bra varit väldigt fullt upp nu det senaste så jag tänkte ta och berätta vad som har hänt. I onsdags åkte jag, Julia, Hallberg och Lina till Desirée i Filipstad där det blev party hela natten. Fast inte lika länge för mig tyvärr.. Jag hade i alla fall kul så länge det varade och av det jag minns :S
 
Dagen efter, torsdagen alltså var nog den värsta dagen i mitt liv! Jag lovade mig själv : aldrig mer! Men det är ju sånt man säger bara.. Jag, Lina och Julia åkte hem till dom i Torsby där jag bodde några dagar. Och jag kan nog inte beskriva hur kul det var! Gjorde allt från att åka golfbil och flotte till att spela cluedo och drömdejten, haha. Sen på fredagen så var det ju dags för party igen! Och denna gången blev det förfest med torsbyfolket hemma hos Lina och sen åkte vi till Fryksdalsdansen och såg Björn Rosenström!! Helgalet var det kan jag lova! Och mina fötter typ dog! Stod ju nästan längts fram och folk stod och hoppade på våra fötter och hängde i håret! Jag var ganska irriterad, men glad ändå. Sen lyckades vi ju komma in på verkstan, men jag och Julia blev utslängda lika fort fast de andra lyckades vara kvar på något sätt.

Kan bara säga att kvällen var underbar och att det har varit hur kul som helst att vara uppe i torsby och i filipstad.

Och nu tror ni väl säkert att jag var trött på att festa, men icke! Utan på lördagen när jag kom hem blev det party en dag till. Började hemma hos Josse och grillade och hade det jättemysigt sen åkte vi till Emelie Fredriksson,  Blev en galen kväll med mycket dans hela natten lång.. Gick och la oss runt sju tror jag och kom inte därifrån förän klockan fem dagen efter. Jag var helt utslagen och är fortfarande inte helt återställd sen helgen känns det som.. Jag är trött hela tiden!

Gårdagen var i alla fall lugn för mig. Var med Jocke och gänget som hade varit i norge här hemma och grillade och myste med film och kvällen blev tidig.. Har varit med han hela dagen idag också men nu är han på träning så då passar jag på att skriva lite.. Ska till Bomsta med honom sen också eftersom han skulle lämna blod imorgon, så ni får väl bara beredda på dålig uppdatering igen!


Förlåt om det blev ett väldigt rörigt och långt inlägg nu men ville bara berätta vad jag har gjort och visa att jag lever. Ska försöka få kort från helgen också så att jag kan lägga upp det så får ni se..


Ha en bra dag ! Puss&kram


vad som händer under helgen

Hejhej! Tänkte uppdatera lite snabbt nu vad som kommer hända de närmsta dagarna nu innan jag åker till Jocke. Imorgon ska jag till Filipstad till Desirée i min klass med några tjejer och så blir det lite grillparty där sen på tordag så åker vi direkt upp till Torsby och bor hos Lina och Julia och på fredagen blir det mer party i sunne på fryksdalsdansen. Björn Rosenström får man ju inte missa! Och på lördagen åker jag hem igen..

Ha en bra helg! Det tänker jag ha i alla fall.. Och försök att inte sakna mitt bloggande för mycket ;) haha, men jag tror ni klarar er, eller hoppas det ! Puss&kram

myskväll med josse och anna

Hej! Igår åkte jag till Josse på Kvällen och umgicks med henne och Anna och gjorde lite planer och letade musik. Vi har nämligen en sak på gång kanske! Det blev så att jag sov kvar hos Josse också eftersom jag inte orkade gå hem. Så jag, Anna och Josse sov i hennes säng alla tre! Blev lite trångt men vi överlevde.. När jag och Anna vaknade så hade ju Josse redan åkt till jobbet så vi tog med Napoleon (hennes hund) med ut på en liten promenad och sen åt vi frukost och kort efter det kom hon hem igen. Då åkte jag till Jocke och va med han och nu har jag precis kommit därifrån. Ska ju snart på träninng och innan det skulle jag behöva packa! Ska ju vara borta från onsdag till lördag och jag är sämst på att packa! Kommer nog ta med mig så mycket onödigt , haha.



Ha det bra så länge! Uppdaterar en sista gång ikväll efter träningen! Puss&kram

måndag

Hejhej! Nu är jag hemma igen. Igår var jag ju hos Jocke hela dagen och eftersom det var söndag så tog vi det mest lugn :P Spelade lite kort och tittade på tv och så. Var även en sväng till kil och hämtade Tobbe och Johanna. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, solen börjar ju titta fram så man kanske borde gå ut och gå? Sen kanske jag ska höra av mig till Anna och Josse och se vad dom hittar på. Jocke ska ju ut ikväll med lite folk, skulle egentligen också ha följt med men eftersom det blir så mycket nu under veckan ändå så struntade jag i det ;)

Är taggad till tusen inför onsdag och fredag! ;D Ska bli kul att hälsa på hos både Desse och uppe i torsby!

Nej nu ska jag äta lite mat, ha en bra dag! Puss&kram

kyckling och ris

Godmorgon får jag väl säga eftersom jag vaknade halv ett! Det är inte bra det, jag som hade lovat mig själv att inte sova bort halva dagarna.. Men det var bara så gott att sova imorse så jag kunde inte låta bli att somna om. Men nu är jag vaken och ska snart åka till Jocke och äta mat.. Dom skulle ju äta ris och kyckling vilket jag tycker är jättegott så tänkte åka dit och äta, men när jag gick ner till köket märkte jag att mamma lagade samma mat! Haha, men åker nog till Jocke ändå, för orkar inte vara hemma en och en halv timme till :P

Igår var jag ju hos Anna som sagt och jag, Anna och Josse tittade på en prinsessas dagbok fast vi tog lite pauser och tittade till inne i folkets hus några gånger. Och vi blev överlyckliga över att vi hade bestämt oss för att ta en lugn helg. Jag vet inte varför men det senaste när det är sånna fester så står alla ute, oavsett väder! Så igår stod alla ute i regnet när man kunde vara inne i en stor lokal och dansa! Det är ju ingen mening med att hyra lokal om alla ska stå ute ju? Visst man kan ju inte tvinga dom som kommer att gå in, men det borde dom väl fatta att det är roligare att vara inne? Det sista jag såg när jag gick till bilen och skulle hem var ett tjejgäng stå och bråka, riktig catfight! Då blev jag ännu mer nöjd över mig själv..

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och sen åka till grums. Vi får se om vi hörs ikväll eller om jag stannar där!
Ha det bäst, puss&kram

i love to smile ;D







and sometimes i love my hair too ! ;)

lika?

Någon mer som tycker att blondinbella och Christina Applegate som Kelly Bundy i serien "Våra värsta år" är lika?

 

hasseldalen

Hej! Nu har jag kommit hem från hasseldalen, har varit där sen klockan elva imorse och eftersom vädret ändå inte var så fint så fick jag inte så dåligt samvete av att vara där. Det var ju inte så många där som badade heller, så jag och mamma satt ute och läste en varsin bok. Ganska skönt det ändå, därför måste jag införskaffa lite mer böcker som jag kan läsa. Det enda roliga under dagen var när fem barn kom och skulle köpa godis och så var två av dem svenskar och tre amerikaner, så skulle jag prata engelska med barnen och det kändes så fel! Märkte sen efter en stund att de pratade svengelska till och med, några svenska ord kunde de och så blandade de både svenska och engelska, haha. Det värsta var att de pratade i mun på varandra hela tiden! Men barn som pratar engelska är nog det sötaste som finns!

Nu funderar jag på att hoppa in i duschen, och sen gå till Anna och va med henne och Josse. Får se vad vi hittar på idag. Har ju hört att det är fest i folkets hus (?). Eller ja, hört och hört har vi väl egentligen inte men vi fick reda på det ändå. Men vi har ju redan bestämt oss för en lugn helg och det tycker jag är skönt. Man vet ändå  vad som kommer att hända,. Visst  det kan bli lyckat men man vet allt som händer runt omkring, alla skandaler och sånt där bara att det är med olika folk varje gång.. Fast där kom jag ju på en sak, skitsnack, eller det vill jag inte kalla det men skvaller är faktiskt väldigt roligt! Och det måste ni väl hålla med om att det är ? :)

Ha det bäst! Puss&kram


kvällspromenad

Hej! Nu har jag nyss kommit hem efter en lång kvällspromenad med Josse och Anna, och då menar jag lång.. Började gå hemifrån mig kvart över nio till Josse där jag mötte upp dom och fortsatte gå runt hela grums, och det är inte förän nu några timmar senare som jag har kommit hem.. Skönt att gå ändå, kändes inte som att tiden gick så fort! Men när det började bli mörkt ute så va det bäst att titta på klockan och dra sig hemåt.. Kan ju säga att det inte va världens powerwalk heller, så kanske därför det tog så lång tid.



Underbart bra skärpa på bilden hörreni! Nej men ni ser väl lite av min "kvällspromenads-outfit" i alla fall , haha.

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp och med mamma till hasseldalen och hjälpa henne i kiosken, *suck*. Ja jag suckar över det, för jag är verkligen inte sugen på det. Visst om någon kompis hade följt med, men nu är det bara jag och mamma, och om det är fint väder så vill jag inte sitta inne i en kiosk :( Kommer nog inte göra det heller, utan ligga ute och sola men ändå. Kom gärna och hälsa på mig om någon skulle ha vägarna förbi!

Puss&godnatt


tänk om man kunde få vara barn

Hej! Nu är jag hemma, solbränd och glad efter en heldag på stranden! Åkte direkt från Jocke imorse till Öna och har varit där ända tills nu.. Varit där med familjen bara eftersom alla kompisar är bortresta men det var lika mysigt för det. Och lunch fick bli en familjepizza som vi njöt av i eftermiddagssolen.. Det fick mig att minnas tillbaka när man var liten.. Då var man alltid på Öna hela dagarna under sommarlovet med alla kompisar som var där med sina familjer och på kvällarna (inte varje kväll men ibland) så beställde alla pizza och så satt man där med sina familjer och njöt och sen umgicks man med alla sina kompisar och föräldrarna med varandra! Det blir väl så när man bor i Slottsbron också, att alla känner alla menar jag. Det var så mysigt! Så vill jag också ha när jag får barn.. Tänk om man skulle kunna få vrida tillbaka klockan ibland och få vara barn! Jag är så avundjuk på alla små ungar som leker i vattnet och gör sandslott på stranden och inte har ett enda problem i hela världen..



Blev kanske lite bränd på bröstet idag? Men det går snart över, måste ju ta chansen när det väl är soligt ;)

Hoppas ni också har haft det lika bra som mig idag och varit ute riktigt mycket! Det blir en fin kväll nu också. Puss&kram

header

Nu har jag blivit trött på min design, speciellt min header som ni kanske ser? Så det får se ut så här för tillfället tills jag fixar något bättre. Men jag är inte så bra på sånt där så om det är någon som vill göra en header till mig så är det bara ni säger till! Vet att det finns många duktiga ;)

dåligt humör

Okej, det där underbara humöret jag hade för några dagar sen är som bortblåst! Humöret är som en bergochdalbana nu som åker upp och ner. Lite deppig över att nästan alla mina kompisar har åkt bort samtidigt också, för nu har ju inte jag någon att hitta på något med! Jocke finns ju och han kommer efter sin träning, men det är jobbigt att vänta så länge också.. Vill ju egentligen ut och springa eller gå men mina blåsor hindrar mig eftersom jag inte kan få på mig riktiga skor och det är inte så kul att gå i badtofflor! Så istället sitter jag inne och surar.. Nej inte surar direkt men jag är rastlös! Och vädret blir jag tokig på snart!! Så fort man går ut och sätter sig i solen så förvinner den bakom ett stort moln och när man går in igen kommer det fram och så håller det på..

Någon som har något förslag över vad jag kan hitta på ? För jag är helt utan ideér!

Är avundsjuk på brorsan också som ska gå på den nya Harry Potter filmen på bio! Den vill ju jag också se! Är ju lite Harry Potter- tokig , haha ;) 

Hoppas ni har en bättre dag än mig, och är på bättre humör! ;) Puss&kram

blåbärspaj med josse

Hejhej! Som jag nämnde imorse så var det ju fint väder och då åkte ju jag och Josse till trulsen och la oss och solade och pratade om allt möjligt. Va kvar där till tre ungefär och då gick vi upp till henne för att äta, och på vägen till henne lyckades vi hitta världens bästa blåbärsställe så vi bestämde oss för att plocka lite blåbär och göra en blåbärspaj! Kan lova er att den blev jättegod! Blåbär är något av det godaste jag vet och blåbärspaj med vaniljsås med :)

Anna kom även och umgicks med oss och precis när det började regna så ville vi ut och gå. Men har man paraplyn så funkar en promenad lika bra i regnet! Gick till Emils lägenhet för att se hur fint det hade blivit och det blev faktiskt en riktig stor förändring även om hon bara hade bytt kuddar, gardiner och ställt fram lite ljus och sånt. Tänk vad lite inredning kan göra! Efter att vi hade varit där ett tag så gick vi tillbaka och sen åkte jag hem, och nu sitter jag här. Är faktiskt ganska trött även om jag sov ganska länge så det blir nog en tidig kväll för mig..





Väldigt dåliga bilder! Men det är i alla fall på mina vattenblåsor på hälarna som jag fick av mina nya skor :O Har blåsor på båda hälarna och dom är gigantiska! Inte kul..

Får be om ursäkt om det har varit väldigt mycket fotbilder nu det sista också! Haha :)

Puss&kram

badväder!

Nu äntligen är det lite värme igen! Därför kommer ni hitta mig på stranden med Josse idag, uppdaterar mer senare!

promenad med brudsen

Hejhej! Igår va jag ju med mina brudar .. Va ju hos Anna och skulle se på film men det blev tråkigt så vi tog oss en promenad istället. Jag och Josse började gå och gick mot grums, sen kom Anna och Sofia lite senare och vi fortsatte gå genom nästan hela grums och sen stannade vi till hos Jocke. Jag stannade även kvar där över natten och nu idag när jag vaknade så gick jag upp till Emils lägenhet (Saras killes lägenhet) och va med Josse och Sara. Vi har fått ett uppdrag av Emil att göra om hans lilla etta.. Vi gjorde inte så mycket egentligen utan satt mest bara där och pratade.

Nu snart ska jag på fotbollsträning, och sen efter den ska jag nog träffa Josse, Anna och Sara igen. Måste få höra lite saker.. Ha det bra så länge, puss&kram

ni vet väl...

Ni vet väl att jag älskar choklad? Och vit choklad slår nog allt! Och nu har jag provat något nytt - toblerone white. Mums vad gott det var! Mamma som stod för den extra stora chokladen till mig ;)


inhandlat











Jeans - gina tricot
Ballerina skor - skopunkten
Tygskor - Stadium

och allt för bara 700 :- , bra fynd eller vad?

(ni får ursäkta alla ärr på fötterna från myggbett, men kliar det så kliar det :S)

liten uppdatering

Hejhej! Nu har jag nyss kommit hem och sitter här nyduschad och go och tänkte uppdatera lite. Blev ju inga bilder igår som ni kanske märkte men det kommer snart istället.. Hann ju aldrig uppdatera eftersom Jocke var snabbare än vad jag trodde igår och hämtade upp mig precis efter att jag hade skrivit det sista inlägget. Så vi åkte hem till han och tittade på ice age 2 och myste! Måste ju se tvåan innan trean ses ;) Ska göra iordning mig lite och sen åka till grums och va med Josse, Anna och Sara. Va längesen vi hittade på något allihop nu. Får se vad vi hittar på men något skoj lär det bli..

Hade inte så mycket mer att säga så jag säger väl puss&hej!

karlstad med josefine

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från stan. Jag och Josefine hade lust att åka in för att shoppa lite så det gjorde vi. Har verkligen fyndat idag och fått mig tre par skor och ett par jeans för 700 kr! :o Man brukar inte ens hitta jeans för det priset ju? Ska ta kort på det jag har köpt och visar er senare så får ni väl avgöra själva om det var värt pengarna, hehe :)

Nu ska jag bara vänta på att min älskling kommer hem och så ska resten av dagen spenderas med honom. Får se om jag kanske ska ta mig en promenad först medan jag väntar.. Känner att jag måste komma igång nu!

Vi hörs lite senare! (med bilder på det nyinköpta) Puss&kram

översvämning i källaren

Nu har det gått för långt med regnet! Hela källargången är vattenfylld och det sprutar upp vatten upp ur brunnarna! Grannarna kom och knackade på och sa att det har kommit in vatten i deras källare men vi har haft turen på vår sida så än är det torrt. Vi har nämligen en liten brunn som tar bort lite av vattnet.. Vi har varit nere i källaren nu ett tag och skyfflat bort vatten men det kändes som det var onödigt arbete. Det är som att skotta snö när det fortfarande snöar, ett evighetsarbete alltså. Vi får hoppas att det blir uppehåll inatt, annars blir det inte kul.. Vi har en nylagd heltäckningsmatta i källaren också, och det är nog inte billigt att byta ut..

Någon mer som har haft problem med att det regnar så oerhört mycket?

lycklig







Nu har jag och mamma precis bakat bullar! Dom blev jättefina och JÄTTEGODA kan jag lova er.. Lika bra att baka nu när vädret är skit :P Måste bara säga att jag är jätteglad av någon anledning, det känns som att det inte finns ett enda problem i hela världen och att jag är den lyckligaste personen någonsin! Fråga mig inte varför, men är man positiv så blir det väl så? ;)

finns inget vackrare än en människa som är lycklig och skrattar! skratt får mig att må bra!

högboda

Hej nu har jag kommit hem från stugan och väntar på mat. Gårdagen var riktigt rolig även om det inte slutade på det bästa sättet för alla :/ Det började med circle of death och slutade med pasta alfredo på gräsmattan! Haha. Måste bara tillägga att jag sov underbart inatt också. Det blev inte så jätte sent och så fick jag sova ut bredvid min älskling i en stor dubbelsäng, kan det bli bättre? Ett minus med gårdagen var väl regnet, men det spelar ju ingen roll när vi satt under tak egentligen..

Idag ska jag bara ta det lugnt känner jag, och först på listan blir att äta mat. Jag är jättehungrig som vanligt dagen efter och för första gången är jag inte sugen på pizza! Är sugen på mammas mat, och det är just vad det blir också. Ärligt talat så är jag sugen på att träna också, men att gå ut i det här vädret är ingen hit! Speciellt inte så som mitt hår blev igår. Jag stod i duschen och gråt nästan för att det inte gick att reda ut och så var inpackningen slut :O Så ett tag hade jag faktiskt tankar om att ta en sax och klippa av mig helvetet, men så kom jag på att jag skulle ångra mig och det var nog bra det..



Så här såg jag ut igår då, enkelt och bra!

Puss&kram

hästhår

Förut när jag kom hem från springturen såg mitt hår ut så här! Och jag och mamma kunde inte göra något annat än att skratta.. Mitt hår och fukt är ingen bra kombination! Men mitt hår kan knappt kallas hår heller tror jag, måste ha blivit något fel med det tror jag för det känns mer som hästtagel än människohår ;) haha







ett enda stort trassel är vad jag har framför mig nu..

slut på jobbet!

Hej! Nu har jag slutat jobbet, för gott! Slipper det där jäkla tråkiga kommunjobbet! Äntligen! Okej, så ska man väl kanske inte säga, jag ska väl vara glad att jag fick något jobb i alla fall, så att jag fick lite pengar under sommaren. Idag regnar det jättemycket och därför fanns det inte mycket vi kunde göra där nere, så då fick vi sluta tidigare istället och jag klagar inte! Ska ta mig en löptur i regnet istället.. Det är faktiskt skönt att springa när det regnar, och föresten så känner jag mig så otroligt otränad så det finns inte! Uppehåll i fotbollen har sina nackdelar. Visst vi tränar fortfarande en gång i veckan, men det räcker inte.



Så här ser jag ut efter två veckor på strandvallen! Syns inte så bra men mina kläder är mer röda av färg än svarta :)

Sen ikväll så blir det troligtvis högboda! Och det innebär party ;) Om någon vill hänga med är det bara höra av sig till mig! Inte det bästa vädret, men vad gör det? Alltid lika kul där uppe ändå, haha.

Måste bara säga att jag blir glad när jag ser att folk kommenterar! Så fortsätt med det! :) Även om ni kanske inte har något supervettigt att skriva så är det ändå lika kul! Och bara så ni vet, angående mitt hår.. Så har jag bestämt mig nu! Ska ha håret så här sommaren ut, sen till hösten så blir jag mörk! Josse är också med på det så, hehe ;)

Ha det bra så länge! Puss&kram

skitväder

Hej ! Nu har jag kommit hem från strandvallen och imorgon är det äntligen sista dagen! Skönt att ha det gjort så att sommarlovet kan fortsätta igen. Har målat idag igen eftersom allt skulle målas två gånger, men skönt att tiden gick iaf, sen har vi städat lite och sen fick vi sluta. Det är ju världens skitväder också så man blir ju lite depp faktiskt. Nu snart ska jag städa mitt rum, igen :O eftersom det är så himla stökigt, och jag förstår inte hur det kan bli så på bara några dagar? Sen så kommer Josse hit en sväng och efter det ska jag till Jocke. Skönt att ha saker planerade ändå, för annars skulle det bara bli att man låg hemma framför tv:n eller datorn :P Nej det var väl inte så mycket mer jag hade att säga nu så uppdaterar mer ikväll istället! Puss&kram

video från tjejkväll



hittade en film från i höstas när alla tjejer va hemma hos mig och drack lite och tittade på idolfinalen! haha, vi är så jäkla fula och överseriösa! men kul hade vi den kvällen iaf :D

nyvaken...

nyvaken efter powernap! nu blir det mat :)


rött hår

Hej! Nu har jag precis slutat jobbet och idag gick det faktiskt fort även om vi slutade senare än vad vi har gjort de andra dagarna. Men det kanske berodde på att vi har haft något att göra hela dagen idag. Vi har nämligen målat hela framsidan på bandyläktaren och utvisningsbåsen röda nere på strandvallen, så nu är det riktigt fint! Men resten av läktaren ska också målas tyvärr och sen en gång till, det är tur att jag bara har två dagar kvar att jobba så att jag slipper måla allt det :O Är ju riktigt duktig på att spilla färg på mig själv också, mina byxor och min tröja är helt röda och det är även mitt hår ! Jag har lyckats få rödfärg i topparna, så nu ser jag väl ut som hon i bubbles som var rosa i topparna! Kommer ihåg att jag tyckte det va jättesnyggt och ville ha så själv, men mamma sa nej och tur va väl det!



Vi hörs mer senare! Puss&kram

föresten har ju fått lönen från jobbet i norge idag också, det va inga fel!

transformers

Hej! Direkt efter fotbollsträningen förut åkte jag och syrran in till stan där vi mötte upp Jocke, Jocke, Andreas, Nicke och Jerker för att se på bio. Och denna gången såg vi transformers! Hade inga som helst förväntningar eftersom jag visste att det var en "typisk killfilm", och de första minuterna av filmen satt jag faktiskt och gapade och tänkte " Har jag betalat för att sitta i två och en halv timme för att se bilar/robotar som åker runt och skjuter varandra :S" . Absolut inte min typ av film, men allt eftersom filmen gick började jag faktiskt tycka om den och tyckte den var riktigt bra! Rekommenderas, även till tjejer! Och jag kan säga att jag inte hade sett den första filmen och förstod ändå ;)

Megan Fox var ju en av huvudkaraktärerna och när man fick se henne i filmen första gången hörde man eller kände hur alla killar njöt av att se henne och vad snygg de tyckte hon va! Och det kan jag inte säga att hon inte va heller för den delen.. Och det är när man ser sånna som henne som jag verkligen känner att jag vill färga mitt hår mörkt (på tal om det, haha). Hon var skitsnygg i sin hårfärg och ibland funderar jag skarpt på att färga det mörkare, men vet att jag säkert kommer ångra mig.. Men det är ett beslut inför hösten, säg gärna vad ni tycker!

Ska min nuvarande hårfärg vara kvar eller tycker ni jag ska satsa på en förändring? :)


en filmdag?

Hej! Slutade jobbet för en stund sen och idag städade vi kafferummet. Vi får sluta tidigare och tidigare varje dag tror jag, men det är väl inget att klaga över egentligen, men man kunde faktiskt ha hamnat på något roligare ställe. Idag ska jag vara med Jocke, han är på väg hit nu men vi har väl inte planerat något speciellt än så länge. Eftersom vädret fortfarande är dåligt så lär det väl bli filmmys, har ju en film kvar att titta på efter igår. Syrran lånade ju hem tre filmer från jobbet sitt och igår hann vi med att se på "pojken i randig pyjamas" Och "Benjamin Buttons otroliga liv", två filmer som var helt okej faktiskt.. Den första var mer hemsk och kort så blev lite förvånad när det slutade och den andra filmen var så himla lång och absolut inte så bra som jag hade trott! Har hört att den va jättebra men det tyckte jag faktiskt inte :S Konstigt nog.. Så jobbigt mycket detaljer bara.

Nej nu ska jag ta mig något att äta och sen diska, för nu när mamma inte är hemma så blir det inte så mycket diskande. Men måste ta tag i det nu innan hela diskbänken är överfull!

Ha en bra dag! Puss&kram

Bilder från helgen

Nu kommer det lite bilder från helgen hos Gunnar och Lina!















Fattar knappt att man har hamnat i en så underbar klass och träffat underbara människor! Vi hör ihop, det är bara så <3

ny vecka

Hej! Idag är det måndag igen vilket innebär jobb, men började ju klockan sju imorse och slutade ca halv tolv. Och tur som jag hade så låg Jocke fortfarande kvar i min säng och sov när jag slutade så det var bara att krypa under täcket igen och somna om! Hur skönt som helst var det och har typ sovit tills nu. Funderar på att laga lite mat och sen hoppa in i duschen och försöka reda ut det trasslet som kallas hår, vet inte ens om man kan kalla det hår längre så som det ser ut :O Men så går det väl när man har haft håret uppsatt i en knut dygnet runt i flera veckor (nu lät det som jag inte hade tvättat det emellan men det har jag, haha) .

Vad jag ska göra resten av dagen är oklart ännu, eftersom det är så dåligt väder så finns det ju typ inget att göra? Är helt ensam hemma nu också eftersom mamma och Erik har åkt på semester några dagar och syrran jobbar. Så vad ska man göra när nästan alla andra också jobbar? Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera sminktips igår, men ärligt talat så va jag så trött och sliten så jag orkade inte, så kanske blir det idag om jag inte har något bättre för mig ;) hehe

Vi hörs senare! Puss&kram


jag just nu..



en aning trött..

tvådagars

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem från högboda.. Har varit dålig uppdatering nu men det beror på att jag har haft fullt upp, ganska logiskt va? I fredags åkte jag ju som sagt till Gunnar med mina tjejer och grillade och hade det mysigt. Skulle ju egentligen lagt upp outfiten men det började åska precis så jag stängde av allt.. Och på tal om åska så var det det värsta jag varit med om! När jag gick till bussen åskade det som värst och blixten och mullret kom samtidigt. Jag var 99 % säker på att jag skulle dö och varje gång det small så hoppade jag flera meter upp i luften! Skakig och gråtfärdig var jag när jag väl kom in i bussen, haha.

Men kvällen var mysig och trots vädret så åkte vi ändå lite ring efter båt.. Underbart folk att umgås med eftersom man alltid har så roligt! Det började hos Gunnar och slutade på Linas balkong, hahaha.. Tack för en underbar kväll!

Efter i fredags så fick jag inte nog utan åkte direkt upp till sommarstugan där det blev lite partaj en dag till! Därför mår jag inte allt för bra idag tyvärr.. Ska lägga mig och sova någon timme nu så att jag kan piggna till lite sen så ska jag försöka vara lite seriös här nu på bloggen och köra något sminktips! Har ju fått frågan om det inte kommer något snart så det kanske är dags nu ;) Men har ju inte orkat, sorry :)

Sen får jag inte glömma att nämna att syrran fyller år idag! 19 hela år är du nu.. Ha en bra dag (på jobbet) !

puss&kram

mysig kväll!

Hejhej! Slutade tidigt idag igen så är redan hemma. Håller på att fila ner naglarna nu som växer som ogräs! Ska måla om dom nu också så att de blir fräscha.. Längtar som en idiot tills ikväll! Då ska nämligen jag och mina stilbrudar till Gunnar och åka båt och grilla, hur mysigt som helst.. Men det är en sak som inte är lika mysigt längre, det spöregnar och åskar här just nu ! Får hoppas att det går över tills ikväll..

Kvällens outfit kommer det bild på lite senare om jag hinner, ha det bra så länge! Puss&kram

konstigt samtal

Kom på en grej som hände när jag gick iväg till jobbet imorse och skulle ge en hejdå puss till Jocke.. Han pratar ju alltid i sömnen och så här blev det ..

Jocke: Sprang han ut eller?
Jag: Va? Vem då? :S
Jocke: Sprang han ut?
(jag fattar då att han pratar i sömnen och spelar med)
Jag: Ja det gjorde han :)
Jocke: Vart var han då?
Jag: Under sängen.
Jocke: Under sängen.. Jaha okej.

Haha, inge lite jag skrattade åt dig då älskling! Drömde om att någon hade vart i rummet, din pajas! Men älskar dig lika mycket ändå ;)


heldag på beachen

Hejhej! Nu är jag hemma efter en heldag på stranden. Jobbade ju även imorse men slutade klockan tolv så då åkte jag hem och åt och gick ner till öna där Jocke och hans kompis Jesper va. Va trevligt att träffa honom faktiskt, han är ju en barndomskompis till Jocke.. Efter några timmar på öna åkte vi till trulsen för att träffa lite folk och sen runt fyra igen skjutsade Jocke tillbaka mig till öna där jag har varit tills nu.. Älskar kvällarna när det fortfarande är varmt och ljust! Det är så här det ska vara året om tycker jag. Har bränt mig lite i ansiktet också men det gör inget..

Imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan och efter att jag har slutat jobbat ska jag in till stan.. Ska hitta present till syrran som fyller år på söndag och sen lite senare ska jag möta upp mina älskade och mycket saknade klasskompisar och åka till Gunnar och åka båt och grilla med dem.. Ska bli hur mysigt som helst! Har saknat ihjäl mig efter järngänget så jag tror jag spricker snart så imorgon då jävlar brudar! ;D

Hoppas ni haft en underbar dag! Puss&kram



mitt hår har blekts en del som ni ser!

grattis conrad!

Hejhej! Har redan slutat jobbet nu och idag har vi målat och skurat det mesta. Det regnade ju även imorse så trodde det skulle bli lite svalare men det var bara en liten skur så det är fortfarande den där tryckande utomlandsvärmen.. Men man ska väl inte klaga när det för en gångs skull är fint väder här i Sverige! Lite jobbigt att gå runt och vara halvsvettig hela tiden, men det är väl lika för alla, haha.

Tänkte faktiskt sätta mig i en solstol på altanen och läsa en bok nu, men det värsta är att jag inte har någon bra bok att läsa :S Måste införskaffa lite nya böcker för alla jag har hemma har jag redan läst.. Senare idag ska jag hem till Jocke för att vara med och fira Jerker, han fyller ju 18 på fredag men de ska fira honom lite idag så det får man ju inte missa. Föresten, på tal om födelsedagar så fyller faktisk Conrad 17 år idag! Grattis till dig ! ;D



Vi hörs lite senare, puss&kram!


RSS 2.0