kladdmaja





Så här ser man ut efter en heldag med målning på strandvallen. Jag förstår dock inte hur jag kunde kladda ner mig så mycket, tyckte inte jag spillde ett dugg. Lyckades ju till och med få lite i ansiktet! Det värsta är ju att färgen knappt går bort heller, så jag kommer få gå runt och vara vit.

Ska hoppa in i duschen och se om det går bort, sen ska jag nog ut i solen.. Har ju match ikväll men dricker jag  vatten medan jag är i solen så borde det vara lugnt. Blev lite ledsen att jag obbade just denna veckan, för hade jag inte jobbat så hade jag följt med älsklingen och folk upp till stugan. I det här vädret är det underbart att vara där!

Nej nu ska jag inte sitta inne framför datorn något mer, nu ska jag få något gjort istället! Puss&kram

första dagen på jobbet

Hejhej! Idag var första dagen på sommarjobbet och jag började ju klockan åtta som jag berättade igår, och vet ni vad? Det var 30 grader ute redan då ! Gjorde faktiskt inte så mycket på jobbet, vi städade lite och sen sopade i av läktaren, det ska ju målas och så nästa vecka så då får vi nog lite mer att göra.Vi fick ju även sluta tidigare eftersom det inte var så mycket mer att göra och så var det så varmt så dom tyckte att vi skulle åka och bada istället och det säger jag inte nej till. Väntar bara på att Jocke ska höra av sig, sen ska vi åka ner till öna beach!

Ha en bra dag! Puss&kram

sommarstugan

Hej! Helgen i högboda har varit underbar. Vädret var perfekt och sällskapet med men om man ska jämföra med andra gånger så var det riktigt lugnt men det var mysigt det med! Blev väl bara jag, Jocke, Anna, Jerker och Andreas uppe till slut men vi hade inte tråkigt för det, snarare tvärtom, haha. Dagen idag kunde ju inte bli bättre heller, finns nog inget skönare än att vara uppe i sommarstugan nu när det är fint väder + att värmen i sjön där uppe inte är att leka med!

Just nu så ska jag faktiskt gå och lägga mig. Sov ca 5 timmar inatt så är ganska trött, sen ska jag ju upp tidigt imorgon för nu börjar mitt sommarjobb.. Kommunjobb på strandvallen har jag fått. Inte det roligaste men jag är i alla fall ute. Ska jobba 08.00-15.00 nu i två veckor framåt sen är jag ledig resten av sommaren igen.

Nej nu blir det sängen för mig, mina ögon orkar inte vara öppna längre, puss&kram


spräckt ögonbryn

Hej ! Idag blev det ingen fotbollsmatch för mig eftersom matc hen blev inställd. Varken Sommaro eller vi fick ihop lag tror jag så matchen blir på tisdag istället. Men även om det inte blev match för mig så blev det fotboll ändå. Jocke spelade ju så va i grums och tittade på när han spelade.. Riktigt rolig match som blev 3-3. Lite synd bara att Jocke J (kusinen) spräckte ögonbrynet så han fick åka till akuten, sen blev Nicke skadad också så de hade inte så många avbytare kvar. Det va lite äckligt att se Jocke också eftersom det var blod överallt! Men det går bra med honom som tur är..

Nu så väntar jag på att Jocke ska ringa till mig, för ikväll ska vi upp till högboda. Ska bli kul, är riktigt sugen faktiskt! Får hoppas att Jocke J klarar sig och kan komma upp också.. Vi hörs väl imorgon eller någon annan dag! Puss&kram


grillning och fotboll

Hej igen! Hur har ni det i sommarvärmen ? Jag har det hur bra som helst och bor praktiskt taget på beachen. Därför har det varit lite dålig uppdatering, men om jag tror rätt så är det nog inte så många som är inne här och läser så ofta heller när det är fint väder. Men tänkte göra en liten uppdatering nu och visa att jag lever.. Ska till Simon lite senare med folk och grilla och titta på fotbollen ikväll sen imorgon ska jag spela match mitt på dagen! Jag kommer smälta :O Ska i alla fall vara med b-laget och spela mot sommaro, så troligtvis möter jag Sandra kanske ? Kul i så fall.. Men ha en bra dag och helg nu så hörs vi någon annan dag, puss&kram




Syns inte så bra men jag har bränt sönder min rygg och mina axlar efter att jag fastnade för länge i en tidning, haha.. Skönt med lite solbränna ändå, man känner sig fräsch! Men inte kul att bränna sig så därför används solskyddet flitigt.


Får ägna en tanke till Michael Jackson som har dött, han var nog inte riktigt frisk men bra var han ändå! Vila i frid

sommar

Hej! Nu är jag hemma på "lunch", tog en paus från stranden för att få mig lite mat i magen och vad händer? Jo solen går i moln! Det är inte sant, trodde det skulle va fint hela dagen idag nu när jag är helt ledig från träningar och matcher. Men så blev det inte så nu snart ska jag nog ta och baka lite så att vi har lite fika att ta med till stranden imorgon istället.. Sen så ska jag nog klippa Stefan, haha.. Får se vad som händer ikväll, är så sugen på pizza och fet mat så det lät bli så kanske?

Nej vet ni vad? Nu skiner solen in genom fönstret igen så vädret kanske håller på att vända? Hoppas det..

Ha en fortsatt bra dag, puss&kram

 

Det är skönt med sommar och sommarkläder. Man kan bara slänga på sig en tunika och sen är det klart! Härrrrligt..

hårväxt?

Herregud vad jag hatar hårväxt! Okej inte hårväxten på huvudet men resten av kroppen! För att raka benen måste vara det mest tråkigaste som finns att göra! Nu under sommaren är det ju det enda man får göra ju! Haha, visst kan ju köra sånt där vax och grejer men har aldrig testat och orkar inte låta håret på benen växa ut så långt för att göra det.. Nej gud vad babblar jag om? Förlåt ska skärpa mig :)

Ska gå och lägga mig nu snart faktiskt för jag ska vara beredd på att bli väckt klockan åtta imorgon och då ska jag i alla fall ha hunnit sovit lite.. Föresten är det någon som har lust att komma hit med chips och dipp först nu innan jag dör! Jag fick ett sånt där jättesug och måste ha .. Fan ska lägga mig och förtränga dom tankarna istället :)

Vi hörs imorgon! Puss&kram

öna beach

Hej! Nu har jag precis kommit hem från öna beach, har varit där i stort sett hela dagen med Jocke och massa folk. Hur skönt som helst iaf! Nu är det sommar på riktigt.. Och bara så vet så är jag bara hemma och ska äta nu, därför jag skriver ett litet inlägg nu ;) Ska ut igen sen efter maten och jordgubbarna som mamma har köpt. Mums! Sen ikväll är det träning också, så blir att gå på den i värmen och efter det får jag se.. Kanske skriver mer ikväll om jag har lust! Puss&kram



är solbränd som fan i ansiktet efter fotbollsmatchen igår ;)

match

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från strandvallen och matchen blev 3-3, mycket starkt av vårat lag. Måste ju även skryta med att jag gjorde ett mål! Äntligen säger jag .. Har haft samma läge flera matchen men inte sätt den men denna gången tänkte jag att nu fan ska jag inte missa, och då gjorde jag inte det heller.. Synd att vi bara fick ett poäng faktiskt eftersom vi hade så fina chanser (som vanligt) men än en gång säger jag att man vinner inte om man inte sätter chanserna..

Ska packa upp väskan och sen åka till Jocke, ska packa lite badkläder så att det bara är att dra sig till någon strand imorn direkt när vi vaknar..

Ha det bra! Puss&kram

fint väder

Hej! Imorse vaknade jag runt åtta eftersom de började med altanbyggandet idag, så blev ganska sur när de började hamra precis utanför mitt rum.. Men tvingade mig i alla fall sova en timme till i oväsendet, sen gick jag upp och blev överlycklig över vädret.. Blev lite mindre glad när jag kom på att jag inte kunde gå ut och lägga mig i solen, men ringde till Anna och sen till Josse och lyckades få med henne ner till trulsen, och det var tur det för underbart väder har det varit! Fick ju även sällskap av Anna lite senare och även Jocke, Jerker och Davidsson.. Har nyss kommit hem nu och ska äta mat och sen börja ladda inför matchen ikväll.. Det är en måste-vinna-match ! Klockan 19.00 på vallen, mot mallbacken!





har väl ändå lyckats få mig lite färg idag, men ännu bättre väder har ju lovats imorgon! :D

Ha det bäst så länge! puss&kram

ett onödigt inlägg?

Hej igen! Nu ska jag försöka mig på ett litet inlägg igen innan det är dags för sängen. Har inte varit bloggsugen alls under de senaste dagarna, men har ändå tvingat fram några rader. Tittar jag på min blogg så är den astråkig! Tråkiga inlägg, inga bilder så det är ett under att ens något fortsätter att läsa.. Haha, men kanske är det så att det tråkiga vädret de senaste dagarna har tvingat er hit..

Men nu när solen kommer fram så kommer det nog inte bli mycket skrivande här.. Skulle ju varit kul att ha en kamera och bara lägga upp lite sommarbilder, men har man ingen kamera så blir det inte mycket bilder.. Och den kommande lönen tänker jag inte slösa ut igen för en jäkla kamera som blir snodd ändå.. Kanske borde skaffa mig en ordentlig telefon med kamera, men sånt känns också bortslösat när jag har en mobil som funkar att ringa och skicka sms på.. Inte mycket mer jag gör på den och än så länge funkar det! Pengarna jag tjänar denna sommaren åker direkt in på resekontot inför nästa sommar! Så spara gäller det kommande året och det ska jag väl klara av.. Ska fixa mig ett extrajobb till hösten också, och jag har faktiskt sagt till mig själv att jag i värsta fall skulle kunna vara telefonförsäljare! För det är alltid ett jobb och en bra erfarenhet kanske?

Nej nu blev det ett sånt här inlägg med onödiga ord och noll vettiga saker.. Haha, men kan väl ändå slänga in en liten bild på hur jag ser ut nu, mysig och go efter en powerwalk och en film med Josefine!



Godnatt! (föresten, imorgon ska jag bo i min bikini och njuta av att sommaren har kommit!)

vila i frid andreas <3

Hej! Nu var det ett tag sen men det har ju visserligen varit midsommar så har haft annat för mig. Jag firade i alla fall midsommar med de närmsta, började hemma hos kusinen med syrran, pojkvännen och vänner och grillade och hade det jättemysigt, sen fortsatte vi till stan till syrrans klasskompis (före detta) där det fortsatte med dans hela natten! Jag hade jättekul tills en liten grej som hände när vi skulle åka hem, men det är löst nu.. Hoppas att andra har haft en lika bra midsommarhelg!

-

Jag förstår att kanske inte alla har haft en lika bra helg med tanke på det som har hänt Andreas Adolfsson. Det är så hemskt så man vet inte vad man ska ta sig till. Lider med de närmsta till honom .. Kan bara säga att han var en underbar person. Jag visste väl vem han var och man såg honom alltid med ett leende på läpparna och det är så jag kommer minnas honom! Vila i frid Andreas <3

fotboll

Hej igen! Dagen idag har gått ganska bra, förutom att jag blev lite väl rastlös men eftersom jag sov så länge imorse så blev dagen ganska kort. Har ju tränat och vi var inte många kan jag säga! Riktigt dåligt, men roligt va det.. Tittade även på när Jocke spelade efter min träning och rött kort fick han den klanten ;) Har nyss tittat på fotboll på tv:n också, spanien-england u21. Ganska kul att titta på juniorer så där eftersom det är roligare spel och så, matchen är inte slut än tror jag men england såg ut att vinna :)

Planerna inför imorgon börjar sakta men säkert ta form faktiskt.. och det verkar bli bra! :D

Men just nu så vet jag inte vad jag ska göra, ska väl vänta på att Jocke kommer och under tiden ska jag nog göra lite ansiktsbehandlingar ? Alltid skönt att va fräsch i hyn! haha

Ha en bra kväll! Puss&kram

midsommarplaner?

Hej! Nu är jag äntligen hemma från Norge.. (Eller kom hem igårkväll men) Åkte halv sju hemifrån i tisdags och igår gick jag upp klockan åtta så jag har varit väldigt trött de här dagarna! Sov ju ända till halv ett idag! Men jag har i alla fall haft det bra i Norge och tjänat pengar och har till och med hunnit shoppat lite kläder, bland annat midsommarklänningen! Fast just som det ser ut nu så har jag ingen aning om vart jag ska vara imorn.. Skulle ju varit med stilarna men festen vi skulle till blev inte av, så nu är jag helt utan planer.. Inte direkt jättesugen på att va kvar i grums, men det får väl bli sista utvägen.. Förlåt, men fester i grums brukar inte bli lyckade i slutändan..

Vädret är ju inte det roligaste heller! Regn.. Ska regna imorn också och det är ju inge kul :( På midsommar vill man ju grilla.. Har ju hört att det ska bli fint till veckan iaf och då blir det trulsen som vanligt va brudar? ;D haha


Nej nu orkar jag inte sitta här och skriva mer, vi hörs! Puss&kram

tillbakablick

Hej! Nu är jag tillbaka.. Har precis tittat på en gammal film från mellanstadiet när vi gjorde en massa olika teatrar. Vi hade nämligen Monica Helmersson som lärare och istället för att ha tråkiga historialektioner så lärde vi oss saker genom att göra egna teatrar. Såg en teater om Heliga Birgittas liv och en teater om Gustav Vasa.. Och herregud vad kul! Tänk er att se sig själv jätteliten, (jag trodde faktiskt jag va större när jag gick i femman) spela teater ! Och allt gick typ fel.. Haha, Jessica är den som är bäst, teaterapan, sen är det Joel som sitter där med sitt blonda lockiga hår och skrattar hela tiden, sen är det ju Sebba också som är jätteliten och också är jätteseriös! Under hela teatern så skrattar vi och gör fel och tappar saker, men allt blir så komiskt! Ja herregud vad jag saknar det!! Låg- och Mellanstadiet var en underbar tid , vi var som en liten familj kan man säga och kul va det!

Haha, det går inte beskriva men jag är helt uppe i varv av att få en tillbakablick av hur det var på den tiden.. Ja just det, jag sa på den tiden.. Jag börjar känna mig gammal, hahaha !

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och åka iväg till norge halv sju på morgonen! :O Ska städa, som vanligt ni vet ;) men kommer hem på onsdag , så kommer inte vara borta så länge ;) Ha det bra så länge, puss&kram

inte mycket att skriva om

Hej! Nu har Jocke precis åkt hem för att äta och sen träna, jag själv har också precis ätit mat och tänker gå ut och springa snart. Ska bara vänta på att maten ska smälta lite.. Tar nog inte en så lång tur idag utan bara så jag får röra lite på mig.. Sen ikväll ska jag med Jossa till grums och titta på fotboll.

Det finns inte mycket att skriva om här i bloggen nu när man inte gör så mycket under dagarna, haha.. Men har lovat mig själv att inte sitta och slösa bort någon dag under lovet nu, det känns så onödigt! Så säg till om ni har några planer så hänger jag nog på direkt ska ni se.

Vi hörs! Puss&kram




Mitt uppe i allt så kom jag ju på en sak! Att igår för två år sedan var dagen då jag och Jocke blev tillsammans.. Visst är det kanske lite konstigt att vi glömde bort det eftersom det är ett ganska viktigt datum, hehe. Men på ett sätt kan man ju säga att vi inte riktigt har varit tillsammans i två år eftersom det var ett uppehåll ett tag i höstas.. Men det uppehållet räknas knappt har vi bestämt och på ett sätt gjorde det nog något bra eftersom vi älskar varandra så himla mycket fortfarande, om inte mer! Alla gör sina misstag ibland.. Men kan bara säga att du är mitt allt älskling och jag älskar dig så himla mycket! <3

första dagen på sommarlovet

Godmorgon! Idag är det egentligen första dagen på sommarlovet då om man inte räknar med helgen som har varit.. Det känns hur skönt som helst med sommarlov med tror inte jag har fattat att vi har lov än för det känns faktiskt som att vi har skola snart, haha.. Hade ju dock hoppats på bättre väder idag, men ibland får man inte det man hoppas på..

Just nu väntar jag på att älsklingen ska komma, ska ju va med honom nu sista dagen innan jag åker till norge.. Ska ju dit imorgon och jobba, fast kommer hem på onsdag så ni kan va lugna !

Nej men nu måste jag äta frukost ! Ha en bra dag, puss&kram

galen helg

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från Deje, har varit där och spelat match som vi förlorade med 1-2.. Kan säga att vi kämpade som djur och att vi va värda oavgjort iaf efter den insatsen i andra halvlek.. Två skitmål de första fem minuterna avgjorde det hela.. Kan bara säga att vårat lag måste skärpa sig nu! Ärligt talat jag skäms :O Om någon av er läser det här nu hoppas jag att ni förstår.. Jag säger inte till någon speciell, utan hela laget.. För visst är vi ett lag som spelar tillsammans och har kul ?

Förövrigt så kan jag säga att jag har haft en helgalen helg! Har haft jättekul med mina stiltjejer och jag älskar er till 110 %, ni är bara för underbara och jag saknar er redan! Hur fan ska jag klara mig utan er en hel sommar ? :D Jag har alltid så sjukt kul med er sötnosar <33

Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag! Imorgon börjar ju sommarlovet på riktigt :D Puss&kram

student 09

Hej igen! Studentfirandet idag blev lyckat, och inget regn vilket var mycket tur! Blev så himla glad av att se alla springa ut och ha så kul och jag kan inte göra annat än att längta tills vår student! Hann ju även till Jockes student och det var så himla mycket folk på torget men på något sätt lyckades jag ändå hitta hans familj nästan direkt vilket var ganska tur, för jag får panik när det är för mycket folk som ska trängas..

Efter alla utspring så åkte vi hem och så kom släkten och firade emma.. Och när firandet var klart så åkte jag med Anna och Sara till grums för att titta på alla 93:or när de hade bal.. Det var inte så många vi såg, men de vi såg va jättefina! Vi var bara där en kort sväng, sen när jag kom hem så tog jag och brorsan en promenad till grums, där jag solade och han hyrde film.. Hyrde i taket lyser stjärnorna och jag tyckte filmen var riktigt bra! Många tårar kom det i alla fall för mig och mamma!

Nu ska jag göra i ordning allt för imorgon och sen gå och lägga mig.. För imorgon så är det skolavslutning och party på gång! Så vi hörs inte förrän på lördag för jag kommer inte hem något imorgon.. Ha det bäst så länge! Puss&kram

det här blir...

Det här blir dagens outfit! :)



studentfirande

Hej! Nu är det den stora dagen för de flesta födda -90! Idag tar de alltså studenten ! Lite avundsjuk måste jag säga att jag är men ändå inte, för jag vill ju ha mycket mer tid med min underbara klass! Men tänk er sen när vi står där, jäklar vad jag kommer grina! Jaja, syrran har ju redan åkt iväg på champange frukost någonstans, hörde henne imorse när hon sprang in och ut ur mitt rum och lånade grejer, men som vanligt låtsades jag sova eftersom det är så jobbigt att bli väckt på morgonen..

Just nu håller jag på att göra iordning mig själv lite, sen klockan elva kommer Malin och då ska jag sminka henne inför hennes bal ikväll.. Sen efter det ska väl jag och mamma fixa lite med blombuketterna och sen ska vi åka till hammarö för att titta på när syrran springer ut! Sen om vi hinner (och det ska vi hinna) så ska vi åka in till stan för att titta på Jocke när han springer ut.. Han springer ju ut en timme efter Emma så vi borde hinna! Jag ska i alla fall hinna, för det är inte varje dag ens pojkvän går ur skolan :)

Förstår att det säkert kommer vara mycket studentfirande idag. Och jag passar väl på att säga grattis och lycka till till alla studenter! :D Ha en bra dag! Puss&kram

fel skor!

Nu har jag äntligen fått mina gladiatorskor från ellos, men vad händer då? Jo de är i fel färg! Jag skulle haft bruna inte svarta! Men nu har syrran redan använt dom så får väl behålla dom :) Visst dom är snygga , men svarta finns det ju överallt! Jag ville ju ha bruna ju :( Jaja, inget att göra åt nu ..

Ska sova nu och ladda inför studentfirande imorn :) Godnatt!

fyndat smink! :)

Hej! Hur har er dag varit? Min har varit jättebra! Har ju varit i skolan idag och tro det eller ej, men jag märkte faktiskt att jag har saknat skolan nu den senaste veckan, eller först och främst var det väl klassen jag saknade. Vi började i alla fall dagen med att städa sedan blev vi bjudna på chokladpuddig, grädde, hallon och daim.. Sedan var det dags att köpa sminket som var kvar till jättebra pris! Men det blev så mycket smink kvar efter ett tag så att det blev jättelåga priser och till slut blev det utlottat! Så idag har jag verkligen fyndat.. Jag betalade kanske högst 140 :- för alltihop och egentligen kanske det skulle ha kostat ca 500:- eller till och med mer! Fick mig i fyra läppglans, en concealer palett, en concealer, ett löspuder, en toner och pyttelite eye gel :)



Efter skolan åkte jag direkt till Jocke så har precis kommit där ifrån nu.. Vi åkte även till hans farmor för att hämta hans kostymbyxor som hon hade sytt upp.. Ska bli kul att se honom imorn på studenten. Tror inte jag har sett honom i kostym förut, jo föresten på balen i nian såg jag honom faktiskt! ;)

Nu ska jag ta och städa mitt rum eftersom det kommer folk hit imorn, sen ska jag gå ut och springa!
Vi hörs sen! Ha det bra så länge, puss&kram :)


så här blev emma på sin bal..

Så här fin blev Emma på sin bal ! :)











Vad tyckte ni ? :)

Jag blev mycket nöjd över det och det tror jag Emma också blev. Inte illa för att vara första gången och bara gått första året på Stil, hälsa och image  :)

inhandlat

Detta var det jag inhandlade idag :)







Bikini - GinaTricot
Halsband - Indiska
Skärp - Monki
Byxdress - Akazia


Visst va byxdressen snygg!? ;D

byxdressen är min

Hej! Nu har jag kommit hem från stan. Åkte in med sara imorse och mötte upp Anna och såg gick vi runt och tittade lite.. Och ni kan nog aldrig gissa vad jag har köpt! :D EN BYXDRESS! :) Skitsnyggt är det! Visst är det folk som säkert tycker att det är fult, men jag tycker det är ascoolt! Den är inte kort heller, utan lång ;) Den är dock lite stor runt bröstet men ska sy dit axelband, sen sitter den nog perfekt.. Köpte mig ett skärp, en bikini och ett halsband också.. Ska börja sy nu så ni får se bild på allt jag köpt senare!

Puss&kram

bal

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från stan.. Skjutsade ju först in syrran till Sofia där de tog lite kort, sen kom det en limousine och hämtade dom :O Fy fan vad avundsjuk jag blev! Jag ska också åka limo på min bal :D Sen åkte vi till vågmästarn där de tog mer kort med hela klassen och sedan var det bara att bege sig till nöjes.. Det va hur mycket folk som helst och alla va jättefina! Så mycket olika frisyrer och klänningar var det också, och man blev ganska så sugen på att ha bal själv.. Jag tycker det är så himla kul när alla gör sig så fina! Till och med killarna för en gångs skull ;)

Hann även att övningsköra lite idag med, och det går bättre och bättre.. Börjar bli riktigt bra på att köra bil ju! :D

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och vara stolt över min prestation idag.. Inte dåligt av mig att göra hela frisyren och allt när vi knappt har lärt oss uppsättningsmetoder och sånt.. Men min känsla är det inte fel på :) Ska försöka lägga in bilder på hur det blev imorn, om inte syrran sitter hela dagen med kameran, hehe..

Ha en fortsatt bra måndag! Puss&kram

Föresten hoppas att stilarna hade det kul i arvika idag! Är så himla ledsen över att jag inte kunde följa med .. Men det får bli en annan gång, hoppas ni hade det trevligt på spa ;) <3

drömjobb

Hej ! Jag har nu tid till att slänga in ett litet inlägg ändå.. Det blir så när man är uppe i tid förstår ni! Gick upp klockan halv nio imorse och åt frukost och så och klockan nio var både jag och Emma redo för att börja med hennes frisyr.. Vi har nu kommit halvvägs och tyckte det passade bra med en rast.. Så klockan elva kör vi igång igen och börjar locka håret och sedan är det väl dags för sminkningen, och det är väl den som jag tycker är roligast att göra ;) Sen runt halv två kommer Isa och så ska jag sminka henne.. Ja herregud vad kul det här är! Jag känner verkligen att det är sånt här jag vill jobba med i framtiden, framförallt smink.. Visst syrran kanske tycker jag är lite smågrinig emellanåt, men hallå det måste ju bli perfekt!? :D Haha..

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi kanske senare! Puss&kram


milow - you don't know


Jag har helt klart fastnat för denna låten och artisten! :)


mycket att fixa

Hej! Nu är jag hemma igen.. Har varit med Jocke hela dagen och även tittat på tennisfinalen, vilken han svensken förlorade.. Han var inte alls i samma klass som han som vann, det såg jag faktiskt! Även om jag har noll koll på vad tennis går ut på :) Har även varit och solat och ska snart fixa emma lite inför imorn.. Ska noppa ögonbrynen, sätta på lösnaglar och måla tånaglarna på henne, haha. Det är ganska mycket småfix inför en bal ska ni veta! Sen efter det ska jag nog sova, för imorgon är det en stor dag! Ska för första gången i mitt liv göra en uppsättning till en riktig bal och sminka och så, och jag får ju bara hoppas på det bästa. Men det kommer säkerligen bli bra! Haha, nej nu lät det som att det inte kommer bli det , men det kommer faktiskt bli assnyggt! ;D

Eftersom det är så mycket som händer imorgon så kommer jag nog inte kunna uppdatera, men ni får hålla utkik på tisdag istället! För då lovar jag er bilder på emma och lite från hennes bal och så ! ;)

Ha det så bra så länge!

föresten, här får ni se vad jag ska ha på mig på min skolavslutning.. Inte så bra bild, men ni får se bättre på fredag! ;)



Puss&kram på er!

fyndat på loppis

Godmorgon och förlåt för lite kass uppdatering av mig igår. Men så är det ibland och faktiskt så har man massa annat att göra. Dagen igår började i alla fall med loppis/auktion nere på stranvallen där jag var och hjälpte till. Och det var riktigt kul! Har aldrig varit på loppis förut och har varit lite skeptiskt till det men herregud vad fina saker det fanns! :O Det fanns verkligen allt också t. ex kameror, prydnadssaker, väskor, lampor, leksaker, böcker.. Ja allt ni kan tänka er! Och självklart så fyndade jag två väskor där för 40 :- sammanlagt!
 




Efter loppisen var det dags för match mot Råda, och den matchen vann vi med 10, som tur var får jag väl säga! Jag va så jävla förbannad efter matchen för så dåligt som vi spelade då har vi inte spelat på hela säsongen och ska inte spela igen! Jag blev så frustrerad under matchen till och med så att jag nästan började gråta! Ja herregud, igår tyckte jag inte ens vi va värda att vinna så som vi spelade .. Men jag vet att vi inte spelar så annars så det var bra att vi vann :)

Sen efter  matchen så provsminkade jag Emma och Malin inför deras bal, och det blev bra. Sen runt sex kom det lite folk och så började vi göra i ordning för att grilla. Tio pers tror jag vi blev och det va jättemysigt! Tack brudar för att ni finns ;) <3

-

Just nu så väntar jag på att Erica ska komma och så ska jag provsminka henne inför balen också, eller visa hur hon ska göra eftersom jag inte kommer kunna sminka henne när hon har bal. Sen ska nog jag och mamma övningsköra. Äntligen! Måste ta tag i det här så att jag kan börja köra på vägarna snart , annars lär jag ju aldrig ha körkort då jag fyller 18 ..

Vi hörs! Puss&kram


idag fyller jag år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! ;D

Just det, idag fyller jag faktiskt 17 år och dagen började på bästa sätt - med älsklingen bredvid mig såklart! Fast tyvärr vaknade jag lite tidigt eftersom de renoverar lägenheten bredvid och de började klockan åtta! :O Men så är det ibland. Vi firade mig ju dock inte så mycket idag utan mer igårkväll och åt lite mat och så och så fick jag faktiskt öppna lite paket då.. Fick två parfymer, en tröja, en träningsväska och en vas och idag har jag fått pengar! Och jag är nöjd :)

Idag har jag varit i stan med syrran och fixat det sista till hennes bal och student, sedan köpte jag ju även skolavslutningsklänning. En ljusorange med vita små blommor typ från vila, jättenöjd blev jag faktiskt och hon som jobbade i affären sa att jag passade jättebra i färgen och då blir man ju ännu nöjdare! ;D Så nu kommer man vara finfin på avslutningen!



Nu ska jag fortsätta med att ha en bra födelsedag! Puss&kram

Julia 17 år!

Grattis på födelsedagen Julia! Hoppas du får en underbar dag idag gumman. Kunde inte träffa dig idag tyvärr, men ett telefonsamtal fick du i alla fall! Vi får fira oss ordentligt på skolavslutningen, då jävlar ! ;D <333



Hej! Idag har jag varit lite halvkrasslig och åkte därför inte till skolan utan låg kvar hemma hos Jocke och sov, vilket var ganska bra tror jag för mår bättre idag. Tror jag hade lite feber igår kväll för typ kallsvettades under matchen och sen på natten frös jag som en gris.. Idag är det bara halsen som gör ont, ska inte säga mer för då får jag väl feber .. Vi förlorade ju igår men ändå spelade vi så jävla mycket bättre än vi gjort någon annan match under serien vilket låter mycket lovande!

Idag ska jag inte göra något speciellt, bara invänta morgondagen kanske? Haha, för det är väl ingen som har missat att jag fyller 17 år då ? Jo det är det nog några som har gjort. Men nu har jag i alla fall sagt det och då hoppas jag att ni kommer ihåg att säga grattis ;) Ska inte till skolan imorgon, och ska inte dit förän på onsdag :O Och denna veckan gick jag bara i skolan måndag och tisdag! Vad blir det egentligen? Men jag klagar inte :) Ska nog in till stan ändå imorgon och leta skolavslutningsklänning..

Ni får ha en fortsatt bra dag! Puss&kram



Grattis Julia! Och tack för i tisdags Lina, du fattar nog ;)

match snart

Vårshowen förut var faktiskt riktigt bra . Är imponerad av att det är så många som vågar ställa sig där på scenen och ibland göra bort sig och ibland vara riktigt duktiga. Visst jag har själv ställt upp och varit en av dom på scenen en gång, men nu skulle jag inte våga det längre, haha...

Nu snart ska jag gå ner till samlingen, vi har match ikväll mot norrstrand. Matchen är tyvärr borta i kroppkärr, men kanske någon som orkar pallra sig dit ändå. Önska oss lycka till!

Puss&kram

vårshow

Hej! Idag är jag ledig vilket var mycket bra för jag känner mig inte så jättepigg faktiskt.. Har mest legat framför tv:n och sovit hela dagen, men nu ska jag börja göra mig lite iordning. Jag , Anna och Jessica ska nämligen till grums och titta på vårshowen halv två.. Det ska bli ganska kul, fast vet inte riktigt vilka som ska vara med. Sen efter det ska jag kanske provsminka malin inför hennes bal, sen ikväll är det match. Får hoppas på att jag känner mig lite piggare då, men det tror jag för jag är redan lite bättre.

Vi hörs mer senare! Puss&kram

mycket härj och mvg

Hej! Idag har det varit nobelfestivalen på skolan vilket innebar massa spelningar och sånt i aulan tror jag. Jag var aldrig där tyvärr utan satt med mina brudar i cafeterian och härjade istället! Och härjade var det verkligen :O Körde sug och blås lite sådär fult och vi skrattade tills vi grät! Idag har jag även fått reda på att jag får MVG i slutbetyg i svenska A och att jag fick MVG på mitt matteprov, och det är jag jättenöjd med! För jävlar vad jag kämpade med det sista där i svenskan, så det var jag värd!

Kan ju även säga att jag har gjort så att både jag och Jocke har ont i halsen idag efter att jag öppnade balkongdörren inatt och sov med den öppen.. Inte så bra. Sen när jag diskade förut så lyckades jag på något sätt tappa perkulatorn (kaffekokaren) rakt på foten! Och då kom det inte allt för vackra ord ut munnen på mej :S Är fortfarande öm också, jävla klantarsel är jag! :)Det är snart dags för träning också! Och hoppas Jessica kommer med beskedet att vi fick komma och titta på vårshowen på jättesten imorn.. Jag, Jessica och Anna är ju lediga så då tänkte vi åka dit och titta..

Ha en bra dag! Puss&kram

solat vid pråmen

Hej! Nu är jag hemma och vaken .. Dagen idag började med ett samtal till kommunen om jobb och dom meddelade mig att alla brev inte hade skickats ut än, tur! Fast det är fortfarande inte säkert att jag får men.. Sen åkte jag till skolan där vi fick sitta en stund i aulan och lyssna på en från ungdomsmottagningen. Sen hade vi sista provet i bild och form, skulle skissa en sminkning och sen göra den på sig själv, och sen skulle vi göra något med läpparna. Jag skulle förminska dem och bara för att amorbågen var lite sned så blev det ett VG, som jag är nöjd med! Men fatta vad stenhårt det är och svårt att få MVG!

Efter skolan åkte jag och Desse och käkade mat, sedan gick vi till pråmen och la oss och solade, sen lämnade hon mig en stund och sen kom Viktoria och gjorde mig sällskap istället. Jätteskönt va det! Doppade även fötterna i älven men det var ganska iskallt kan jag lova er! Fick skjuts av Jocke hem sen och det första jag gjorde var att tvätta och hänga tvätt (tråkigt!) , sen va jag så trött och somnade ute i solen.. Funderar på att kanske gå ut och springa nu, fast jag känner mig lite trött så det kanske bara blir en promenad. Sen ikväll kommer Jocke förhoppningsvis!





Idag blev det en riktig sommaroutfit, ett extra plus är att jag hittade 70:- i kjolen! ;D
Älskar min söta fotlänk i guld som jag fick av älsklingen när jag fyllde 16 :) Det var nästan exakt ett år sedan nu det eftersom jag fyller år på fredag! Glöm inte att säga grattis då ;) hehe



Ha en fortsatt bra dag! Puss&kram

RSS 2.0