fotbollsträning

Nu är det dags för fotbollsträning och jag är taggad! :D



( har ett babylent ansikte också efter peelingen i skolan , me like! )

lång skoldag

sådär, nu var jag klar med disken och har också fått mej lite mat i magen och det var välbehövligt! Skoldagen idag blev ju en aning längre än vad jag hade trott. Morgonen bestod av svenska då vi fortsatte med filmen som nu är klar, vi ska bara lägga på lite berättarröster och så.. Och om jag får för mina klasskamrater så vill jag gärna lägga upp den här på bloggen så att vi får se hur kul och fula vi är ! hahah.. jag dör varje gång jag ser det!

Anledningen till att vi slutade klockan fyra istället för halv två idag var för att det kom en sjukgymnast som hette Tim till oss och skulle se hur vi arbetade och så fick vi lära oss hur man ska stå och så för att inte få några belastningsskador i ryggen och resten av kroppen. Man ska tydligen stå med tyngden framåt på tårna för att inte överbelasta kroppen och det kändes lite knepigt till en början, men efter ett tag kändes det faktiskt bra! Man tror ju att man ska stå med hela fötterna i , bredbent och på hälarna typ men det förvärrar bara. Så hädanefter blir det att lägga tyngden på tårna och inte slita på kroppen.

Just nu ska jag slappa framför tv:n ett tag och ladda upp inför fotbollsträningen ikväll. Sen efter det ska jag till min älskade Jocke och sova. Ska bli lite intressant eftersom han klippte sig igår och jag har inte sett det än . Äntligen, har tjatat i evigheter, haha..


  

mums med apelsin !

glass

Haha, jag som sa att jag skulle ta en promenad.
Istället fastnar jag framför tv:n med en skål med glass! Underbart :)



har inte ens tagit på mej kläder än ! sitter i ett par mjukisbyxor och en stor mysig t-shirt ..


grattis

Får inte glömma bort att säga grattis till Josefine Göransson heller! Fyller ju hela 16 år idag!

GRATTIS GUMMAN, älskar dig! <3


Ledig

Hej ! En ny skolvecka har startat idag, och tur som jag har så är jag ledig idag, den jobbigaste dagen på veckan! Hoppas på att det kommer gå fort de här två veckorna innan påsklovet och det tror jag faktiskt att det kommer att göra.. Har faktiskt inga planer för denna veckan, skulle tro att det blir som vanligt med skolan, träningar och Jocke. Hoppas på att det fina vädret kommer snart också, har ju hört att det ska bli tvåsiffrig värme på onsdag.. hoppas, hoppas, hoppas!

Ska strax göra mej frukost , eller det blir kanske lunch direkt? Jag sov ju tydligen helt oavbrutet till klockan ett ! Och när jag vaknade trodde jag klockan var nio eller något, men det va den ju inte och nu undrar jag hur jag ska klara av att somna ikväll.. Ska kanske ta en liten promenad för att få lite frisk luft, sen ska jag ju även dansa ikväll och denna gången hoppas jag att vi har Branca. Orkar inte med vikarie heller..

Ha en bra dag! puss&kram

lugn söndag

Hej! Nu känner jag mej äntligen lite bättre. Åkte till grums och käkade pizza med Josse förut och sen åkte vi en stund till Amanda och träffade världens sötaste katt. Åkte hem till Josse efter ett tag och tittade på tv och tog det lugnt. Det finns inget skönare än att ta det lugnt på söndagar. Väntar ju på att jag ska få tillbaka min dator som är hos Jim och sedan väntar jag även på att få lite bilder från igår, och denna gången jag ser korten kommer jag nog dö lika mycket som vanligt när jag ser mej på kort. Var ju ganska härjigt igår och om jag minns rätt så blev det en del roliga kort på förfesten. Kan ju säga att jag har såå ont i nacken efter igår, sprang runt och slängde med huvudet så har världens nackspärr! haha

Väntar bara på att Jocke ska höra av sig och då ska vi åka till Henka och titta på film tror jag. Sen så behöver jag ju inte få panik inför skolan heller eftersom jag är ledig imorn, hur skönt är inte det ? Ska sova ut ordentligt då..

vi hörs kanske senare! puss&kram


kul kväll

Godmorgon hur mår ni ? Själv kunde man ha mått bättre.. Men inget att klaga över när det är självförvållat. Kan säga att jag hade en underbar kväll igår så länge vi va kvar på spinning. Där dansade vi hela tiden och hade jättekul, sen av någon anledning var vi tvungna att dra och då började tråkigheterna. Jag blev lite osams med en och så försvann mina nycklar. Jocke kom i alla fall på natten och höll mej sällskap och det är jag jätteglad över, och förlåt för allt måste jag säga också!

Har precis städat upp här hemma och ska nog hoppa in i duschen snart. Så vi hörs nog mer senare istället! puss&kram

förfest

sitter hemma och förfestar med brudarna !

nu jävlar ska vi ha kul kväll :D

Mat gör susen!

Nu är jag på mycket bättre humör. Tänk vad lite mat i magen kan göra! Syrran läste nyss i tidningen att det ska bli snö imorgon också. Håll tummarna för solsken! Inte sugen på att åka skidor i snöstorm precis..

stressad och trött

Ibland känner man att man inte orkar någonting. Man orkar inte sminka sig eller göra sig ordning alls, och man drar på sig mjukiskläder och rent utav skiter i hur man ser ut. Man orkar heller inte göra något speciellt eller lägga sig i samtal och vara social, utan man orkar bara klara sig igenom dagen typ :S just så känner jag mej idag!

Är helt slut och skulle bara vilja gå och lägga mej. Torsdagar är de värsta dagarna på veckan och jag klarar av dom på grund av att det är fredag dagen efter tror jag. Idrotten på morgonen gör mej ju inte piggare heller.. Ska äta något snart och försöka vila mej lite så att jag orkar träna ikväll och så att jag orkar ta mej iväg till branäs. Tröttheten beror nog mycket på att jag är så stressad. Blev riktigt stressad när vi skulle filma förut och jag är fortfarande stressad och orolig över att vi inte ska hinna! Men det kommer vi ju göra.. Typiskt att man ska vara så stressad även om man har varit på en föreläsning om stress och jag vet att oro är onödigt. Man behöver ju inte slösa energi på att oroa sig när man inte kan påverka det man är orolig för ändå..

När jag är i branäs ska jag verkligen koppla bort all stress och ha det kul med familjen. Sedan hoppas jag att jag har fått ny energi och att jag är mindre stressad och börja om med nya tag.. Fan, jag som brukar vara så positiv! Nej nu ska det bli ändring på det här..


branäs ikväll

Godmorgon! nu har jag nyss vaktnat och sitter och äter lite rostat bröd med oboy! Kom hem runt tio efter föreläsningen igår och den var faktiskt ganska intressant. De pratade ju om stress och mycket om hur man skulle göra för att må bra i livet. Vi fick också testa olika övningar, till exempel så sträckte vi på oss med en arm i taget och då blev den armen vi hade sträck längre! lite läskigt , haha ..

ska snart åka in tills skolan och ha idrott, sen efter det ska vi nog fortsätta på våran film! det ska bli kul och vi ska försöka vara så effektiva som möjligt! Ikväll efter min träning så åker jag ju till branäs också och blir borta till på lördag (kl 5). Första gången jag åker skidor i år också, och har vi tur så skulle vi får låna några snöskotrar av några, kul! Har aldrig åk snöskoter, fast det var nära första gången jag prövade snowboard, för då kom jag inte upp för liften! haha

nej nu ska jag gå till bussen! ha en bra dag, puss&kram



GRATTIS !

MÅSTE BARA SÄGA GRATTIS TILL DENNA BRUDEN OCKSÅ!
NU ÄR DU HELA 17 ÅR :D
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG, ÄLSKAR DIG <3


knepiga trosor

tittade runt på lite underkläder nyss och titta vad jag hittade för något konstigt! :S



Trosor som är öppna stod det på beskrivningen. Hur kan sånna här trosor överhuvudtaget vara sköna eller snygga? det kan dom inte vara om dom sitter som jag tror :O obehagligt, eller så är det jag som är efter :S Någon som har testat ? haha

sol

Hej! Nu har jag precis kommit hem och sitter och äter nudlar och myser i Jockes tröja, underbart. Dagen idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, men jättebra ändå. Hela klassen kom till skolan helt osminkade och söta eftersom vi skulle färga ögonsfransarna och så , men så får vi reda på att Jenny har åkt hem för att hon har blivit sjuk och fått magsjukan eller något annat .. Så då fick vi andra uppgifter. De flesta fortsatte med arbetsminjö & säkerhetsuppgiften och det gjorde jag och Victoria också. Vi började med att åka till BM och intervjua en hudterapeut där, sedan åkte vi till ekolea och intrevjuade en annan hudterapeut.. Sedan satte vi oss inne på mitt i city och skrev rent allt , så nu har vi inte mycket kvar av arbetet. Jag ska bara renskriva det senare och sen så är vi så gott som klara. Ganska skönt eftersom vi har fått en heldag på onsdag som vi ska jobba med det här men eftersom vi var så effektiva så kan vi vara lediga då. Vi ska ju även vara lediga på måndag också eftersom vi får kompensation för hårvisningen och föreläsningen ikväll.

Det är ju underbart väder ute också men tyvärr väldigt kallt om man inte sitter i solen. Jag trodde ju att det var varmt imorse men så såg jag en lapp där Anne-lie hade skrivit att det var 10 minusgrader ute och snodde en tröja av Jocke eftersom jag bara hade en t-shirt och en tunn vårjacka ! men nu skulle jag kunna tänka mej att det är varmt på balkongen, så där ska jag sätta mej när jag har ätit upp.

 

puss&kram

Tor och hans hammare

hej där! Imorse när jag vaknade så var det soligt och utan att titta på termometern drog jag på mej vårjackan och sprang till bussen. Vilket inte var så smart! Det var ju nästan minusgrader så jag höll på att dö.. När ska värmen komma egentligen? Dagen idag har iaf varit mycket rolig eftersom jag , julia och victoria började med våran film idag på svenskan. Vi ska göra en film om hur Tor fick sin hammare! Det går fint än så länge, så vi får hoppas att vi blir klara i tid bara. Skrattade ganska mycket åt victoria som hade den snyggaste (och läskigaste) masken jag sett på länge, själv hade jag mascara i hela ansiktet! haha

 

kan ju även berätta att mamma köpte en varsin laptop till mej och emma igår innan jag skulle dansa. Tack så jättemycket mamma, jag älskar dej! Ska försöka få igång internet på den och installera word och excel sen ska jag nörda mej med den hela dagen tills träningen börjar skulle jag tro.. Sen efter träningen ska jag till Jocke. Måste ju passa på att träffa honom nu när jag ska till branäs på torsdag och imorn hinner jag inte eftersom vi ska på en föreläsning på universitetet på kvällen. Vi ska ju även färga ögonbrynen och fransarna på skolan imorn om färgen hade kommit, hoppas det! :)

ha det bra! puss&kram

provet gick bra!

Skönt , idag fick vi sluta en och en halv timme tidigare så kom hem mycket tidigare vilket var skönt! Provet som jag pluggade som en galning på igårkväll satte sig till slut och det gick faktiskt ganska bra. Jenny hade ju köpt klubbor till oss som vi satt och käkade på under tiden och då fick jag lite extra energi, haha. Det värsta med skolan nu är att vi knappt har något praktiskt längre. Vi har en massa arbeten som ska vara gjorda istället, men det är ju sånt man måste kunna. Men det känns lite tråkigt att inte fått sminka på ett tag , saknar det en aning :(

Ska strax försöka skriva en dikt till engelskan och jag hatar dikter! Jag är inte så djup så där som man ska va om man skriver dikter och när jag då försöker skriva något så skrattar jag åt mej själv för att jag låter så mesig! sen ikväll så ska jag dansa också och det ska bli riktigt kul, jag är faktiskt taggad för dans nu :)



puss&kram

plugga, plugga, plugga!

Sitter och pluggar för fullt och får inte in något i skallen känner jag. Skulle passa bra att vara "sjuk" imorgon! Men sån ska jag inte vara nu, klart att jag kommer lära mej det här! tänk positivt, tänk positivt, tänk positivt.. Det brukar bli så här när proven läggs på måndagar och man måste plugga över helgen. Man börjar på söndag kväll då man egentligen vill slappa framför tv:n. Men istället sitter jag och råpluggar in saker som inte kommer sätta sig ändå! Det värsta är att jag har så höga krav på mej också! Jag vet inte varför , men det blir bara så.. Man kommer ju ingenstans om man inte satsar på att bli bäst? men sen om man blir bäst det vet man ju aldrig. Men det är bra att lägga ribban högt!

Kan ju även informera er om att jag har hittat ett fel på mobilen som hamnade i tvättmaskinen. Den går inte att ladda! Trodde ju först inte att det var något fel på den, men efter att ha prövat alla mobilladdare i hela huset så kom jag fram till att det inte funkar. Och nu är den helt urladdad, så kommer ingen med en mobil snabbt nu så lär jag dö :S (överdriver en aning)

tillbaka till pluggandet ...


vad skulle jag göra utan dej ? :)


kalas

hej där! Nu har jag preis kommit hem från min kusin Cindy som hade 10 årskalas idag. Hon fyllde ju i torsdags samtidigt som mamma , så det var bara att åka iväg och fira henne. Så nu är jag helt proppmätt på tårta och kakor!



Kan ju säga att kvällen igår blev mycket lyckad för min del också! Det började ju med att vi åkta till Malmgren där det var lite folk , men vi tröttnade ganska snabbt och blev sugna på att dra till maskeradfesten. Så vi fixade två bilar och åkte iväg mot duvåsen och maskeraden. Och när vi kom dit så var det jättemycket folk där! Jag kan säga till Henka att det blev riktigt lyckat och att i alla fall jag hade en riktigt rolig kväll! ;) Jag och Jocke tackade för oss runt två någon gång och gick hem till mej.. Lyckades ha med mej kameran även denna kväll men den blev lite bortglömd. Men bjuder på de bilderna jag tog ! Njut och titta nog på "superhjältar" !







supermario!



haha, aldrig i hela mitt liv kunde jag tro att jocke skulle sätta på sig ett par skinnbrallor! wannabe linnea ;)

partaj

Fixad och klar och nu bär det av till Josse och sedan vidare till Malmgren!

Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha! puss&kram

  

fotboll

struntade i att plugga och åkte med anna till grums för att titta på fotboll istället. Kände att det var mer lockande , men tyvärr var det nog inte så smart för nu måste jag plugga hela dagen imorn istället ! Det var ju ganska intressant att se matchen iaf eftersom jag tror att vi också ska möta kil snart. Så nu vet jag vilket motstånd vi har att möta, men tyvärr så ser man ju inte hur bra dom är när dom spelar på grus för när man spela på grus går det varken skjuta eller lägga ett bra pass.. allt brukar gå åt helvete, det enda som man kan göra är att springa, så det är ju bra träning iaf (y)

ska strax käka mat och sen åka till värmlandsbro för att träna. Får hoppas på att det kommer ganska många idag så att det blir lite roligare. Men vi tjejer brukar vara ganska bra på att komma, det är ju värre för herrarna. Sen så har jag nog bestämt mej för ikväll också. Ska nog titta förbi hos henka där han har superhjältefest eller vad det var, utklädd skulle man va. Ganska kul att se vilka som är där, sen får jag se om jag stannar kvar, drar vidare eller åker hem och myser .. 
 
puss&kram

pinsamt

haha , jag trodde ju det var final i let's dance igår. Inge dåligt lurad jag kände mej när jag insåg att det bara var semifinal, för alla jag hade pratat med hade sagt att det var final och jag var helt säker på det jag med! Lite pinsam situation nu då.. Men har det inte varit så de andra åren att det är final när det är tre kvar och så åker en ut först och sedan är det två kvar? det hade iaf jag för mej :S haha

Va ju hos Jocke igår som ni kanske förstår men han var ute och körde folk hela tiden typ så man kan väl säga att jag umgicks med Annelie istället. Somnade någon gång runt halv ett också och efter det hade tydligen Jocke varit ute och kört ännu mer under natten. Vaknade till mycket fint väder också så snart ska jag sätta mej i solen och plugga hade jag tänkt. Har ju tvättat av min moped och ska lägga in den på blocket och sälja den också hade jag tänkt. Får hoppas att någon vill ha den , för då ska pengarna sättas in på mitt resekonto, där jag sparar pengar tills jag vill åka någonstans.. 2010 vet ni brudar! då jävlar ;)

ikväll blir det ju träning också och efter det vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Det finns en massa saker att välja på och jag får faktiskt lite smått beslutsångest faktiskt! Men det löser sig nog.

ha en fin lördag! puss&kram


namnsdag

måste bara tillägga att Jocke har namnsdag idag! blev påmind av honom förut , så förlåt älskling för att jag glömde! så grattis än en gång!! och grattis alla ni andra som heter Joakim eller Kim !


Let's Dance final !

sitter just och och käkar lite nudlar och försöker göra några instuderingsfrågor på hår- och hudförändringsprovet som vi har på måndag. Och jag förstår inte hur man kan lägga ett prov på en måndag! Då måste man ju plugga under helgen och det är inget jag ser fram emot iaf.. Inte så jätte mysigt att läsa om hur en finne bildas eller vad som händer när man får olika hudsjukdomar.. Visst det alla får det, men det är inte så kul att få reda på alla detaljer :S

När jag är klar med frågorna så ska jag åka till jocke och vara med honom ikväll. Och om jag får bestämma så ska vi se på Let's dance finalen! Eller det är ett måste.. Det är ju Laila, Magnus och Morgan som är kvar. Min personliga favorit är Morgan! Han är ju så skön! Och Laila är ju också superduktig men eftersom hon har dansat balett innan så är det lite fusk faktiskt tycker jag. För kan man dansa balett så kan man ju dansa nästan vilken dans som helst. Magnus ser mest ut som en jätte som skuttar runt , haha. Så det kommer nog stå mellan Laila och Morgan. Vem är din favorit? Och vem tror du vinner?






ovärd skoldag

hej där ! nu har jag kommit hem från skolan och det kändes verkligen inte värt att åka till skolan denna fredag. Och det kommer troligtvis inte kännas så värt någon mer fredag framöver eftersom vi bara har en 60 minuters mattelektion på fredagarna .. Det var ganska så skönt att få sova ut iaf eftersom vi kom hem från hårvisningen klockan elva igårkväll. Visningen var mycket intressant och det roligaste med hela showen var nog Tina! Linnea hade hört att hon hade mensvärk och inte kunde komma och när det kommer in tre modeller säger alla i klassen, "gud det ser verkligen ut som tina!" och nästa gång hon kommer in så säger någon " det är ju tina!" . Och det var det också! Jäklar vad vi skrattade då :P  det värsta med hårvisningarna är att de är lite långdragna och när de börjar prata frisörgrejer så orkar man inte lyssna , eftersom vi inte är frisörer. Så till slut satt vi och spelade tre i rad! haha

ska strax byta om och åka till grums och träna med josse. Ska bli riktigt skönt faktiskt! Har ju tyvärr missat två torsdagsträningar med fotbollen i rad nu och det känns inte så bra :( Kan ju berätta att jag har valt individuella valen till tvåan nu också och det blev psykologi A och B. Tänkte att det säkert är intressant och så är det ju bra att läsa när vi kommer jobba så mcyket med människor. Ni som läser eller har läst psykologi, är det kul och intressant?



ha det bra så länge ! puss&kram

grattis mamma!

hejhej! nu har jag precis diskat, det var ju tyvärr min tur idag.. Det är det värsta med flytten skulle jag nog tro, att vi inte har någon diskmaskin! Idag fyller ju även min kära mamma år och efter skolan idag sprang jag och köpte ett litet paket till henne. Det blev ett par söta örhängen och ett fint kort ! lagomt och bra. Fick ju även tacos direkt när jag kom hem och det var jättegott kan jag lova eftersom det var soppa i skolan. Ska strax fika med kladdkaka och tårta också och sen ska jag åka in till stan igen och titta på en schwartzkopf-visning på blue moon bar. Har varit på en sån visning förut , men när wella hade det och det var faktiskt ganska kul. Och idag så har ju tre ur våran klass varit med makeupartisten och varit assistenter . Fick höra på lunchen att de hade fått hjälpa till att sminka också(ganska så avundsjuk kan jag lova)!

kan ju även säga att jag är ganska så trött! började ju dagen med beeptest vilket inte var det skönaste. Och det värsta var att vi värmde upp med några minuters springning, femman och stegen, som är styrkeövningar typ. Testet gick bra, mitt mål var att slå det resultatet jag gjorde i nian och det gjorde jag. I nian stannade jag när jag klarade MVG-gränsen som var ca 8, så nu hade jag som mål att klara 9, och det gjorde jag! och vi var bara två kvar i slutet , (så jag var nästan bäst, *stolt*). Det värsta är att man efteråt känner att man skulle vilja ha fortsatt och sett hur mycket man hade orkat.. Men det var nog tur att jag stannade på 9, för annars hade jag sett ut som en tomat i ansiktet hela dagen! haha.. spelade ju även basket de sista 20 minuterna och järngänget i hvstil vann ju såklart! ;D

nej nu blir det tårta för min del! puss&kram

inkompetent

hur lyckas jag? är jag helt störd eller störd? följde nyss med mamma ner i tvättstugan för att hänga tvätten och då stoppar hon in en ny tvätt och har ett helt annat tvättmedel än vad jag hade. Så då frågade jag vad det var, och då svarade hon tvättmedel. Ja men vad hade jag då ? Och då visar det sig att jag hade använt vitmedel! fan hur kan jag va så himla korkad. Okej, det var första gången jag tvättade och ingen hade sagt vilket tvättmedel jag skulle ta, så jag tog det första bästa. Men det gick ju helt åt helvete. Hur ska jag klara mej här i livet egentligen? Jag varken tvätta eller laga mat ! Stackars jocke som är tillsammans med en sån inkompetent tjej som mej ! ;) haha

och någon träning blev det ju inte heller eftersom josse var tvungen att plugga, men skolan går ju före så! ska nog ta mej en promenad istället, så att jag inte ställer till med någon mer oreda här hemma.. sen ska jag se om min älskling har tid för mej !

ha det bäst!


klantig :S

hejhej! nu har jag nyss kommit hem typ, och dagen idag har varit skön kan jag lova! började med att diskutera som vi som vanligtvis gör nu på våra lektioner och sedan hade vi en rast och då fick vi reda på att FIK sålde asbilliga kakor så då sprang vi dit och köpte oss lite godsaker och det visade sig att kakorna och chokladrutorna kostade 1 krona! efter lunchen sen så åkte vi till universitetet och tittade på att UF-företag, men vi tröttnade ganska snabbt och satte oss i solen istället. Och det var så varmt så att man kunde sitta i t-shirt , åh vad vårkänslor man fick! efter skolan så tog jag mej en tur till ungdomsmottagningen och hämtade ut nya p-piller och jag träffade även linnea där. Mycket trevligt! Just nu väntar jag på mat , men måste bara berätta om hur klantig jag var när jag kom hem från skolan!

jag hade ju lovat mamma att sätta på två tvättmaskiner direkt när jag kom hem så det första jag gjorde var att ta tvätten ner till tvättstugan och började stoppa in kläderna i den första tvättmaskinen och sätter på den, sedan börjar jag stoppa in de andra kläderna i den andra tvättmaskinen. Och precis när jag ska gå upp igen så hittar jag inte min mobil och då kom jag på att jag hade lagt den bland smutskläderna (fråga mej inte varför). Så då hade jag ju stoppat in mobilen i tvättmaskinen! så fort som jag kan försöker jag få upp tvättmaskinen men den är ju i full gång och så fanns det ingen stoppknapp! så jag drar upp den ändå och allt är jätteblött och för att inte blöta ner hela golvet så sträcker jag in handen bland tvätten och vattnet och som tur var så lyste mobilen och spelade någon konstig video. Men ut kom den iaf! så jag har suttit med hårblåsen ett tag och nu ligger den ovanför ett element. Får bara hoppas på att den funkar sen. Jag är alltid så klantig av mej..



Nej maten är klar nu så ska käka. Måste ju hinna smälta det lite innan jag och josse ska träna. Vi hörs! puss&kram

nu är våren på väg

hejhej! nu har jag nyss kommit hem från skolan och herregud vad det blåste ute! dagen idag har gått riktigt fort och jag var även och pratade med syon, och hon gjorde mej ännu mer förvirrad inför de individuella valen. Så som det ser ut nu så kommer jag få läsa en kvällskurs! tror ni jag orkar det eller ? nej ! men jag får väl försöka stå ut med det i värsta fall.. Jag trodde ärligt talat att det skulle vara lätt att välja individuella val men nej det skulle det ju inte va! utan de har lagt alla de kurser jag vill läsa samtidigt ! nej jag orkar inte tänka på skolan mer..

måste ju ladda inför matchen ikväll istället! och jag är så himla sugen! tur det.. fast lite sur blir jag över att det blåser så. Det kunde ha regnat eller vad som helst men inte blåst! det går inte spela då .. eller det beror på hur mycket det blåser. En gång spelade vi en grusmatch, och då blåste det så mycket så att när målvakten skulle sparka ut bollen så vände den riktning så att det blev hörna istället! förstår ni att vi knappt kom över på andra planhalvan! nej vi får hoppas att det avtar! jag är positiv :)



ska börja laga mat nu, och sedan gå ut och sätta mej på min balkong i solen ;)

puss&kram

svettig och go

hej! nu har jag precis kommit hem från dansen och även denna gången var det kul! Har fått reda på att uppvisningen på scalateatern är den 15 eller 16 maj, och det kan man ju inte missa ! ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mej och sova.. Måste ju ladda inför imorgon kväll när jag ska spela match! kan ju säga att jag faktiskt är laddad redan nu och också lite nervös.. Men nervositet är bara bra för mej för då blir jag bara mer fokuserad och mer laddad!



nej duschen väntar! puss&kram

ny vecka

hej! nu är det måndag igen och ännu en ny skolvecka har startat.. Idag började dagen med en 20 minuters promenad i duggregnet och sedan efter det satt vi och diskuterade olika frågor resten av förmiddagen. Efter Lunc så fortsatte vi med arbetet i kursen Arbetssätt och säkerhet (tror den heter så:S), så jag och viktoria eklund förberedde några frågor och åkte in till stan för att intervjua en hudterapeut. Men hon hade inte tid så vi får åka dit på onsdag istället.

Kan ju även konstatera att jag har fullt upp denna veckan! det är mycket som händer just nu. Förutom skola imorgon så har vi match klockan åtta på våxnäs mot norrstrand 2. Och matchen spelas på konstgräs, skönt! sedan på onsdag så har vi vanliga lektioner fram till lunch sedan ska vi åka till universitetet och titta på alla UF-företag och föreläsningar under wettergrensdagen.. Sedan på torsdag så fick tre i klassen turen att få vara assistenter till en makeupartist till schwartskopf visningen på blue moon bar som resten av klassen ska titta på under kvällen. Lite avundsjuk på de som blev lottade ! så då kommer hela torsdagen gå åt till det, tyvärr samma dag som mamma fyller år :( men jag ska nog baka en tårta eller något till henne istället! Sedan kommer fredagen och då har man ju bara en enda liten lektion på hela dagen och så kommer det bli ända fram till sommarlovet !!

nu väntar jag bara på att jag ska åka iväg och dansa, sen ska jag sooova ..

  

så här ser mitt rum ut just nu, inte riktigt klart än men.. lite stökigt är det också!

ha det så bra ! puss&kram

ikea i mitt hjärta

.. ja hur skulle jag klara mej utan ikea ? har suttit hela kvällen och skruvat ihop sminkbord och en byrå och sedan har det borrats i väggar och sätts upp hyllor och speglar så nu börjar mitt rum kännas som ett rum, äntligen! och bara för att jag monterade möbler hela kvällen så missade jag filmkvällen hemma hos henka, och just när dom skulle titta på australia som jag har hört är jättebra :( blev lite ledsen.. men ska nog gå bort dit snart ändå för ska sova hos jocke, eller så kommer han hit och hämtar mej..

Det är liksom redan söndag kväll. Vad fort helgen har gått! och imorgon får man ta nya tag med en ny vecka.. inte så svårt med skolan när man har en så underbar klass, men sedan är det ju det där jäkla individuella valet som ska vara klart på fredag.. Funderar på Matte C, Psykologi A, Naturkunskap B och Historia A, men det går inte ihop ! måste ta ett snack med syon under veckan..



vi hörs mer imorgon ! puss&kram


tjejkväll

hejsan! nu har jag nyss kommit hem från ikea och jag köpte faktiskt ganska mycket till mitt rum och mamma köpte en massa andra saker också. Allt som allt kostade det 4500 :- mycket billigt om man tänker på hur mycket vi köpte! ska väl försöka montera ihop lite senare ikväll.

Igår var jag ju iaf på tjejkväll och jag kom till emma runt åtta, lagomt till melodifestivalen. Så vi tittade på det och käkade godis och några drack lite, men jag var nykter! det var mysigt och så men jag , josse och sara drog lite tidigare eftersom sara skulle upp tidigt och jag skulle till jocke :P men det var kul så länge det varade, och dom andra brudarna tror jag hade riktigt roligt ! får ta en annan gång snart igen då alla är på och har kul ;) bjuder på lite bilder som jag hann ta igår nu ..















visst lyckas jag alltid bli fulast på kort !? ;) haha

lördagsmorgon

godmorgon! nu har jag nyss vaknat och det var riktigt skönt att äntligen få sova ut. Igår va jag ju med josse och hon kom hit till mej först och sedan åkte vi vidare till grums och träffade lite folk och tittade på film och så. Kom ännu mer folk på kvällen men dom drog ganska så snabbt eftersom det blev för stelt , haha. Mamma kom och hämtade oss runt halv ett efter att hon hade hämtat emma och andreas i stan. Synd att det blev som det blev för dom..

Idag ska jag nog upp och kolla på hockey med jocke om han är pigg idag. Han har ju inte hört av sig än så jag tror nog han sover, och gissar jag rätt så är han en aning bakfull också. Men i så fall har jag ju josefin att gå med. Efter den matchen så ska jag träna i värmlandsbro, för vi hade tydligen lyckats få några tider till , vilket är bra men jag tycker inte om tiden :( Sen efter träningen blir det stress som vanligt och sedan ska jag på tjejkväll hos emma. Det ska bli riktigt mysigt men jag vet inte vad jag ska ha på mig än .. usch, även om garderoben är proppfull så finns det inget att ha på sig, visst är det konstigt?



ganska så nyvaken och mysig i soffan och tittar på barnprogram ;)

mat

usch vad jag är hungrig! väntar på att mamma ska komma hem någon gång så att jag kan få lite mat i magen. Sitter just nu och småäter på kakor och annat sött som finns i skafferiet.. Usch får sluta med det, för jag förstör ju aptiten.. Kvällen idag kommer spenderas med josse och vi får se vad vi hittar på, men gissar jag rätt så vet jag vad som händer! ;) Hoppas på att ta en tur till ikea snart någon dag för att köpa saker till mitt rum, det har inte blivit av än eftersom vi inte vetat hur vi skulle få med det hem men nu ska vi köpa allt på en gång och be dom köra hem det åt oss. Ibland kan min familj va lite smart förstår ni ;)

Kan ju även berätta att jag har beställt tid hos frisören för att färga mitt hår, eller ja göra ljusare slingor. Och denna gången ska det bli folieslingor (smala slingor) i hela håret så att det mörka i underhåret försvinner och så.. Men jag har ju inte tid förrän på påsklovet eftersom jag skulle tro att det tar väääldigt lång tid med min hästman!



vi hörs imorn! puss&kram


invigningen

dagen igår började runt halv elva då Kia kom och började prata om hur hon blev makeupartist. Hon började berätta från när hon gick i tvåan och hela hennes liv nästan och det var mcyket intressant. Hon berättade även att hon hade vunnit svenska mästerskapen i makeup två gånger och europamästerskapet en gång. Efter det åt vi lunch och sedan skulle hon sminka en tjej och då var även hela frisörtvåan med och tittade på. Sminkningen var lite mer extrem och till en modevisning till exempel och var skitsnygg!

sedan hade ju Lina lurat upp en killkompis som fick sitta och bli sminkad inför 40 tjejer.. Och vilket resultat det gjorde med lite foundation. Jag tycker faktiskt killar ska sminka sig. Okej, många tycker det är bögigt och så, men de ska j inte sminka sig runt ögonen. Bara täcka ojämnheterna i ansiktet och sminka så att det inte syns. De blir så mycket snyggare faktiskt ;) hehe. Och varför ska bara tjejer sminka sig och göra sig snygga hela tiden? Jag kan faktiskt tänka mej att killar skulle tycka det vara lite skönt att få sminka sig, för tänk den dagen de har en jättestor finne på näsan och inte kan göra något för att få bort den.. Men de flesta killar vågar nog inte eftersom de kan bli kallade saker kanske? men skit i vad alla andra tycker ! det är väl klart att alla vill se snygga och fräscha ut ;)

efter att Kia hade sminkat så började vi göra i ordning i studion och göra iordning oss själva. Runt fyra kom alla folk och blev bjudna på mingelmat och cider. Efter det höll Siw, Rektorn och folk från branschen tal och efter det drog de ihop blixtlåset! De klippte alltså inget band som man brukar göra på invigningar utan drog ihop ett stort blixtlås som visade att vi knöt samman skolan och branschen. Jättesmart tycker jag! Efter det var det bara att skynda sig upp till studion och ställa ut oss på våra olika stationer. VI sminkade, fixade hår, noppade ögonbryn, hade en fotohörna, gjorde ansiktsbehandlingar, fixade naglarna och bjöd på frukt och lite godis. Jag noppade ögonbrynen och peelade mamma och noppade även Eva Bennis(mattelärarens) ögonbryn. Sedan gick jag runt och tittade på lite olika saker och när allt folk började gå så skulle jag och malin vara med på programråd.
 
På rådet så var Jenny och Siw med, sedan var det även med en hudterapeut, massör, fotograf, designer, stylist, makeupartist och två maskörer. På rådet eller mötet kan man säga så pratade vi om hur vi kunde utveckla utbildningen och de pratade på att de kanske skulle styra den mot yrket makeupartist så att vi får göra en examination när vi slutar så att vi får ett papper på att vi är makeupartister. För vi gör ju ändå samma saker som man gör på andra makeupartistutbildningar så då skulle det ju va onödigt att läsa en gång till för att få det på papper. Men inget är bestämt än men det skule vara kul om det blev så!



ida fixar ;)



och desireé är snygg som vanligt!



snyggingar!



jimmy schönning (äntligen hemma), Kia Wennberg (makeupartist) och jag



min frisyr



mingelmaten (jordgubbarna var godast!)



Tal



Och till slut drog de ihop blixtlåset

i skolan

hej! sitter i skolan nu och har data .. och nu äntligen är jag klar med kursen och Rolf sa att jag ligger på MVG i betyg! Så nu behöver jag inte åka hit längre på fredagar.. Eller jag måste ju till skolan ändå för en enda mattelektion men skitsamma,  jag får väl offra mej för den. Vet faktiskt inte vad jag ska göra efter skolan idag eftersom matchen ikväll blev inställd. Det snöade ju igår och då stängde de av planen.. Kan ju inte vara med jocke heller eftersom han ska på studentfest på nöjes, som jag tror alla i hans ålder ska. Synd att man inte har åldern inne! det är faktiskt lite surt att man måste vänta ett helt år till innan man blir arton.

Hade tänkt berätta om invigningen nu, men jag gör det sen när jag kommer hem istället eftersom jag har alla bilder och så på datorn hemma. Ha det bäst! puss&kram

en snabbis om dagen

hej! ni har jag precis kommit hem från skolan. Idag hade vi invigning av våra program och det var jättekul! Lite besviken över att vissa inte kom, men det blev lyckat ändå. Programrådet vi var på tog lite längre tid än väntat. Vi trodde det skulle ta en halvtimme men istället tog det två timmar. Ska äta nu och sedan åka till jocke och sova där så jag berättar mer om hur dagen idag har varit till morgonen istället ! bilder kommer då också .. ha det bra så länge ! puss&kram



hela klassen med makeupartisten Kia

den stora dagen

godmorgon! Hur mår ni ? Jag själv mår jättebra och är faktiskt pigg även om klockan inte är så mycket. Idag är det ju invigning och lite nervöst är det allt. Det är mycket som måste fixas och så men det kommer nog gå ! Klackarna och kameran ska med så ni får veta mer om hur det går ikväll när jag kommer hem..

Hoppas ni får en bra dag ! puss&kram

imorgon invigs våra program

hej! nu har jag precis kommit hem från hockeyn.. Grums förlorade med 5-2 men egentligen är jag inte så intresserad av just hockeyn utan mer utav sällskapet.. Dagen idag har varit väldigt lång! Det började med en promenad med klassen i det fina vädret och senare en genomgång i hur man noppar ögonbryn, så nu har vi perfekt fixade ögonbryn hela klassen. Efter det började vi förbereda inför imorgon och fortsatte med det hela dagen. Åkte ju och tränade lite på gymmet med josse också och åkte sedan hem och duschade och fortsatte på frisyren som ska visas imorn.. efter det åkte jag ju på hockey som sagt, och nu sitter jag här med världens huvudvärk som jag har haft sedan klockan fyra idag.. blä, hatar huvudvärk! och när jag väl får det så försvinner det inte, och värktabletter är värdelösa..

har ju fått lite mer info om makeupartisten som kommer imorgon. Hon hette Kia Wennberg och är en av sveriges största makeupartister och sminkar på t.ex MTV galan och melodifestivalen och andra stora saker .. Hon ska tydligen sminka två modeller och så ska vi få titta och ställa frågor.. åh, jag längtar lite tills imorgon .. har egentligen inga speciella förväntningar inför invigningen men det känns lite spännande ändå! mingelmat, olika tal, ett blixtlås som ska dras ihop för att knyta samman oss och branschen, presskonferens och sedan ska alla titta på oss hur vi arbetar !



puss&godnatt!


dålig uppdatering

hej! och förlåt för dålig uppdatering! men idag fick vi äntligen internet.. Telia sa att det kunde ta upp till åtta arbetsdagar så alltså kunde det funska efter tre. Men såklart så ska det ju ta åtta dagar och helger räknas inte in så ca två veckor utan internet är inte så kul ! lånade ju dator så fort jag kunde men denna helgen och veckan har jag inte kunnat eftersom jag har haft annat för mej..  kan ju berätta min helg lite kort.. fredagen startade med en trevlig förfest här och slutade i grums med film. På lördagen skulle jag och jossa åka in till stan , och jag är så nära på att missa bussen. Jossa ringde en kvart innan bussen gick så det var bara att slänga på sig kläder packa ner lite smink i väskan och springa iväg till bussen, som ligger mycket längre bort nu när vi har flyttat :( köpte mej bara ett par tygskor i stan, och blev väldigt avundsjuk på josefines två jackor! kvällen bestod av melodifestivalen och tvspel hemma hos jocke . Söndagen blev även den lugn med lite handboll och film ..

kan säga att jag längtar lite tills på torsdag då vi ska ha invigning av de två nya programmen, alltså stil, hälsa & image och inredning. Det kommer ca 120 pers från branschen för att titta på oss, och så kommer media och så blir det presskonferens och grejer. det roligaste av allt är att en känd makeupartist kommer till oss! Kia Wennergren tror jag hon hette och sminkade Lili & sussie som var med i melodifestivalen i lördags, och de var snyggt sminkade ! lite kul var det när siw berättade att hon hade pratat med henne, för då var hon upptagen och skulle iväg och sminka Jill Johnsson! coolt ..

måste dra mej nu, ska blåsa håret och åka till jocke . Men ni kan vara säkra på en uppdatering imorn efter skolan istället !

och än en gång, förlåt för den dåliga uppdateringen.. puss&kram

data

hejhej! sitter i skolan och har data just nu , som vanligt på fredagar. Skönt att jag bara har ett litet papper kvar, sedan är allt klart! kom på att jag glömde att äta frukost imorse också.. konstigt att glömma en sån sak. Skönt att vi har så lugna fredagar ändå, en perfekt avslutning av veckan faktiskt. Ska träna med josse efter skolan också, vilket vi brukar göra eftersom vi ska bli vältränade till sommarn, haha! efter det vet jag inte vad jag ska göra. Får se om jag hänger på josse och sara. Skulle vara kul, men det är nog inte så jättesmart av mej :P

nej nu ska jag göra klart den här uppgiften. Vi hörs senare! puss&kram

konstiga klipp

hej ! har precis kommit hem från skolan och gick raka vägen hem till pappa och slog mej ner vid datorn (mitt liv som emma säger) . Men seriöst? vad finns det annars att göra ? precis. Dagen idag började roligt.. hade idrott och jag , desse, julia och cherry spelade innebandy mot lärarkandidaterna och vilka vann tror ni ? jo vi tjejer såklart! efter idrotten hade vi engelska och svenska där vi ska börja med mytologi. Lät ganska jobbigt , men det var faktiskt intressant. Ska strax gå hem och käka något och sedan ikväll blir det springträning.. Känner på mej att en förkylning är på väg. Det känns liksom inte helt hundra i kroppen. Men om jag har tur så försvinner den nog. Men innan jag drar och käkar nu så tänkte jag lägga upp två klipp som jocke visade mej igår, ni kommer dö! hahaha




måste säga till josse och sara att dom ska ta det lugnt ikväll också! haha ;)

MVG!

hejhej! hoppas alla har haft en bra dag. Det har i alla fall jag haft! vaknade ju bredvid min älskling imorse så blev direkt på bra humör. Stressade lite väl mycket så jag råkade välta ner en blomkruka , men som tur var tog jocke hand om det . tack! idag i skolan har vi sminkat varandra. Och idag skulle vi sminka så att man förstorade ögonen och förminksade dom. Ganska så kul, fast jag var inte så laddad för att sminka idag. Fick även reda på betyget av manusgrejen och fick MVG! gött! det var tack vare paljetterna det :P gick på stan en stund efter skolan och fikade med brudarna, vilket var mysigt och jag och viktoria smällde i oss en varsin blåbärspaj med extra mycket vanlijsås, mums! fast fick bara ännu mer ont i magen då , haha.. ska alldeles strax åka till grums och träna med josse, (ta bort blåbärspajen:P) sen efter det vet jag inte, men det märks väl ;) kanske ska göra några instuderingsfrågor så att jag får dom gjorda någon gång ..

hade inte så mycket mer att säga idag, vi hörs! puss&kram

ögoninflammation?

hejsan! idag var det första skoldagen för de flesta, men inte för mej.. efter en ganska sömnlös natt så vaknade jag med svullna ögon! trodde att jag hade fått ögoninflammation så stannade hemma. Såg ju ut att ha blivit misshandlad eller något .. kan säga er att det var ganska så skönt att stanna hemma eftersom jag inte var på så bra humör.. Sitter just nu och tröstäter marabou choklad och cola, gjorde mej lite gladare iaf .. får se vad som händer idag, inget speciellt skulle jag tro. Det är ju tisdag och det innebär träning, får väl vänta på den och sedan ladda upp inför imorn ..

när man sitter hemma utan att ha något att göra så finns det inte så mycket att skriva om tyvärr.. och inte när man är depp heller. så ni får ursäkta mej .. jag ska rycka upp mej nu!

så här såg mitt öga ut imorse! ni kanske förstår varför jag stannade hemma ? :)


 

inte så vackert!

bilder från helgen


























studiedag

hejsan! får väl säga förlåt för att jag inte skrev något igår, men jag hade fullt upp och mådde kanske inte helt hundra efter lördagen ;) kan ju bara berätta att vi hade jättekul och trevligt och det tog inte slut förrän klockan sju på morgonen då jag äntligen lyckades sluta skratta! jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv .. anna somnade ju en aning tidigare än mej och då passade vi ju på att spruta grädde in hennes hand , sånt där bus som man har sett på film typ . och så killade vi henne i ansiktet, men tyvärr så tappade hon grädden och la sig på den istället! haha .. Sov ca tre timmar max men var ganska så pigg på morgonen ändå.. åt lite frukost/lunch hos josse och åkte sen till slottsbron och tittade på bandy och efter det så hade vi match själva i värmlandsbro. Riktigt rolig match kan jag lova er ! vi vann med 12-5 , och jag gjorde ett mål. Träningen med herrarna har gett resultat, haha..

dagen idag blir mest lugn skulle jag tro, ska va med jocke vilket ska bli skönt eftersom jag inte har sett han på evigheter känns det som. Ska ju dansa ikväll också.. känns inte som att det är måndag eftersom vi har studiedag, men det är det ju och dansen börjar nu efter en veckas uppehåll. Och imorn är det skola! inte så taggad faktiskt, men det får jag försöka att ändra på .. kan ju trösta mej med att det inte är länge kvar tills det är lov igen ..

tänkte lägga in lite bilder från helgen nu, men har inte fått alla av emma än :P hade ju med mej min kamera men mina batterin tog slut innan jag hann ta ett enda kort.. lite surt , men tur att andra har kamera med! kommer bilder i ett senare inlägg..

puss&kram

RSS 2.0