puss på er!

tack för spotify grabbar! det gjorde ni bra :D <3


sol, sol, sol

Hej! Idag har det varit en heldag i solen. Underbart väder har det varit, riktigt sommarväder! Solade lite imorse och som vanligt får jag soleksem på bröstet/halsen, inget att göra åt eftersom jag alltid får det :S tråkigt men sant.. Har ju även fått lite färg, vilket är skönt! Resten av dagen har jag tittat på fotboll. Tittade först på brorsan, sen jocke och sen vårt b-lag. Jag och Jossa åkte även till godispalatsen efter matcherna för att söka jobb xD Var glada ni som har jobb för vi fick inget! Haha, han vi frågade kunde inte svenska så var tvungen att prata engelska och sen fick jag ringa till hans chef och grejer men dom hade redan antällt en .. Imorgon ska jag ringa och tjata till mig ett kommunjobb!

Och Hallberg här kommer påminnelsen till imorn! Vi börjar elva!!!

Haha, skönt med sovmorgon. Men någon som vet om vi skulle vara i aulan på sex och samlevnadsgrej eller om vi började kvart över som Jenny sa ? :S



och imorgon får man träffa Lina igen efter hennes utlandsresa! ;D


Hoppas ni haft en bra dag! Puss&kram

tacos och mys

Hej! Nu ska jag snart hoppa in i duschen efter en svettig dag, för jäklar vad varmt det har varit! Var tvungen att ta en paus från solandet så jag Jossa gick till preem och köpte glass, sen hem till henne och spelade kort. Ska snart dit igen och så kommar alla brudar och så ska vi äta tacos och mysa!

Kan säga att jag börjar få lita smått panik över sommarjobbet. Jag har varit lat och har tänkt att jag bara kör på kommunjobbet i år, men jag kanske inte ens får det! Har hört att det är 80 pers som står på kö till sommarjobb och att dom inte tar in folk på förskolor. Jag sökte strandvallen och en förskola och alla andra har fått brev men inte jag! Och inte jossa heller för den delen.. Hur ska jag överleva till sommaren i så fall? Kommunjobbet var det jag hade tänkt mig men nu blir det ju inte ens så kanske? Ska ringa på måndag och tjata till mig ett jobb!

Ha en bra kväll! Puss&kram

man blir..



Man blir ganska svart i solen ;)

fest i slottsbron

Hej! Nu är jag äntligen klar med allt. Visst klockan är bara elva och jag har hunnit med en promenad, dammsugit nedervåningen, diskat, städat mitt rum och nu ska jag snart ut i solen. Kvällen igår var lyckad faktisk! Det va ju fest i folkets hus här i slottsbron, överraskningsfest för amelie. Vi spelade ju match klockan sju också mot råtorp och det matchen blev 2-2 , tyvärr får man väl säga.. Hade chans på vinst. Efter matchen i alla fall så skyndade vi oss hem till mig och gjorde oss i ordning och började förfesta lite, sen gick vi upp till fh och skakade rumpa. Lite synd att det var i a-salen faktiskt, var lite för stort :/ Men jag hade kul ändå! Tack för en mycket rolig kväll! Inte för mycket och inte för lite, alldeles lagomt var det igår och det fortsatte långt in på natten. Har inte sovit mycket inatt heller kan jag säga er. Så jag lär somna i solen..

Nej nu ska jag inte sitta här och dryga mig. Vi har kanske planer på att dra iväg och bada idag också, får se hur vi gör!
Ha en bra dag i solen! Puss&kram

klar med skolarbetet

Hej! Nu har jag precis skickat in filmanalysen och förut gjorde jag klart gesälluppgiften. Fattar ni vad skönt det känns? Undrar bara vad hon tycker om uppgifterna. Hoppas dom blev bra för då har jag ett MVG i svenska A ! Har ju inte Siws mailadress så att jag kan skicka gesälluppgiften, men får fråga henne imorn :)

Imorgon är det ju fredag och det blir fullt upp hela dagen. Skoldagen består av ett matteprov, sen ska jag gå på stan för att hitta något jag kan ha på mig på kvällen. Jossa kommer ju in till stan också. Sen ska vi åka hem och spela match klockan sju. Hemma på vallen mot råtorp om någon ska kolla? Och det tycker jag ni ska. Sen efter matchen ska vi skynda oss hem till mig och göra oss iordning och sen förfesta.. Sen bär det av på fest! Får hoppas att det blir lyckat, och det tror jag! Är sugen i alla fall !!

Nu ska jag träna lite inför matteprovet imorn, vi hörs nog på lördag eftersom jag har fullt upp imorn skulle jag tro..
Ha en bra kväll och morgondag! Puss&kram


blöt

Hej! Nu är jag hemma igen och är genomblöt! Åkte direkt från Jocke förut när jag hade vaknat och solade, sen gick jag till bussen och då regnade det som aldrig förr! Min jacka var mörkgrå istället för grå och jag såg ut som jag nyss hade duschat.. Nu är jag i alla fall inne i det torra igen, skönt!

Idag är jag ju ledig (resursdag) och därför ska jag börja plugga lite nu. Ska bli klar med filmanalysen sen är det lite på gesällgrejen också, men det klarar jag idag! Och ikväll är det träning, i regnet! Är faktiskt kul att träna när det regnar.

Nej nu ska jag sätta igång, vi hörs senare! Puss&kram

hjärt och lungräddning

Hejhej! Idag har skoldagen varit lite annorlunda. Vi har haft säkerhets och brandövningar typ. Så idag har jag lärt mig hjärt och lungräddning. Vi fick testa det på små dockor som hette mini-anne, jätte fult! Det var faktiskt svårt att göra hjärtmassage (eller vad det var), jobbigt som fan iaf eftersom man behövde trycka med all sin tyngd typ! haha.. Eller så kan det var så att jag var svag.. Fick även se på en film om brand och sånt.. Sen när vi slutade så stannade jag kvar och sminkade eva bennis, skitsnygg blev hon!

Nu snart ska jag ta på mig mjukiskläder och åka till jocke och spendera resten av dagen och natten där. Lär somna så fort jag kommer dit eftersom jag är helt slut.. Vet inte varför jag är det men :S Imorgon är jag ju ledig också, eller vi har resursdag och jag jobbar då hellre med det jag har kvar hemma. Inte så mycket så..



Vi får höras mer imorgon! Och håll tummarna för att det är fint väder då. Puss&kram


dags att sova

Hej igen. Nu har jag precis gjort mig klar för att sova. Träningen förut bestod av spel, mycket skott och springning. Riktigt skönt var det och jag känner att jag borde ta tag i att träna lite fler gånger.. Har ju även planerat helgen också, eller det kom som en liten bonus nu under kvällen! Får se hur det blir med det men det låter kul i alla fall.. Nej hade inte så mycket att skriva nu egentligen utan jag ville bara säga godnatt!

hinderbana och frisbeegolf

Hej! Nu är jag äntligen hemma, tidigare än vad jag hade trott faktiskt.. Hann ju lugnt äta mat innan träningen som är om en timme. Idag efter skolan så åkte vi ju till hammarö, som jag berättade igår. När vi kom dit gick vi och tittade på den så kallade hinderbanan som såg jättetråkig ut! Sedan blev vi indelade två och två och sedan skulle vi springa hinderbanan, men inte snabbast utan på så lika tid som möjligt.. Jag hamnade ihop med sara och vi var ju så osmarta att inte räkna, utan körde bara på känsla! Haha, sen spelade vi frisbeegolf och efter det fikade vi. En jättemysig dag med klassen faktiskt.

Nu ska jag vila en halvtimme sen ska jag byta om och äntligen träna! Var längesen nu känns det som, nej men i alla fall en vecka sen om man inte räknar med matchen.. Usch, inte kul!

Vi hörs mer senare! puss&kram

otur med tekniken

Hej! Nyss kommit hem från en kvällspromenad. Det blev en tripp ner till öna beach för att leta efter min brors telefon som ha olyckligtvis tappade när han var och badade, men den är tyvärr spårlöst försvunnen.. Hans nya mobil som han var så glad för när han fick den i julas! Jag tror ärligt talat att det är någon där uppe som inte vill att familjen Elfström ska ha tekniska saker! Förstår ni hur mycket otur vi har haft?

Först blir syrrans nya kamera snodd, sen köper hon en ny likadan och då går den så mycket sönder så att det är lika bra att köpa en ny.. Sen är det ju det här med alla tusen mobilerna jag har haft som gått sönder men det behöver inte räknas in här. Sen blev ju min kamera snodd efter en dag och förra veckan gick vår tv sönder så vi fick köpa en ny under helgen och nu brorsans mobil! :O

När är det vår tur att få ha lite tur?

Fick mig i alla fall en skön promenad och det var det värt.. Gick ju tyvärr så sakta så att det bildades världens myggsvärm runt mig. Och för att få bort alla mygg så typ stannade jag, och då stannade dom över mig och då sprang jag allt vad jag hade åt ena håller, sen tvärvände jag och sprang åt andra håller så att som skulle yra bort sig. Men dom var kvicka dom jävlarna och hängde med ändå! Haha, tur att jag var i skogen där ingen såg mig..

Nej nu ska jag ta och sova, det lär ju bli en tuff dag imorgon. Vi ska nämligen till hammarö efter skolan med klassen och spela frisbeegolf och köra hinderbanan som finns där! Hahah, jag lär ju skratta ihjäl mig.. Får hoppas att vi slutar lite innan fem också så att jag hinner hem och träna också :O

Ja men sov så gott! Puss&kram

håret

Så här blev håret också efter den där grejen jag hade i håret igår ;) Visst syns det faktiskt lite skillnad?





Och visst märks det knappt att jag klippte mig förra veckan ? :D

kärring till tandläkare

Hej! Nu är jag äntligen hemma.. Dagen började hos tandläkaren och när jag var klar kan jag lova er att jag var ganska så förbannad! Sist jag pratade med dom sa dom att dom skulle fixa min tand, men hon specialisten tittade i min mun ca tio sekunder och sen säger hon " det är ju bara en tand, du får helt enkelt leva med att du ser ut så där", whaaaat? Arg blev jag. Visst folk har sagt att det är charmigt men jag stör mig bara på det..

Skolan var ju skön annars kan jag lova er. Har typ haft rast hela dagen känns det som.. Började med att ta en halvtimmes rast när jag kom till skolan och då satt vi och pratade om helgen och skrattade, haha! Sen skulle vi leta upp olika stilar bara men vi satt ju och pratade där också så det blev också rast.. Sen efter lunch gjorde vi en tycka om varandra övning, så då gick vi runt och sa snälla saker till varandra och kramade varann, så mysigt!





Min vackra framtand som inte gick att göra något åt :S Kärring!

Vackra ärr jag har på hakan också va? haha :)

fem timmar i duschen?

Hej! Nu har jag nyss kommit ut ur duschen som jag gick in i för fem timmar sen! Nej då, men nästan så är det.. Lovar er att jag iaf stod i duschen i en och en halv timme men det var pga att jag hade i blonderingsschampo som skulle sitta en halvtimme och då tyckte jag det blev gult så hade i syrrans silverschampo, sen kändes håret torrt så då tog jag inpackning, sen kom jag på att jag ville lägga en ansiktsmask, så gjorde det också. Och inget av detta gjorde jag samtidigt dum som jag är så det tog jättelång tid! haha.. Men det där med blonderingsschampo var något nytt för mig, mamma hade ju köpt fel till sig själv så testade.. Vet inte om det gjorde någon större skillnad, men lite iaf..

Imorgon är det en ny vecka igen och denna veckan är sista veckan för att lämna in arbeten! Fattar ni vad fort det går? Bara tre veckor kvar i skolan typ, det är ju ingenting! Imorgon så ska jag ju till tandläkaren innan skolan också, får se hur det blir för mig om jag får tandställning eller inte :S Hoppas jag får, för jag stör mig på tanden som är sne.. Just det så är det. Jag vill ha tandställning för en enda tand! Men det är ju framtanden också..

Nej nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för att sova, vi hörs mer imorgon! Puss&kram

festsugen :S

Måste bara säga att jag är otroligt festsugen! Detta är ju inte så bra på en söndag precis.. Måste ha varit helgens händelser som får mig på ännu mer festhumör, haha.. Får väl försöka lugna mig lite, men hoppas på något nästa helg.. Haha, nej usch detta är illa men det skulle inte sitta fel med en repris av denna helgen, eller vad säger ni brudar? :)

söndag

Hej där! Nu är det söndag, igen känns det som eftersom gårdagen också kändes som en söndag. Idag har jag inte gjort ett skit ska jag säga er, sov ju till halv ett också. Kanske på grund av att jag blev väckt flera gånger under natten och att Jocke kom halv fyra :O Har faktiskt inte klätt mig än ens.. Men det är skönt det med. Ska ta tag i skolarbetet nu, och nu måste jag det. Vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska göra det och börjat men aldrig blivit klar :( Nej, nu ska jag göra det! Funderar på att kanske gå ut och springa sen, missade ju trots allt träningen igår.. Hade ju helt totalt glömt bort träningen, men kunde ju ändå inte gå på den eftersom jag va i stan..

Nej nu ska jag göra lite nytta, vi hörs senare. Puss&kram

bikini

Hej! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, visst jag sov några timmat förut men är ändå lika trött. Kan vara ganska bra att få sova ut också.. Har faktiskt suttit och tittat på lite bikinis/bikinier (vad säger man?) till sommaren och hittade en söt på asos.com. Vill så gärna ha en bikini som ingen annan har.. Det är så tråkigt att köpa en och så kommer typ tre stycken med en likadan.. Visst det gör väl inget , men det är ju liksom inte lika kul..

Är sugen på en bikini med mycket färg och så hittade jag en orange/röd jättesöt!





Vad tycker ni? Jag tyckte den va jättesöt och så älskar jag färgen!

kul med utgång brudar!

Hej! Nu har jag äntligen ork att blogg lite igen. Gårdagen var mycket roligt måste jag säga! Var ju dags för utgång med några ur klassen och vi började hos Julia, sedan åkte vi vidare till råtorp till Gunnar. Huset hade världens finaste läge, vid vattnet och grejer. Väl hos Gunnar hände det saker! Haha, och kul var det.. Blev mycket härj och lite hat, haha ;) Så underbart att gå ut med er brudar och det måste göras om snart igen! Hade skitkul! Hoppas ni också hade det.. Kvällen tog slut runt halv två då vi tog bussen in till stan och jag och Desse sov hos Julia. Sov inte mycket men, haha.. Vaknade runt sju och Julia och Desse med typ ochh ingen orkade somna om så jag har varit vaken länge! Det känns också kan jag lova, är astrött och ska nog snart gå och lägga mig.

Försöker också få tag i lite bilder från igår men det går inge bra. Det blixtrade till lite här och där igår så någon hemsk bild lär jag få se iaf! Men det bjuder jag på..

Puss&kram

bomsta

Ändrade planer för mig ikväll.. Vi hade visst ingen träning så då åker jag med Jocke till bomsta istället! Det blir tydligen bara jag och han, så det kommer bli mysigt!

Vi hörs nog troligtvis på lördag igen! Eftersom jag kommer ha ganska fullt upp imorn..
Ha en underbar helg, puss&kram

Älskling 19 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älsklings födelsedag!

Just det, idag fyller Jocke hela 19 år och det firades igår med tårta! Han fick ju även alla presenter igår, även av mig tyvärr så idag blev det bara en puss, haha. Men det var han nog nöjd över! Han ska ju tyvärr träna snart och sedan åka till bomsta så det får bli en födelsedag utan mig tyvärr.. Eller ja, han fick ju träffa mig hela förmiddagen! Vi gick ju även en tur runt grumsmarten, men det var inte mycket att se..

Idag ska jag faktiskt klippa mig, och det är Issa som ska göra det. Skönt att få bort det slitna! Sen ikväll så blir det träning tror jag.. Efter det ska jag väl sova kanske, och ladda inför imorn! Haha, jag är taggad!


Min underbara pojkvän! Jag älskar dig mest av allt på jorden, och det vet du!

Ha en bra dag! puss&kram

tårtkalas

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från Jocke, Ska göra mig i ordning lite och sedan börja laga mat.. Imorgon fyller ju Jocke år så därför kommer släkten hem till han för att fira honom ikväll och då ska jag dit jag med och käka lite tårta! Haha, man säger ju aldrig nej till tårta liksom! ;)

Kan ju säga att jag fick världens beslutsångest förut om måndagen. För då har jag fått en tid hos tandläkarspecialisten som inte är där mer än två gånger om året klockan 10.55, vilken tid!? Och samtidigt den dagen så har vi typ prov i skolan, ska ta med oss en lite äldre modell och sminka den, så det får jag ju inte missa, men jag har ju tyvärr inte fixat någon modell heller.. Så jag visste inte hur jag skulle göra, för tänderna (tanden) vill jag ju fixa så fort som möjligt men sedan kan jag ju inte missa ett prov heller :S Men det fixade sig ändå till slut! Vilken tur..

Nej nu känner jag att jag inte har så mycket vettigt att säga, Ha en bra dag i alla fall! Puss&kram

matchen

Hej nu är jag hemma efter matchen som blev 0-2 till Kil, mycket bra match av oss som lika gärna kunde ha slutat oavgjort. Jag tyckte i alla fall att det va jättekul att spela, älskar alla springbollar, haha (Y) Kan ju säga att domaren inte var den bästa heller, för det första så kunde han inte springa och för det andra så blåste han nästan sönder matchen för oss.. Så många hands som det var under denna matchen har jag nog aldrig varit med om under en hel säsong ens! Haha, nu överdrev jag lite, men det var nästan så!

Nu ska jag blåsa håret och sen åka till Jocke och sova.. Puss&kram

slut på skolveckan

Hej! Hur mår ni? Jag mår underbart med tanke på att skolveckan redan är slut, dessvärre har jag lite skolarbeten att göra som jag aldrig tar tag i! Kan ju säga att skolan idag har varit ganska rolig eftersom alla var så skrattiga hela dagen, haha.. Fick ju även skjuts hem från skolan också, eller ja Jocke ringde precis när jag hade satt mig på bussen så hoppade av vid bergvik och åkte där ifrån. Så nu är jag i alla fall hemma och ska faktiskt sätta igång med skolarbetet, och nu måste jag faktiskt det.. Sedan ikväll så ska jag faktiskt spela match, första matchen i år med b-laget och det ska bli kul! Är riktigt sugen på fotboll nu!



Vi hörs mer senare! Puss&kram

trött!

Ojojoj, vad trött jag är! Gick och la mig runt halv nio och sov ända till nu! har precis orkat trycka i mig en smörgås och ska ta bort sminket och gå och lägga mig igen och även om jag redan har sovit ett tag så kommer jag nog somna fort ändå! Vad är det med mig? Jag hoppas verkligen inte jag är på väg att bli sjuk.. Men visst får man va lite trött ibland?

Sov så gott, Puss&godnatt!

provdag

Hej! Nu äntligen är jag hemma.. Denna dagen har varit en lång dag och jag är helt slut.. Skolan har bestått av två prov ett toperingsprov och ett oförberett. Blev så arg på mig själv efter toperingen för det enda minuset jag hade var att lite topering syndes på sidan och att jag kunde ha renkammat det bättre, så det sänkte betyget till ett VG, fan kunde ha varit mer noggrann! Men Vg är också bra :) Sedan fick vi ett oförberett prov på allt som vi gått igenom under ettan och det var liksom basic och det gick bra det med.. Efter skolan stannade jag faktiskt kvar en stund och tränade på emmas balfrisyr, sedan åkte jag och Ida till Mat&Muffins för att äta lite, och det behövdes.. Sen gick jag på stan, men inte för min egen skull utan för Jockes. Han fyller nämligen 19 år på torsdag..

Kan bara säga att jag älskar alla manliga expediter.. De är snygga! Förlåt, men fick hjälp av en skitsnygg kille och trevlig va han också.. Fick mig lite komplimanger där och en stund efter var det en kvinnlig expedit som trodde jag va 19, så kan det va! haha..

Ikväll ska jag sova! Jag går nog och lägger mig nu till och med.. Hoppas ni haft en bra start på veckan! Puss&kram

arg

Usch, jag blir så arg!! Vi spelade bra i början av matchen och hade ett rejält övertag, sedan hände något och vi förlorade med 2-4 :( Kan bero på att vi fick så många skador.. Först skadar sig helene, sedan får carro ont, sedan elin och så höll det på.. Och så många avbytare hade vi ju inte, och tyvärr var det även många som inte kunde vara med idag. Men man kan inte skylla på det. Vill så gärna spela om matchen för vi kunde ha gjort det bättre, mycket bättre! Känns väldigt surt faktiskt, men det är  väl bara att ta det..

match

Hej! Nu har jag precis kommit hem från min sista dansavslutning. Denna gången gick det mycket bättre men det var långt ifrån bra, ska verkligen inte fortsätta nästa år för jag känner inget sug alls för att dansa. Ska snart äta mat och ladda inför matchen klockan fyra. Vi spelar hemma på strandvallen mot Skattkärr, och då hoppas jag ni är där och tittar!

Uppdaterar mer om matchen sen! Puss&kram

Föresten , jag får ju inte glömma att ssäga grattis till Norge som vann eurovision song contest igår, eller inatt . Samtidigt som 17e maj också, tänk vilken fest det är i Oslo nu!

inflyttningsfest/middag

Hej! Nu är det kväll och snart kommer det folk hit. Ikväll ska vi nämligen ha inflyttningsfest och ska bjuda de som hjälpte oss att flytta på mat och sånt. Sedan blir det säkert eurovision song contest också, om tv:n funkar vill säga! Vi har nämligen världens otur med tekniken i vår familj så nu har tv:n gått sönder. Det går inte sätta på den :S Men en ny tv skadar inte då den vi har nu inte är den nyaste, hehe..

Det blev ju ingen frisyr förut heller för GHD-tången funkade inte i det håret som dockan hade på något konstigt vänster så det bara fastnade. Kanske för att det inte är 100 % äkta hår.. Arg blev jag då! Solen kom ju tillbaka en stund också så fortsatte att sola istället ..

Så här ser jag ut ikväll :





min söta tunika från vila! ;)

Hoppas ni har en trevlig kväll! Det ska jag ha. Puss&kram

mulet :S

Låg ute och solade jämt nyss, och sista gången jag tittade upp mot himlen såg jag inte ett moln, sekunden efter var hela himlen full av moln :O Det gick på mindre än en minut så nu är det mulet ! Vad arg jag blir .. Men eftersom solen försvann så ska jag träna på baluppsättning. Ska ju göra emmas frisyr till balen så det är bäst att jag kan det, är inte riktigt säker på hur den ska vara än men det återstår att se sen. Inte allt för komplicerat skulle jag tro.



Lägger väl in en bild sen på hur det blir, men ni får stå ut med att jag tar med camen på datorn eftersom kameran blev snodd, som ni vet! Puss&kram

inte ett moln så långt ögat kan nå..

Godmorgon! Idag är man uppe i tid vilket känns mycket bra eftersom det är så fint väder. Inte ett moln på hela himlen, och kan ni gissa vad jag ska göra då? Mycket riktigt, sooola! Men först ska jag faktiskt plugga lite, så här på en lördag liksom. Nej men det är lika bra för solen är just nu på sidan av huset så kan inte lägga mig ute än, så då gör jag någon nytta istället och ska försäka skriva klart den där jäkla novellen! Jag hatar det, jag kan inte få till ett bra slut..

Bloggar kanske mer senare om jag orkar, annars tycker jag ni ska pallra er ut i solen ni med och njuta!
Ha en bra dag, puss&kram


dansen tar slut och elin fortsätter dansa

Dansuppvisningen gick sådär.. Jag stod ju längst fram i mitten och när vi skulle stå still så fortsätter jag och dansar, kommer på det ganska snabbt men ändå. Försökte att inte skratta men det gick ju såklart inte så resten av dansen blev lite halvbra, haha. Jaja, nu vet jag vad jag inte ska göra på söndag iaf!

Direkt efter dansen åkte jag och anna och tittade på slutet av Jockes match, de förlorade tyvärr med 2-1, inte för att jag såg så mycket av matchen men. Köpte mig även en godispåse efter matchen. Är det fredag så är det! Fredagkväll utan godis, det går bara inte.. Får se om Jocke kommer till mig sen, han kanske skulle upp tidigt imorn för han skulle på något rally i arvika :S (jag är mycket insatt i sånt, inte)

Men annars så hoppas jag att ni får en fin fredagskväll ! Puss&kram

dansuppvisning

Dags för dansuppvisning på scala nu ! Får hoppas att det går bra :)

Ha en bra fredagskväll !


skön fredag

Hej! Nu har jag precis dammtorkat och dammsugit mitt rum så nu är det skinande rent! Får hoppas att jag lyckas hålla det så här fint några dagar i alla fall. Idag i skolan så var vi först på en föreläsning om våld, var väl lite intressant ändå men inte så jättekul. Sedan hade vi matte och efter det slutade vi. Sköna fredagar som vanligt.. Underbart väder är det idag också så ska ta på mig bikinin nu och lägga mig ute och steka lite och bättra på solbrännan. Måste nog träna lite inför dansuppvisningen ikväll också eftersom jag inte kan det helt hundra och jag står längst fram på scen !! :O



Hade inte så mycket mer att säga nu, vi hörs senare istället. Puss&kram!

döda poeters sällskap

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från Jocke och idag är jag ledig. Men även om jag är ledig så har jag mycket att göra idag. Det första jag ska göra är att titta på filmen "döda poeters sällskap" och skriva en analys om den sen ska jag försöka börja med gesälluppgiften som ska vara inlämnad och skriva klart novellen. Sen när jag är klar med det ska jag städa också för det behövs verkligen! Städning är sånt som jag alltid skjuter upp och aldrig gör, så tillslut blir det för stökigt så jag knappt kan bo i mitt rum så jag måste städa .. Nej så illa är det väl inte hoppas jag, men nästan, haha.Sen klockan fem har vi genrep på scala inför imorgon och efter det blir det fotbollsträning.. Ojojoj, ingen lugn dag precis!


hoppas den är bättre än vad den ser ut !

Nej nu ska jag inte sitta här och dryga mig mer, ska sätta igång så fort som möjligt! Ha en bra dag, puss&kram

onsdag

Hej! Såg nu att inlägget jag skrev när jag kom hem från skolan inte ladades upp så får väl skriva några rader nu istället. Har nyss kommit hem efter en tripp till solariet i alla fall, och så tog jag mig en skön promenad hem.. Idag började dagen med rullningsprov + att vi skulle tupera ihop luggen och det gick mycket bra! Sedan efter det fick vi styla varandra.

Eftermiddagen spenderades nere på bygg där vi skulle ranka de fem bästa husen som de hade ritat upp och så fick vi bullar! Mer var inte jag med eftersom jag hade utvecklingssamtal klockan ett och efter det slutade jag för det var onödigt att gå ner, hehe.. Fick bara höra positiva saker på utvecklingssamtalet och det är alltid bra det ;) Efter skolan mötte jag upp syrran inne i stan ochs så skulle vi egentligen ha köpt smink till hennes bal, men det blev inte så för Jocke ringde och undrade om vi ville ha skjuts hem så då hann vi inte riktigt. Idag har jag ju faktiskt inte åkt buss alls, haha.. Fick ju skjuts av Jocke in till skolan också, vilken lyx!

Resten av dagen kommer bestå av lite plugg och sedan klockan sju åker jag till grums för att titta på fotboll när Jocke spelar. Efter det blir det sängen ! Ha en bra dag, puss&kram


matchen

Det kändes som en förlust faktiskt.. Men bra kämpat av båda lagen!

Men det är ju faktiskt så man måste göra mål för att kunna vinna :(

Allt för mig! Nu drar jag till Jocke och sover :) mys <3

derby

Hej! Kom hem från skolan för en stund sen, kissnödig och hungrig var jag då så var tvungen att göra något åt det fort så nu är jag okej igen, haha.. Skolan idag har gått väldigt fort och jag har gått och varit nervös i stort sett hela dagen. Ikväll är ju nämligen matchen mot grums! De från laget som jag har träffat idag har varit nervösa och laddade så hoppas på en riktigt bra match, men som sagt i derbyn kan vad som helst hända! Tror att det kommer bli publikrekord på IP också, de flesta jag känner ska dit i alla fall.. Kom och heja du med !



Grums - Slottsbron, IP kl 19.00!!

sista dansen

Ikväll var sista lektionen med dansen och det kändes ganska bra inför uppvisningarna till helgen. Visst det skulle kunna vara bättre men jag är inte så taggad för dans så då blir det inte riktigt 100 %. Är på mycket bättre humör nu och det kanske beror på att jag sitter och käkar snören , godissnören alltså! mums.. Syrran har ju varit i danmark, så hon köpte det på färjan.. Har faktiskt inte orkat pallra mig in i duschen än heller så ska väl göra det innan klockan hinner bli allt för mycket.. Måste ju ladda inför imorgon kväll då en mycket viktig match står på spel! Derby mellan slottsbron och grums!! Det är inte varje dag det händer..



Nej nu ska jag få tummen ur och hoppa in i duschen.. Ha en bra kväll, puss&godnatt


ledsen

Hej! Veckorna bara rullar på och allt kunde ha varit perfekt om det inte hade varit för att min kamera är borta! Jag har gått med en klump i magen ända sen i lördags som vägrar att försvinna och jag väntar bara på att någon ska ringa och säga att dom har hittat den, men det är ju bara önsketankar.. Det är jobbigt för klumpen i magen förvinner inte, kanske ibland när jag har annat att tänka på men då tar det inte lång tid innan jag blir påminnd igen.. Jag är verkligen jätteledsen för det och har ångest! Ska försöka tänka positivt och hoppas att den som har tagit den får sitt förnuft tillfånga och fattar att ägaren till kameran vill ha tillbaka den.. Ska polisanmäla det också hade jag tänkt men det känns inte som att det spelar någon roll...Nej nu ska jag sluta att tycka synd om mig.. Jag får väl skylla mig själv.

Tur att jag va i skolan idag, fick jag annat att tänka på och så fick vi ju se olika sminkningar. (inte för att det var så snyggt men :S) Och så fick vi ju även träna inför onsdag då vi har rullningsprov.. Ska fortsätta med min novell nu också så att jag blir klar. Sen måste jag skriva den där gesälluppgiften, blä... Det är väl bara att sätta igång då!

Ha det bra! puss&kram

hjälp mig!

Jag blir så ledsen och arg på mig själv, men ännu argare bli jag på alla idioter!! Jag hade det jättekul igår tills jag upptäckte att min nya kamera var borta! Letade som en idiot men den var ingenstans så jag fick panik kan jag lova er! Många hjälpte mig att leta men utan resultat så det var någon som hade tagit den! Hoppades på att den skulle ha hamnat under någon soffa eller så men idag när de städade var den också helt borta! Jag fick ha den en dag sen blev den snodd! Visst jag kunde ha lämnat den hemma men är man på fest så vill man oftast ha kameran med sig. Jag kunde ju även vara mer försiktig och så men inte trodde jag att folk gick på fest för att sno kameror! Den idioten som har tagit den ska ha riktigt dåligt samvete och om någon ser någon som ha en ny svart kamera med märket Olympus så kan väl den säga till mig! Hela grums var ju i princip där så det är nån här omkring som har tagit den! Snälla är det någon som har sett den eller av misstag fått med sig den i sin väska så säg till mig! Jag ska ha tillbaka den!! Jag kastar inte 2000 :- i sjön sådär !! Skulle till och med kunna ge hittelön, ja smart av mig, Det gör jag. Jag ger hittelön till den som hittar den eller ger tillbaka den ! Så desperat över att få tillbaka den är jag! Är glad över minsta lilla, om någon ens har sett någon haft den i handen igår så säg till ! Och om jag får reda på vem som har tagit den och om den inte lämnar tillbaka den så polisanmäler jag direkt!!

HJÄLP MIG ATT FÅ MIN KAMERA TILLBAKA!!!!

utgång

Ikväll blir det utgång till spinning wheels och just nu håller jag på att göra mig i ordning . Hoppas på en lyckad kväll och ska dra dit runt sju och förfesta innan, sedan hoppas jag på att festen drar igång riktigt ordentligt! Hoppas på mycket dans, för jag är taggad! Visar er kvällens outfit om det hinns, ha en bra kväll annars! puss&kram

skoproblem

Jag har ett stort problem! Jag vet inte vad jag ska ha för skor ikväll. Jag vet vilka jag vill ha men de är för stora.. Jag gjorde ett misstag när jag var i norge och köpte ett par 37:or . Visst de passade i butiken men det var nog för att jag hade gått i ett par varma skor hela dagen så att fötterna var varma och lite uppsvällda då kanske? Sen en dag när jag skulle använda dom så trampar jag ur dom hela tiden och de är någon millimeter för stora! Jag har testat med typ tjockare strumpbyxor i men de är så halkiga på hälen så att jag glider ur.. Men det värsta är att jag provade ett par 36:or i affären men de fick jag inte på foten ! Jag blir så arg, för de är så snygga! åååååååååh...

Jaja, jag ska lösa detta på något sätt ska ni se! haha

fotbollsträning

Imorse när jag vaknade trodde jag det var skola och jag fick panik! Trodde jag hade försvoit mig men kom ju sedan på att det var lördag som tur var.. Kunde sova ännu en timme och nu är jag uppe igen och har precis ätit frukost och bytt om till fotbollskläder. För nu är det dags för fotbollsträning! Vi hörs senare, puss&kram


fredagskväll

Det är fredag kväll och jag sitter helt ensam hemma.. Denna kvällen har jag tittat på fotboll i grums och sen har jag duschat, rakat benen och lagt en ansiktsmask vilket var mycket skönt! Så nu är jag ren och fräsch. Funderar bara på vad jag ska göra resten av kvällen. Är inte så trött så vill inte gå och lägga mig. Borde egentligen städa mitt rum men jag orkar inte, röjer nog bara bort kläderna från sängen så att jag kan sova där inatt.. Tar nog med mig chipspåsen och sätter mig i soffan och tittar på någon värdelös film på tv:n .. Sen blir det nog en ganska tidig kväll ändå för jag ska upp och träna imorgon också.. Ha en fortsatt bra fredagskväll, puss&kram




ny kamera

Hej idag har jag hunnit med mycket och klockan är bara tre! Sov länge imorse, åkte till skolan och hade matte, sedan gick jag lite på stan med Desse och köpte en ny kamera, det blev en Olympus my 1040 (?) , sedan har jag också hunnit med att åka till banken och fixat en e-sparkonto åt mig och efter det handlat.. Ganska mycket gjort på liten tid! Så här ser i alla fall kameran ut :



Håller på att ladda batteriet nu, men när det är färdigt så blir det att börja fota och lära sig inställningarna, haha. Kostade på mig en drulleförsäkring också eftersom jag kan vara lite slarvig ibland :S Får hoppas att jag inte har lika otur som syrran hade så att den blir snodd , för då gäller ingen försäkring!

vinst !

Matchen mot Kronan vann vi med 7-0 ! Och jag trodde det skulle bli en jämn match :O Vinden var också ett stort problem och vi kämpade som djur i första halvlek i motvinden och tryckte in tre härliga mål! Vi fortsatte lika bra i andra och denna gången med medvind och tryckte in fyra till! Målsugna som få! Härlig vinst och en bra uppladdning inför derbyt på tisdag, haha. Vi är laddade till tusen!

Ska åka till Jocke nu och sova där.. Så därför säger jag puss&godnatt på er!

matchdags

Nu snart är det dags för match! Slottsbron - Kronan, strandvallen 18.30. Värt att se!




snilleblixt

Hej! Kom hem från skolan tidigare eftersom jag gick från svenskalektionen 40 minuter tidigare, men det gjorde ju inget eftersom jag ändå inte kunde arbeta med något. Träffade även Jocke på bussen hem som hade köpt sig kostym till studenten, den måste jag se på! Känner just nu att jag borde ta en powernap eftersom jag är ganska sliten, men samtidigt borde jag jobba lite med svenskauppgifterna .. Ska börja ladda inför matchen också och just nu skiner solen in genom mitt fönster!!! Kanske blir det fint när vi spelar ändå? Hoppas det.

Nej nu ska jag börja med svenskauppgifterna istället för fick världens idé och då är det bäst att passa på. Inte ofta jag får sånna snilleblixtar! Haha, ha en bra dag! Puss&kram

typisk VG+

Sitter i skolan nu och har svenska. Fick nyss reda på att jag var en typisk VG+:are och att jag hade potential till MVG men då var jag tvungen att förbättra två uppgifter och det ska jag göra. Det är ju lika bra att satsa på MVG om man har chansen. Det värsta är att jag ska titta på en film och skriva en analys om det, och filmen ska vara djup. Orka med djupa filmer :O Borde egentligen åka hem nu och ladda inför matchen och så, men ska plugga järnet nu istället.. Hoppas det slutar regna sen i alla fall, jobbigt om det ska regna när vi spelar. Lär ju bli noll publik då, haha.

Nej nu ska jag vara seriös.. Puss&kram

skadekurs

Hej nu har jag kommit hem efter en tre timmars lång skadekurs! Den var lärorik men dryg.. Lärde mig mycket om hur man förebygger skador, vad man ska göra om man blir skadad och hur man rehabliterar och tejpar och sånt. Lyssnade mest när han pratade om fotlederna eftersom det är där jag oftast blir skadad. Lyssnade nog mest på det för att det var i början av föreläsningen och efter en halvtimme hamnade jag i mina egna tankar, haha. Jag kan seriöst inte sitta och lyssna på någon så länge för det börjar krypa i benen på mig och så börjar jag tänka på allt annat. Tur att vi fick en rast med fika och en paus då vi tejpade och lindade varandras fötter..

Ska åka till Jocke ikväll och sova där. Sen imorgon så blir det skola som vanligt och sen match på kvällen. Andra seriematchen och den är hemma på strandvallen mot Kronan.. Blir en tuff match och jag ska ladda hela dagen! Hatar att ha match på en vardag efter skolan bara. Man är så seg efter en hel skoldag.. Men om jag har tur så kan jag kanske fjäska lite för Susanne på svenskan och får gå lite tidigare :P



vi hörs imorgon ! puss&godnatt

lekdag

Hej! Nu har jag precis fått mat i magen och idag blev det ris och mammas fläskfilégryta som har blivit min favoriträtt! Gud vad gott det är.. Idag har vi ju haft "lekdag" och jag hamnade själv från min klass i min grupp men det gick bra ändå eftersom man hade så schyssta lagkamrater, haha. Första uppgiften vi fick var att elda några pinnar och få vattnet i en plåtburk att börja koka, men det gick åt helvete för oss så vi fick ge upp! Sen var det två andra uppgifter och ena var att göra en tavla i gräset typ och så fick man en text som tavlan skulle föreställa. Vi fick ordet Livsgåta (tror jag:S) och då gjorde vi ett fint peacemärke med vitsippor! Haha, och våran förklaring var bäst! Sen skulle man göra en frisyr på en docka med naturmaterial och vi tjejer fick bara hämta material medan killarna skulle göra frisyren och sätta i alla nålar och så.. Stackare, de kunde knappt fästa hårnålarna! Efter lunchen blev det hattleken och det var drygt.. Kan ju säga att vårat lag inte kom på prispallen och det skulle inte förvåna mej om vi kom sist, haha..

Efter skolan så tog jag mig en runda på stan också och kikade runt lite. Köpte dock inget men hittade en söt jeansjacka på vila som jag vill ha ! Synd bara att den inte fanns i min storlek :( Köpte heller ingen kamera idag utan det köper jag på fredag.

Resten av dagen nu kommer spenderas på strandvallen. Ska ju på skadekursen som är anordnad och den är tre timmar ! Så då kommer hela min lediga eftermiddag försvinna :(

Jaja, orkar inte skriva så mycket mer nu.. Får se om jag hinner med en inlägg när jag kommer hem istället.
Puss&kram

lekdag imorgon

Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska snart gå och blåsa håret. Träningen förut blev visst inte så hård som jag hade trott eftersom vi har match på torsdag och då får vi inte vara helt slut heller.. Imorgon så är det ju ingen vanlig skoldag heller för stil, inredning och energi ska ha lekdag! Undrar vad vi kommer få göra och hoppas det blir kul och att man kommer i ett bra lag, haha. Sen efter skolan så blir det skadekurs på strandvallen. Anmälde mig för tänkte att det kunde vara bra att lära sig lite mer om skador så att man vet vad man ska göra när man väl blir skadad. Har ju hört att det är ganska många som ska dit också.. Funderar även på om jag ska köpa mig en kamera imorgon eller om jag ska vänta till fredag. Tänkte köpa en Olympus, någon som vet om de är bra och tåliga? :D

Nej nu kommer Jocke snart till mig så ska stänga ner här och mysa istället.. Vi hörs imorgon! puss&kram

halvtaskig dag

Hej! Imorse när jag gick till bussen var det hemskt blött och luktade mask. Så som det brukar göra på våren och sommaren så det var ett litet plus, men jag kände på mig redan imorse att dagen inte skulle bli så där toppen. Men helt åt helvete blev den ju inte heller, det går inte när man har de bästa tjejerna i världen i sin klass! Hur skulle man klara sig utan er? Haha.. Svenskan och engelskan gick ganska fort men när det var dags för matte så kände jag för att gråta .. Men som tur är har jag världens underbaraste pojkvän som gör mig på bra humör och räddade min dag! Och på grund av det så fixade jag kapitlet i matten lätt som en plätt, och det var längesedan kan jag säga er! Blev tyvärr på dåligt humör i bussen hem också när en tant väcker mig i vålberg och frågar om jag är vaken. Nej det var jag verkligen inte och jag sov jätteskönt!! Och så väckte hon mig innan ens halva bussresan var klar och jag kunde inte somna om..

Tur att jag ska träna sen, då blir jag nog på bättre humör. Eller det brukar jag bli i alla fall. Har hört att det ska bli en riktigt hård träning och det ser jag fram emot! Ska troligtvis träffa Jocke ikväll också och det ska bli skönt.. Jobbigt att vara utan honom ju :P




Nej nu ska jag fortsätta att vara lite allämt småsur, haha! Ha det, puss&kram

måndag

Hej! Ännu en ny vecka påbörjad och tiden bara rinner iväg.. Känns som att det är måndag hela tiden för måndagar är alltid så sega och så känns det som att jag dansar flera gånger i veckan, men det är ju bara på måndagar,haha. Idag hade vi prov i skolan.. Vi fick en varsin bild och så skulle vi göra en exakt likadan sminkning på varandra.. Jag blev ganska nöjd till en början för jag använde typ bara skuggorna från face som är jättesvåra att sudda men jag fixade det ganska bra, men sen var ju tydligen inte formen så bra så då kändes det inte lika bra längre .. Efter provet så rengjorde vi ansiktet på djupet med peeling och masker, jätteskönt! Och efter skolan så gick jag och köpte mej en ny peeling och två masker. För man vill ju vara fräsch i hyn..

Ska börja med att skriva en myt nu i svenskan och sedan klockan sju ska jag åka till stan och dansa.. Skönt att det snart är slut för denna terminen bli min sista.. Jag orkar inte pendla fram och tillbaka bara för att dansa en timme, nej dansa kan man göra på fester ;) haha

Nej nu ska jag vara seriös med mitt pluggande! Ha det så bra, puss&kram

härligt med högboda fester

Hej! Kvällen igår blev mycket lyckad.. Som vanligt när det gäller högbodafester. Var mycket folk under natten, cirka 30 pers + att det kom lite folk till och från.. Bjöds på grillning, sång och mycket dans och en del skandaler, haha.. Men jag hade trevligt och tycker vi ska göra om det snart igen. Kan ju bara säga att det inte var lika trevligt imorse, har aldrig mått så dåligt tror jag.. usch, usch. Men det första vi gjorde när vi kom till grums var att åka till 97:an och smälla i oss en varsin pizza, sedan åkte jag och jocke hem och sov två timmar och sen var dagen räddad.

Har varit och tittat på när div 5-laget spelade nyss och det blev tyvärr en förlust.. Men inget att deppa över, vi kommer igen nästa match. Laget består ju till mesta del av 95:or och det är jättestarkt att spela mot lite äldre lag, tror de kommer vinna mycket på det i längden och utvecklas mycket detta året.

Ska hämta mig lite chips och cola och fortsätta att vara fet, lika bra att passa på.. Sen har jag för mig att vi börjar senare imorgon.. Sa inte Susanne att vi började halv tio istället? Någon som kan säga om det stämmer ? :) Sover hos Jocke i så fall så behöver jag inte gå upp så tidigt.. Kan sova åtminstone en kvart extra och det är mycket värt!

Ha det bäst! puss&kram

ärtetan 2

Godmorgon! Idag är jag verkligen uppe i tid. Detta på grund av att jag har en väldigt morgonpigg pojkvän som börjar härja med mig halv nio så att jag blev pigg. Jag som annars brukar sova till tolv, halv ett på helgerna. Men det var bra att jag kom upp så tidigt för idag ska vi åka upp till stugan och eftersom det är så fint väder åker vi upp lite tidigare, innan alla andra (så vi hinner paxa säng och så, haha). Så runt ett åker jag och innan det ska jag hinna platta håret, packa grejerna jag ska ha med och sola hade jag tänkt, i värsta fall får jag sola när jag kommer upp för vi ska ju handla innan också..

Är riktigt sugen på en riktig ärtetanfest nu ;) Alla som brukar komma ska komma plus att nästan hela vårt lag ska upp! Det ska bli riktigt kul.. Högboda = sommar!

Nej nu ska jag fortsätta med mitt, hinner nog inte blogga något mer så vi hörs nog imorgon! puss&kram



förälskad i min söta GHD!

gilla låten



-

det är inte alltid med mening.. saker bara flyger ur mig ibland

1-1

Hej! Nu har jag kommit hem efter seriepremiär i årjäng. Matchen var en riktig kämpar-match och blev till slut 1-1- Godkänt resultat! Tufft motstånd och med en domare som tog mycket av vår energi, men vi kämpade igenom hela matchen.. Är slut i kroppen nu och vill bara lägga mej i en varm säng och sova, men först måste jag få lite mat i magen.. Skulle ju inte sitta fel med sällskap under natten, men det får man troligvis inte :( Jaja, hörs mer imorgon! Puss&kram

seriepremiär

Nu har jag precis kommit hem från grums. Tittade på fotboll och tror att grums förlorade med 0-3.. Vet inte om det blev så eftersom jag var tvungen att åka innan det var slut för att jag skulle hinna äta. Har precis packat väskan och håller på att ladda inför matchen. Samlingen är nu halv fem , men matchen är ju inte förrän klockan sju eftersom vi spelar i årjäng.. Hoppas alla i laget är taggade för vi åker inte ända dit för att förlora inte ! Jag är taggad, och nervös vilket är bra för då får jag lite extra adrenalin! :P

Önska oss lycka till!

första maj

Hej! Vilket underbart väder det är. Ligger ute på min balkong och solar och njuter! Fast jag gjorde en ganska korkad sak. Tänkte ju att ingen såg mej när jag satt där på golvet på balkongen så tog av mej bikiniöverdelen och solade topless, men så kom grannen ut på sin balkong och det hade jag ju inte räknat med så det var bara kasta sig in och klä på sig igen, haha.

Kvällen igår var trevlig men jag blev på lite dåligt humör efter lite missförstånd och så. Så efter att jag hade grillat och så med tjejerna så åkte jag, Jossa och Jocke hem till mej och umgicks med de som var där. Tittade på film och pratade så och tog det lugnt. Mysigt, eftersom valborg är överskattat.. Men jag får hoppas att alla andra hade det trevligt igår!

Idag är det ju första maj och seriepremiär för oss. Spelar borta mot årjäng klockan sju, men innan det ska jag till grums och heja på herrlaget.. Tuff match hade de om jag förstod rätt.. Nej nu ska jag fortsätta att sola, med bikiniöverdel! Ha det bäst, puss&kram

RSS 2.0