hejdå sverige!

Om exakt en timme åker vi! Går runt och är pirrig i hela kroppen och när jag sätter på partymusik så kan jag inte sitta still! Vill åka nu!

Kommer dock sakna min älskling här hemma! Men vi löste saknaden på ett ganska smart sätt ändå! Jag snodde två av hans aik tröjor, eftersom jag då kommer tänka på honom. (Jag hejar dock inte på aik på något sätt och vis;) ) Sprutade sedan massvis av hans parfym på tröjorna så jag kan ha dom och sova i!

Ska verkligen ta vara på veckan och må så underbart! Om jag kunde skulle jag flytta från Sverige och på i ett varmt land året runt! Det får bli i framtiden!

Bjuder på lite egobilder så ni inte saknar mig allt för mycket när jag är borta! :D








ayia napa!

IDAG ÅKER VI! Är laddad till tusen! Ärligt talat är det faktiskt första gången i hela mitt liv som jag flyger. Har varit utomlands en gång förut med familjen och då åkte vi buss till spanien. Men nu åker jag och fem kompisar ner till cypern och ayia napa och ska ha hur kul som helst! Kommer inte ha med oss någon dator så det kommer bli tomt här på bloggen en vecka tyvärr!

Ska fixa lite saker under dagen men ni kan vänta er ett inlägg till innan jag åker!


imorgon åker vi!

Vädret är riktigt kasst! Men jag är på jättebra humör! Varför? Jo för imorgon åker jag och mina kompisar äntligen till cypern! Håller på att städa mitt rum så att det inte ser ut som helvete när jag kommer hem och lyssnar på musik samtidigt och är taggad som fan! Har inte börjat packa än men det tar jag när jag städat klart. Gaaaah! Imorgon natt är jag i solen och värmen och paradiset! :D

och så var det helg igen

Idag var det sista skoldagen innan jag åker till Cypern. Har haft yrkesämnen hela dagen och tränat på "fästen" till olika frisyrer + uppsättningar. Började även med foto-sminkning. Vi ska faktiskt till Linda Klemner om två veckor och sminka varandra och bli fotograferade! Det ska bli riktigt kul att få jobba med en riktig fotograf.

Hela denna helgen kommer nog bestå av mys. Ser ju inte min älskling på en hel vecka och då får man försöka samla på sig så många pussar och kramar man kan. Ska ju även jobba på makeupstore imorgon och eftersom det är löningshelg så kommer det vara full fart! Vi ska faktiskt ha levande skyltdockor i butiken också vilket också drar till sig mycket folk.

Nu ska jag försöka få någon mat i magen och sen plugga lite teori..



ps. Hann bara krama några brudar ur stimmet innan vi slutade eftersom jag stannade kvar lite längre i studion. Men kommer sakna er! Ska sola, bada och festa åt hela högen! Love you ♥ Och här får ni en BAMSEKRAM!

torsdag

Shit! Jag får verkligen en kick av att köpa skor som är så grymt snygga! Tror Bergh håller med mig efter att även hon köpt sig ett par godingar!


Var ju egentligen inte så att jag skulle shoppa idag men jag följde med som smakråd till Jocke och han fick med sig mycket kläder hem och innan vi skulle åka hem så bad jag honom så snällt jag kunde att följa med in på Scorett. Han var tveksam men sa ja om det skulle gå fort. Sprang in fort och där stod dom, mina älskade skor! Blev helt lyrisk och var tvungen att prova dom! När jag hade dom på mig var det nästan så jag stod och hoppade av lycka! Underbara!!! Jocke såg hur överlycklig jag var och sa: köp dom! Och det var exakt vad jag gjorde!

Igår blev det en bloggfri dag pga skola och jobb. Kom hem nio på kvällen och då åkte jag iväg till Jocke och somnade så fort jag la huvudet på kudden nästan. Men om det var någon som såg mig när jag jobbade igår så kan jag säga att det var den obekvämaste dagen jag varit med om. Blev ju inringd under dagen så hade inga svarta kläder med mig som jag kunde jobba i men då sa Johanna att dom hade fått en "uniform" som jag kunde jobba i. Bra tänkte jag. Men när jag tar på mig det så kändes det som jag typ jobbade på mcdonalds! Fula kostymbyxor och en ej figursydd skjorta! Innan det hade jag provat en pennkjol som var så tajt så jag inte ens kunde böja mig ner och knyta skorna! Jag kände mig helt enkelt hemsk hela dagen.. Det var faktiskt skönt att sluta, haha.

Men ska dra iväg på samling nu! hörs imorn puss!


kärlek vid första ögonkastet ♥



Jag är 800 kronor fattigare men ett par grymt snygga skor rikare! Det var det värt! Så fort jag fick dem på foten så var jag fast. Kärlek ♥

jag vågade dock inte de blå men hade jag varit lite rikare hade jag tagit båda!


efter-skolan-mys

Då var första skoldagen av det sista året på gymnasiet avklarad! Möttes upp i aulan klockan tio för upprop och det var riktigt kul att se alla igen! Sedan blev det information med klassföreståndaren Jenny som har kommit tillbaka efter mammaledigheten. Och det första vi fick var frukt och kakor! Ingen större skräll om man känner Jenny, men det är nu man känner att man är tillbaka i rutinerna igen.

De skönaste mjukisbyxorna har åkt på och BH:n har åkt av så nu har jag gått in i mitt så kallade efter-skolan-mys. Ska plugga teori och umgås så mycket jag kan med min gos innan det blir fotbollsträning i regnet ikväll.


bilder från högboda



Linnea, Sofie och Sara.



Jerker sjunger solo som vanligt! (troligtvis en westlife-låt..)





Beerpong!



Sofie och Linnea




Varje liten droppe måste drickas..



Måste tyvärr erkänna.. detta är vinnarna!



Jag och Kull var nära att ta hem segern!



Josefine, Erica, Bella och Sara!





Vi värmde upp inför den kommande veckan i Cypern! Bara Anna som fattades!


Jerker räddar dagen

Idag var det tänkt att jag ska åka in till stan och växla pengar inför den kommande utomlandsresan nästa vecka och åka till körskolan för körlektion. Men när jag vaknade förut fick jag en stor klump i magen. Min plånbok ligger i jockes bil! Och han jobbar! Ringde till han med panik i rösten och sa hur det låg till. Som tur var hade han inte tagit sin bil utan den står kvar vid preem här i slottsbron. Men problemet var bara hur jag skulle ta mig in i bilen. Och bara så ni vet, detta måste vara min turdag! För jerker (jockes bror) jobbade tydligen inte denna veckan och var hemma. Så jag ringde snabbt till han och snäll som han är tar han extranyckeln och åker och hämtar min plånbok! Dagen är räddad! Haha nej men lite jobbigt när både bankkortet och busskorten låg där i. Jag hade inte tagit mig någostans..

Nej nu ska jag ta vara på en timme i solen, vi hörs sen!

SCORETT - to die for!



Grymma skor! Helst sjukt snygga och riktigt cool färg! Lite svårmatchade kanske men perfekta till den lilla svarta! Jag är nog inte så vågad så jag köper dem i blått, men de svarta är helt klart ett måste!

lite sällskap



Ni får ju inte missa TV-programmet som Filip och Fredrik har spelat in här i Grums! Jag kommer sitta bänkad framför TV:n det är en sak som är säker! Lilla Grums.. Hahah råskön gubbe!

sommaren är fulländad!

Nu har jag varit lite frånvarande några dagar men det ska gottgöras med massvis med bilder lite senare! I fredags jobbade jag på makeupstore hela dagen och direkt när jag slutade åkte jag hem och spelade match. Vi förlorade men inte så konstigt när vi mötte serieledarna. Domaren beskrev matchen för oss som toppen mot botten, men vafan that's life!

Igår fick vi i alla fall för oss att åka upp till Högboda där vi har vår sommarstuga och festa. Det är något av en tradition varje sommar att vi gör det. Men denna sommaren har det varit dåligt med fester där uppe så innan sommarlovet var slut ville vi i alla fall ha gjort det! Ingen sommar utan högboda inte! Det var en helgalen kväll/natt med massvis med trevligt folk! Både nytt och gammalt! Musiken som spelades var gamla fina låtar och vi sjöng högt och falskt tills vi inte orkade stå på benen längre, haha! Jag mår som jag förtjänar idag men det är det värt!

Bilder kommer!


kock nästa?

GE MIG GULDMEDALJ I MATLAGNING?!  Nej men i alla fall ett beröm! Ni har kanske läst om mina misslyckade försök att koka makaroner osv.. Men nu gick jag helt utanför mina gränser och lagade ris och en kycklinggryta som jag hittade på själv! tog lite av det vi hade och kryddade och vips så har jag lärt mig laga mat!



Här stod jag och funderade över om det skulle bli ätbart..



Smakade på det och blev överlycklig. Det smakade faktiskt bra!



Serverade det så fint på våra hmm.. gröna? tallrikar.. Första gången jag tänker på det faktiskt. Varför har vi gröna? Är vi dom enda i hela sverige som har mossgröna tallrikar tro?



Erkänn! DET SER GOTT UT!!



En utsliten Elin har gjort sitt för idag! Puss och hej! Nu går jag till Josefine och skriver packningslista hihi!

redan hunnit med en tur till stan..

Kämpade mig upp klockan sju imorse och gjorde mig en ordentlig frukost. Gjorde mig sedan i ordning lite för att sedan hoppa på bussen till stan. Höll på att somna och missa där jag skulle av, som vanligt.. Gick i alla fall till polisstationen för att hämta ut mitt leg och när jag kommer fram några minuter i nio så ser jag världens kö utanför dörrarna. Inte kul tänkte jag då men det gick på 40 minuter!

Så nu är jag äntligen hemma igen efter att redan idag hunnit med två timmar på en buss. Ska ta mig något mellanmål nu eftersom jag kännner hungern komma smygande. Inte van vid att vara vaken så här tidigt.

Ska ta tag i mig själv och plugga stenhårt på teorin nu. Ska jag ha det här körkortet så är det mig det hänger på. Jobbigt men sant. Förstår bara inte varför man ska kunna vissa saker!

Hoppas ni haft en trevlig morgon! puss


nästan som ny igen

Har nyss duschat nu och sitter just nu med en underbar inpackning i håret. Blev en helkroppspeeling också så nu känner jag mig som en ny människa! nästan.. Har ju varit iväg på träning och ärligt talat får det mig på mycket bättre humör. Så när man har en sån där kass dag så allt är skit då borde man gå ut och springa!

Ska gå ner till köket nu och fixa mig toast! puss




news..



Beställde två par sandaler från Nelly på rea häromdagen. Tyvärr var ena paret väääldigt konstigt gjorda. Man kunde nämligen inte få på sig skorna och ändå hade jag en storlek större. kanske har jag feta fötter? Behöll i alla fall dessa indianinspirerade skor som jag säkert kommer få användning för i cypern!

bortglömda bilder

Inte haft tid eller helt enkelt glömt att lägga upp bilderna från Sandras 18 års firande så här får ni ta del av några!








depp..

Var i arvika igår och spelade match. Gick inte så bra för oss. Kändes som det sämsta matchen på hela säsongen, iaf från min sida. Känns som det saknas ett lag konstigt nog..

Har varit vaken en kvart nu bara och ändå känns det som allt skiter sig för mig.. Kan säga att mitt självförtroende ligger långt ner på botten pga en del grejer .. Men nu ska jag försöka ta tag i det här och inte deppa ner er som läser det här också!

Ha en fin dag! solen kikar ju faktiskt fram..


ångest

Har varit en riktigt jobbig natt inatt.. Helst av allt skulle jag vilja somna om och vrida tillbaka klockan lååångt bak i tiden.. Ångesten börjar krypa sig på mig men försöker skaka av mig den hela tiden. Vardagen kallar och då kan man inte direkt springa och gömma sig.

Har två körlektioner idag och körkortet närmar sig. Har även match i arvika ikväll så kommer bli sent..

Nej nu ska jag tvätta mig och försöka göra mig i ordning så jag ser ut som folk!

puss♥

hemma

Kom hem från Kungälv för ca en timme sen och nu håller jag på att packar upp och springer på toaletten om vartannat. Tror jag har fått urinvägsinfektion och känner mig därför kissnödig hela tiden! Har nog gått på toaletten minst hundra gånger den senaste timmen! Vill inte äta penicillin heller eftersom det tar ner immunförsvaret och jag tänker inte bli sjuk nu innan jag ska utomlands. Är ju faktiskt inte länge kvar nu. Den 30 augusti åker vi!

Har träning snart också så jag får väl se hur min blåsa mår och om jag orkar åka iväg. Träning brukar ju annars hjälpa så hoppas jag kan träna.

Ska ladda upp lite bilder när jag har tid. Men ikväll har jag inte tid! Då ska jag faktiskt ägna en hel myskväll med min älskade ♥


sorry..

Ojojoj dålig uppdatering nu igen! I know! Men livet flyter faktiskt på ganska bra utan dator har jag märkt, haha.. Nej men ärligt talat är jag nästan aldrig hemma. Fick bevis på det häromdagen när mamma frågade varför jag inte hade plockat in förra veckans rena tvätt. Jag blev lite förvirrad och svarade att det inte låg där senast jag tittade eftersom sist jag tittade var förra veckan när jag var hemma en kort sväng.

Är faktiskt inte hemma nu heller utan sitter i kungälv hos Josefin och Jocke. Kom hit igår och blev en liten rundtur i göteborg innan vi drog oss till lägenheten och festade. Drog vidare till trädgårn där vi festade hela natten lång! Helt sjukt hur kul det var att festa i en större stad. Karlstad, fuck you! Minnesvärd kväll så vi ska nog ta oss lite vin och släppa loss ikväll igen men denna gången gör vi kungälvs gator osäkra!

silikonläppar?



hahahahah, ni kan vara lugna det är faktiskt ingen silikon och ingen fläskläpp heller för den delen! Nej vet ni vad! Jag har fått en gigantisk finne under läppen! Fråga mig inte hur det har gått till.. Men så är i alla fall fallet och det gör ont ska ni veta! Fick mig i alla fall ett gott skratt när jag tittade mig i spegeln! Hahaahhahaha

tillbakssss..

Heellluuu.. saknat mig? klart ni har!

Jag tar faktiskt vara på varje liten minut som är kvar av mitt sista sommarlov! Sorgligt men sant! Vädret är ju inte något vidare så jag underhåller mig med annat smått och gott. Har blivit lite party och även jobb på det. Jobbar faktiskt imorgon på makeupstore igen. Har hela butiken för mig själv imorgon, men eftersom det är söndag så blir det nog rätt lugnt.

Har match imorgon också. Men eftersom jag jobbar så får jag åka direkt till matchen som är i Älgå och hoppa in i andra halvlek. Kommer nog vara rätt slut imorgon kväll.

Bjuder på lite bilder från Ankan i onsdags där det var White night och från igår när vi var i Nathalies stuga!





seriösa..



och här orkade vi inte hålla oss längre! haha



Sofie och Fredde.



Josefine och jag i Nathas stuga.



Jerker tryckte i sig en halv tårta full med chokladmousse och grädde! Han lär nog inte äta tårta på ett bra tag!



När tårtan var klar firades det med en "ölrulle"! Merivan fixar! Haha



solen kikar fram..

Solen kikar fram lite då och då så passar på att sola när den är framme! Blev även inringd för jobb på makeupstore imorgon eftersom Karin har fått sitt barn nu.




score, igen!

Igår åkte jag in till stan till Julia och satt hemma hos henne och förfestade lite med Hallberg, sen kom några fler och vi hade mycket att prata om ! Efter en stund drog vi oss in till stan och score vilket blev en mycket lugnare kväll än dagen innan. Var riktigt kul ändå men jag var nog lite seg efter allt annat som hänt under veckan. Men tack alla som var med igår för en underbar kväll!!

Ska snart åka iväg till stan och spela match. Serien har ju dragit igång nu och så har vi första matchen med b-laget idag. Känner att jag inte är så jättetaggad för fotboll just nu men det är väl bara hänga i och göra det bästa at situationen.

RSS 2.0