nytt





Slänger upp några bilder på shortsen jag köpte idag också, båda är från gina! Och jag fick ångest eftersom jag inte handlade på rean :O

MIDSOMMAR 2010































En helt underbar midsommar! Hamnade på ett poolparty där vi slängde av oss kläderna och hoppade i och fortsatte sedan efterfesten på annat håll där vi dansade hela natten lång! Var ljust ute när vi började knalla hemåt.

Nu har ni fått lite försenade bilder från midsommar! njut..

jag har tagit semester

Förlåt för dålig uppdatering! Men när vädret är som det är så tror jag ni förstår att jag inte sitter inne framför datorn. Är imponerad av er som orkar blogga så mycket under sommaren! Jag har helt enkelt sommarlov och då menar jag från datorn också. Men lovar er bilder så småningom.

Kan ju tillägga att jag försökte lägga upp alla bilder från midsommar på facebook men dom har ju ändrat uppladdningen så den är jätteseg + att efter att jag suttit där i en halvtimme för att få upp bilderna så hänger sig skiten! Då la jag ner allt och sen har jag inte kommit längre, tyvärr.. Och att ladda upp bilder på blogg.se är ju också superdrygt! Eller så kanske min dator är en aning seg också kom jag på, den behöver en rejäl rensning!

Nu vet ni att jag lever! Ska ju regna imorn och på torsdag har jag hört så jag kanske har lite bloggtid då om ni har tur!

jordgubbar

Efter "bärkicken" förut så var jag bara tvungen att köpa med mig 2 liter jordgubbar hem från stan förut! För imorgon är det ju midsommar och en midsommar utan jordgubbar funkar ju inte! Ska faktiskt hålla på traditionerna i år och gå ut och plocka blommor imorgon och göra mig en riktigt midsommarkrans. Men att plocka sju olika sorters blommor och lägga under kudden hoppar jag nog över..

Midsommar är en sån helg som många har stora förväntningar inför. Man tror att det ska bli en galen midsommarfest. Och visst på vissa ställen blir det nog så! Men jag har inte för stora förväntningar eftersom jag vet att det har blivit lite halvt misslyckat något år. Så istället är jag inställd på en riktig mysig sommarkväll med underbara tjejkompisar! Vi behöver bara varandra för att ha kul, det brukar vi i alla fall ha! Dyker något festligt upp så är det absolut välkommet men midsommar för mig är mer en mysig helg som man ska spendera med folk man tycker om ♥



Inte de bästa gubbarna jag sett, men innan midsommar får man nog räkna med det! De är inte ens svenska, buuhuu..



Tröstar mig med lite merci innan jag beger mig av till Anna för en fotbollskväll!

smultron



Idag har årets första näve smultron blivit plockade! Jocke körde för nära vägkanten när han parkerade bilen och under tiden som jag svor och försökte klämma mig ut i det höga gräset så utbrister jag: åååhhh! Smultron! Därefter var min dag räddad!

Nu ska jag övningsköra till stan!

utklassad på frisbeegolf

Hello, hello!!

Idag har jag faktiskt (tro det eller ej) spenderat mesta tiden i skuggan! Har varit ute i bomstad med Jocke hela dagen och så fick vi för oss att spela frisbeegolf, men väl på banan inser jag att det inte bara blir jag och Jocke utan hans killkompisar också som kastar kuklångt!! Ursäkta mitt språk men det är inte kul när man är sämst.. Så långt dom kom på ett kast, så långt kom jag nästan på tre.. Så jag gav upp helt enkelt och fortsatte banan genom att titta på!

Har ju även varit på min andra teorilektion som egentligen skulle varit min fjärde eftersom jag missat två. Denna gången hängde jag inte lika mycket med som sist även om jag hade gjort min läxa! Tycker det är en aning onödigt att kunna saker om vikter och sånt..

Har även hunnit med att träna fotboll också och idag var det en riktigt lugn träning eftersom vi spelade igår. Och för er som inte redan vet, så spelade vi oavgjort igår! Mot laget som ligger tvåa i serien! Det är inte dåligt!

Kameran har inte varit med mig idag så därför blir det ett tråkigt inlägg med massor av tråkig text som bara är sååååå jobbigt att läsa. Så förlåt! Imorgon ska jag bättra mig!

pinsam tystnad

Har varit trött i kroppen idag pga matchen igår, men så går det när man är otränad. Har i alla fall varit ute och powerwalkat i 40 min och gått ur benen lite. Har faktiskt varit på min första teorilektion idag inför körkortet och när jag kommer dit så ser jag att det är Bodins (en klasskamrat) mamma som har lektionen!

Det var i alla fall pinsamt tyst som vanligt när man sitter i ett rum med främmande människor. Och just som jag satt där och tänkte på vad pinsamt tyst det var så var jag bara tvungen att dela med mig av mina tankar till Lina, så jag skickade iväg ett litet sms.

Jag: Haha pinsam tystnad i lektionssalen! Nästan så man borde fisa för att få upp stämningen! :D
Lina: Hahahaha! gör de!!

Gjorde det dock inte! Hahhaha

Tycker bara att det är konstigt det där. Att det alltid ska bli så pinsamt tyst när man sitter i en ny grupp av människor. Kändes som om man hade börjat i en ny klass eller något.

Har ju typ 100 sidor i läxa tills på onsdag också! Herregud! Men vill man ta körkort så vill man! Så nu blir det att plugga..

Ska ta och skölja ur inpackningen nu som jag har i håret. Alltså den nya som jag köpte för några dagar sen. Och ett plus i kanten redan nu är att den luktar cocos!  Hör du det Hage, detta är något för dig!

grym laginsats

Kom hem från stan för en stund sen. Övningskörde lite efter matchen som jag spelade förut. Spelade med div 5 laget och vi hade så grymt kul på planen! Vi vann mot skoghall med 7-0 !! En riktigt bra insats av hela laget. Jag nätade även två bollar. Och ena målet gjorde jag direkt på hörna. Det var alltså jag som slog in den och skruvade upp den i bortre sidan av målet, grymt!

Är helt slut i kroppen nu efter denna helgen i alla fall. Det ömmar överallt så just nu skulle det inte sitta fel med lite massage (a) har man tur så kanske man kan få det också!


dance all night long

Blev en utekväll igår efter matchen. Började i grums med trevligt folk som senare drog in till stan där vi skakade rumpa på ankan! Hade verkligen sjukt kul! Och det bästa av allt är att jag mår superbra idag!





Min älskade Josefine var med hela kvällen också! Kan bara säga det att underbarare tjej finns inte. Barndomskompisar som aldrig släpper taget om varandra! Känns tryggt att ha dig vid min sida eftersom jag vet att du alltid ställer upp!












match

Dags för match nu! åker strax iväg på samling men först ska jag kasta i mig lite mat som min duktiga mamma gjort! Kommer bli tufft idag, gjort en träning på två veckor.. Men det är bara att kämpa på! Håll tummarna för oss nu!




godis för håret

Var inne på hair&face, den "nya" frisörsalongen i mitt i city också. Inhandlade mig lite nyttigt för håret vilket är behövligt nu när det är så blonderat. Hoppas på att det är bra, men märket är ju bra har jag hört så!



 fick den för 199 :- ordinarie typ 598 :-, ett riktigt kap!

nytt!

Har handlat lite på rean de senaste dagarna och detta är vad jag har fått med mig hem!



H&M (barn) för 50 :- !!!



Bik Bok



H&M, 50 :- även här!!!



Bik Bok



H&M

shopping down town

Idag har jag varit i stan med Josefin. Fick med mig mer hem än vad jag skulle som vanligt, men är det rea så är det! Hämtade ju kameran också och jag dog över hur snygg den va! Just nu är den på laddning men ska visa upp den senare och visa lite nyinköpta kläder också!

Men först sticker jag iväg på fotboll så ni får vänta lite på bilder!

underbara träning

Gud vad härligt det var att träna! Har inte tränat på två veckor nu och det var riktigt skönt att springa av sig! Förstår inte hur man kan klara sig utan träning allvarligt talat..

Ska strax åka iväg till grums och mot Dahlberg där vi ska se på fotboll och umgås ett gäng. Låter mycket trevligt + att jag släpar med mig min älskade Josefine också. Kan inte bli bättre!

Imorgon åker ju jag och min andra Josefin till stan också och hämtar ut min nya kamera och hämtar teoriböckerna på körskolan. Har missat två lektioner men som tur går det att ta igen dom. Så nu jäklar blir det att plugga!


home sweet home

Hejhej! nu är jag äntligen hemma från norge!

I tisdags åkte vi ju in till Oslo för att äta mat på Friday's och det första som hamnade på bordet var förrätt. Tänk er så mycket mat så att det täcker ett helt bord för tio personer. Ja så mycket mat var bara förrätten! Och vi som var vrålhungriga slickade nästan tallrikarna rena. Sen när huvudrätten kom in så var vi så mätta så att jag egentligen kunde ha hoppat över den men det var bara att knäppa upp en knapp på jeansen och trycka i sig lite till. Sen trodde ju vi att vi var klara men nej då skulle vi trycka i oss världens största efterrätt också! En stor glass med varm chokladsås, kolasås, grädde och nötter! Som tur är så har man två magar, en för mat och en för godis! För visst går det alltid ner godis även om man tryckt i sig hur mycket mat som helst?

Måste bara säga att vi var lika trötta igår som i måndags. Men denna gången somnade vi inte på stolar utan denna gången var vi lite smartare och gick ut och lade oss på en liten gräsplätt mitt bland massa vägar och bilar - och där somnade vi! Det var bekvämare för oss i alla fall, men vi kan inte ha sett kloka ut!

Nej nu ska jag inte vara för långdragen här, blir så mycket för er att läsa! Och så vill jag ut i solen så snabbt som möjligt. Men först ska jag hoppa in i duschen och ta bort skogen som jag odlat på benen :O hahahah

uppe med tuppen

Godmorgon! Hur mår ni? Är det lika bra väder i sverige? För här i norge är det "knallväder" som de kallar det på norska! Har varit vaken sen halv nio och stor städat hela lägenheten och snart ska vi åka iväg och måla lister igen. Har troligtvis kommit en ny leverans så vi har nog mycket att göra.

Ikväll har vi bokat bord på akkersbrygga, gissar på att det blir på Friday's. Det är riktigt gott och mysigt!

En viss hemlängtan har jag också. Men det är ju inte många dagar jag blir borta som tur är.

Ha det bäst så länge!


HJÄLP!!

HAR EN ANNAN SAK ATT DELA MED MIG AV OCH JA JAG SKRIVER MED CAPS LOCK FÖR DETTA ÄR VIKTIGT!

KAN NÅGON VARA SNÄLL OCH FIXA MIN BLOGGDESIGN!?! DEN ÄR SÅ FUL OCH JAG HAR VELAT GÖRA OM DEN HUR LÄNGE SOM HELST MEN JAG KAN INTE SJÄLV:( SNÄLLA NÅGON? (a)


framme i norge

Hejhej! Just nu är jag i norge och vilken tur att vi har en dator!

Imorse ringde klockan 03.45 och då var det bara att pallra sig upp och packa det sista. Som tur var somnade jag skönt i bilen men det var inte tillräckligt. Nej för när vi hade kommit fram och målat det första lagret på listerna så satte vi oss i fikarummet och vilade och både jag och Evelynn somnade! Jag sittandes på en stol och hon låg på något konstigt sätt över tre stycken! Det såg inte riktigt klokt ut, haha..

Har även hjälpt byggarbetarna att bära 25 kg säckar och tunga kakelplattor! Så nu jävlar kommer jag nog ha träningsvärk imorgon. Men det är nog behövligt med lite träning för mig, var längesen nu.

Väntar på att Arne ska komma hem så att vi kan börja laga mat, min mage skriker!!

Hoppas ni har det bra där hemma! Saknar er redan



ps. föresten så går jag runt i arbetsbyxor hela dagarna så jag ser ut som en riktigt proffsig byggarbetare! haha, ska visa er när jag kommer hem


kommer sakna makalös

Idag gjorde jag sista passet på makalös och ärligt talat känns det sorgligt.. Kommer sakna "gänget" där liksom, men som tur är så är jag välkommen tillbaka när jag vill och jag kommer gärna tillbaka senare i höst om jag inte fixat något annat extrajobb innan dess.

04.30 imorgon åker jag till norge och jobbar till torsdag också så det kommer nog vara tyst från min sida ett tag. Kan nog kanske komma åt en dator i norge och uppdatera om att jag lever i alla fall, men annars om jag inte uppdaterar så får ni ha det så bra så länge!

Och föresten, ni som inte sett mig på ett tag.. nu är jag blondin igen!


fotbollskväll

Idag har jag jobbat på MUS, det var allt från balsminkningar till möhippa så det var full fart! Kvällen ser ut att bli lugn för min del eftersom jag jobbar imorgon igen, gör ju sista passet på Makalös. Kommer vara ledig resten av sommaren också eftersom jag inte har något fast sommarjobb direkt. Kommer nog få några tider på MUS och så ska jag iväg till norge nästa vecka och jobba, så jag klarar mig under sommaren i alla fall. Har ju jobbat sen i november så mig går det ingen nöd på. Kan faktiskt erkänna att det ska bli skönt med sommarlov, det är ju mitt sista sommarlov trots allt..

Ska strax åka iväg och köpa godis och sen blir det nog fotboll med grabbarna ikväll. Jag lär ju inte få se något annat när dom är med, haha!



Hittade oss på karlstabo.se också. Hahaha, galet!

sommarlov

Nu har det varit ett väldigt stort uppehåll på bloggandet från min sida men denna veckan har varit full med roligheter! Det har ju varit studentvecka och även om jag har ett år kvar så har jag haft fullt upp.

I måndags så hjälpte jag och några tjejer i klassen till på balen som var på nöjes. Jag och Julia stod i entrén och tog emot biljetter och sen som tack för hjälpen så fick vi vara kvar och mingla! Den kvällen var hur rolig som helst. "Alla får gå på en bal men vi får gå på två!"



Jag och Julia hamnade till och med i NWT! (där med ryggarna mot kameran i lika klänningar i dörröppningen)



Alla brudar som hjälpte till!

I tisdags åkte hela klassen till Malin i åmotsfors och det var supermysigt! Hon hade gjort allt så bra med mat och sovplatser till alla. Kvällen slutade i alla fall med att halva klassen sov i soffan och andra halvan tittade på den sämsta skräckfilmen jag någonsin sett!

Igår var det ju studentdag för alla treor här i karlstad och grattis till er! Jag riktigt längtar till nästa år när det är min tur! Men även om det var studentfest så var vi där och festade vi med! Riktigt galen och rolig kväll! Kan bara säga det att jag inte var lika fräsch när jag kom ut därifrån som när jag kom in. Det var nämligen som en bastu på dansgolvet där vi spenderade nästan hela kvällen.

Och nu har man ju tydligen sommarlov då.. Får se vad sommaren 2010 har att erbjuda!

tack för gårdagen!

Min födelsedag igår började perfekt med frukost på sängen och paket av mamma. Fortsatte sedan in till stan till Lina och började tagga inför kvällens bravader. Gjorde även mina första inköp av lite ohälsosamma saker som myndig! Och lägg märke till att det inte var ett inköp.. Jag lyckades nämligen slarva bort det första jag köpte så jag fick köpa nytt! Haha, typiskt mig!

Runt sex drog vi iväg till Halvar i kil där det blev kubb (som tjejerna vann!!) och förfest ute i trädgården. Sen drog vi vidare till glada killingen där snowstorm skulle spela under kvällen. Hade en riktigt bra födelsedag igår! Kunde inte bli bättre och det roliga är att jag tror att alla hade grymt kul igår! Vill tacka alla som var med och gjorde min 18 årsdag oförglömlig!!



Födelsedagen började perfekt och mamma hade verkligen lyckats med sin present! Jag hade faktiskt önskat mig den parfymen, men på något konstigt vänster hade jag inte sagt det till henne. Men ändå lyckas hon välja ut rätt!



*Ursäkta bilden* , Födelsedagen slutade med skavsår men jag var lika glad för det!


Idag har vi haft släktkalas och där bjöds det på jordgubbstårta! Sjukt gott med jordgubbar. Fick lite mer presenter och jag är supernöjd. Hade inte önskat mig något speciellt men ändå fick jag massor av fina saker! Ska ju även beställa kameran idag så att den kommer till veckan.

Hoppas ni haft en lika bra helg som mig!


Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det min födelsedag!

Ja må hon leva, ja må hon leva... Just precis, idag fyller jag hela 18 år!!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma och brorsan ska komma in med frukost till mig. Vilken lyx ! Och just nu är jag precis som när man var liten. Man visste att familjen skulle komma in och sjunga för en på morgonen men ändå vaknade man hur tidigt som helst och när dom väl kom så låtsas sov man och försökte se hur nyvaken ut som helst! Funderar på att köra den taktiken igen faktiskt, hahah..



yes, äntligen vuxen!

sista dagen som 17 åring..

Nu har jag precis spelat match mot torsby. Och matchen slutade oavgjort, 1-1. Har riktigt ont i huvudet också eftersom jag druckit för dåligt med vatten idag men ska ta mig något att äta snart och sen gå och lägga mig. Vill ju att det ska bli lördag nu. För ingen har väl missat att jag fyller år imorgon va?! ;) Hoppas på många gratulationer av er läsare! Så kanske man för en gångs skull får se vilka som kikar in här!

Hoppas på en toppendag imorgon också!

steeeeker sönder


Idag har jag legat vid pråmen hela förmiddagen med mina brudar i klassen. Var hur skönt som helst! Och när jag kom hem så hade även min efterlängtade bikini från nelly kommit och jag älskar den! Så nu är det bara att fortsätta steka så man får en fin bränna till den också.



Måste bara säga grattis till Julia som fyller hela 18 år idag!! Hoppas du får en underbar födelsedag och så ses vi imorgon och firar både dig och mig! Känner på mig att det kommer bli perfekt det här!

promenad i solnedgången




hemma med utslag igen!

Igår jobbade jag och övernattade i husvagn på bomsta. Så idag vaknade man av fågelkvitter, eller snarare fågelfötter! Blev klarvaken när det smattrade på taket eftersom jag trodde det regnade, men som tur var så va det även fin väder idag med!

Har varit med klassen hela dagen och vi låg i solen på biskopsgårdens gräsmatta. Var hur härligt som helst! Har tyvärr fått tillbaka mina utslag i ansiktet också och denna gången vet jag inte vad det beror på eftersom jag inte har använt något nytt eller använt något smink i solen heller. Får hoppas att det går bort snart i alla fall, för inte kul med röda prickar i hela ansiktet nu när man vill gå osminkad.

Har faktiskt jobbat på MUS idag med, blev inringd imorse på grund av sjukdom och som tur var så kunde jag! Fick tyvärr hoppa över träningen men som jag sagt tidigare så går jobb före. Ska försöka ta mig en promenad nu i kvällssolen istället.

Håller på och beställa hem en ny kamera nu eftersom jag fyller år på lördag. Men tyvärr så är ju inte mamma hemma ikväll så jag får väl vänta med att beställa kameran eftersom jag inte är 18 än och kan betala över internet. Eller jo det kan jag, men orkar inte vänta två veckor på faktura heller.. Så här ser den ut i alla fall:




Både vattentät och stöttålig! + att det var en annorlunda och snygg färg

KLAR MED TALET!!



Det duger, så nu ska jag fortsätta att steeeeka fram tills träningen börjar ;)

VEM ÄR BÄST?!

Sa jag inte att nationella provet i matte B gick bra? jooo för det gjorde jag! Men inte trodde jag att det skulle gå så förbannat jävla bra! Fick reda på det idag, eller ja typ.. Eva hade rättat det och sa att jag hade fått MVG på det av henne! Men hon skulle kolla med några andra mattelärare och se om dom tyckte samma för hon hade i alla fall bedömt MVG!!! Förstår ni lyckan? Haha VG i matte A och kanske MVG i matte B, hur går det ihop egentligen?

Var bara i skolan idag för att göra samhällsprovet så var hemma runt tolv idag ungefär. Har suttit ute i solen sen dess och försökt skriva mitt argumenterande tal som jag ska hålla imorgon. Jag har ju varit så smart så att jag börjar med det dagen innan så jag får väl skylla mig själv om det blir kasst.

Hoppas ni har det skönt i värmen, det har i alla fall jag!




RSS 2.0