klubbkväll

Ikväll har jag jobbat på klubbkvällen och då gick vi igenom den nya cremen the velvet creme! Var riktigt trevligt med mingel och mycket shoppande såklart eftersom alla som hade anmält sig hade 20 % på hela butiken just under klubbkvällen. Så missa inte att anmäla er till nästa klubbkväll! Och varför inte kika in och bli medlem? Då får ni 5 % varje gång ni handlar och alla erbjudanden rakt ner i mailen istället ;)

Kvällens frozen diamonds make:





Jag har använt mig av:
 
High tech lighter - platina
Microshadow - satin
Microshadow - winterland
Eyedust - victory
Eyedust - brilliance
Eyepencil - crazy lazy
Coloured mascara - turquise (på underfransarna)
Blush - chic
Strazz - diamond
(allt är från makeupstore)

Kan tipsa om eyedusten brilliance. Den är grymt snygg och avslutar man med den över maken så blir det lite skimmrigt/frostigt vilket hela denna looken går ut på! Sen är ju ögonpennan en annan rolig och lättvindig produkt som gör en tråkig makeup mycket roligare på några sekunder! Finns i många olika färger och konsistenser.

Och genom att applicera några strasstenar i ögonvrån (som jag gjort på bilden) är också något som är snygg och enkelt!

(läpparna på bilden är dock neutrala eftersom bilden är tagen när jag kommit hem, men för att avsluta denna look på ett enkelt sätt skulle jag applicera lipglosset frozen som är ett genomskinligt glans med glitter i. För er som älskar lipglosset vide och marbella så är detta en annan variant! Kan ju säga att det just nu är slutsålt, så det är verkligen populärt!)

resursdag

Idag har jag resursdag så idag fick jag än en gång sovmorgon. Har gjort klart och skickat in en uppgift som är vääääldigt sen, skulle varit inlämnad förra året innan jul.. Men nu är det inne och det känns skönt! Aldrig hänt förut att jag varit så sen med en uppgift faktiskt.

Ska sätta mig och börja med historiauppgiften nu så jag i alla fall har börjat med den. Det där som jag sa för någon dag sen att jag skulle bli klar med alla uppgifter, det stämmer inte. Jag kommer inte bli klar men däremot komma en bra bit på vägen. Ska in till stan sen för att samla lite information inför reportaget vi ska göra på svenskan sen ikväll ska jag jobba på makeupstores klubbkväll mellan 18.45 till 21.00 så det kommer bli en sen kväll för mig.

har nog slagit i skallen..

Det som hände nu kommer ALDRIG hända igen.. Jag fick ett godissug och visste att vi hade en marabou chokladkaka i köket så sprang ner för trappen för att öppna den och ta några rutor och precis när jag skulle öppna pappret så fick jag en tanke "nej du behöver inte det här" så jag struntade i det och la tillbaka den OÖPPNAD!! Nu har jag nog blivit sjuk..

Jag som är världens godisgris och kan trycka i mig godis när jag inte är sugen bara för att jag vet att jag tycker det är gott avstod från att äta choklad! Nej nu är det nästan så jag ångrar mig.. Fast nej, jag är stolt över mig själv så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Godnatt.


120 palett

Har precis klickat hem denna godbiten som jag knappt orkar vänta på! Förstår inte varför jag väntat så länge med att köpa den när jag vet att jag skulle älska den och skydda den med mitt liv! Haha okej inte riktigt.. men nästan! Endast 294 :- inklusive frakt på tradera.. Orkade inte vänta på den jäkla budgivningen så tog köp nu, lite dyrare men tyckte inte det var alls dyrt om man tänker på vad mycket man får!



Nu kommer det bli ännu roligare att sminka sig i framtiden!

nyvaken

Nu har en ny vecka startat och denna veckan har vi inte längre praktik! Så nu blir det inte en lugn stund på nobel mer! Ska bli skönt att komma tillbaka och träffa alla igen och även komma in i rutinerna + att det blir kortare dagar. Så äntligen kan jag börja träna igen! Idag hade vi sovmorgon eller vi fick jobba hemma med historian så jag passade på att sova lite längre. Gick upp vid nio och satte mig och gjorde klart analysen av novellen. Har ju resursdag imorgon och då ska jag bli klar med alla skoluppgifter jag har just nu! Bra mål va? Ska fan klara det också så jag slipper ha något efter mig..

Ska äta lite frukost nu och sen åka iväg till sundsta för att ha idrott. Sen blir det bara en timmes nk eftersom den halva klassen ska ha laboration, skönt med en kort dag!

Solen lyser och det är 12 minusgrader ute, långkallingar på!


frozen diamonds

Hej idag har jag jobbar på makeupstore hela dagen och det har verkligen varit full fart! Man får inte en lugn stund längre när alla julklappsgalningarna är ute! Har även fått ett samtal från burger king, så den 6e december ska jag dit för intervju. Alltid ett framsteg men kommer nog bli tufft att bli utvald. Sist jag var på arbetsintervju så var jag inte så väl förberedd haha.

Fick sminka mig i den nya frozen diamonds looken idag för första gången vilket var kul! Hade tröttnat så på extremelooken så det var skönt med något nytt. Köpte även med mig det mörkröd/bruna läppstiftet havanna hem. Har fått ett sug på mörka läppar den senaste!

Ni har väl inte missat att makeupstore ska ha sin frozen diamonds modevisning den 9e december i löfbergs lila arena i periodpausen av matchen mellan färjestad och hv71? Jag ska självklart dit för den visningen vill jag verkligen inte missa! Det är konståkare som kommer åka runt som vackra isprinsessor, gaaah vad vackert det kommer vara.



I öronen har jag kristaller från makeupstore som vi har gjort själva. Kristallerna är faktiskt till för de fina julpaketen egentligen!



Kommentera gärna och ställ lite frågor om ni undrar något ;)

bild från förra veckan!

Detta är vi som jobbar med projektarbetet och portfolion, från vänster: Malin, Sofia, Louise och jag!




praktik

Hallå! Har varit på praktik hela dagen och det har väl inte hänt något direkt speciellt. En liten tråkig sak som hände idag som inte gäller praktiken var att min lön krånglar och inte kommit in på kontot. Och jag hade ju bokat biobiljetter till Harry Potter som jag tjatat på Jocke att jag ville se ända sen premiären men nu när inte pengarna hade kommit in så fick jag avboka biljetterna eftersom jag inte kunde hämta ut dom. Som tur är så ska han ta med mig på söndag så det är ju bara boka nya, men vi kanske inte får lika bra platser.. Hoppas pengarna kommit in imorgon för då hade jag ju tänkt köpa julklappar.

Ska sätta mig nu och göra analysen på en novell nu som ska vara inne senast denna veckan. Tycker det är svårt att hinna med skolan när man har praktik så hade helt glömt bort den.

SIDNEY SAMSON - RIVERSIDE TILL NÖJESFABRIKEN!

Det är väl ingen som har missat att Sidney Samson kommer till nöjesfabriken den 5:e januari! Många biljetter har redan sålts och därmed mer än hälften av mina! Så passa på att köpa biljetter redan nu! Det kommer bli slutsålt!! + 18 och 110:- vid förköp av mig och +20 och 150:- i dörren!

Hör av er på 0702488416 för biljetter! Jag hoppas verkligen vi ses där!!



SIDNEY SAMSON

Redan som sjuårig pojke började Sidney spela gitarr. Redan där visste han att han ville göra musik för resten av sitt liv och resan till en superartist började..

Efter att ha sett ett par DMC mix mästerskap väcktes hans intressen på djbranchen. Han började spela 1995 vid 14 års ålder. Under denna tid spelade han, precis som dom flesta stora djs, huvudsakligen RnB och HipHop-låtar på lokala klubbar. 1999 bytte han stil helt och började då med housemusic och blev resident DJ på Matrixx en av Hollands största klubbar 2003. Det var här hans producerande på allvar började.

Hans första riktiga hit kallades "Sidney Samson - It´s all Funked up!"(Spinnin 'Records 2003). Sidney visste nu att det här bara var början på något stort. Han låste in sig i sin studio, jobbade dag och natt med "Nobody Move", "Rock här", "Girls", Flygplan" och "Viruz" som några gyllene resultat.

2007, efter flera framgångsrika samarbeten med Gregor Salto, beslutat dom att starta ett nytt skivbolag under namn Samsobeats. På detta bolag släpps hit från heta nya DJ's och producenter som visade världen vad dom
gick för. Sidney släppte låten "Today" som gick direkt upp på topplistorna ! Den här låten visar en annan sida av Sidney och du kan även höra honom spela gitarr i delar av låten ... Det var nu dags för monster hiten RIVERSIDE! En låt man omöjligt kan ha missat!

Riverside låt på listor över hela världen! Flera veckor och sålde även platina i Australien!! I Storbritannien klev Riverside upp på # 2 i januari 2010 och har fullt stöd av David Guetta, Laidback Luke, Diplo, A-Trak, Tiga och Boyz Noize bara för att nämna några..

En hel del hänt sedan Riverside. Även om Sidney nu reser runt i världen, uppträder på de största festivalerna och coolaste klubbarna, har han lyckats behålla samma "no nonsense"-mentalitet som förde honom här långt. Sidney: "I'm grateful for all the doors RIVERSIDE opened for me but I don't intent to keep on riding out its success. I love DJ-ing but I'm a producer first. And now you have seen my RIVERside, I can't wait to show you my other ‘sides' (laughs)".

Visa sin andra sidor har han verkligen gjort blanda annat med några av sina många remixar på t.ex Kylie Minoque's "Get Outta My Way" David Guetta's "Getting Over You", "Commander", Martin Solveigs "Hello" och många fler!

Sidney: "As far as my own productions go, I'm learning every day. And I try to add new tricks to my box instead of repeating the same ones over and over again. Sometimes it works, sometimes it doesn't. But that is the risk I'm willing to take".


salongen

Hallå! Idag har jag varit på salongen hela dagen och haft praktik. Susanna var ju också där idag från frisör tvåan så hon och jag har väl i stort sett suttit och pratat hela dagen men även hjälpt till med de vanliga sakerna såklart! Hon klippte ju även mig, bara topparna för att fräscha upp det. Fast det hade kanske inte behövts eftersom det inte var så längesen jag klippte mig men kändes skönt iaf. Sen sminkade jag henne och lärde henne lite grundknep.




Fin frisyr!

Nova

- Gjort första praktikdagen på Nova

- Lämnat in CV:t på BK

- Duschat

Så har ungefär min dag sett ut! Och så kan jag ju berätta att praktiken på Nova känns okej. Känns lite sådär bara för att jag inte kan göra så mycket mer än att städa och plocka varor och jag är en sån person som hatar att bara stå och inte göra någonting! Så skitsamma egentligen vad jag får göra, så länge jag är i arbete så är jag nöjd eller ja jag gör ju inte vilket skitjobb som helst men tror ni fattar vad jag menar! Fick i alla fall en skitstor leverans idag som jag fick pyssla med ett tag eftersom det inte fanns så mycket lagerplats.



Hur har eran dag varit? Lämna gärna en kommentar så blir jag alltid lite extra glad ;)


är potatis ett djur? nääää

Oj vad jag känner mig bra nu! Blev klar med CV:t, personliga brevet och labbrapporten till laborationen vi gjorde idag på lektionen! Tog mig ett tag att klura ut om en potatis hade växtceller eller inte, men sen kom jag på att den kan ju inte ha djurceller heller! Hahahha smart va?

Min älskade pojkvän är ju borta i västerås ända till fredag och jobbar. Så jag har ingen att spendera kvällarna med denna veckan. Kanske är det därför jag för en gångs skull har fått något gjort? ;)

Nej nu ska jag lägga mig och ladda upp för sista praktikveckan som kommer vara på Nova, Jennys frisörsalong! Och jag har inte en aning om vad jag kommer få göra, om jag ens kan göra något! Haha men alltid kul att kika på frisörers arbete.. Jag har ju mina små framtidsplaner där kanske en frisörkurs är planerad.


Föresten har jag budat hem ett par coola kängor från tradera! De såg iaf coola ut på bilden! 82 kronor fick jag dem för inklusive frakt!!!! Lite second hand stil på det hela och hoppas dom passar. Annars är det ju inte så svårt att lägga ut dem igen ;)


söka nytt jobb

Sitter och skriver om mitt CV och personliga brev just nu. Även om det bara var ett halvår sen jag skrev det sist så ser jag redan nu vad dåligt det var då. Konstigt att något man tyckte var bra då kan vara så dåligt nu. Anledningen till att jag skriver på det är för att jag ska söka ett till extrajobb. Såg ju i vår lilla grums/vålbergs tidning att de söker extrajobbare till burger king här i grums nu inför högsäsongen i vinter och det låter som ett perfekt jobb för mig som vill tjäna lite extra pengar! Och jag lär ju hinna det eftersom jag bara jobbar varannan helg på makeupstore. Och mer jobb är aldrig fel!

Under tiden jag skriver myser jag i mina alldeles för utslitna shepherd ulltofflor som jag inte kan leva utan! Kan ju säga att de är slitna med hälsan, och faktiskt har de hängt med i säkert fyra år snart. Kanske dags för ett par nya?



Ett litet hål ..


portfolio bilder från förra fredagen!

Bjuder på två bilder från förra fredagen då Mikaela var min modell! Snodde dem från Louises blogg, de är oredigerade.




panik

Usch det var inte alls skönt att springa! Eller i början var det skönt men sen började det blåsa så jag knappt fick någon luft plus att det var så halt så jag knappt kom framåt! Det värsta var att jag drog mig på ett ställe där det var is under snön och det var droppen för mig! Då ville jag bara hem och hade ju sprungit en bit så hade ju lika långt tillbaka. Sprang fort som fan för att jag hade panik för att det va så kallt och ville hem så när jag väl var hemma så var jag helt slut! Lyckat va?

Haha, nää det får nog bli gymmet för mig hädanefter! Hatar kylan..

HÅLL I ER..


Jag ska ut och springa!!!

Haha inte varit ute och sprungit sen fotbollen slutat och ärligt talat har jag varit så lat så jag knappt tränat överhuvudtaget! Men nu ska jag ta mig i kragen och gå ut även om det snöar! Kanske blir jag mer motiverad när jag känner hur skönt det är.


älska texten!

"Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the one's who don't. Believe everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it"

lördagsstädning på g!

Hejsan! Mår ni bra en lördag som denna? Jag har äntligen fått sova ut denna morgonen, och nej jag har inte sovit till nu. Men ända till elva fick jag sova idag! Vilket var riktigt skönt. Åkte till stan med Josefine och hennes mamma och gick lite på stan, sen åkte vi till sundsta och kollade på handboll. Hellton mot Tumba. Matchen slutade oavgjort konstigt nog.. Känns inte som det är ofta en handbollsmatch slutar oavgjort.

Denna lördagskvällen blir riktigt lugn. Håller på att städa mitt rum. Har inte städat på väääldigt länge så nu var det dags.

Igår jobbade vi ju med projektarbetet och som jag nämnde så tog vi kort på oss själva. Alltså en gruppbild på mig, Sofia, Malin och Louise. Tror bilderna blev riktigt bra faktiskt! Plus att jag tog några enskilda bilder på mig som jag kan ha här i bloggen. Ska be Ida göra en riktigt snygg design till det också ;)

Tänkte bjuda er på en väldigt rolig sak! En bild som jag skrattar väldigt mycket åt och som egentligen är lite äcklig! MINA FÖTTER!!!! Haha, jag visste att jag hade grym fotsvett men inte så här illa! Efter någon timmes fotograferande i ett par instängda stövletter så blev det såhär:

Nästan så det ser ut som jag varit ute och sprungit! Hahhaha (jag tycker bara det är roligt, förlåt till er som tycker det är äckligt!)



Jag stortrivs som brunett igen också! Lämna gärna en kommentar om hur ni tyckte att det blev, bra eller dåligt? :)


fredagmorgon

Godmorgon! Detta kan nog vara första och enda gången jag kommer blogga på morgonen innan skolan/praktiken! Cred till mig! Haha eller till Malin kanske jag ska säga, anledningen till detta är att hon har försovit sig och jag sitter och väntar!

Ska åka bil med Malin in till skolan och hämta smink, sen till praktiken och son iväg till Klara gymnasiet och jobba med projektarbetet. Idag ska vi fota varandra så att vi har några bilder på oss som gjort arbetet! Kan bli kul!

Ha en bra fredag! puss ♥

brownie!



Ja då var jag brunett igen! Och jag trivs lika bra i det som sist jag färgade mig mörk. Skrattar lite åt mig själv just nu för varje gång jag bytt hårfärg har jag nog berättat för er hur nöjd jag varit! Och om sanningen ska fram så trivs jag faktiskt i de flesta hårfärgerna jag har haft (utom ORANGE!!), så när jag tröttnar byter jag!

Är ju faktiskt inte så jättestor skillnad! Och nu äntligen tror jag att det är ungefär min naturliga hårfärg.. Härligt! Det återstår att se om några veckor hur utväxten blir, har jag tur kanske jag inte får någon alls!

helgen

Hallå! Varit ett litet uppehåll under helgen. Men som ni säkert listat ut så har jag inte dött utan haft en väldigt rolig helg, dock utan bloggande. Under fredagen jobbade vi ju med projektarbetet och lördagen jobbade jag på mus. Sen blev det utgång och eftersom vi inte orkade dra till något annat ställe än score så var det faktiskt där vi hamnade! Och tro det är eller ej, jag hade skitkul! Var ju ute med ett härligt gäng också så kunde ju inte bli annat än bra! Söndagen blev en heldag på tingvalla isstadion, först tittade jag på min lillebrors match och sen på min pojkväns match. Tyvärr blev det två förluster..








Och som ni ser så är jag knallorange i håret! Ser bedrövlig ut! Men nu har jag duschat ur den värsta färgen och har bokat tid för nyfärgning på onsdag. Ska försöka få tillbaka min naturliga hårfärg så jag slipper utväxt så kommer nog bli lite mörkare!


morotskalle!

Färgade ju mitt hår för ett tag sen och blev jättenöjd! Nu har jag fått utväxt och tänkte experimentera med det lite innan jag färgar den och därför köpte jag en färgbomb nummer 734, färgen kopparguld. Ville ha en liten förärdring och tänkte att det säkert blir snyggt! Testade den förut och nu ser jag ut som en morot i skallen! Håret närmast ansiktet var ganska blont sedan jag var blond i hela håret och det säg åt sig mest färg så i överhåret är jag ganska orange och ned mot topparna helt okej. Tycker jag ser nästan förjävlig ut! Kanske för att jag ser så trött ut nu också. Men får väl gå så här imorgon och se hur det ser ut då jag gjort mig i ordning, annars får jag väl duscha ur det så gott det går. Det är ju det som är bra med en färgbomb, att det går att få bort om det skulle gå åt helvete..

Ser ju dubbelt så illa ut i min kamera när jag hade blixten på! Undrar hur det då kommer se ut i solljus, hahah.


inspiration

Shit vad trött jag är! Och ändå är klockan bara halv åtta! Jag skulle lika gärna kunna gå och lägga mig nu. Vet inte varför jag är så trött men kan nog vara något med att det är så mörkt hela tiden.. Får väl inte den rätta sömnen varje natt heller.

Idag har det varit en rolig dag på praktiken. Inte så mycket folk men väldigt mycket fika! Bergquist kedjan som footnews hör till har vunnit två priser under modegalan i stockholm så det firade vi med prinsesstårta. Det slutade med att jag och Camilla fastnade i personalrummet och berättade spökhistorier för varandra haha!

Väntar på att Jocke ska komma hit efter sin träning. Har inte sett han sen i måndags eftersom han varit i Oslo och jobbat hela veckan, sen kommer ju även Emma hem ikväll så då blir det tacos!

Bjuder på lite inspirationsbilder inför fotograferingen imorgon!









Och ni ser ju säkert att jag är inne på riktigt extremt denna gången! Gärna massvis med fjädrar!

nostalgimusik!

Hejsan! Praktiken idag har varit bra, har varit en lugn dag eftersom de flesta verkar stannat inne i detta snöovädret. Har varit en ganska rolig dag idag också eftersom alla knäppa människor har kommit idag. Och vi som jobbade var lite övertrötta så det blev en del skratt bak på lagret!

Har varit sjukt trött hela dagen idag och det kan nog bero på att jag knappt sovit något inatt. Vaknade av att jag hade grymt ont i magen och det onda satt under bröstkorgen också så det kändes inte som jag fick någon luft. Så jag sov väldigt konstigt inatt eftersom jag inte vågade somna ordentligt om jag typ skulle kvävas eller något! Haha fast ja jag vet att jag inte skulle ha gjort det.

Tänkte bjuda er på några härliga låtar som kanske många av er minns? Ni som läser min blogg som har känt mig sedan mellanstadiet känner säkert igen denna låten! Jag och Josefine var nämligen jätteseriösa med att bli artister, så vi sjöng, gjorde egna låtar och sjöng på olika shower i skolan. Denna låt sjöng vi en gång en luciachow! Och anledningen till låten var att det var den enda vi hade i karaokeversion! Haha.. Har det inspelat på något band här hemma så jag ska försöka att få över det till någon dator om det ens går?

Och föresten, visste ni att jag och Josefine skickade in ett bidrag till lilla melodifestivalen och gjorde en "musikvideo" till den också! Dock fick vi aldrig tillbaka den..



Denna låten dansade jag, Sandra, Bella och Jessica till i fyran när vi var med i småstjärnorna som dom kallade det! Kan låten utantill än hahah vad illa..



Och denna låten, har väl alla dansat till!? Åh vad jag saknar att vara liten! Fast när jag var så liten tyckte jag faktiskt att jag var väldigt stor, haha.


dålig start på dagen

Dagen idag började inte så bra. Först gick min GHD-tång sönder, så när jag plattat halva håret bara dog den! Fick lite panik eftersom den har krånglat ändå sen jag fick den men ändå inte skickat tillbaka den och nu efter något år är det väl säkert ingen garanti på den heller! FAAAN.. Kan ju säga att jag inte tycker att den var riktigt så bra som alla säger efter att ha använt den så länge, testade att locka håret med en ghama plattång och det gick hur mycket bättre som helst med den! Antingen är det fel på min, eller så har jag blivit lurad.. Det andra som hände mig var att jag missade bussen, men som tur var kunde jag låna bilen så jag inte kom för sent till praktiken första dagen.

Har ju börjat min praktik på footnews och jag trivs jättebra. De som jobbar där är supergulliga och jag har redan lärt mig deras konstiga system i lagret och kassan. Jag är faktiskt den första praktikanten de tagit emot någonsin. Vet inte varför men de brukar inte ta emot praktikanter vanligtvis. Men dom har ju tur med mig som redan har butiksvana i alla fall.

Vill bara uppmana alla att ta det lugnt i snöovädret! Körde bil hem från karlstad förut i stormen och det var INTE kul! Satt och hade ont i magen hela vägen hem, dock körde alla bilar i typ 70 km/h på en 100-väg..

bilder från helgen

Nu kommer det lite bilder från helgen. Fredagen spenderades på nöjesfabriken. Kvällens dj som spelade var Eddie Thoneick och det var en riktigt bra kväll! Dagen efter begav jag mig till min syster i Olso och var ute och åt med familjen. De åkte hem senare och jag och Emma skulle egentligen se vad Oslos nattliv hade att erbjuda men istället hamnade vi hemma hos Caroline och Gustav och det var minst lika trevligt!

Två av bartenderna på nöjes som vi sminkade. (Innan vi hittade vaxet och kunde göra riktiga sår! Haha)





Dansarna som var jättetrevliga, roliga och duktiga!



Kalle och Fagge som var utklädda till?



Jag och Lina i logen.



Träffade på en kyckling i rökrummet! Ingen aning om vem han var heller!?



Festade med Eddie bakom dj-båset



Emma och Carro hemma hos Carro i Oslo på lördagen!







UTGÅNG IDAG IGEN!

Hejhej! Sitter i Olso nu hos syrran och förfestar, idag igen! Kvällen igår på nöjes var grym. Vi kom dit runt halv nio och sminkade personalen riktigt läskiga. sen satt vi bakom scenen i logen med dansarna och Eddie Thoneick som var dj för kvällen och festade med dem! Jag hade skitkul hela kvällen och jag tror Lina hade lika kul!

Kommer hända mer framöver, till exempel ska vi sälja biljetter till Sidney Samson som kommer till nöjes i januari och det har redan sålts över tusen biljetter!

Hinner inte blogga mer nu för vi ska snart dra vidare till Carro och sen till Oslo city och testa på utelivet i byn ;)

Bilder kommer imorgon när jag kommit hem!

glitter igen!



Naglarna har hunnit bli långa och fina nu den senaste tiden. Jag har ju turen att ha starka naglar så det är inte mycket jobb mer än att jag måste fila dem ofta eftersom de växer som ogräs! Peelade även händerna och nagelbanden med en vanlig ansiktspeeling och smörjde in dem med handcreme innan jag målade naglarna för att få riktigt mjuka och fina händer.



Målade naglarna röda och doppade dem i ett rött glitter och målade sedan ett genomskinligt topplack över. Blev inte så bra på bild, så är mycket coolare i verkligheten! Rött passade bra nu när jag ska till nöjes halloweenfest tänkte jag.



Hände en olycka med glittret också.. Så kan det gå!

modevisning i torsby!

Här kommer några bilder från gårdagen. Blev ingen bra kvalité med min kamera (haft den för mycket under vatten tror jag eftersom det är en undervattenskamera) men ni ser nog på ett ungefär att det föreställer människor som går på en scen haha! Johanna i lila och Maggan i svart sminkade jag och barnen var så supersöta så jag höll på att dö! Ska fixa naglarna nu så de är snygga för kvällen. Visar er lite senare vad jag hittar på för något snyggt! Var beredda på glitter!






torsbytripp

Halloj! Nu är jag hemma igen efter en tripp till torsby. Jag och Lina lånade hennes brors bil, nämligen en stor volvo. Lite skillnad från mammas lilla skoda. Men jag klarade mig bra för än lever vi båda två! Eller ja, Lina är det lite värre med om man tänker på piercingincidenten som hände innan jag skulle åka hem. Tur att Smith var kvar och kunde hjälpa henne.

Ska gå och lägga mig nu och sen ska jag upp i tid imorgon för att hinna uträtta lite ärenden innan det smäller på kvällen! Vi ska även till nöjes innan det börjar och sminka personalen hemska!

Godnatt ♥

glitter på naglarna

Jobbade från två till sex igår och efter jobbet tittade jag på hemmapremiären för boltic. Blev dock en ganska tung förlust men det var ju inte så oväntat heller eftersom de mötte hammarby som jag tror var i elitseriefinalen förra året.

Ska snart åka iväg till stan och sen vidare till torsby med Lina för att sminka modeller. Kameran kommer vara med så bjuder på lite bilder imorgon.

Ska visa er mina naglar som jag gjorde för några dagar sen. Det enda ni behöver är ett nagellack i valfri färg, ett glitter i valfri färg och ett överlack. Måla först färgen, doppa sedan naglarna i glittret så som ni vill ha det och måla över med överlacket. Svårare än så är det inte!





Och visst blir det fint! Jag älskar glitter!

ur portfolion

Sminkningen förut blev lite annorlunda men snygg och med mycket läppar! Blev dock inte nöjd med bilderna som ska vara med i tidningen. Men det ligger nog hos mig själv eftersom jag aldrig tycker jag blir bra på kort..

Har skickat en mängd mail nu till massor av fotografer och fått svar av en. Vilket var jättekul! Ett litet framsteg i alla fall. Blev dock ingen praktikplats men eventuellt något samarbete i framtiden som lät spännande.

Tänkte att jag skulle bjuda på de senaste bilderna till projektarbetet!

Och som jag sagt tidigare, men kanske inte många uppfattat så är bilderna inte redigerade än.

Modell: Josefine Göransson
Smink/hår: Jag
Fotograf: Sofia Gård och Louise Högberg





Modell: Sofia Gård
Smink/hår: Jag
Fotograf: Louise Högberg





Modell: Erika Larsson
Smink/hår: Jag
Fotograf: Sofia Gård och Louise Högberg





Visst är Erika grymt snygg! Älskar platsen vi fotade på.

drar till stan

Nu snart ska jag åka till stan. Ska in och fixa praktikplats till nästa vecka eftersom det tydligen ska vara så jävla svårt att få tag på något! Fattar inte varför folk inte tar emot praktikanter, och sen när de säger att man ska skicka ett mejl så svarar de inte. Riktigt dålig stil. Men jag har två ställen till som jag hoppas på och får jag inte där blir jag riktigt stressad eftersom det är redan nästa vecka jag måste ha något!

Ska faktiskt in till stan för en annan anledning också. Jag ska faktiskt in till makeupstore och bli sminkad av Johanna till ett julreportage i tidningen KH-aktuellt, någon gratistidning i karlstad tror jag?

winterland

Idag har vi fotat hela dagen. Erika var min modell och jag gjorde en guldig sminkning och lockigt hår på henne och fotade utomhus vid en borg. Blev verkligen assnyggt! Och det var mycket tack vare att Erika var en sån snygg modell också!

Hinner inte lägga upp alla bilder idag. Men bjuder på bilder från i torsdags när jag sminkade Louise i en vintersminkning!

Modell: Louise Högberg
Smink/hår: Jag
Fotograf: Sofia Gård





Kan tillägga att jag inte blev helt hundra procent nöjd med min sminkning på dessa bilder eftersom jag förstörde det lite med glitter. Men tror nog mer att det är jag som ser vad det är eftersom jag är riktigt kräsen gällande bilderna till portfolion! Louise är snygg i alla fall !

RSS 2.0