halloween

Igår var det halloween sminkning som gällde på makeupstore. Blev inte nöjd med min sminkning men ändå vann jag tävlingen som jag och Jessica hade om snyggaste halloween-skönhets-sminkning. Så mitt pris får jag imorgon på personalmötet!

Blev tjejkväll på kvällen med mat, bål och tjejsnack. Blev dock en tidig kväll för mig eftersom jag var så himla trött och blev illamående på kvällen. Men det var trevligt så länge det varade!

Idag har vi sminkat och fotat hela dagen. Fotade första gången utomhus och var på lassehall i grums vid vattnet alltså och lyckades ta oss ut på en massa stenar i vattnet. Tror det kan bli riktigt bra bilder! Får troligtvis bilderna imorgon så tänkte visa er det imorgon eller på tisdag. Men nu har jag inte tid att skriva mer för ska åka iväg och se på handboll nu.



Den vinnande halloween-sminkningen! Ögonbrynen gjorde hela sminkningen, annars var den inte så speciell.



Halloween-bål!

projektarbete hela dagen

Dagen idag började med praktik och sedan begav vi oss till Klara gymnasiet som vi brukar på fredagar. Idag hade jag med Josefine som modell och sminkade henne i en sotad sminkning i lite militär/warrior stil om någon fattar? Om inte, så fattar ni när n i ser bilderna! Blev i alla fall asnice och Josefine är ju så snygg naturligt så kunde inte hittat bättre modell.

Har precis duschat och målat naglarna nu och även lagt på glitter på dem. Älskar glitter och det är så grymt snyggt att göra något annat med naglarna än bara lack. Kan visa er hur naglarna ser ut en annan dag. Ikväll orkar jag faktiskt inte.

Ska upp och jobba på makeupstore imorgon och eftersom det är halloween ska vi sminka oss lite extremare än vanligt. Och för att göra det ännu roligare har Johanna gjort en tävling mellan mig och Jessica om vem som gör den snyggaste halloween-skönhets-sminkningen. Sen ska vi skicka bilderna till huvudkontoret eftersom det är en tävling mellan alla makeupstore butiker i Sverige också! Kan bli riktigt kul!


update ang. biljetter!

Uppdatering angående biljetterna till halloweenfesten på nöjes! Har lyckats skrivit fel pris, de kostar 110 :- istället för 100:- som jag sa, men en tia hit eller dit hoppas jag inte gör något! Kommer bli en grym kväll!

Vill ni ha biljetter, hör av er på 070-2488416!

gym

Nu sticker jag till gymmet! Sen ska jag iväg till makeupstore och jobba till nio ikväll, vi har klubbkväll idag!


hör av er på 070-2488416 för biljetter till årets grymmaste halloweenfest på nöjes!

Fredag 5 november - HALLOWEEN - presenterar vi stolt världs legenden EDDIE THONICK till Nöjesfabriken i Karlstad!!


Att lyssna på Eddie Thoneick är som att bli tagen av en musikalisk storm! Hans kraftiga rytmer, skrämmande bra vocals och feta elektrobeat gör det omöjligt att stå stilla till hans passionerade, framträdanden!

...Eddie har producerat musik så länge han minns, hans stora genombrott kom 2006 med hans låt "Love Sensation". Hans kommande samarbete med Kurd Maverick fick artister som Axwell, Erick Morillo, Pete Tong, Roger Sanchez, David Guetta att hoppa högt. En stjärna var född och Eddie Thoneick hade nu siktet inställt på toppen!

TONIK-rcrdngs var grundat där hans egna musik ihop med heta nykomlingar som Kurd Maverick, David Tort, D.O.N.S, DBN, Joachim Garraud släpptes. Bolagets första release blev "I Wanna Freak U".

2010 släppte Eddie Thoneick låten "Funk" på bolaget Subliminal Records där han inte bara är soloartist utan även del i det gigantiska samarbetet med legenden Erick Morillo. Duons första release blev "Nothing Better" innan dom släppte super hitten "Live Your Life" där vi hör Shawnee Taylors otroliga röst!

Med Eddie Thoneick & Erick Morillos fantastiska produktioner i täten och en turnéplan som hela tiden expanderar genom nya länder och kontinenter presenterar vi stolt Eddie Thoneick på Nöjesfabriken i Karlstad på en garanterat galen Halloween kväll!

Eddie Thoenick har gjort remixar för världsartister som,

P Diddy
David Guetta
Armand Van Helden
Bob Sinclar
Roger Sanchez
Fedde Le Grand
Mary J. Blidge
Steve Angello & Seb Ingrosso
Junior Jack
Moby
Todd Terry
och många många fler!!

Se även
www.eddiethoneick.com/
www.youtube.com/watch?v=uEJNMNxF1bs
www.facebook.com/eddiethoneick?ref=ts

Fredag 5 november öppnar vi portarna till en skräckinjagande natt på Nöjes...

Biljetter 18år
Dörren 20år


Välkomna på en grym halloweenfest :)

 




Hör av er till mig angående biljetter! Skicka ett sms eller ring på 0702488416!


bilder från jobb på balen

Hej! Vad tycker ni om början på den nya designen? Jag tycker i alla fall bättre om den än innan, den kunde jag ju nästan döda om det nu går att göra med en bloggdesign haha. Har varit på praktik hela dagen och det är nu sista veckan på makeupstore och denna veckan är Malin med också. Lite svårt att vara tre i butiken på vardagarna bara eftersom det inte är så mycket att göra för tre pers i vår lilla butik.

Ska skriva ett mail nu och skicka iväg till ett ställe angående praktik och sen koppla av lite och mysa med Jocke. Imorgon börjar jag klockan två men jag ska faktiskt inte sova länge utan gå upp i tid och pallra mig iväg till gymmet! Är så härligt tomt där på morgonen så jag lär ju inte behöva trängas.

Föresten, titta vilka härliga bilder jag fick tag på! För visst kommer ni väl ihåg att jag och mina brudar jobbade på balen innan sommaren? Mina brudar och Johan!!







ny design på g!

Okej, bloggen är under ombyggnad! Ni får stå ut så länge eftersom jag inte är den bästa på bloggdesigner ;)


måndag

Nu är det måndag igen och det börjar närma sig höstlov! Känner att det är välbehövligt för att hinna ikapp med vissa saker. Till exempel träning och skolarbeten. Har ju en del inlämningar att göra och när jag har praktik från 10-18 så har man inte så mycket tid på sig till de sakerna. Speciellt inte när jag bor i Slottsbron och åker hemifrån klockan 9 och kommer hem klockan 7. Så visst är praktiken rolig, men jag har ju inte så mycket till liv utöver det kan man säga.

Ska snart dra iväg och träna med mamma. Idag har vi ju varit i skolan så slutade fyra så idag är typ enda dagen i veckan som jag har tid till träning. Fick med mig ett par skor hem idag med. Ett par höst-boots. Och det var också väldigt välbehövligt eftersom jag fortfarande springer runt i mina converse och stövlar från förra hösten och de är en aning slitna. Billiga var skorna också, endast 399:- på din sko!


bandy

Nu drar jag till stan och tittar på när Jocke spelar bandy. Tydligen redan is på tingvalla isstadion.. Ett tecken på att vintern är på ingång!


bröllopsmässan 2010

Imorse var jag uppe riktigt tidigt. Gick faktiskt upp klockan fem! Och nu undrar ni säkert varför jag gjorde det på en lördag. Jo jag och Linnea skulle nämligen iväg till stan för att sminka modeller till bröllopsmässan och vi skulle börja sminka klockan sju. Och eftersom det är snorhalt på vägarna så vill jag åka i god tid för att kunna ta det lugnt på vägen, sen fick jag ju även skrapa rutorna i en kvart så därför var jag uppe så tidigt.

Sminkningarna blev riktigt bra och vi stannade för att titta på första visningen. Jag var ju på bröllopsmässan förra året med och sminkade och jag tyckte faktiskt det var bättre förra året. Men det kanske var för att det var första gången jag såg det och denna gången hade jag redan sett det en gång så det inte blev lika stor upplevelse.

Kan ju bara säga det att man blir så himla sugen på att gifta sig när man ser alla klänningar. Ser fram emot att ha ta studenten och ha bal till våren!





















Kan ju även säga att detta inlägget egentligen skulle ha kommit upp för några timmar sen men jag somnade ifrån och sen blev klockan mycket och då skulle jag hämta Josefine i stan sen sminka henne och köra henne till en 40-årsfest.

autumn leaves

Här är lite bilder från fotningen igår! Och som ni ser så var bilderna höstinspirerade. Blev riktigt snygga färger med löv i studion och makeupen (Malin) är glödande het ;)

Modell: Malin Bodin
Makeup/Hår: Jag
Fotograf: Sofia Gård och Louise Högberg





Nej nu måste jag hoppa i säng! Ska vara i Karlstad klockan sju imorgon och sminka modeller till bröllopsmässan. Godnatt!

på klaragymnasiet

Är på klaragymnasiet just nu och sitter och väntar på pizza. Ska käka den och sen göra Louise till en isprinsessa! Hoppas det blir lika bra bilder som igår.

Kika in lite senare så bjuder jag på bilder från gårdagen!


fotoshoot of today

Idag har det varit en heldag i fotostudion. Hade Malin som min modell idag och gjorde en riktig eldig höstsminkning som blev ännu bättre på bild. Fotningen bjöd på ett antal skratt och även tårar!

Jag var ju modell åt malin och hon gjorde en vacker höstsminkning på mig. Men jag fick dock än en gång bevis på att jag inte ska ägna mig åt modellyrket. Jag blir helt enkelt inte bra på bild, visst sminkningen blev bra men jag tror nog bara inte jag gillar hur jag ser ut på bilder. Jag är bättre in real life ;)

Bjuder på en smygbild från fotningen och idag var vi riktigt vågade!



Haglade ju som fan när vi skulle åka hem också! Stora kulor som studsade ned på oss, gjorde nästan lite ont.. Jag vill inte ha vinter redan!


ur portfolion

bilder från förra fotningen, dock oredigerat!


Modell: Sofia Zaring
Makeup: Jag
Fotograf: Sofia Gård, Louise Högberg





vattengympa!

Är helt slut efter denna dagen och känner att jag skulle kunna somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Har varit på praktik även idag och denna veckan är det ovanligt lugnt faktiskt. Är ju faktiskt veckan innan lönen kommer så kanske inte så jättekonstigt.

Jag och mamma kom ju faktiskt iväg på vattengympan idag också och det var jättejobbigt! Är säkert många som tänker att vattengympa är typ "kärringgympa" med det är fan skitjobbigt! Eller ja, så jobbigt som man gör det till (det går ju faktiskt att bara flyta runt där om man vill och då blir det ju inte så jobbigt). Så träningsvärk i magen och armarna lär jag ha imorgon och det ska bli skönt :)

Imorgon ska jag och Malin fota inför vårt projektarbete igen och förhoppningsvis får jag med lite bättre bilder från förra fotningen också.

hos min älskling

Hallå! Ligger hemma hos min älskade nu och tittar på när han sover. Söt är han vill jag lova! Stackaren ska upp fyra för att åka och jobba, ibland är livet hårt. Bloggar faktiskt från jockes htc, så jag har lite svårt med touchen oteknisk som jag är haha! Har bara haft praktik idag så har inget roligt att berätta heller. Kanske någon dom läser dom har något roligt att komma med?alltid uppskattat med kommentarer! Puss på er

nu är jag igång igen

Var riktigt skönt att få röra lite på sig även om medelgympan inte var värsta fyspasset. Skönt att i alla fall komma igång med något istället för att sitta hemma och dega. Fick ju med mig mamma och det var riktigt gulligt att se mamma göra alla steg (som inte var alls svåra) eftersom hon inte har så bra kordination. Mamma köpte sig även ett par simglasögon för att kunna gå iväg och simma också. Hon menade att om hon kostat på sig ett par simglasögon så måste hon komma iväg, samma sak med träningskläder som hon köpt haha!

Så på onsdag blir det troligtvis några simlängder och vattengympa! Lite annorlunda träning men nyttigt!


dags att börja träna igen!

Hej! Kom hem för ca en timme sen och har inte gjort något viktigt sen jag kom hem mer än att äta. Ska strax åka iväg till grums för att köra igång med min träning igen! Mjukstartat med medelgympa vilket kan bli så jobbigt som man gör det till. Fick med mig mamma som träningskompis idag. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma igång igen eftersom jag inte rört på mig sen fotbollen slutade. Det har ju faktiskt berott på att jag har varit halvt sjuk den senaste månaden också och först nu börjar det gå över!

Och fy fan vad det blåser ute!

mord!?





Hur läskigt är inte detta på en skala? Ett mord i lilla Slottsbron! Det värsta är att det är ca 50 meter från där jag bor plus att jag åkte förbi igår när jag skulle köra hem mammas kompisar som varit här på middag. Stod en polisbuss och en annan buss bakom och massvis av polismän och män i svarta dräkter, ni vet sådär som dom ser ut i CSI. Tänkte ju att det handlade om något mindre fall, kanske om knark eller liknande men inte om ett mord. Det händer bara inte..

Usch jag blir bara mer och mer rädd för varje dag som går känns det som. Inte så konstigt heller efter vad man läser i tidningarna om våldtäkter och mord hela tiden. Skärpning! Inte ska man väl behöva gå och vara rädd när man är själv?

veckan som gått

Har precis öppnat naturkunskapsboken och tittat igenom vad vi har inför provet imorgon och insåg precis att jag kanske är lite sent ute. Men det är väl som vanligt det där att man alltid skjuter upp det och tänker att man har god tid på sig och så sitter man där dagen innan. Får hoppas att det inte är så svårt eftersom han har sagt att det ska vara ett läxprov, men man vet aldrig med honom.

Tänkte bjuda på lite bilder från veckan som gått så ni vet vad jag har sysslat med!

Har fotat till min portfolio. Hade vackra Sofia som modell!






Har sminkat inför modevisningen "I want candy" på tempel.





Har haft praktik och även jobbat på makeupstore, därav de olika makeuperna. Har även fått mig ett nytt läppstift i en nude färg som går lite åt det orangea hållet. Läppstiftet crust som jag har på den andra bilden. En av de nya färgerna i extreme-looken denna höst.





Har ju även hunnit med en snabbvisit till Oslo och agerad frisör åt min kära syster som går mot det blonda hållet igen. (Förlåt för den charmiga bilden sis!;))



Och jag gillar min nya hårfärg!





tio minuter på badrumsgolvet

Det slutade med att det blev en väldigt väldigt dyr resa till oslo.. Och jag behöver väl inte säga mer än att jag får skylla mig själv.

Dagen idag började heller inte på det bästa sättet. Åt väldigt dåligt igår och det resulterade i att jag var väldigt yr när jag vaknade. Jag har ju också lågt blodsocker naturligt vilket brukar göra så att det svartnar för ögonen om jag reser mig för snabbt osv. Men imorse var det faktiskt riktigt illa. Stod inne på toaletten och blev helt svag och svettig så det slutade med att jag fick lägga mig rakt ned på golvet i tio minuter innan jag orkade ta mig till köket och stoppa i mig något. Så jag orkade i alla fall iväg till praktiken som tur var.

Idag har vi faktiskt möblerat om på makeupstore och bytt några hyllor så att vår spa och doft del syns mer än innan. De flesta kunderna verkar i alla fall ha missat att vi har de sortimenten och nu hoppas vi att ni inte missar det!

Sitter hemma hos Jocke nu och han poppar lite popcorn som vi ska äta medan vi myser till en film..


just det!

Kom ju på mitt uppe i allt att jag inte visat mitt hår! Färgade det ju i lördags och resultatet blev snygg men verkligen inte som jag tänkt mig. Hade ju tänkt mig mycket mer koppar och varmare toner och resultatet blev inte riktigt så. Men det är ändå snyggt!

bjuder på en halvdålig bild med webcamen..



mäktig finne där på hakan höhö..

känner mig hopplös

Hejsan! Sitter i Emmas lägenehet just nu och känner mig hopplös. Har varit i Oslo hela dagen igår och halva dagen idag och letat praktikplats. Hittade ett ställe igår som jag trodde jag kunde få vara på och skulle tillbaka dit idag så jag var jättepositiv och åkte dit men får reda på att dom inte hade plats. Så då var det bara att fortsätta leta och idag var jag ju helt ensam. Inte kul att springa runt i Oslo helt ensam kan jag säga.. Gick in på varje ställe jag såg som var lockande och alla sa att jag skulle skicka in en ansökan och berätta lite om vem jag var och vad jag har gjort inom makeup. Men hallå? Jag söker inget jobb, jag vill bara ha praktik! Jag fattar inte vad som är så svårt med att ta emot en praktikant. Det är ju gratis arbetskraft?

Mitt sista hopp är butiken visage som lät jättebra. Lite liknande koncept som makeupstore men lite större butik och fler märken. Tjejen jag pratade med idag lät positiv och var jättesöt men tyvärr var inte butikschefen där idag så hon skulle ringa upp mig imorgon istället. Hoppas på ett positivt svar! Får jag inte det så blir jag väl helt knäckt eftersom det lär vara mitt hundrade nej. Och då har jag inte en aning om vart jag kan vara! Får väl i värsta fall vara i karlstad på någon butik..

Tröstar mig med Emmas choklad medan jag väntar på att bussen hem ska gå. Är hemma någon gång efter nio ikväll..

dåligt med tid!

Dåligt uppdaterat här och sämre kan det väntas bli! Sorry men har fullt upp med jobb och annat för tillfället. Imorgon ska jag åka iväg till Oslo och fixa praktik till de sista veckorna. Blir kanske även borta över natten så får väl försöka att uppdatera bättre när jag kommer hem!

a walk to remember



Tittade på filmen a walk to remember igår och jag har sett den ett flertal gånger förut och jag kan inte göra annat än att älska den! Gråter lika mycket till den varje gång och även om jag tittade på filmen med killsällskap igår så kom det tårar. Kunde faktiskt ana några blanka ögon hos grabbarna också. Underbar kärleksfilm! Nästan så man blir kär efter man sett den :) Har du inte sett den borde du göra det!

inspiration till portfolio

Här är lite inspirationsbilder inför fotograferingen imorgon. Sofia kommer vara min modell och jag tror resultatet kan bli riktigt grymt. Kan ju erkänna att jag fick idén efter den otroligt snygga bilden som Malin och Lina gjorde i skolan. Ska dock inte ha en isig bild utan en bild med en mysig och ren känsla.





perfect makeup with perfect red lips..



sjukling

Hej där! En ny vecka har rullat igång och praktiken är också igång. Är på makeupstore de första veckorna och ska försöka att få en plats i norge de sista veckorna. Men är inte helt säker på vart än. Idag stannade jag faktiskt hemma från praktiken eftersom jag hostar och snorar som en idiot! Har haft hosta sen jag kom hem från cypern och nu den sista veckan är den förjävlig. Har köpt mig hostmedicin men det hjälper inte heller. Det roliga är att jag är så snorig så att jag inte ens känner smaken av den där vidriga hostmedicinen. Det är ju visserligen bra för mig eftersom den tydligen ska smaka förjävligt. Det tråkiga är att jag inte känner någon smak av något jag stoppar i munnen. Det är ju lagomt kul..

Har i alla fall varit iväg till skolan och hämtat smink inför vårt projektarbete imorgon. Vi ska sminka och fota nya modeller denna gången och jag är redan taggad! Har ju kommit på en så bra idé också.

ska sticka iväg och hämta mamma på jobbet nu sen ska jag vila upp mig.

fotoprojekt

Här får ni det färdiga resultatet av fotoprojektet med väggen som jag och Sara gjorde i skolan. Riktigt nöjd med resultatet!



















ian carey

I fredags blev det utgång. Ian Carey gästade ju nöjesfabriken och det var en riktigt grym kväll! Riktigt bra musik och bra sällskap! Vill tacka alla mina underbara vänner att ni finns, ni är bäst! Kvällen slutade lite olyckligt för mig när jag klantig som jag är lyckas tappa plånboken när jag går ut från nöjes. Men ibland är turen med mig! Polisen ringde igår och hade fått in den av någon ärlig person.

Jobbade på mus hela dagen igår och kvällen blev en lugn myskväll med jocke. Idag ska jag bara plugga historia..  kul! Men har man prov imorgon så har man. Och jag skjuter alltid upp pluggningen till det sista så jag får väl stå mitt kast.

Har tyvärr inga bilder från fredagen. Konstigt nog tog jag ca fem bilder på en kväll och alla var suddiga!


RSS 2.0