fotoshoot

Idag har jag jobbat på burger king hela dagen och är riktigt sliten eftersom vi missade en timme inatt och jag hade Josefine på besök så vi gick inte och la oss i tid heller.

Tänkte visa lite bilder från onsdagens arbete då jag sminkade och fotade Linnea till min portfolio. Och denna gången var vi på nobel och fotade eftersom vi har fått en fotostudio. Så det är faktiskt jag som har gjort håret, sminket och fotat denna gången.







metallicgirl..

Nu har jag redigerat lite bilder snabbt från dagens catwalkcase. Visst blev det snyggt! Kanske inte så svårt att få det snyggt heller när man har världens snyggaste modell Desirée Olofsson!!!!

Klaga inte på redigeringen, är nybörjare på photoshop så ni får stå ut ;)












Älskar att ha jobbat och sen efteråt få se resultatet! Blir så stolt över mig och Lina!!


Catwalkcase

Sitter på bussen hem från skolan nu och ska iväg och jobba på burger king klockan fem. Jag och Lina har jobbat med ett catwalkcase hela dagen och har haft Desirée som modell. Håret våfflade vi och satte upp sen sprayade vi henne silvrig och fäste riktigt coola fransar. Det sista vi gjorde var att klä henne i plastfolie! Det blev riktig grymt! Hinner inte lägga upp några bilder nu men lovar att visa er ikväll när jag slutar jobbet. Ha det så bra så länge!

vårkänslor

Idag har det varit en kul dag i skolan. På morgonen stylade vi oss i safari-tema hela klassen och fotade. Satt även ute i solen en hel del idag eftersom det var så grymt varmt! Kunde sitta i t-shirt till och med!! Blev på så himla bra humör när det var så fint väder, men humöret sjönk sen ganska snabbt när eftermiddagen och engelskaprovet kom.

Har faktiskt tränat fotboll idag också. Var väldigt onödigt av mig eftersom jag bara väntade på att den skulle ta slut eftersom jag fick sån panik över provet jag har på torsdag och religionsarbetet som ska vara inlämnat denna vecka, och jag har inte börjat! Jobbar ju hela helgen så då finns det ingen tid till skolarbete.

Är så sjukt trött så ska läsa igenom lite anteckningar och sen lägga mig och sova.

Imorgon ska jag och några till i klassen vara i studion och sminka och fota för projektarbetet. Hoppas på fint väder och snygga kort!


Vårkänslor ♥



Bilder lånade från viktoriabergh.blogg.se








vad vill du ha mer av?

Hej! vilken tråkig blogg jag ligger inne med haha! Förstår att det inte kan vara kul att läsa en blogg som KANSKE uppdateras en gång i veckan.. Jag ska försöka bättra mig men jag känner att jag inte haft något kul att skriva om det senaste. För hur kul är det att skriva : "Hej! Idag har jag varit i skolan sen har jag jobbat nu ska jag sova." Ska försöka bli lite bättre och även bjuda på mer bilder. För en blogg utan bilder är jättetråkigt!!

Men då vill jag även att ni som är inne och läser kan ge lite förlag på vad ni tycker är kul att läsa om? Tycker ni det är något speciellt jag ska skriva mer om eller berätta om? Ge mig lite förslag är ni gulliga ;)

Här har ni min pixelsminkning som jag hade igår när jag jobbade på makeupstore.





Har använt mig av två kontrastfärger, orange och blått. Den nya orangea skuggan beautiful morning och en blå kajalpenna, båda från MUS. Sen har jag glittereyelinern diamond under ögat och även på locket för att göra det hela lite roligare!

Älskar kombinationen orange och blått! Även orange, rosa och grönt är riktigt snyggt ihop! Tro det eller ej ;) Ska visa er någon dag!

ofelia

Igår var det tjejkväll på nöjes med Nelly.com som delade ut 100 par skor och så fick man goodiebags från olika butiker härifrån karlstad. Tjejkvällen var riktigt lyckad och alla som var där var så nöjda! Jag med eftersom jag klickade hem två par skor som var assnygga! Kvällen fortsatte med afrojack och mycket bra folk! Jag var jättenöjd!





De fina värdinnorna för Nelly.com ;)




Imorse däremot var det inte så kul att gå upp tidigt.. Vår linje stil, hälsa & image hade nämligen en visning på IKEA idag där vi visade upp deras tyger. Vi har alltså skapat kläder och accesoarer av IKEAs sortiment och visningen gick jättebra. Jag fick ju ställa upp som modell eftersom vår modell fick förhinder. 

Det var faktiskt riktigt kul att gå visningen eftersom helheten på vår look blev så cool! Alla andras också för den delen, men jag måste säga att jag är stolt över mig själv, Sandra och Desirée som har skapat det vi gjort! Det ligger en del arbete bakom det och det var det värt!



Visst är håret snyggt! Bra jobbat brudar!!



Hela outfiten! Släpet var inte det mest praktiska att gå på catwalken med eftersom jag fastnade hela tiden.. Fast det var nog bara jag som märkte. Extremt och snyggt blev det i alla fall! Den lila byxressen skulle man nästan kunna använda om man sydde den mer noggrann :)



Dessa coola armbanden gjorde vi av två gafflar. Får tacka läraren på plåt i skolan så mycket för att han hjälpte oss att böja dom. Skulle de inte vara så farliga skulle jag absolut använda dom!! Dom är ju bra att ha när man vill gå före i kö eller om det är trångt ;) haha

Halsbandet på bilderna ovanför har vi också gjort.. men armbanden är jag kär i!!

long time ago..

Det händer så mycket i mitt liv nu känns det som.. Allt rullar på av bara farten.. Har tre jobb + skolan att sköta och jobbet på makeupstore går före allt. Det är mitt framtida yrke och det är det jag vill satsa på så varför inte börja redan nu? Jag vet att flera tycker att jag borde sakta ned lite och ta det lite lugnt men det går inte.. Jag vet inte varför men jag är väl helt enkelt inte en person som kan ta det lugnt.. 

Ikväll är första kvällen på länge som jag bara kom hem efter jobbet kröp ned i sängen och satte på datorn.. Det låter jättetråkigt men för mig var det riktigt skönt att få lite tid ensam.

Jag sover dåligt på nätterna och har svårt att sova, försover mig tyvärr ibland pga det varje dag ser ut så att jag först är i skolan och åker direkt iväg på jobb eller något annat efter den. Har jag en ledig eftermiddag orkar jag heller inte åka hem utan är kvar i stan och fikar bort massa tid istället..

Har kommit på mig själv nu de senaste dagarna att shoppa otroligt mycket smink.. Handlade först smink för en tusenlapp på MUS och sen tipsade Stina mig om en sida med asbilligt smink som tydligen var riktigt bra så då klickade jag hem typ tio produkter som kanske kostade några hundra bara. Ska länka sidan här så ni också kan kika in ;) eyeslipsface.com

Har även letat i hela karlstad efter en skinnjacka och tydligen är det dåligt med det! Skor är jag också jävligt sugen på och har hittat ett par döläckra skor på nelly nyss!

Fatta vad snyggt till bruna ben!!!!




in spain

Hej nu var det längesen jag skrev! Kände att det var på tiden att visa ett livstecken!
Sitter på hotellrummet i spanien just nu och lyssnar på musik. Vi ska strax bli upphämtade av Alvaro för att åka och äta middag och sen ikväll ska Martin spela på en klubb här i Sevilla.
Är riktigt härligt att komma ifrån kylan i sverige ett tag! Inte för att det är världens sommarvärme här men jag hade faktiskt kortbyxor på mig idag!! Det var väl egentligen inte kortbyxväder men i solen funkade det!
Satte oss vid floden förut i solen och njöt av en mojito mitt på dagen, inte fel!!!!
Tänker på er där hemma!!!

RSS 2.0