Telefonförsäljare?

Hjälp vilken dag! Klockan är snart tolv och jag har precis kommit hem för första gången idag. Dagen började med skola och yrkesämnen hela dagen vilket alltid är lika roligt och går så otroligt fort. Fick träna oss lite inför mässan på lördag som jag nästan längtar lite till samtidigt som jag är nervös.. Mest nervös för jobbet efteråt tror jag.

Och på tal om jobb så var jag ju på introduktion hos Makalös efter skolan och det var mycket information.. Fick testjobba direkt efter och fick jobbet! Kan bara säga att det var hundra gånger svårare än vad jag tänkt mig.. Jag hade ju tänkt att det var lätt att ringa till folk, men det va det inte! Det var ju hur mycket som helst som man var tvungen att tänka på och hur mycket som helst som man inte fick säga.. Kände mig totalt värdelös de första samtalen då jag gjorde exakt det han hade sagt att man inte skulle göra, haha..

Men efter några samtal fick jag faktiskt sålt! Och det är jag mycket nöjd över :D

Så nu ska jag dit på söndag för mitt första riktiga jobb! Och då ska jag fan sälja!! ;)

Orkar inte skriva något längre inlägg nu men hoppas att ni förstår mig..  Är ganska så sliten och hungrig tyvärr men orkar inte äta något nu så jag går och lägger mig istället. Skönt att ha sovmorgon imorn och börja elva! Kanske hinner uppdatera något innan skolan i så fall.

Puss&godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0