ensam i sthlm

Hej älsklingar!! Sitter just nu på mitt rum på vandrarhemmet här i Stockholm helt ensam. Och för er som inte vet vad jag gör här så tänkte jag berätta det. Är på intensivkurs med makeupstore hela helgen + måndag och åkte från karlstad imorse! Och jag känner mig som världens turist.. Jag hittar ingenting! Hade problem att hitta till huvudkontoret imorse men tillslut kom jag fram.

Idag har vi gått igenom hela hudvårds och spa sortimentet som vi har i makeupstore och gått igenom innehållet i produkterna och vad de gör för olika hudtyper. Märkte faktiskt då att jag redan kan mycket mer än vad jag trodde! Det är faktiskt svårt att kunna innehållsförteckningen för så många olika produkter men jag kan faktiskt något om allt! Fick mig en peeling på slutet av dagen innan jag och några tjejer tog t-banan till vandrarhemmet.

Jag har riktigt tur att det var fler som bodde på samma område som mig! Annars hade jag inte hittat! Vi bor dock inte på samma vandrarhem men det är så pass nära så jag ska kila över dit till morgonen och äta frukost tillsammas med dem.

Tror det kommer bli en riktigt kul helg och att jag kommer lära mig otroligt mycket! Imorgon ska vi ha lite workshops och även få sminka lite förhoppningsvis!

Kan ju även tillägga att jag nästan tror att jag har magsjuka.. Nej jag har inte spytt! Men har mått illa hela natten/dagen och inte kunnat få i mig någon mat! Min mage är helt spänd och jag känner mig hängig.. Jag smakar sådär äckligt sjuk också som man brukar smaka i munnen när man inte är frisk.. Ni vet väl hur det smakar antar jag? Inte gott..

Mår faktiskt bättre nu än vad jag gjort tidigare idag så ska hjälpa kroppen lite ytterligare och lägga mig nu!

Hoppas ni har det bra där hemma i Karlstad! Saknar er!
en bulle?

Har varit i skolan hela dagen och fått väldigt mycket gjort också! Sitter dock uppe nu och klockan är snart två vilket inte är bra när jag ska upp till skolan imorgon.. Men jag lär väl vara i samma skick som de som är ute och festar ikväll, förhoppningsvis i bättre skick om jag känner de brudarna rätt!

Morgonen idag började med engelska provet och tror ni inte att provet var på det jag inte hade läst igenom! Jo! Så det blev att hitta på lite! Sen har jag jobbat med internationella relationer hela dagen. Nästan ända till nu med undantag av att jag var och tränade fotboll en stund förut och åt tacos med mamma och min lillebror. Men arbetet är så gott som färdigt nu! Har skickat iväg det till Mia för lite finputsning.. Så nu har jag bara redovisningen kvar att bli klar med!

Fick lite panik förut när jag insåg hur lite tid jag har på mig till de skolarbeten som kommer komma under de närmsta veckorna. För det första så har jag missat alla naturkunskapslektioner detta året pga jobb, vilket inte är bra.. Så fick ta reda på vad vi har gjort så det har jag att ta ikapp tills på måndag. Har detta arbetet som ska vara inlämnat på tisdag + att jag ska ha redovisning då eftersom jag är ledig från onsdag nästa vecka. Ska ju till stockholm på intensivkurs med makeupstore vilket jag verkligen ser fram emot! Denna helgen ska jag ju till Borås så det är inte mycket tid till att göra skolarbeten.. Det värsta är att jag kommer missa ett case som vi har i yrkesämnena nu så det kommer jag få ta igen på resursdagen vi har om någon vecka.. Inte kul.

Okej, kanske inte är så intressant för er att läsa detta med jag var tvungen att skriva av mig lite!

Så nu vet ni anledningen till varför jag sitter uppe nu: SKOLARBETEN!!

Tänkte visa er en enkel uppsättning eller en "bulle" som jag kallar det. Inte alls något avancerat men fick ändå några kommentarer om den idag! Perfekta nödlösningen den dagen man vaknar tio minuter innan bussen går!


Sätt upp allt hår i en stram tofs ganska högt upp på huvudet och tuppera (stavning?) håret i tofsen!Renkamma håret en aning eller låt det vara lite rufsigt för en lite mer "busig" frisyr och fäst håret runt tofsen med hårnålar och spraya!Sådär ja! Så svårt va det väl inte?pusssss ♥


festbilder

Som förlåt för veckans bloggtorka laddar jag nu upp lite bilder från förra helgen! Och nu är det ju snart helg igen! Vilket tur man har!!!

Har dock ett mördarprov imorgon på engelskan och Shakespeare och hans pjäser!! Kommer gå såååååå bra.. not.


Blev moments på torsdagen med mina fina vänner Sandra och Desirée och moment premiär var inget att direkt hurra över. Vi hade en kanonbra förfest, blev fulla, lyckades supa bort väskan, gick hem tidigt! Hittade väskan igen dagen efter som tur var!Och såhär ser man ut dagen efter en utgång!! På Random Brand med en cola i handen ;)Blev tvådagars för mig och Linnros på nöjes med min kusin och syster! Jag hade en asbra kväll och vi lyckades komma dit till sista låten han spelade, från och med du såklart och stod bland alla människor och sjöng med. Sen blev det att skaka rumpa tills vi tappade bort varandra och jag fastande i rökrummet med massvis av härliga människor som gav mig ett gott skratt!Nu laddar vi för en ny helg! Och troligtvis blir det helvitt för mig!!!!! Jajamen! Mina pengar ska nu sparas till vecka nio, för då händer det grejer!


RSS 2.0