regnmoln över mitt huvud?

Var det bara i slottsbron som det regnade imorse eller ? Såg att det regnade när jag skulle springa bussen så det var paraply som gällde. Och det var tur att jag valde det eftersom det kom en ordentlig skur! Men sen när jag kommer fram till stan så var det snustorrt på vägarna och inte ett moln på himlen, och där gick jag som ett fån med ett paraply i handen! Fick sedan veta att det inte hade regnat i grums heller och då undrade jag verkligen vad det var för fel! Hade gud placerat ett regnmoln just över mig imorse eller ?

Dagen förövrigt har varit bra och regnfri tills jag slutade skolan, och det är väl typiskt.. Efter skolan mötte jag upp Natta för att fixa presenter till både Anna och Josefine som har fyllt år nyss. Var riktigt kul faktiskt! Och vi fick även med ett litet extrapaket till en annan person som dock inte fyller år men som fick det ändå eftersom det passade så bra! Fast Natta, jag tror vi råkade få liiiiite fel storlek! hahahahha..

Det enda jag har hunnit med efter skolan är träning, och det gick faktiskt riktigt segt idag. Men så är det väl ibland. Känner att påsklovet kommer helt perfekt nu. Och vet ni vad det bästa är ? Jo jag är helt ledig denna helgen! Inget jobb eller fotbollsmatcher. Ovanligt! Så det är fritt fram att höra av sig under helgen då. Jag kommer ju ha mycket ledig tid som jag inte är van vid så.

Men nu ska jag sova så jag är utvilad för imorgon. Har nämligen prov i brud/balmakeup och Issa ska komma till skolan och vara modell för mig! Och på tal om balmakeup så har man ju hört lite rykten och så och är det någon som vill ha hjälp med det så är det bara att höra av sig så ska vi lösa det! Priser och så är inte bestämt med eftersom jag är under utbildning så blir det ju lite billigare än hos andra "proffs".

Oj, blev visst lite längre inlägg än vad jag hade tänkt.  Puss&godnatt



Och grattis Desse som blev myndig idag! Ta det lugnt på ankan ikväll och dansa lite för mig också ;)

new converse

Nu är jag hemma efter en lång dag. Tänkte bara uppdatera och säga att dessa godbitar hängde med mig hem idag! Har ju tittat på dem ett tag och sen bestämt mig för att köpa den med tunnare sula. Men Lina och expediten övertalade mig väl att ta den klassiska modellen ändå och jag är supernöjd! Det bästa är att de är i skinn, älskar dom! Men känner nog att jag borde införskaffa mig ett par i tyg också fast någon annan färg.. Men det blir nog ett senare beslut och i så fall blir det nog att beställa från USA eftersom de är grymt mycket billigare där..




otaggad för skola just nu

Sitter i skolan just nu och har samhäll. Håller på med ekonomi och ska göra någon budget för en person som inte klarar sig i livet.. Tråkigt! Blivit påtvingad någon jävla skit som vi inte ens vill göra ju.. Blä! Hör ni hur taggad jag är???

Nej får ta och skärpa mig nu. Bara en kvart kvar till lunchen och sen är det bild och ergonomi kvar. Kan bara säga att jag längtar till ikväll efter jobbet när jag är hemma igen.

Enda positiva med dagen är mina brudar! Puss på er ♥

Och föresten, Grattis Josefine Göransson på födelsedagen!

tisdagen närmar sig sakta.. blä!

Haha, det är tydligen mitt rätta jag man ska visa för att få er (förlåt utrycket men..) aningen tröga läsare att kommentera! Lämna lite fler spår efter er så kommer både jag och ni tycka det blir roligare :D jag är öppen för alla sorts frågor, haha.

Har i alla fall tränat nu vilket var skönt. Blev inte så mycket löpning idag vilket var tur eftersom jag är ganska seg i benen efter helgens två matcher. Blir väl värre på onsdag skulle jag tro! Imorgon är det veckans tråkigaste dag - tisdag! Finns det något jag aldrig längtar till så är det tisdagarna.. Hur ovärda lektioner som helst i skolan, man skulle kunna vara hemma och sova och ändå lära sig lika mycket och sen efter det är det jobb som jag är så otaggad på just nu. Men pengarna rullar ju in i alla fall..





Godnatt♥

smickrande bilder!

Bjuder på dagens sanning! Mitt rätta jag helt enkelt!








100329

Nu är naturkunskapsprovet ur världen och det var väl inte så där jättesvårt egentligen men känner att jag har missat en del på några frågor ändå. Men jag klarade det i alla fall! Har varit en kort och väldigt lugn skoldag och på bussen hem fick jag ju till och med sittsällskap av Josse och kunde prata lite vilket var trevligt. Bara att bussjäveln körde fel när vi skulle hem! Istället för att åka förbi bergvik så svänger den in på vägen mot höger som går mot helt fel håll så vi blev en aning försenade..

Nu är det bara en timme kvar tills träningen börjar ungefär så hinner inte göra så mycket här hemma. Kanske plocka och städa lite bara. Sen efter träningen blir det hem och sängen som gäller direkt.. Härligt!



äntligen är våren på väg! kunde till och med ha min skinnjacka utan att frysa ihjäl! skönt också att jag snart ska bli av med det röda i håret och bli lite ljusare ;)


jag sätter ribban högt

Dagen har bestått av jobb 12-18 sen blev det raka vägen mot västerstrand för ännu en match denna helgen! Matchen var ju mot qbik som jag nämnde igår och slutade faktiskt 1-1. Och det märks att vi spelar ihop oss mer och mer för det var en klar förbättring från förra helgen men fortfarande inte perfekt än.  Känner att konditionen inte är på topp heller, och har inte haft så stor chans att träna upp den eftersom jag varit förkyld i nästan två veckor nu. Men nu är jag frisk igen så det ska väl bli bättre nu får vi hoppas.

Ska fortsätta att plugga nu det sista och jag känner väl att jag kan provet sådär. Allt är nästan repetition från högstadiet så mycket av det kunde man från innan men det är även mycket som har försvunnit bort i tomma intet också. Men jag känner i alla fall att jag kommer klara av att bli godkänd. Men hatar när man gör lite halvdåligt ifrån sig på prov och får ett halvdåligt betyg.. Okej, jag låter som världens pluggis nu men jag måste erkänna att jag blir faktiskt inte nöjd förän jag får högsta betyg. I vissa ämnen kan jag inte uppnå det och då är jag inte nöjd med mig själv. Så tyvärr har jag lite för höga krav på mig själv..




första vinsten för i år!

Hej! Nu har jag precis kommit hem från fotbollsmatchen. Och det gick verkligen bra idag! Vi vann med 6-1 och målen bara rullade på som aldrig förr.. Spelet var också bra om man jämför med förra matchen. Fast det anledningen till det kanske är att det var lite lättare motstånd. Vi har ju match imorgon med, mot qbik och Berghage! Så dagen imorgon kommer bara bestå av jobb fram till sex och sen raka vägen iväg för att spela match sju.

Men som sagt jag gillar faktiskt att ha mycket på schemat. Bara man får vila ut någon gång. Trodde jag skulle få ha en lugn kväll och eftermiddag idag men kom ju på att jag har nkprov på måndag så måste sätta mig med det på en lördag! Prov på måndagar är faktiskt döden..

Uppdaterar kanske med något mer roligare ikväll! Puss&kram

lär er av mitt misstag

Gör inte som mig och glöm logga ut er från spotify när ni är på fest! Tror halva grums har min spotify nu och det är inte så kul när man försöker lyssna på musik och så pausas det hela tiden för att någon annan idiot lyssnar! Det värsta är att jag inte ger mig heller utan sitter och trycker på play varje gång den pausas. Det blir som en tävling liksom om vem som ger sig först. Så vem du än är, GE DIG NU DEN ÄR MIN !


barnmässa

Känner att det har varit riktigt dålig uppdatering den sista tiden, men som sagt så har jag annat för mig under veckorna. Knappt så jag hinner sätta mig ner och ta det lugnt känns det som! Mitt liv består av skola, jobb och träningar och den lilla tiden jag får över använder jag till roligheter och just därför blir bloggen lidande, men jag tror ni överlever faktiskt!

Nu är det i alla fall helg igen och denna veckan har inte varit så speciell. Har nästan sett ut som alla andra veckor så det är väl inget större att berätta om. Men idag har det varit lite annorlunda. Jag och Julia var nämligen med på barnmässan i Karlstads racketcenter och gjorde ansiktsmålningar på barnen. Vi var alltså med och hjälpte barncancerfonden så de fick in lite pengar!

Alla barn var så gulliga också. Och alla vet ju hur barn är, en del satt jättestill och en del satt och pratade och rörde sig hela tiden.. Sen fanns det en del snoriga barn också och det är inte direkt det fräschaste. Mycket frågor fick man också. En jättesöt liten tjej som jag målade frågade eller nästan viskade till mig och frågade vad jag hette och sen frågade hon varför jag målade så fint! Hon va så söt så jag nästan smälte!! Kul i alla fall att dom blir nöjda.

Ska åka iväg till Linnea lite senare ikväll och umgås med henne och Natta och äta lite tacos. Sen ska vi åka tillbaka till slottsbron till föreningsfesten som är ikväll. Men jag känner mig inte så sugen så jag ska nog bara dit och kika lite. Får se om man träffar någon som man stannar och pratar med, annars blir det raka vägen hem till sängen som väntar!

Hoppas ni har en bra fredagskväll! Puss&kram

fotboll i mörker

Hej igen! hade ju helt fel angående var matchen var förut, den var visst inte på klasmossen utan västerstrandsskolan! Matchen blev 0-0 och jag känner att vi behöver så mycket matcher och träningar tillsammans som möjligt nu för att få ihop spelet i laget eftersom vi är två helt olika lag från början.

Det roliga med matchen var att det blev så mörkt så att vi inte såg något de sista minuterna och då sa Mattias, vår tränare att vi går av planen innan vi skadar varandra. Så det gjorde vi när det var ca sju minuter kvar och då blev råtorps tränare jättesur och sa att vi fick betala domaren på grund av att vi gick av. Haha, på en träningsmatch liksom, nej herregud! Han ville väl tydligen att vi skulle sparka benen av varandra där i mörkret! Det blev ju inte bättre för att råtorp var mörkblåa heller..

Ska faktiskt sätta mig och skriva klart mitt personliga brev så att jag kan söka sommarjobb någon gång. Sen får jag se om jag kanske hinner sätta mig med min försenade bokrecension.. Annars har jag ju tid till det imorgon också eftersom jag inte börjar förän halv tre! Fattar ni? Halv tre ! Då slutar man ju ? Som tur är så har vi bara en lektion så slutar kvart i fyra.



Ska ju försöka få bort den röda nyansen i håret nu också och få tillbaka det kastanjbruna som jag hade innan.. Håret blir lite för skarpt för min smak när solen lyser på! Kanske eventuellt lägger i några guldiga slingor allt eftersom..

matchdags!

Hej! Sitter här hemma och dunkar musik samtidigt som jag laddar för årets första fotbollsmatch! I snöoväder! Är inte så kul men man får väl bita ihop och köra ändå.. Det snöade ju en gång i maj när vi hade seriematch till och med så inte första gången. Ska packa väskan nu och sen är det bara att dra iväg till klasmossen för att möta råtorp.

Grums/Slottsbron here we come!



hahaha, stenhård..

lyckad kväll i grums!

Hej! Nu är fredagen över och idag blev det faktiskt inget jobb eftersom min hals strejkar.. Gårdagen var kanon! Började med kalas och tårta hemma hos min kusin Cindy som fyllde elva och mamma fyllde också år så vi firade båda två. efter kalaset var det bara att skynda sig hem fixa sig lite och dra iväg till Jossa där vi började förfesta lite och Linnea som fyllde år i onsdags fick lite presenter av oss tjejer. Trosor, nakenkortlek och dildo var det vi hade köpt till henne och Henrik som fick bli dildons namn hängde med oss hela kvällen och var nog den som var mest omtyckt på hela festen tror jag, haha.. Lite orolig för att det kommer upp en mindre seriös video på fb senare också, hahaha.

Tycker lite synd om Affe och Simon som hade festen, men tror dom klarade sig hyfsat i alla fall.. Blev efterfest och det slutade inte förän tidigt på morgonen, som vanligt.. Undrar när jag ska få sova ut egentligen ?

Umgicks med mycket trevligt folk igår och pratade med många olika vilket var riktigt kul det med! Måste säga tack för en lyckad kväll i grums för en gångs skull!!



(gammal bild från nyår 08)

Har precis kommit ut ur duschen nu och ska bara ta det lugnt resten av dagen. Jossa kommer lite senare och så ska jag sminka henne innan ett 50-årkalas som hon ska på. Sen kanske jag beger mig till grums för filmkväll lite senare, men det märks..

Ha det bäst! Puss&kram

Har möjligtvis Berghage smittat mig med sin kaktus ?

Herregud vad tiden går sakta! Det var liksom i fredags som praktiken slutade och det känns som det gått åtminstone två veckor efter det.. Halva veckan är ju i alla fall avklarad och snart är det dags för helg igen som återigen är fullspäckad!

På fredag ska vi fira Linnea för att hon fyller år idag, plus att jag ska på kalas innan det för min kusin och mamma som fyller år då! Sen på lördag ska jag jobba och söndag spela match.. Blir inte en lugn stund denna helgen heller, och under veckorna hinner jag inte heller koppla av någon dag. Det märks väl lite på min kropp nu också att det har blivit mycket på en gång för jag är förkyld och hostar som en idiot! Får hoppas att det ger sig för jag vill verkligen inte bli sjuk nu..

Sugen på godis är jag också, men eftersom jag redan rensat skafferiet på allt sött så får jag väl vända mig till frysen och ser vad den erbjuder mig för gott! Kanske glass att kyla halsen med?



är jag positiv så klarar jag mig igenom det här nu utan att bli sjuk..

GODNATT!



Puss på dig!

100315

Hejhej! Som kanske alla märker har jag lite bloggtorka som alla underbara bloggare säger! Haha, nej jag har tappat suget bara. Vissa dagar är det skönt att skriva av sig lite och vissa dagar orkar man bara inte. Men som vanligt kommer bäl suget tillbaka, men tills dess uppdaterar jag lite när jag har lust bara.

Första dagen i skolan idag efter praktik och lov. Kändes skönt att få träffa alla men längtar dock till påsklovet ändå. Är nästan skoltrött redan..

Det är ju tyvärr väldigt tomt i plånboken nu också och så är det hela 10 dagar kvar till lön! Det värsta är att förra lönen bara gick till mat! Åt ute minst fyra dagar i veckan (fråga mig inte varför) och då blir det dyrt.. Men jag får väl klara mig bäst det går!

Ska alldeles strax byta om och åka iväg på fotbollsträning. Har tre träningar denna vecka och på söndag har vi vår första träningsmatch.. Herregud säger jag bara!



vill ha sommar nu!


crazy greenfaces!

Hej! Igår va sista dagen på praktiken och även om jag trivts där så känns det skönt att få komma tillbaka till skolan igen. Det var kanske inte världens bästa ställe att ha praktik på eftersom det inte fanns något jag kunde göra. Och jag är en sån person som tycker om när jag får göra saker..

På kvällen träffades vi några brudar hos Lina och började dricka lite. Sen drog vi oss vidare till en fest eller vad det nu var på campus. Och på vägen till campus träffade vi några killar som va gröna i ansiktet och bara pratade engelska! Och det var nästan det roligaste på hela kvällen tror jag. Och inte visste jag att jag va så bra på engelska! Skulle Susanne hört mig hade hon blivit imponerad..



Sött va?


Ikväll kommer GFL-brudarna hem till mig och äter tacos och det blir nog lite dricka idag igen. Och känner jag oss rätt så vet jag att det kommer bli en galen kväll.

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite mat! Puss&kram

lång och jobbig dag

Idag har det varit en riktigt jobbig dag. På praktiken har vi haft kurs hela dagen. Dom ska nämligen ta in en ny hudvårdsserie som heter Dermalogica, som säkert många känner till och därför var det en tjej där och pratade om alla produkter! Och då sa hon ju inte bara vad dom hette utan hon berättade alla ingredienser och vilka som var bra mot vad och vad produkten gjorde för kunden.. Jag lovar er att jag var helt slut i huvudet när allt var klart. Men nu kan man ju säga att jag kan ganska mycket om det märket, men om jag känner mig själv rätt så vet jag att all information förvinner om några dagar.

Gjorde en ganska klantig sak när jag åkte hem också och tog en buss så jag var hemma klockan sex. För jag trodde ju nämligen att min fotbollsträning började sju. Men klockan sex när jag kommer hem så inser jag att den börjar sex och får panik och slänger på mig alla kläder och så fick mamma skjutsa iväg mig! Så jag hann iväg i alla fall, men kom tyvärr lite sent. Det var dock inte så kul med grusträning på is!! Det gick att springa men det var ett helvete att försöka stanna så man fick tåla att man åkte i backen några gånger.

usch, dum som jag är så sitter jag uppe nu när jag är så trött.. Så ska ta mig i kragen och lägga mig nu istället. Hoppas ni har det bra! Puss&kram



är så trött och sliten nu så mer får ni inte se av mig idag, godnatt!

i'm alive!

Hej! Jag är faktiskt hemma från branäs välbehållen! Jag lever men dock med lite för många galna minnen kanske ? Åkte faktiskt lite skidor på torsdagen när vi kom dit men resten av dagarna slappade vi bara i solen med "svart på en kvart" i ansiktet! Haha.. Nätterna vet jag inte ens om jag ska prata på. Tänk er det galnaste ni varit med om och så gångrar ni det några gånger så kommer ni i alla fall en bit på vägen. Det var en sjukt kul helg och jag får väl ta och tacka alla nya och gamla ansikten man träffade där uppe!

Har tyvärr inga bilder att bjuda på men jag tror det finns tillräckligt med bilder från branäs på facebook. Hemska är dom också! Men jag säger som Anna Kyrk: Man lever bara en gång så man ska vara med om allt!





Tack brudar för en bra helg!


Idag började i alla fall den andra praktikveckan och nu är jag hos Suzie Picant och jag trivs jättebra där med! Var tyvärr inte så mycket att göra idag eftersom det var måndag, men är aldrig fel med en liten mjukstart.. Kändes att det behövdes eftersom jag sov ca åtta timmar under hela branäs trippen!

Så nu ska jag faktiskt sova! Ha det bra, puss`&kram


vårens nagellackstrend 2010

Nu har jag precis målat naglarna i en ny färg som jag införskaffade mig igår. En utav vårens färger.. Nu i vår är det nämligen inne med nästan hudfärgade pasteller, ganska dova nyanser.. Och därför passade nagellacket 20 Cairo från Mavala bra. Tyckte om färgen faktiskt! Tror att jag kommer trivas i vårtrenden även om jag trivs i alla sorters knalliga färger på naglarna också.





Ursäkta mitt spill utanför naglarna, ska fixa det med tops och nagellacksemover så fort det torkat ordentligt!



Vad tycker ni? Kommer ni också trivas i detta eller kommer ni fortsätta att använda mörka och färgstarka lack?

packar för fullt!

Hej! Sitter just nu och målar naglarna samtidigt som jag plockar lite i mitt rum och packar inför branäs. Har faktiskt skrivit en lista för att inte glömma något och för att inte få med mig för mycket, vilket är det största problemet! Jag har alltid tendens till att slänga ner lite extra kläder ifall det skulle hända något, som på dagis ni vet, när mamma packade ner extra kläder ifall man skulle bli blöt! Tror det sitter kvar i mig än det där, haha..

Vi ska ju åka buss upp imorgon så det är ju inte så kul att ha för mycket packning med sig heller. I värsta fall så har ju syrran en hel garderob där uppe! Vi måste ju också ha med oss mat, vilket vi inte tänkte på i första hand men nu ska vi ta tag i det snart och åka och handla tillsammans..

Måste berätta att jag var lite övertaggad för en stund sen och satte på partymusik på högsta volym och dansade runt i hela huset! Haha, är ensam hemma så varför inte liksom? Sen hade jag också jättekul med camen på datorn men tyvärr så var jag och självutlösaren inte på samma nivå ;) Jag va lite för snabb, men bjuder på några bilder ändå så ni också får något att skratta åt..



Att vara nyvaken och skriva en packningslista kanske inte funkar ändå?



Hahahaha, fina ansiktsuttryck man får !! :D och snyggast tröja har jag som vanligt!?

gym,sol och bastu

Idag gick jag upp i tid, klockan nio faktiskt och det är nästan lite tidigt med tanke på att vi har lov! Åkte i alla fall till grums tio för att sola och träna med Josefine och efter det tog vi oss en skön dusch och badade lite bastu. När vi stod i duschen så kom vi på att vi ville ha något att äta på inne i bastun så jag drog på mig Jossas bikiniöverdel och gick ner med handduken men utan trosor! Haha, va livrädd att jag skulle tappa handduken eller att jag skulle visa lite för mycket privat men det gick bra som tur var..



Har precis lagat mat nu och som vanligt blev det misslyckat och äckligt.. Men det gick äta ändå. Ska ta bussen in till stan om en timme för att jobba denna kvällen igen. Sen är jag ledig från jobbet resten av veckan.

Puss&kram

ett gott skratt tack vare en död hund

Hahhaha, förlåt måste bara berätta vad som hände när jag och Adam stod och väntade på bussen efter jobbet. Kom och tänka på det nu och sitter faktiskt här för mig själv och nästan dör av skratt! Kom ju fram en alkis till oss och började prata och så hade han en sopsäck i handen.. Han babblade på om allt möjligt och sen kläcker han ur sig att han ska stoppa sin hund i säcken för att den stendog i hans baklucka på bilen. Och jag kunde knappt hålla mig för skratt när han sa det för det lät så komiskt, men han var ju stenhög och seriös dessutom! Sen så klagar han på att han fick en vit plastsäck, för då skulle alla tro att han styckade ett lik eftersom hunden skulle lysa igenom! Hahaha, han va helt borta i alla fall och allt lät så kul! Och som vanligt låter inte allt lika kul när man berättar det, hahah men dom flesta vet väl hur det är. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall !

Sov så gott nu, puss&kram

resa till Cypern bokad och klar!

Idag har jag varit i stan hela dagen med tjejerna och bokat resa! Och det blev Cypern och Ayia napa den 30 augusti! Jag längtar redan! Blev ett bra pris och ett lägenhetshotell med massor av ungdomar så det kommer bli en vecka full med roligheter känner jag på mig! Men tyvärr är det ett tag kvar, men jag älskar att ha saker att se fram emot!

Skulle egentligen bara berätta att vi bokat resan. Är ju ganska sent nu så ska faktiskt lägga mig. Anledningen till att jag blev så sen idag var ju att jag jobbade denna kvällen och det gick jättebra! Ska ju jobba imorgon igen för att jobba igen helgen då jag kommer vara i branäs. Åker ju på torsdag och kommer hem på söndag och jag är riktigt taggad för det med! Så ni som ska upp till helgen kan ju höra av er så ses vi troligvis!



Visst ser det härligt ut! Jag drömmer mig bort..

RSS 2.0