091231

Hej! Idag är det ju sista dagen på året och det känns faktiskt lite sorgligt men ändå otroligt skönt! Ett nytt år med nya möjligheter säger man va?

Har precis fixat naglarna med glitter och stenar så nu är dom nyårsfina ! Jag ska ju fira mitt nyår i stan med mina underbara klasskompisar. Vi ska ju börja med en middag hemma hos Viktoria och sen får vi se vart det bär iväg! Jag känner faktiskt på mig att det kommer bli bra oavsett vad som händer. Jag har däremot inga förhoppningar över hur det ska bli, då blir det ju oftast misslyckat! Hur ska ni fira ert nyår?

Det enda jag har lite ångest för med det här nyårsfirandet är nog tolvslaget. Då ska man ut i kylan i tunna strumpbyxor och titta på när alla raketer skjuts iväg. Och jag hatar raketer! Jag vet inte varför men jag är rädd för dom och när det smäller! har aldrig varit med om en olycka som tur är och jag vill inte vara det heller.. Så alla ni där ute som ska skjuta raketer, ta det lugnt! Jag själv kommer väl stå där och skaka av både rädsla och kyla! Haha.

Nej nu ska jag börja packa allt som ska med också! Hoppas ni har en bra nyår!

GOTT NYTT ÅR! ♥

Och vi ses väl nästa år? ;)

heeeeeej bloggen!



hahaha, älskar denna reklamen! såå klockren!

Victoria's secret fashion show

Hoppas ni tittade på Victoria's secret fashion show nyss! Ärligt talat vad bra det var! Alla är ju såå otroligt snygga! Tänk att va så snygg och samtidigt få visa upp världens snyggaste underkläder! Vore inte det drömjobbet?


glitter från panduro





Glittret på panduro funkade jättebra! Blandade det med min eyeprimer och fick detta resultatet! (fast det är ännu glittrigare i verkligheten)

killerheels!





De här skorna följde med mig hem idag! Älskar dom och de ska ju såklart invigas imorgon på nyår! Halva priset på scorett, sista paret kvar i min storlek! Kan man göra annat än att älska?


sprang ju in en sväng på  bik bok på drottninggatan där det var hela butiken ta 3 för 100:-, och jag och Julia satte fart att leta efter tre plagg och ställde oss i den tusen meter långa kön och fick oss några fynd!

   

Jag och viktoria köpte på oss massor med glitter på panduro också så nu är sminket helt fixat inför imorgon också! Jag måste faktiskt erkänna att det är själva fixningen innan som jag längtar till imorn! Hur resten blir har jag inte en aning om och har heller inga förväntningar, det blir bäst så!


291209

Ojojoj vad det var dött här! Ber om ursäkt! Men jag har faktiskt jobbat, jobbat och jobbat.. Och gissa vad jag ska göra sen? Jo jag ska jobba! Haha, vilket liv jag har. Men när lönen kommer är jag nog ganska så nöjd!

Gårdagen, natten igår och dagen idag har jag varit med Jocke, och det är väl honom jag varit med mest under lovet kan man väl säga. Var ju hos Anna i lördags och det lät riktigt mysigt det de planerade och därför är jag riktigt sugen på att planera för oss också! Och det blir planering imorgon. Skickade runt ett par hundra sms igår till alla brudar och försökte pussla ihop det på något sätt och till slut gick det! Så vi ses väl runt ett hos Julia imorgon (stimmet:D)?

Har fortfarande inte hittat några skor att ha på nyår men det löser sig nog. Kanske är bäst att satsa på platta skor i denna snön? Haha, annars lär man väl ligga i snödrivorna fler än en gång under kvällen ;) Ska se om jag hittar något på rean imorgon. Va ju i stan och kikade lite igår och jag kan bara säga det att det finns inte någonting på rean! Detta är hemsk.. Köpte en cardigan och vantar, men de var ju såklart inte på rea.

Ska väl se efter nyår också om jag kanske kan fixa mig en ny mobil också! Det är välbehövligt och det tror jag de flesta som känner mig håller med om!

Hoppas ni har ett bra jullov! Puss&kram ♥


vinst i snöyran!







Vilket snöoväder det var där ett tag! Men slutade snöa allt eftersom.. Matchen slutade i alla fall med vinst till Slottsbron! Kommer tyvärr inte ihåg resultatet som vanligt..

Ska bara ta det lugnt nu och hoppa in i duschen har jag tänkt, sen ikväll ska jag hem till Anna och träffa tjejgänget igen!  Va längesen nu och ska bli riktigt kul att träffa er! ♥

money, money, money



Inga fel!

snöoväder

Hej! Idag är det annandagen och då är det dags för den traditionella annandags-bandyn! Om sunvära tar sig fram i snöovädret vill säga.. Vaknade hemma hos Jocke imorse och när jag tittade ut genom fönstret trodde jag först att jag hade blivit blind, men sen insåg jag att allt var vitt på grund av alls nö som kommit under natten! Det värsta var ju sen att vi skulle åka bil till slottsbron. Hatar verkligen att åka bil när det är sånt här väder! Men om man åker av vägen så lär det ju i alla fall vara mjukt va?

En sak som är ännu värre är att plogbilen på något vis glömmer eller helt enkelt skiter i våran väg som svänger runt radhusen här.. Hur har dom tänkt sig att våra bilar som står på parkeringen i en meter snö ska kunna ploga sig ut på vägen? Det är visserligen inte långt men en av grannarna har redan fastnat med sin bil, så nu står den där mitt i vägen. Det roliga är ju att den snart inte syns för all snö+ att det redan är vit, haha!

Undrar hur det ska gå att spela bandy sen. Får hoppas att det slutar snöa, för annars måste dom ju ta pauser för att skyffla bort all snö från isen! Det lär ju inte bli någon riktig bandy match idag heller eftersom snön förstör det, men det är ju så med bandy.

Jag fattar faktiskt inte varför färjestad gick ut i tidningen och klagade för hur kallt det skulle bli när dom skulle spela en hockeymatch ute, vet dom inte att det finns sporter som alltid är utomhus på vintrarna och som alltid får stå ut med kylan och vädret? :D



ibland går det inte så bra för mig!

hålla hand ?



Visst var smyckeshängaren cool! den kommer verkligen komma till användning också, perfekt! Mormor lyckades verkligen i år, tackar :D

red lips..

Hej igen nu har jag kommit hem från mormor. Var trevligt att vara där ändå. Man får väl ställa upp för släkten ibland faktiskt, man ska vara glad att dom finns. Fick oss mycket god mat, nämligen mormors goda köttbullar! De enda köttbullarna jag faktiskt tycker är goda! Sen fick vi lite fika och lite julklappar. Fick mest pengar men även en sorts porslinshand som man hänger smycken på, jättecool faktiskt!

Tog nästan dubbelt så lång tid att åka hem också eftersom det var världens snöoväder! Men jag är glad för att vi kom hem oskadda, även om vi kanske bara körde i 50 km/h ibland..

Kvällen blir faktiskt lugn för mig, vet ju att de flesta ska ut idag men jag går emot strömmen och stannar hemma istället och laddar för nyårsafton! Och på tal om nyårsafton så undrar jag hur det blir nu? Ni brudar kan väl skriva till och säga en dag nu i veckan som passar bra för er att träffas och planera och så ? Så får vi lösa allt på något sätt? :) Känner på mig att det kommer bli jättebra..

Dagens :



Läpparna hållde sig faktiskt röda hela dagen..

juldagen

Godmorgon! Idag är det juldagen och då förstår jag att jag inte är den enda som ska åka iväg och fira jul en gång till.. Jag ska faktiskt åka till mormor i sunne idag och fira lite jul. Igår firade vi ju hemma hos kusinen Marcus på förmiddagen där det var full rulle! Känns som att släkten blir större för varje år även om det bara var på pappas sida. Efter kalle anka och tomten så åkte vi hem till oss igen där morfar, min moster och cindy var och så åt vi lite till och öppnade några mer julklappar.. Senare på kvällen kom Jocke till mig och så bytte vi julklappar och tittade på ice age 3. Riktigt mysig julafton måste jag säga! Bättre än vad jag hade väntat mig! Det är ju bra.

Håller på att göra mig i ordning nu, och idag ska jag faktiskt köra på röda läppar! Inte ofta jag gör det eftersom jag alltid äter upp det, haha. Men idag ska jag se hur länge jag klarar mig ;)

Här är gårdagens outfit och smink iaf:







Det blev lila!

GOD JUL

God jul får jag väl ändå säga så här innan julafton är över! Måste väl faktiskt erkänna att jag haft en bra jul i år, har saknat syrran men det gick faktiskt ändå..

Ska gå och lägga mig nu men jag lovar att uppdatera bättre imorgon! Puss♥


lösögonfransar




Jag har ju fått frågan av en läsare här att jag ska ge lite tips på hur man sätter på lösögonfransar och vilka som är bäst osv. Jag är dock inget proffs på lösögonfransar, använder det bara vid speciella tillfällen så som nyår. Tror faktiskt det var förra nyår jag använde fransar sist, oj då.. Jag kan ju i alla fall försöka mig på att ge några tips!

Det första ni ska göra med era fransar innan ni sätter på dom är att klippa dom i rätt längd! Det kan nog vara något av det viktigaste eftersom alla har inte samma storlek på ögonen och fransarna är oftast för långa! Mät ut på ditt öga och klipp sedan bort från den sidan som ska sitta på ytterdelen av ögat.

Tryck sedan ut lim på franskanten, men tryck inte fast lösögonfransarna på ögonlocket direkt utan vänta några sekunder så limmet blir lite mer "klibbigt" istället för helt rinnande, det blir lättare då. Försök också att komma så nära dina egna fransar som möjligt för att få ett naturligt resultat, blunda inte med ögat när du sätter på dom, det uppstår lätt en glipa mellan dina egna och lösögonfransarna då.

Något mer tips har jag väl inte att ge er, det behövs övning för att kunna sätta på lösögonfransar faktiskt. Tro det eller ej, men det finns inte många som klarar det på första försöket!

Och till er som fortfarande tycker det är svårt efter flera gångers övning så rekommenderar jag er att testa på single lashes. Enstaka ögonfransar som man kan förstärka med vart man vill i just fransraden.. Enkla att doppa i lite lim och pilla fast med en pincett.. Blir faktiskt mest naturligt om det är det man är ute efter.



Eftersom jag inte är något proffs på just lösögonfransar så har jag faktiskt inte en aning om vilka som är bäst. Använder det ju inte så ofta och när jag väl använder det så kör jag oftast på budget, HM eller något eftersom jag bara ska använda dom en gång. Men köper man lite dyrare och sköter dom, så går det använda dom flera gånger om! Så det är inte bortkastade pengar inte :)

Någon annan som har bättre erfarenheter av lösögonfransar än mig? I så fall får ni gärna kommentera och ge mig råd och tips om hur ni gör och vilka lösögonfransar ni tycker är bäst!



Föresten, efter att fransarna är på plats så får ni inte glömma att måla en eyeliner över så att kanterna inte syns!

puss på er ♥

älskade vänner

Har pysslat här hemma hela dagen känns det som. Har packat in de sista julklapparna, lagat mat, tvättat, städat mitt rum och även hunnit med att tvätta mig själv och mitt hår och haft i inpackning och ansiktsmask såhär innan julafton. Känns gott nu att vara helt ren och fräsch och sitta i mitt väldoftande rum! Eller det luktar skurmedel, vet inte om det är gott eller inte.

Har även fixat lite med korten som jag har framkallat på mina söta vänner! Mamma va snäll och letade fram lite ramar så nu är korten uppe på hyllan. Så nu kan jag se er hela dagarna utan att ni är här ;)





Okej, ramarna jag har nu är ganska fula och jag ska köpa nya efter jul ;)

Men än så länge duger det, det är ju det innanför ramarna man ska titta på ♥







Mina älskade vänner, saknar er allihopni vet vilka ni är och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta !

jag lever!

Hej alla sötnosar! Här har det varit tyst några dagar! Men jag har ju faktiskt jullov ;)

Åkte ju direkt till Jocke efter jobbet i måndags och ärligt talat har jag varit där ända tills nu. Har myst runt i hans mjukisdress och bakat julgodis och haft det skönt de här dagarna.. Knappt varit utanför dörren.. Eller jo, där ljög jag! Jag fick faktiskt åka iväg med Jocke till vårdcentralen för att ta halsprov. Det är nämnligen hans tur att bli sjuk! Så nu är det han som äter penicillin, och jag måste väl tyvärr erkänna att det var jag som smittade han. Får hoppas att han inte smittar mig igen bara!

Har sett att ni söta läsare varit duktiga och kommenterat, det tycker jag om och fortsätt gärna med det! Ska försöka svara på det ni skrivit också men inte nu tyvärr.. Ska faktiskt ta och packa in de sista julklapparna, tvätta lite kläder och duscha innan. Men det kommer svar, dock lite senare!

Ha det bäst så länge! Puss&kram

en tankeställare

Herregud, ibland blir jag verkligen förvånad över vad folk kan säga och tycka. Vissa folk har nog bara bestämt sig för att hata vissa personer och snacka en massa skit om dom som inte är sant. Bara för att de har bestämt sig att de inte tycker om personerna så har de en viss uppfattning om dom som är väldigt negativa..

Visst jag ska erkänna jag är ingen ängel, jag älskar att prata skit jag med, jag är tjej och det hör liksom till? Visst gör det de? När man träffar sina kompisar är det ju egentligen massa skvaller man pratar om. Man berättar vad man hört och vad man tror, men även om jag pratar skit ibland så betyder inte det att jag drar egna slutsatser om personerna och att jag hatar dom för det. Nej absolut inte, jag vet själv hur det är att höra skitsnack om sig själv och allt är bara så förvrängt som det går att bli. Men ändå fortsätter vi att skvallra om allt och inget.. Men jag vet i alla fall skillnaden mellan skvaller och sanningen..

Jag går inte runt och säger att det jag hört är sant utan att jag just bara hört det. Är då en viss sak sann, att man verkligen vet det då är det väl visserligen okej att säga att det är sant men man har ju ändå inte rättigheten att säga det till alla andra och sprida runt massa rykten. Det är i alla fall vad jag tycker och jag utgår från att alla personer är snälla innerst inne. Men ibland kan man ju få den där känslan av att man inte tycker om vissa personer, och visst det är inte fel vi är ju faktiskt mänskliga? Men jag visar det då inte genom att säga taskiga saker till eller om den som vissa kan göra. Ärligt talat förstår jag inte hur man kan skriva eller säga saker om folk man inte känner?

Man måste faktiskt lära känna en person för att kunna veta om den verkligen är så dum i huvudet som alla säger.. Skulle jag lära känna alla dom personer som jag kanske känner lite obehag för så skulle jag nog tycka om dom när man väl känner dom.

Därför blir jag vääldigt fundersam när jag läser och får höra sånt här. Jag blir inte arg, utan mer besviken av det.. För ingen har väl rätt att bedömma mig eller någon annan om den inte känner mig/oss? Right?

Okej, förlåt om ingen förstår något av det jag nyss skrivit och det är ingen som behöver ta åt sig. Jag fick mig en tankeställare bara och jag var bara tvungen att skriva av mig lite, hihi..




julpynt







Så där nu är det lite julfint i mitt rum också.. Plockade fram lite glitter och kulor så var det fixat på några minuter!

Längtar lite mer tills efter nyår då jag ska framkalla en massa kort som ska göra det fint i mitt rum och göra mina väggar mindre tomma, hehe..


Nu är det dags för bandy igen, vi kanske ses där?

BRUDAAR!


 
bra sugen nu jag.. ♥


isklumpar till fötter..

Nu har jag precis kommit hem från bandyn. Var inte den bästa matchen jag sett genom tiderna men som tur var vann dom med 6-4! Det kändes skönt även om det blev lite nervöst på slutet.. Det var hemskt hur mycket jag frös också. Jag hade klätt mig med långkalsonger, stora mjukisbyxor, termobyxor, sockor, mammas fodrade stövlar, flera lager tröjor och en fleecetröja+ vantar, mössa och halsduk och ändå frös jag! Mest frös jag nog om fötterna, men inte så konstigt eftersom mina fötter brukar vara iskalla vanligtvis. Trodde de skulle gå av där ett tag, och näsan den ska vi inte ens prata på hur kall den var..

Är hemma nu för att värma upp mig lite, ska få lite mat i magen också och sen ska jag ner och titta på nästa match och frysa fötterna av mig igen. Men vad gör man inte för bandyn? Jag ska väl vara nöjd nu när vi äntligen har is. Det skulle dock inte skada om det var några grader varmare..

Känns lite konstigt att man inte ska till skolan imorgon. Tror faktiskt inte jag har fattat att vi har jullov nu.. Känns fortfarande som man ska upp tidigt imorgon, men jag kan faktiskt sova så länge jag vill och det ska jag faktiskt göra också! Älskar att sova, speciellt om man har någon bredvid sig ♥




skjut mig?

Hej, sitter hemma hos Jocke just nu och fördriver tiden framför datorn medan Jocke, Ivar, Nicke och Andreas spelar fifa. Jag gör vad som helst bara jag slipper titta på när dom spelar.. Tror de flesta tjejer förstår mig och idag känner jag mig lite extra snäll eftersom jag inte är världens kärring utan faktiskt låter dom spela. Jag och gizmo (katten) får väl roa oss bäst vi kan!

Vi tittade ju på film förut också linje 123 kapad, vilket var en jättebra film! Men det värsta var att Andreas hade ju bränt ut den och när det var tio minuter kvar av filmen så slutade den! Hela filmen var alltså inte nerladdad!! Fatta vad arg jag blev! Man kan ju lika gärna sätta ett skott i pannan på mig! Hur värt är det att se en film men inte få se slutet!!

är det någon som har HELA filmen så är jag tacksam!

Nu ska jag se lite gossip girl tänkte jag, hoppas ni har en trevlig lördags kväll! Pussss

nyårsmake?



Testade på någon sorts nyårsmakeup igår lite snabbt när jag inte hade något att göra och det kanske lutar åt något sånt här. Kommer ju dock vara ännu mer noggrann då och såklart lägga till lösfransar och strasstenar! Extremt ska det vara, och glitter är ju ett måste!

Vad tycks? :D

jobblördag

Hej! Nu har jag nyss kommit hem från stan, har ju jobbat idag och egentligen har jag inte slutat än. Gjorde en liten fuling eftersom bussarna slutat gå lika ofta nu när det är jullov, så åkte med mamma hem klockan fem istället för att vänta på nästa buss som gick klockan åtta.

Ska bara ta det lugnt ikväll, följa med mamma in till grannen och äta lite tacos sen ska jag nog hem till Jocke och bryta av mönstret i deras grabbkväll och vara med och titta på film. Lagomt underhållande lördag, men känner att det behöver hända lite mer för mig på helgerna hädanefter! Någon som är med på att hitta på något?

Blir inte så intressanta inlägg att läsa nu kanske, men har inte så mycket intressant att berätta heller..

Ha det bra sötnosar! Puss&kram ♥

underbara tjejer man har

Hej! Gårdagen var nog den mysigaste jag varit med om på länge! Ärligt talat finns det inte ett sånt tjejgäng som klickar så bra som vi gör! Jag har aldrig kännt så här förut faktiskt, jag tror jag är kär.. Haha, nej men jag vet att jag älskar er så himla mycket. Man mår bra med er runt sig och det känns aldrig fel och vi kan verkligen prata om allt, även om vi spinner på lite extra på allt hela tiden. Men det är ju det som är så speciellt med er, och eftersom ni är så speciella så är ni så himla underbara. Okej jag skulle kunna sitta här hela kvällen och berätta hur mycket jag älskar er, men det skulle bli så tråkigt men jag tror ni fattar hur mycket jag älskar er ändå!

Lina och Julia gjorde i alla fall jättegod mat! Först fick vi förrätt, det var som små snittar som smakade vitlök med massa gott på, en liten aptitretare bara;) Sen fick vi varmrätten som bestod av hasselbackspotatis, fläskfilé, sås och sallad.. Sen fick vi en jättegod efterrätt som bestod av någon sorts muffins med smält choklad, varm hallonsås och grädde! Brudar måste säga att det var jättelyckat! Tack ♥

Jag, Julia och Sandra sov ju över hos Lina sen och det blev mycket snack och vi somnade väl runt halv två någon gång. Idag hade vi ju bara avslutning i kyrkan, vilket var ganska mysigt ändå.. Så nu har man jullov då! Känns ingen större skillnad och jag har inget speciellt planerat än så länge heller, men det kommer nog.



Den väldigt goda efterrätten vi fick igår som på något sätt fick oss att tänka på hur bajsfulla vi skulle bli på nyår! Haha

nyårsoutfit



Denna klänning kommer bäras när det nya året skålas in! Min lilla svarta..

middag hos Lina

Hejhej nu sitter jag hemma hos Lina i hennes kök helt ensam. Hon och Julia har precis gått iväg till wallinders för att köpa allt inför ikväll. Sötnosarna ska ju fixa förrätt, varmrätt och efterrätt till oss. Hela kittet alltså men vad det innehåller är ju hemligt än så länge. Har ju sett inhandlingslistan men jag som är så kass på maträtter förstod ju inte vad det skulle bli! Haha..

Köpte mig nyårsklänning förut också och det blev inte den som jag visade på bilden utan en annan från HM faktiskt, en svart.. (Kan tänka mig vad Anna säger om att jag har svart på mig när jag är höst! hahaha) Men det bryr jag mig faktiskt inte om..

Ska försöka lägga upp en bild snart på den, sen är det ju bara skor som ska fixas! Klänningen var ju riktigt billig så ska nog lägga ner mer på skorna och så får jag inte glömma sminket heller! Det kommer garanterat bestå av mycket glitter och strasstenar!

Nu är det väl bara vänta in flickorna! Jag kommer ha en supermysig kväll idag, tack brudar för att ni är så underbara ♥

 

Puss&kram


ren och fin

Hallå igen! Renare än vad jag är nu går nog inte att bli! Stod nog i duschen i en timme ungefär! (eller det kändes som det i alla fall) Var så frusen så var tvungen att tina upp i några minuter också innan jag började med hela processen med hårinpackning, peeling, ansiktsmask och rakning.. Det tog sin tid kan jag ju säga men det var otroligt skönt! Har nyss smörjt in mig och hoppat i min mjukisdress och ska sätta mig och titta på paradise nu såg jag precis när jag tittade på klockan! Sen ska jag sova..



(härligt stor finne jag fick häromdagen på hakan som ni ser! Det värsta var att den smög sig på mig under dagen i skolan, det är inte roligt..)

Imorgon ska jag följa med hem till Lina efter skolan för hon och Julia är så söta så dom har bjudit vårat gäng på middag hemma hos henne imorgon kväll! Ska bli riktigt mysigt eftersom jag även ska spendera natten där. Sen på fredag är det ju kyrkan och avslutning som gäller och sen är det jullov! Det kom precis lägligt kan jag lova..

Nu blir det paradise och fixning av naglar..

Puss&kram

091216

Hej! Är hemma innan klockan tre idag, det känns riktigt skönt för då hinner jag nog med ganska mycket idag. Dagen i skolan har varit ganska ovärd faktiskt, såg på en film och gjorde en kort redovisning på engelskan. Sen hade jag utvecklingssamtal och pratade om betyg och om vad jag vill göra i framtiden! Är inte det en av världens svåraste frågor? Man vet ju inte hur man tycker i framtiden eller vad som är roligt liksom.. Men jag har mina mål iaf! Efter lunchen tittade vi bara på ett tv-program som heter fashion som handlade om modeveckan i paris och sen slutade vi..

Kort dag idag men det gillar vi. Ska gå ner i köket och ställa mig och baka inför imorgon då stil 1 och 2 ska pyssla. Ska se om jag kan fixa med lite trolldeg också eftersom dom ville att vi skulle ha med det..

Är ju bandy ikväll också, andra matchen på vallen! Och idag är jag ju frisk så jag ska nog pallra mig ner och kika på Slottsbron i kylan! Det värsta med bandy är att det inte spelar någon roll hur mycket man klär sig, man fryser ändå häcken av sig!

Jaja, jag ska ta tag i bakandet nu. Får hoppas på att det blir lyckat! Hihi

Puss&kram

tidig kväll

Hej, nu är rummet städat och klart! Tog lite längre tid än väntat eftersom det dök upp massa andra saker under tiden.

Idag började dagen med prov igen, alltså matte nationella del två. Vilken var mycket lättare än del ett! Kändes faktiskt riktigt bra där ett tag. Förutom provet hade vi bara ergonomi, som kändes väldigt onödigt..

Efter skolan gick jag ju på stan och fixade de sista julklapparna, de till mamma och Jocke. Och det känns som dom kommer bli mycket nöjda båda två! Köpte lite smått till mig själv också och letade lite efter en nyårsklänning och hittade en som jag tyckte va fin till ett riktigt bra pris! Ni får ju bedömma själva efter den dåliga bilden nedan.. (Och Desse, va det inte du som sa att du tyckte jag skulle ha lila?:D)



Ska kila nu jag och lägga mig bredvid Jocke som väntar på mig. För idag har vi bestämt oss att sova tidigt! Ska faktiskt försöka somna innan klockan tio, önska mig lycka till!

Dagens:





En fläta på ena sidan av huvudet och jag måste erkänna att jag blev inspirerad av våran egna lilla JUJJA! :D

puss&kram

en snabbis

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem efter lite julklappsshopping! Så nu är allt klart! Ska ta tag i mitt rum nu, sen ska jag uppdatera lite bättre och visa lite bilder på lite smått och gott..

Spotify är på och julmusik är det som spelas nu! Hihi, måste bli lite inspirerad..


tuff måndag!

Hejhej! Jobbigaste måndagen på länge idag kan jag lova! Dagen började men psykologiprov som va skitsvårt!! Men jag körde på taktiken att skriva så luddiga svar som möjligt så att läraren inte vet om det är rätt eller fel.. Den taktiken kör jag alltid på när jag är osäker och det brukar faktiskt fungera. Det värsta var väl att jag knappt fattade vad jag hade skrivit på frågorna..

Dagen fortsatte sen med ett till prov! Och denna gången nationellt prov i matte! Det var ju bara första delen men det var också jättesvårt! Och imorgon är det dags för del två, undrar hur det kommer gå..

Efter proven följde jag med hem till Lina och spelade lite yatzi och myste sen åkte jag iväg till jobbet.


Jobbig dag helt enkelt men jag är fortfarande på bra humör ändå! Ska alldeles strax gå och lägga mig och vila upp mig inför morgondagen.

Sov gott, puss&kram

god jul på lucia?

GOD JUL.. säger vi här hemma hos familjen Elfström ikväll! Varför? Jo syrran flyttar nämligen upp til branäs imorgon och kommer inte vara hemma på julafton. Kommer kännas tomt faktiskt.. Därför har mamma gjort lite god mat och så ska familjen + pojkvännerna komma hit och fira. Julafton på luciadagen är det inte många som har!

Vet ni vad det värsta är med att det är julafton idag? Jag pluggar! När fan har man behövt plugga på julafton förr? Nej detta går inte ihop..

Kommer faktiskt bli tomt här hemma utan Emma, ibland tycker jag att det kommer bli skönt men innerst inne kommer det nog vara jobbigt. Har ju alltid haft min syster här hemma liksom? Det bästa är ju att hon inte ska till andra sidan av jordklotet utan bara till branäs så jag kan ju hälsa på!




syskonkärlek♥

lucia




lucia

Hej! Det var lite tyst från min sida igår men det beror ju på att jag jobbade och det borde ni kanske veta vid det här laget att jag gör på lördagar. Kan ju även berätta att jag kikade in på makeupstore innan jobbet och fick lite belöning efter att jag hade varit på bröllopsmässan hela dagen. Fick ju välja helt själv av alla produkter och det var svårt! Men det blev i alla fall lite nödvändigt. Köpte mig en ny svart ögonskugga och en silver-glittrig eyedust. Sen fick jag även med mig ett rouge och läppglans! Och det var välbehövligt!

Dagen idag kommer gå åt till att plugga.. Har ju psykologiprov och nationellt prov i matte imorn. Känner mig inte så pigg inför det men jag ska få bra på det har jag bestämt! Så därför ska jag inte sitta här och skriva mer utan ta tag i det direkt!

Puss&kram

kisarna dansar på lucia

det gick fort..



Dålig kvalitet men tittar ni noga så ser ni, Ulrica dog av skratt bredvid oss iaf!

luciafirande på skolan

Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan! Var pigg nog och åkte iväg imorse men dum som jag är var jag inte med i luciatåget ändå, jag vet inte vad jag tänkte på igår men klockan kunde jag inte.. Var nog bäst att sitta ner och titta på ändå, för jag hade nog inte orkat stå upp så länge utan att blivit yr, haha. Mina flickor var i alla fall så fina! Och dansen av kisarna tackar man för! Typiskt att de ska hitta på något sånt varje år, lika roligt är det i alla fall varje gång.

Fick skjuts hem av Jocke efter skolan och när vi kom hem la vi oss och sov några timmar. Sen efter det har dagen bara gått ut på att plugga.. Även om jag har varit hemma så har jag inte pluggat ändå, lite synd.

Här får ni lite bilder från luciafirandet i alla fall, håller på att ladda upp filmen när de dansar!




Ska jag satsa på att bli lucia 2010 kanske? ;) haha



söta kisar in action!

Lina min ängel

Lina, underbara Lina! Du gjorde mig riktigt glad nyss! Hon berättade att det inte var kört med luciatåget för mig imorn ändå! Lucialinnet, glitter och ljus får jag fixat imorn sångerna kan jag (fast det blir inte mycket sjungande för min del) och resten är fixat! Bara att dyka upp i skolan imorn och köra! Haha, luciatåg med halsfluss var något nytt men var inte oroliga ni i publiken, jag smittas inte!

får dom göra så här?



Titta vad jag fick på mailen nyss då? Detta och att jag som är medlem får 10 % extra rabatt! Det är faktiskt inte rättvist när jag måste köpa julklappar!! Jag kommer ju aldrig kunna hålla mig borta från skoaffärerna och absolut inte hålla mig borta från att köpa något när det är så bra erbjudande! Får dom verkligen göra så?!

på bättringsvägen

Godmorgon inatt var den första natten på några dagar som jag sovit ut helt utan att vakna varje gång jag varit tvungen att svälja. Har ju börjat på min penecillinkur nu och jag börjar faktiskt redan känna mig bättre i halsen men jag tvekar på att det är de där pillrena. Funderar på att skita i dom eftersom det ändå kommer ta ner mitt immunförsvar till noll! Så jag har ju ännu större risk att bli mer sjuk då..

Men eftersom halsen har blivit lite bättre så tror jag att jag ska försöka få i mig lite mat, för det enda jag har ätit på två dagar är två apelsiner och några glas cola! Jag dör snart! Är så himla hungrig men tidigare har ju halsen och febern hindrat mig. Och vet ni en till sak det har hindrat mig från? Duschen! Ni ska bara veta vad ofräsch jag är! Av febern har jag svettats som en gris fram och tillbaka så jag har känt att det vart lite onödigt att duscha om jag ändå svettar ner mig lika mycket igen. Och sen mitt hår då, det ska vi knappt prata på! Ser ut som att någon har kletat ett smörpaket i skallen på mig!! (okej, överdrev nog lite..)

Idag är det ju nobeldagen och det enda jag vet om nobeldagen är att vi har massa aktiviteter i skolan. Men vad är egentligen nobeldagen? Är det då när alla får sina nobelpris och äter nobelmiddag eller? Okej om jag hade tänkt lite innan kanske jag hade kunnat lista ut det utan att fråga, men det är väl typiskt mig att inte ha någon koll på grejer alls och sen ställa någon dum fråga utan att tänka efter innan.. Tror nog Jocke kan hålla med mig i detta fallet i alla fall, stackarn har fått stått ut med mycket i sina dar!

Vet ni vad jag ska göra idag då? Jo jag ska plugga psykologi! JA VAD KUL :D Neheru det är det faktiskt inte, och Lina ju mer jag tänker på det ju mer sugen blir jag att välja körsång till våren!



 ibland måste man få ha lite kul! det är faktiskt tråkigt att vara sjuk!!

letar nyårsklänning



Har hittat denna snygga klänningen på nelly, älskar verkligen ryggen! synd bara att den va så dyr..



Fanns en liknande på asos också, som var någon hundralapp billigare..



Är ju fortfarande ute efter nyårsblåsan, och som vanligt kommer man väl vara ute dagen innan.. Vill ju ha något ganska enkelt också så att den inte blir hängandes i garderoben för att den är föör fin liksom.


ja, det var halsfluss..

Då var det bekräftat, efter två timmar på vårdcentralen så har man fått diagnosen halsfluss.. Så nu blir det att knapra penicillin i tio dagar. Otroligt vad sega dom kan vara på vårdcentralerna, fick gå fram och tillbaka och bli petad i halsen med en pinne minst tre gånger innan dom kunde svara.. Sen trodde dom ju att jag hade körtelfeber men tur som man har så har jag ju redan haft det och man kan inte ha det två gånger. Skönt!

Idag ska jag fortsätta att göra ingenting så börjar jag med pluggandet imorgon istället eftersom jag kommer vara hemma då med. Jag har ju tid på mig i alla fall. Kommer till skolan på fredag i alla fall! Så jag får titta på luciatåget, ja just de TITTA! Jag som skulle varit med och gått, fan..

Puss

halsfluss?

Hej! Blev ingen skola idag heller men mår i alla fall lite bättre än igår. Tror inte jag har någon feber längre, tror den försvann inatt.. Men halsen däremot är hemsk! Vaknade flera gånger inatt för att jag inte kunde svälja mitt eget saliv och blir det inte bättre så måste jag nog iväg och ta halsprov, kan ju vara så att jag har fått streptokocker eller halsfluss.. Om jag har det så tycker jag synd om Jocke som höll mig sällskap hela dagen igår!

Är så rastlös också, jag hatar att va sjuk! Det finns inget att göra och jag har verkligen inte ork till att plugga men det lutar ju åt att jag får göra de ändå.. Håller på att fixa lite med bloggen också, så får se om det blir något nytt eller inte..

Hoppas ni läsare mår bra iaf! ♥ Puss&kram

sjukling

Hejhej! Idag är det en sjuk Elin som försöker sig på ett inlägg här. Vill bara säga att jag lever men har feber, ont i halsen och öronen.. Allt på samma gång. Har sovit i princip hela dagen. Tittade på film med Jocke men den somnade jag också till. Har käkat alvedon så febern försöker ta sig ur kroppen så svetten rinner av mig. Tror inte jag kan åka till skolan imorgon heller, utan stannar nog hemma och vilar istället. Inte bra att va sjuk nu faktiskt för jag orkar inte ens plugga på proven vi har nästa vecka och då är det illa. Hoppas att jag är piggare imorgon! Saknar brudarna i skolan!

jobb

Hej gårdagen blev riktigt mysig hemma hos jocke Godis, ett bad och Harry Potter gjorde kvällen lyckad! Har äntligen sett den nya Harry filmen nu och jag som är världens nörd tyckte den va jättebra. Har ju läst böckerna redan och allt såg exakt likadant ut i filmen som jag hade tänkt mig!

Idag däremot har jag jobbat och det gick riktigt bra idag med, fick till och med några femman skraplotter för att jag sålde så bra och på dom vann jag 15 kronor! Haha, värt eller?

Nu har vi precis ätit tacos hela familjen plus våra två bonusbarn som mamma säger, Jocke och Andreas alltså. Alla sitter där nere och tittar på Filip och Fredrik så då tänkte jag att jag kunde passa på att göra mig uppdaterad i bloggvärlden, eller ska jag säga "stilvärlden" kanske? Måste ju veta vad mina brudar haft för sig under helgen och då är det bra att mina sötnosar har bloggar allihop!

Imorgon börjar skolan igen efter en kort helg, snart är det jullov och innan det ett antal prov att göra! Men det är bara att kämpa på.



Jocke och Gizmo den svarta katten som förövrigt är kär i mig! Han kan faktiskt inte slita blicken från mig eller kunde inte det igår i alla fall, blev lite obehagligt efter ett tag..



work work work..

lördagsmorgon

Godmorgon! Idag har jag för en gångs skulle fått sova ut.. Känns som det va längesen jag fick göra det under en helg faktiskt. Hade ju planerat att ta mig en springtur nu på morgonen men när jag såg att det regnade så ångrade jag mig snabbt! Ska hoppa in i duschen snart, för jag känner mig så ofräsch.. Usch ja, sen vet jag inte vad jag ska hitta på idag.

Ska kanske ta tag i lite skolarbete så jag gör bra ifrån mig det sista nu innan jul också. Jag har ju inte så mycket bättre för mig.. Sen ska jag nog umgås med Jocke när han kommer hem.

Vi hörs! Nu blir det duschen..

söta trosor och galen lärare?

Så här söta var trosorna som jag fick med mig hem från gina idag! Älskar dom!



Och så här kan ett klassråd se ut! :



Godnatt!

nu är det fredagsmys

Hej bloggen! Nu har hela fredagen runnit iväg men det har faktiskt varit en riktigt bra fredag för en gångs skull! Försov mig lite imorse så missade idrotten men jag hann i alla fall dit och prata lite betyg och jag låg ju riktigt bra till! Sen hade vi klassråd i trappen! Ja i trappen! Vi satt hela klassen i en trapp i skolan och så stod Siw nedanför oss och pratade ! Haha, ja Siwan kommer med lite sjuka ideér ibland faktiskt.

Efter lektionen hade vi en fackteckningslektion och sen slutade vi. Gick då på stan för att köpa lite julklappar men jag köpte inte en enda julklapp! Istället köpte jag jättesöta underkläder till mig själv och ett träningslinne.. Får ta det där med julklapparna en annan dag helt enkelt.. Ska lägga in en bild på underkläderna lite senare också!

Ska göra mig lite chips och dipp nu hade jag tänkt och mysa ner i sängen framför tv:n! Har börjat älska det här med myskvällar mer och mer..

Puss&kram

en dag full med skratt

Hej bloggen och alla läsare! Såg ni bilderna förut? Visst var alla lika! Och jag förstår hur avundsjuka ni som inte går vår linje måste vara som går miste om allt kul, hihi..

Idag är det torsdag och snart är det helg! Dagen idag har gått ut på att göra i ordning inför nobeldagen och vi kommer lätt ha den roligaste uppgiften! Vi skrattade som aldrig förr när vi testade det förut! Vi skrattade så mycket så att läraren från klassrummet bredvid var tvungen att säga till oss! Sen blev han än en gång sur när vi i klassrummet började prata om bikinivaxning och hur man stod när man gjorde det. Någon sa ju nämligen att man stod på alla fyra och jag tror hela klassen fick en väldigt rolig bild framför sig i huvudet hur den som ska bli vaxad står på alla fyra och den som ska vaxa åker in under på en skateboard typ som en bilmekaniker! Haha då dog vi ännu mer och då kom ju läraren in igen och undrade vad som var så kul och om hans energikillar kunde få ta del av det, då nämde vi bikinivaxningen och då försvann han ganska fort.. Han måste tyckt att dom där stilarna var ganska knäppa! Men det som Lina skrev i sin blogg stämmer nog! Hur var det? Nobel är inte den snyggaste skolan men vi är lätt dom som har roligast!

Imorgon ska jag börja med julklappshandlingen, och jag har hört att det inte bara jag som har tänkt i dom banorna.. Får hoppas att det inte är för mycket folk i stan, för jag får panik i trängsel!

Hoppas ni haft en bra dag! Puss&kram

stylade som våra stilikoner





Berghage som Jessica Simpson!



Ida som Victoria Beckham och Linnea som Marilyn Manson



Malin som Kate Hudson



Lina som Ashley Olsen? SA JAG RÄTT NU LINA? :D



Sandra som Kenza



Desse som Sofie Fahrman



gruppbild med Sofie, Ashley, Megan Fox och Elin Kling!



Jag som Leighton Meester (Blair i gossip girl)








Finns det någon likhet?

Dagen var i alla fall jätterolig och det bästa var att alla lyckades med helheten och passade i det de hade!

i skolan

Hej! Just nu är jag i skolan och har rast. Väntar på lite papper som ska skrivas ut men Lina skriver ju ut ca hundra papper innan! Haha. Ska snart ha engelska och sen efter lunch ska vi börja med stylingen som stilikonen. Ska ju även jobba i eftermiddag så ni kommer inte höra mycket mer av mig idag men hoppas ni klarar er ändå. Har med mig kameran till skolan så jag ska ta lite bilder på det vi gör idag.



Så här ska jag se ut efter lunch!


lillbrorsans stora dag

Idag har det inte varit en vanlig dag i skolan utan idag har vi haft temadag. Tema medmänniska var det och dagen började med att vi fick titta på en film som hette de ofrivilliga , en riktigt tänkvärd film kom vi fram till! Dagen fortsatte sedan med diskussioner och en föreläsning av biskopen Esbjörn som sa mycket intressanta saker, men jag var tyvärr för trött för att kunna ta in det tror jag.

Får ju inte glömma att berätta att min lillebror fyller hela fjorton år idag! Så grattis till han! Har nyss ätit lite tårta med familjen, morfar och farfar. Gott med prinsesstårta på en tisdag liksom. Han fick ju även lite presenter och av mig och syrran fick han en parfym, duschkräm och deo. Vi tyckte att han borde lukta lite gott nu när han fyllt fjortis och allt!

Ska göra mig och Hallberg en tjänst nu också och skriva ner lite frågor inför imorgon. Vi fick ju som uppgift att göra ett reportage om morgondagen då vi ska styla oss som våra stilikoner. Tänkte slänga ihop något på fem frågor eller något, låter det bra Hallis? :D


RSS 2.0