snart är det slut..

Nu är det verkligen slutspurten kvar i skolan och alla arbeten som är kvar måste göras och lämnas in! Projektarbetet är i alla fall klar och mässan har varit så det är ur världen, sen hade jag även redovisning av internationella relationer idag och det känns också skönt att ha det gjort eftersom det typ var två månader sen alla andra gjorde det. Fick höra efter redovisningen från Mias del (samhällsläraren) att faktat i arbetet kanske inte  var det bästa och att hon tyckte jag kunde reflekterat mer själv så fick ett G+ i betyg. Susanne (svenskaläraren) som bara bedömde min redovisning och inte innehållet tyckte att jag lät så säker och övertygande så jag fick VG+ på framförandet.. Så man kan komma långt bara på att låta övertygande!!

Och föresten!! Min balklänning kom idag!! Har dock inte hämtat ut den från posten än för hann inte det förut så det är det första jag kommer göra imorgon när jag kommer hem från skolan!! Ska bli riktigt spännande att se hur den ser ut i verkligheten och hur den sitter!! Har även bestämt mig för en balfrisyr som jag vill ha! Ska försöka få min frisör att fixa det så också!!

Tänkte bjuda på några bilder från projektarbetet som nu är klart! Och denna gången är bilderna redigerade! Och faktiskt så är det jag som har redigerat dom själv :)Bilderna är så stora så får ladda upp fler en annan gång.. Hinner och orkar inte nu.

thursday

Idag har jag varit i skolan och skrivit nationellt prov i engelska B och jag vet redan nu att jag kommer få ett fett IG.. Fyllde i hälften av hörförståelsen och hälften av det chansade jag på.. Fan, inte bra men vad ska man göra när han som pratar är från Irland?? Jag förstår ju knappt brittisk engelska när de har den där grova dialekten..

Har även hunnit med att jobba några timmar och efter det tränade jag fotboll. Just nu sitter jag och försöker få i mig lite pannkaka, mitt tandkött runt visdomstanden är så inflammerat att jag nästan inte får in gaffeln i munnen för att det gör ont. Det gör till och med ont att svälja mitt egna saliv.. Kommer säkert få dra ut den där förbannade tanden och jag känner på mig att min tandläkarskräck bara blir värre och värre..

Imorgon ska jag till skolan och sen jobba på eftermiddagen och efter det ska jag på Stilettos Summer kick off på Tempel!!

I miss my big(?)sister!!


pictures

Hallå! Bor i stort sett i karlstad just nu och har inget internet mer än i mobilen och då är det ganska tråkigt att blogga och därför lite tunnt med inlägg. Har i alla fall tagit lite bilder på bland annat makeuper jag haft när jag jobbat och lite annat.. Enjoy!Min påskaftonsmakeup!Två av färgerna ur Makeupstores sommarlook Grace. Lila och rosa ögonskugga framhäver gröna ögon!Fastnade för orangea läppar och läppstiftet citrus inhandlades till min samling..Lekte lite med olika kajalpennor..

Blev en spontan och galen utekväll med Sandra och Desirée!Självutlösare ♥  (Jag kunde nog svankat lite mer..) 
puss ♥puss ♥Dagen efter! Pigg och glad efter en natt i soffan..

RSS 2.0