score

Igår gjorde jag en stor insats för Josefin och var vikarie istället för henne och sålde jordgubbar! Det var nog det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv! Stackare som sitter där i flera veckor säger jag bara.. Tjänade mig en liten slant som försvann när kvällen närmade sig.

Det blev utgång med Josefin, Josefine och Emma på kvällen och så mötte vi upp Anna och annat folk i stan. Och igår var det faktiskt första gången jag var på score sen jag fyllt 18. Och tro det eller ej, men det var mycket bättre än vad jag förväntat mig! Men det är ju så kul som man gör det till och jag och mina brudar har alltid kul!





Det blev förfest hos Josefin med Wii och tjejsnack!



Love you!






typiskt att jag ska ha största smilet ever!



Josefin och Josefine! Vad höll ni på med i bussen ? Jag har tuuuuuusen sånna här kort på er när ni fular er, haha.





Dansade ända tills det stängde!

skumparty på nöjes

Igår blev det faktiskt utgång! Lite sådär spontant på en onsdag. Förfestade med halva stimmet och Josefine i stan innan vi drog oss vidare till nöjes där det var skumparty. Och bara så ni vet så satte jag inte min fot i det där äckliga skummet! Eller jo, en fot.. eftersom man var tvungen att gå i det när man skulle in. Men det var i alla fall jättetrevligt på sommargården. Inte så mycket folk så vi drog därifrån ganska tidigt och åt nattmat istället!

Fick även komplimanger för mina nya skor! En bartender vinkade till mig och frågade vart jag hade köpt dom så hon skulle hem och beställa dom på en gång när hon kom hem sa hon! Lite roligt haha!







Spelade beer pong..



vilket gick sådär för mig..











Tyckte synd om de stackars människorna i skummet!



ooops vad blond jag blivit då..

I LOVE MY NEW HEELS!







NELLY ♥


piercing

Smärtan jag utsatte mig för igår var inte tatuering som några trodde ;) Nej nej så allvarligt ska det inte bli än! Det jag gjorde var en piercing i tungan! Vet att många har olika åsikter om det men jag tyckte det blev skitsnyggt och jag är nöjd! För det är ju det som räknas!



Piercaren va bra go iaf! Han frågade mig saker när han höll i tungan med tången. Inte så lätt att svara då kan jag säga! Och nervös var jag, så jag skakade till och med.. Kom en och annan tår också, men faktiskt innan han stack för att jag var nervös hihi! Nu är det gjort och det var inte så farligt som jag trodde.


snilleblixt

Har precis kommit hem från fotbollsträningen och det var riktigt jobbigt! Har även gått med på en "extra" fysträning i lassehallsbacken på onsdag och jag hoppas jag överlever!

Jag och Josefine har även fått oss en riktig snilleblixt! Ni kommer nämligen möta oss ute i de värmländska skogarna imorgon och plocka svamp! Vi har nämligen fått för oss att vi ska tjäna en extra slant och samtidigt få motion, smart va? (oj nu kanske jag avslöjade en smart idé, men vafan..)

Ska även in till stan för lite smärta på eftermiddagen och JAG ÄR NERVÖS!!

är vi på väg mot kallare tider?

Usch vilket väder det är ute! Det regnar och är kallt mitt i sommaren.. Har nästan lite ångest för att vi går mot kallare tider igen! Förlåt om jag låter negativ men det känns som att hösten är på väg! Hoppas jag har fel och att regnperioden bara är en period och sen blir det fint igen. Men jag har faktiskt fått ont i halsen och blivit förkyld! Det brukar man inte bli på sommaren.. Men eftersom det regnar får jag väl göra det bästa av situationen och hyra film och mysa hela kvällen..

tjejkväll

Har varit en riktigt seg dag idag. Har förflyttat mig mellan datorn och tv:n i stort sett hela dagen så nu är det dags att göra något! Ska gå bort till Josefine nu och laga mat med henne och sen ska vi ta oss en promenad till grums och till Emma för en myskväll med film och tjejsnack!


långt eller kort hår?

Är riktigt sugen på att göra något med mitt hår och denna gången är det inte att färga. Nej jag har faktiskt lust att klippa av mig håret! Det trodde jag aldrig skulle hända mig.. Varje gång när jag var liten och håret blev för kort så grät jag för att jag ville ha långt hår. Kan nog säga att jag gråt varje gång efter att jag hade varit hos frisören för att jag aldrig blev nöjd. Men nu i alla fall har jag lust att klippa av det. Känner att jag inte har någon frisyr liksom utan att det bara hänger. Vill inte ha jättekort utan lite längre än axlarna bara. För det växer ju ut igen om jag skulle ångra mig! Vill ha det ungefär som på bilden nedan. Skulle jag passa i det tro?


koriander

Det var en riktigt rolig kväll igår med nya människor som var hur snälla och goa som helst! Kvällen började i alla fall med att ag och Josefine åkte in till stan för att möta upp Sandra och åka till förfesten och det första som händer när jag kliver ur bilen är att klacken går av på mina nya skor! Först skrattade jag ihjäl mig men några sekunder senare kom jag på att jag inte hade några skor att ha på mig och då var det inte lika kul längre! Som tur var finns det snälla människor som lånar ut skor, så tack Stina!

Blev förfest på färjestad och sedan drog vi vidare till koriander där det var fullt med folk! Tack alla som var med igår för en riktigt bra kväll, det får vi göra om!








mycket spring...

Jag springer in och ut mellan solstolen/teoriböckerna och sedan in och gör teoritester på datorn. Har klarat tre tester av fyra möjliga och det börjar ta sig mer och mer!

Ska faktiskt sluta upp med allt spring och hoppa in i duschen nu för att sedan dra mig iväg till Josefine och förbereda för kvällen!



Kan även berätta att jag beställt tid för en speciell sak nu också! och Lina om du läser detta så måste du hänga med mig på tisdag ;)

taggar för morgondagen

Körlektionerna förut gick bra som förra gången. Det enda jag är riktigt kass på är att backa! Haha, men det är kanske inte så konstigt heller eftersom mamma sällan backar och därför inte vågar att jag backar när jag övningskör! Men det blir att träna på så tror jag nog att detta ska gå vägen någon gång i mitt liv i alla fall.

Blev ju riktigt fint väder där på eftermiddagen så jag och mamsen åkte iväg och badade en sväng tills molnen kom tillbaka. Just nu ligger Jocke helt utslagen i min säng och sover så gott medan jag tittar på tv/facebook.. Ska väl lägga mig snart jag med eftersom det kommer bli en galen kväll imorgon. Jag, Josefine och Sandra + några fler brudar som jag inte riktigt känner ska nämligen festa tillsammans imorgon. Det är ju även rix fm festival i stan imorgon så jag hoppas på riktigt mycket folk!


plugghäst

Godmorgon! Eller god middag till alla er morgonpigga! Idag ska jag faktiskt vara riktigt duktig och åka in till stan och sätta mig och göra lite teoritester på körskolan. Sen kvart i tre så har jag även två körlektioner också. Sen efter det kanske det blir att öva lite mer med mamma.

Så nu vet ni hur min dag ser ut! Duktigt va?

Nja så duktigt kanske det inte är eftersom det knappast finns något bättre att göra en dag som denna. Ärligt talat så ska jag erkänna att jag tycker det är tråkigt att vara ledig nu. Sista året i skolan kan gärna få börja igen! Jag är riktigt laddad eftersom jag är säker på att det sista året kommer bli oförglömligt!


hello, hello

Det har hänt en hel del under tiden jag varit borta härifrån. Jag har bland annat varit på mina första körlektioner och fick faktiskt boka halkbanan med en gång! Men tyvärr så får det rosa kortet vänta ändå eftersom det inte finns en ledig uppkörningstid förän i september om man inte bokar privat och det är jag inte redo att göra..

Jag har även varit i Skruvstadparken igen och denna gången var det arvingarna som spelade. Haha, ja ni ser bara dansband! Men som sagt så är det inte så dumt när i stort sett hela kommunen och lite till kommer dit! Bilder har jag ju också att bjuda på såklart!



Det blev förfest på min balkong! Eller ja nästan ..



my love!



Hittade nog kvällens snyggaste/konstigaste outfit på Daniel!



Grabbarna fick gå upp på scenen på grund av att de köpt sig en t-shirt som det stod : I'M A BIG FAN OF ARVINGARNA AND I'M FUCKING PROUD OF IT! haha





Slutade med att jag och Andreas hamnade längst fram i trängseln..

Riktigt kul kväll! Som vanligt!



Idag då, ska jag faktiskt plugga teori. Sen ikväll så drar ju fotbollsträningen igång på riktigt igen så då blir det hårdträning igen!

träning

Nu beger jag mig ut på en löptur! Kommer tillbaka med smaskiga bilder från helgen senare..


TILL ALLA ER 20-ÅRINGAR

Hej och återingen välkommen till en fullmatad kväll på Tempel!
Vi kör på samma tema som tidigare på miami monday, vilket är 80-tal och miami vice!

Kom med erat bästa 80-tals humör, 80-tals vänner och hör av er till mig på 0709117719 så fixar vi Free-tikets! Tack på förhand så minglar vi på måndag!



imorgon är det jag och några brudar som åker runt i karlstad och gör reklam för måndags-kvällen! vi kanske ses ?

heldag på öna-beach!

Har legat på stranden hela dagen idag! Åkte bara hem en snabbis för att få lite mat i magen så i stort sett har jag varit där hela dagen. Har solat, badat och lekt med barnen. Badplatsen här i Slottsbron är verkligen speciell! Alla familjer har nästan sin egna plats där nere och alla barnen känner varandra och leker med varandra i vattnet medan de vuxna sitter och pratar med varandra. Även de "stora" barnen var med och lekte! Eller de är inte så små! När man är 20 år är man inte direkt barn men när de hamnar i vattnet så blir de som 6 år igen!

Jag och mamma stannade kvar ända till klockan sju och även då stekte solen! Men magen ropade efter mat så det var bara att packa ihop sina saker och åka hem.





vänta lite.. jag ska bara spänna mig först.. haha!













kom alla mina små barn!



Jocke: det är vackert.. som en tavla!
Jag: haha.. tack?



min älskade BRUNA mamma



kärlek ♥



detta är vackert som en tavla!




helgen i strömstad

Det har varit en helgalen helg i Strömstad och på daftö! Kom hem i söndags men inte orkat sätta mig och blogga förän nu. Vi åkte ju i onsdags och kom fram till underbart väder så vi lade oss vid havet och solade tills det var dags att bygga tält. Jag deltog inte i byggandet eftersom det tydligen gick fortare utan mig.

Den andra dagen regnade det när vi vaknade och då var jag riktigt förbannad över att sova i tält. Jag var blöt och äcklig och så skulle jag gå in i ett fuktigt tält, nej usch nej! Då kom det en aning fula ord ur mig.. Men på kvällen klarnade det upp och så blev det förfest i en bryggbastu som vi hyrt och efter det drog vi vidare in till strömstad och Timbuktu! Jag och Emma klämde oss fram och stod längst fram hela spelningen. Jag var så nära så att jag kunde ta han på benen hela tiden, haha! Dagen efter var jag öm i magen efter att ha hängt över staketet.

På fredagen kom det ett tjejgäng hemifrån och då blev det ännu mer fest. Drog till en nattklubb där Peter Siepen var DJ och det var grymt bra musik som spelades! Det brukar oftast komma någon halvdålig låt sådär emellanåt som man kan gå ifrån och ta luft men det kom inte en enda! Så där dansade vi hela natten lång!

Ska ta mig ett ryck nu och ladda upp alla bilder istället för att berätta allt som hänt. För en bild säger mer än tusen ord!!











grabbarna grus



Timmie, Jocke och Jocke



Syrran och Jocke



Kusin och jag



Första doppet i havet = brända på brännmaneter







Jag och syrran







Emma, Helene och Sofie



Jag (solbränd!) och Peter Siepen!







Jag och Helene gick fram till honom och sa att han skulle ta av sig kläderna.. detta är resultatet!








Är en aning solbränd efter helgen! Ser ni?!


egooooo

Var riktigt mysigt att träffa brudarna från klassen igen! Alla kunde utom Sandra tyvärr. Det märktes i alla fall attvi hade mycket att ta ikapp efter att vi varit från varandra en månad ungefär. Jag kunde dock inte stanna så länge eftersom jag åker till kusten imorgon. 08.00 går bilen mot daftö! Och då ska jag vara vaken!!!! Herregud.. Därför går jag och lägger mig nu!

Bjuder på lite ego pics först ;) godnatt!












skruvstadparken

Hej igen! Nu har det varit tyst ett tag igen men som ni vet så kommer jag tillbaka så fort jag kan! Har bilder att dela med mig av från i lördag då vi var i Skruvstadparken och dansade hela natten lång till Torgny Melins! Hade hur kul som helst även om jag inte tycker om dansband!


































Håller på att packa lite smått nu och städar mitt rum på samma gång. Jag ska nämligen åka till kusten imorgon till Daftö och hälsa på syrran som fyllde hela 20 år igår! Så grattis till dig igen Emma!

Sen ikväll ska jag åka in till stan för att umgås med mina underbara stilare! Var längesen vi sågs nu så det är på tiden!


högboda

Åkte upp till Högboda igår, till vår sommarstuga som vi har där. Jag, Jocke och Marcus tog oss en tur dit och klippte gräset, stekte i solen, badade och åkte båt! Var helt underbart! Senare på kvällen åkte vi hemåt och jag åkte in till stan och mötte upp Josefine och tittade på bio. Eclipse såg vi och den var faktiskt bra. Tycker twilight filmerna bara blir bättre och bättre för den första filmen sög!

Bjuder på lite bilder innan jag dra mig mot beachen igen!
















RSS 2.0