avslöjad

Hockeyn var riktigt spännande men grums vann till slut med 7-5, mycket intressant att veta!

Just nu väntar jag på mamma som är dryg med maten. Ska skynda mig att äta och sen dra iväg till Josse där vi ska börja göra oss iordning.. Blev lite senare än vad vi hade tänkt men det går ändå. Ska ju övningsköra till grums också och det var ganska längesen jag körde sist så vi får väl se hur det går!

Någon som är nyfiken på vad jag ska vara ? ;) Det tror jag nog.. Och jag ska faktiskt avslöja det nu eftersom det inte är många timmar kvar ändå ;)

Och jag ska vara Pocahontas! ;) Men HUR jag ska var pocahontas får ni vänta med att se ;)

Puss&kram

halloween

Hej! Idag är det själva halloween! Eller va den riktiga halloween förra helgen kanske ? :S Jag bestämmer att det är halloween för mig idag. Det tråkiga är att jag har inte sett en enda pumpa! Brukar det inte stå en pumpa vid varje hus eller är det jag som är gammal? Hehe.. Får väl se om det kommer några stackars barn som har klätt ut sig också, men det tvekar jag på..

Har i alla fall varit i grums och köpt hårfärg så nu ska min bedrövliga utväxt bort! Ska göra det själv men är inte så svårt när det bara är utväxten det gäller. Sen efter det ska jag åka till grums och titta på hockey, (om Jocke hade tittat rätt vill säga). Sen ska jag hem och börja fixa.. Ska ju även till Josse senare och sminka henne och så! Det roligaste med halloween är nästan att man får klä ut sig så mycket och fixa mycket mer än vanligt!

Jaja, har lite bråttom nu så det fick bli ett litet inlägg i alla fall. Jag uppdaterar mer senare! Puss&kram

maskeradkläder fixat!

Hallå hallå, nu har jag varit hemma ett tag och fixat och donat inför imorgon. Maskerad outfiten är ju avklarad och jag fixade allt under hundringen tack vare de otroligt bra butikerna Panduro och Myrorna! Ni som har varit iväg till en maskeradbutik och köpt perfekta kläder har nog gjort bort er lite,hehe. Nej då det är klart ni inte har! Men det fanns hur mycket bra grejer på panduro som helst! Skulle vilja köpa hela butiken och pynta mig med nästan..

Och vad jag ska vara berättar jag inte än, det är några få som vet men berättar det inte ändå. Någon lär ju se mig ändå ? Annars lovar jag bilder här på bloggen på söndag.

Ikväll var det ju planerat att gå på bio, men bröllopsfotografen var ju redan fullbokad så vi tänkte gå ut och äta med några fler istället men det var fullbokat där också så istället åker vi iväg till en pizzeria och äter och sen efter det har vi lånat film och så blir det mys här hemma istället, och det gör inte mig ett dugg.
 
Dagens:




Tröjan är från Kappahl ;)

091030

Godmorgon! Blev aldrig något inlägg igår efter jobbet för jag mådde verkligen skit. Det gjorde jag i och för sig den sista timmen av jobbet  också. Var helt yr konstigt nog och hade världens huvudvärk som jag hade resten av kvällen och därför så gick jag och la mig och sov det första jag gjorde när jag kom hem. Men idag mår jag bättre som tur är!

Har nyss gått upp ur sängen och ska börja göra mig i ordning lite. Ska nämligen åka in till stan med Josse och Sara för att fixa det sista inför maskeradfesten imorn. Sen ikväll ska jag ju på bio med Jocke också. Vi har ju inte riktigt bestämt vad vi ska se än men det lutar åt bröllopsfotografen. Någon som sett den ?

Är riktigt laddad inför imorgon också, kul med maskerad! Men jag tänker inte avslöja vad jag ska va..

Puss&kram

work,work,work..

Hej bloggen ! Sitter just nu och gör mig iordning samtidigt som jag ska försöka hinna blogga. Och eftersom jag gör mig iordning så sent så tror ni säkert att jag har sovit hela dagen men det har jag faktiskt inte! Var faktiskt så duktig imorse att jag åkte iväg till gymmet med syrran och Josse och så tog vi oss en promenad hem i det fina vädret när vi var klara. Gör mig ju iordning för att åka till jobbet nu ju, därför har jag lite bråttom. Ska åka klockan tre och jag har inte klätt mig än, haha. Ska bli skönt att Josse ska med också!

Nej nu får jag skynda mig lite, uppdaterar mer ikväll! Puss&kram

bröllopsmässan - visningen (del 2)
























Hemma igen

Hej bloggen! Nu är jag hemma från Norge och det ska faktiskt bli skönt att få sova i sin egna säng inatt. Jag förstår inte varför men jag får så sjukt mycket hemlängtan när jag är i Norge konstigt nog. Igår jobbade vi ju, städade alltså och vi fick även tid över för lite shopping i Oslo city. Men det tråkiga med Oslo är att det inte finns några roliga affärer, ärligt talat är det bättre att shoppa i karlstad till och med. Men även om det var dåligt med affärer så lyckades jag ju hitta lite saker ändå.

På kvällen så blev vi ju även bjudna på mat på Frisay's, mums! Sen efter det blev vi ju väldigt övertrötta. Och jag klantig som jag är tittar åt ett annat håll och vips så trampar jag rätt ner i en fontän! Evelyn skrattade hela kvällen åt det tror jag.Idag städade vi igen och det tog nästan hela dagen och nu är vi äntligen hemma..

Kan ju även tillägga att det inte kommer bli så mycket lov för mig denna veckan. Har jobbat hela veckan hittills och så ska jag jobba imorgon och på fredag också.. Så det blir helgen som jag får ta det lugnt på. Trodde jag.. Men så blir det inte heller. Ska på maskeradfest på lördag och sen på söndag ska jag upp till Sunne och fira mormor på hennes födelsedag. Kul lov? Eller kan man ens kalla det lov?

En sak som är positivt med jobbet nu är att Josse ska börja! Skönt att ha henne där att prata med också, hihi..

Nu ska jag fortsätta med bilderna från bröllopsmässan. Jag har faktiskt inte glömt !

förlåt!

Hej bloggen och alla läsare och förlåt så himla mycket för dålig uppdatering! Men de senaste dagarna har bestått av jobb och jag har helt enkelt varit för trött för att uppdatera något. Igår gjorde jag ju min första dag och jag var ju riktigt bra på det där med försäljning tyckte jag och lyckades sälja 19 produkter och kom upp i 198 poäng vilket resulterade i att jag sålde bäst av alla den dagen! Det är inte fel! Men idag gick det tyvärr lite sämre men man har väl sånna dagar också.

Jag kan ju även meddela att de kommande dagarna också kommer bestå utav jobb. Jag ska nämligen åka till norge imorgon och jobba. Kommer hem på onsdag kväll så det blir inget långvarigt.. Får be så hemskt mycket om ursäkt än en gång för dålig uppdatering. Jag lovade ju även fler bilder från mässan och det kommer! Jag lovar..

Känner dock att jag behöver sova nu, har världens huvudvärk och så ska jag åka 06.10 imorgon så nu vill jag ta vara på varje timme jag kan sova..

Hoppas ni läsare fortfarande kikar in! Ska försöka uppdatera någon gång ifrån norge i alla fall. Ha det bäst, puss&kram

fortsättning följer..

Jag får fortsätta med bilderna imorn eftermiddag när jag kommer hem från jobbet istället. Det gick ovanligt segt att lägga upp dom på blogg.se idag.. Måste gå och lägga mig nu för jag är astrött!

Önska mig lycka till på första dagen på jobbet också! Puss&godnatt

bröllopsmässan - modeller (del 1)

























Så här såg några av modellerna ut! Skitsnygga!

Nu ska jag lägga upp bilder från själva modevisningen i nästa inlägg och efter det kommer mitt jobb! ;)

bröllopsmässan

Hej! Nu har jag precis kommit hem från bröllopsmässan och medan jag håller på att lägga in alla tusen(!) bilder så kan jag berätta lite om dagen och gårdagen.

Igår åkte jag ju till Linas lägenhet och var själv ungefär en timme så gick och köpte mig godis och fixade naglarna medan jag väntade på Sandra. När Sandra väl kom så gjorde vi oss lite nudlar, tittade på idol och myste! Riktigt trevligt va det! Vi gick ju även och la oss ganska tidigt och precis när vi hade somnat ringer Bergh och säger att hon, Ida och Halvar står utanför! Jag trodde inte på henne, men fick slänga på mig Linas morgonrock och springa ner och öppna åt dom ändå, haha.. Dom var bara där en kort stund och sen åkte dom och då var det väldigt svårt att somna om kan jag berätta för er!

Så imorse när vi vaknade var vi ganska trötta men vi fixade oss och åkte till stan till halv nio och mötte upp de andra på stadshotellet där vi började sminka modeller. Vi sminkade ungefär två modeller var och alla blev skitsnygga! Ska lägga upp bilder på det sen..

Jag var ju även kvar hela dagen och stod i montern och svarade på frågor och sminkade även vissa som var lite fundersamma över bröllopsmakeup. Jag fick även vara med om en riktig vigsel på eftermiddagen och det var så fint så att jag fick tårar i ögonen även om jag inte kände dom.

Kommer nog få lägga in bilderna i olika inlägg nu märker jag så att det blir lite ordning.. Kika in snart igen så får ni se! Puss&kram



bjuder på en bild från lunchen på wok kitchen så länge, snodde bilden av Bergh!

091023

Hej bloggen! Blir ett snabbt inlägg nu..

Har varit i skolan idag och hade bara en lektion som var ganska onödig. Tittade runt på internet efter sminkningar bara. Så känns mest som att jag har suttit på buss fram och tillbaka. Har varit hemma några timmar och här är det full rulle. Har ätit mat, duschat, sminkat syrran och gjort iordning hennes hår och nu ska jag ta och packa grejerna inför imorgon. Jag ska ju nämligen åka in till stan ikväll och sova i Linas lägenhet med Sandra! Blir en riktig myskväll med massa godis, hihi..

Imorgon är det dags för bröllopsmässan så kommer inte uppdatera något under dagen. Uppdaterar mer imorgon kväll tror jag. Hade egentligen tänkt att gått ut imorn kväll men eftersom jag ska jobba imorgon och på söndag så känns det som att jag borde vara hemma och ta det lugnt..



Ha det bäst så länge! Vi hörs imorgon, puss&kram

Telefonförsäljare?

Hjälp vilken dag! Klockan är snart tolv och jag har precis kommit hem för första gången idag. Dagen började med skola och yrkesämnen hela dagen vilket alltid är lika roligt och går så otroligt fort. Fick träna oss lite inför mässan på lördag som jag nästan längtar lite till samtidigt som jag är nervös.. Mest nervös för jobbet efteråt tror jag.

Och på tal om jobb så var jag ju på introduktion hos Makalös efter skolan och det var mycket information.. Fick testjobba direkt efter och fick jobbet! Kan bara säga att det var hundra gånger svårare än vad jag tänkt mig.. Jag hade ju tänkt att det var lätt att ringa till folk, men det va det inte! Det var ju hur mycket som helst som man var tvungen att tänka på och hur mycket som helst som man inte fick säga.. Kände mig totalt värdelös de första samtalen då jag gjorde exakt det han hade sagt att man inte skulle göra, haha..

Men efter några samtal fick jag faktiskt sålt! Och det är jag mycket nöjd över :D

Så nu ska jag dit på söndag för mitt första riktiga jobb! Och då ska jag fan sälja!! ;)

Orkar inte skriva något längre inlägg nu men hoppas att ni förstår mig..  Är ganska så sliten och hungrig tyvärr men orkar inte äta något nu så jag går och lägger mig istället. Skönt att ha sovmorgon imorn och börja elva! Kanske hinner uppdatera något innan skolan i så fall.

Puss&godnatt

make-up



Sa ju att jag blev sugen.. Haha, så jag lekte lite! :D

Nu blir det duschen.

samtal

Fick nyss ett samtal från Karin på Makeupstore och fick lite information om bröllopsmässan som några ur klassen ska vara med på på lördag. Kommer bli riktigt spännande och vi kommer få ganska mycket fria tyglar sa hon men hon kommer såklart vara där och hjälpa oss. Sen så ska ju jag stanna kvar och jobba och hjälpa till i butiken på eftermiddagen och tydligen ska vi sitta på två stolar och sitta och berätta om smink för bröllop och så.. Herregud, hon litar verkligen på mig! Blev lite smått nervös men hon trodde att jag skulle klara det så.. Hihi, extrajobb är ju aldrig fel! Måste faktiskt skryta lite känns det som, för litar hon så mycket på mig så måste jag väl gjort ett bra intryck? :D



blev väldigt, väldigt sugen på att sminka nu bara för det!!

091021

Hellu! Idag är jag på topphumör! Igår var jag lite mer deppig men idag vände det till det bättre som tur var. Har haft svenska och engelska på förmiddagen som gick ganska fort, sedan hade vi yrkesämnen på eftermiddagen och hade lektion med Anna. Hade ju med oss smycken och jag hade nog med mig mest tror jag! Haha..

Jag har ju en romantisk stil och även mina smycken var ju romantiska visade det sig.. Och detta är faktiskt inget jag har tänkt på! Det har bara blivit så..  Men jag trivs jättebra som romantisk i alla fall.

Just nu sitter jag i mitt rum och alla möbler står helt knasigt.. Fick nämligen idén att möblera om i mitt rum. Har inte riktigt blivit nöjd med det, har känts lite konstigt ända sen vi flyttade hit i våras så nu ska jag försöka göra något åt problemet.. Så det ska jag sysselsätta mig med en stund sen får vi se vad som händer resten av dagen. Kanske ska vara så duktig så att jag sätter igång med skolarbetet till och med.

dagens:




då var det kväll

Klockan är ganska mycket och egentligen borde jag ligga i sängen och försöka sova, hehe. Men jag är faktiskt inte så trött. Kanske kan bero på att jag somnade förut.. Idag har jag verkligen haft en sån där dag då man inte gör ett skit. Har tittat på ett flertal gossip girl avsnitt, fått besök och sen somnat en stund och så vips så var det redan kväll! Men det är inte helt fel det heller..

Och nu tänkte jag faktiskt påminna alla stilare att vi ska ha med accesoarer imorgon! Glöm inte det nu när jag för en gångs skull kommer ihåg något :D Eller jag ska inte säga något, skulle inte förvåna mig om jag glömmer allt på köksbordet imorgon när jag ska springa till bussen..

Jaja, tråkigt inlägg blev det nu så därför säger jag puss&godnatt

talang!

Och till er som har missat den här lilla hockeytalangen så tvingar jag er nästan att titta på detta klippet! Han är otrolig och bara 9 år :O


hemsk dag..

Ääääääntligen är tisdagen över och det känns skönt att det är två veckor kvar tills nästa tisdag. Det går inte ens beskriva vad drygt jag tycker det är. Men när tisdagen är så jobbig så går oftast resten av veckan snabbare..

Och vet ni en sak? Jag skickade iväg ett intresse om att jag skulle kunna jobba som telefonförsäljare för ett tag sen och jag var ganska så desperat efter jobb. Men idag har jag fått svar och ska komma dit på torsdag på introduktion! Och företaget är ju Makalös som jag mest hört negativa saker om men vad gör man inte för lite extrapengar? Någon som har erfarenheter av jobbet och kan säga att det duger ett tag i alla fall ? Det är ju bara något jag tänkt ha nu när jag ändå inte har något att fördriva tiden med på dagarna, inte direkt något jobb som jag kommer bli fast vid, hehe..

Och på tal om jobb så ska jag ju faktiskt till Norge under lovet och extrajobba två dagar! INTE FEL!! :D



Hade ju även på mig jeans i skolan idag och det va längesen men nu fick jag än en gång bekräftat varför.. Jag hatar jeans! Usch.. Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på mig en mysig mjukisdress, underbart..


Föresten vad tycker ni om den nya designen? ;) (inte jag som fixat den utan hittade en gratisdesign, lat som jag är:P hehe)


medelgympa

Då var medelgympan över och jag känner mig lika slut i benen och röven som sist! Så det blir träningsvärk denna veckan med.. Ska hoppa in i duschen nu så jag kommer i säng någorlunda tidigt i alla fall. Brukar försöka satsa på att vara i sängen klockan tio faktiskt, och då brukar det blir elva-tolv istället. Haha, jag är inte den bästa att hålla tider när jag vet att jag inte behöver..

Ska försöka hinna med ett avsnitt av gossip girl också.. Sen ska jag sova. Älskar att sova förstår ni..

Imorgon väntas veckans tråkigaste dag också! Hoppas filmen blir lite rolig iaf.


 

Puss&godnatt

4 kilometer

Då var jag hemma igen efter springturen! Kollade upp sträckan och det var exakt 4 km jag sprang, vilket kändes väldigt skönt att börja med nu när jag måste bygga upp konditionen igen. Haha, ni skulle hört vad jag flåsade!! Tog ca 20 minuter i alla fall.. Perfekt sträcka att springa egentligen eftersom man inte hinner tröttna. Annars tröttnar jag ofta när jag är ute och springer och börjar gå istället men det gjorde jag inte idag! Stor applåd till mig? Tackar :D



Nu ska jag hoppa in i duschen, blir nog en ansiktsmask nu när jag har varit så duktig. Men håret får vänta tills ikväll, har ju en träning till kvar!

Puss&kram

091019

Då var skoldagen över för idag. Hade ju bara psykologi och provet gick jättebra! Eller det kan jag ju inte säga eftersom jag inte vet resultatet men det kändes bra i alla fall. Det är verkligen skönt att känna att man klarat av ett prov som man pluggat stenhårt på några dagar. Men skönast är nog att veta att man har det gjort..

Nu ska jag faktiskt byta om och ta mig en springtur.. Ska även kolla upp på eniro eller hitta.se hur långt det är jag springer egentligen, det var ju Bergh som tipsade om det. Det är ju alltid lite intressant att veta..

Puss&kram

då var söndagen avklarad

Då var söndagen över och jag får väl bara hoppas att det går bra på psykologiprovet imorgon. Märkte ju förut när jag kom hem från hockeyn att det inte var så mycket kvar av dagen så jag hann inte plugga in så mycket mer men samtidigt så känns det som att det inte går att läsa på mer heller. Får bara hoppas att minnet är med mig imorgon och att jag inte får några hjärnsläpp! Brukar inte få det så ofta på prov som tur är..

Kommer ha en skön måndag däremot. Har ju bara provet imorgon så slutar väl någon gång runt elva! Haha, tycker inte det minsta synd om er andra..

Nu ska jag väcka Jocke som har somnat i min säng.. Han skulle ju förbi och hämta sina glasögon men lyckades stanna lite längre och nu ligger han och snarkar! Och det är så högt så jag knappt hör mina egna tankar :O

Funderar ju på att gå ut och springa imorgon när jag kommer hem också. Men frågan är om jag orkar både det och sedan medelgympa på kvällen ? Jag får väl testa och se..

Hoppas ni haft en bra helg! Puss&godnatt


091018

Godmorgon! Idag sov jag riktigt länge, vaknade för en timme sen ungefär, haha. Men det är skönt det. Blev inte så jättesent igår ändå, var hemma kvart över tolv ungefär och gick och la mig och sov så fort jag kom hem. Det var i alla fall riktigt mysigt hos Sara och riktigt trevligt att träffa alla igen. Det blev väldigt mycket snack om helt sjuka minnen vi har tillsammans! Och mer ska det bli! Och angående utlandsresan så har vi bestämt resmål nu och det blir antagligen Cypern och Ayia Napa!! Det låter helt perfekt ska ni veta.. Det bästa är ju att Sara känner en resesäljare som hjälper oss (hennes morbror är det till och med tror jag).

Och ni kan väl bara gissa vad jag gör nu va ?! Haha, just de jag pluggar! Men det är sista dagen nu som tur är.. Imorgon är det över och det ska bli skönt! Får bara hoppas på att jag kan det perfekt ikväll då.

Jag ska faktiskt inte bara plugga idag utan åka och titta på en hockeymatch sen också. Kan ju inte sitta och plugga hela dagen utan måste göra något emellanåt..

Okej, det var en liten uppdatering i alla fall.. Puss&kram

pluggis

Nu är jag hemma från hockeyn och Grums vann, med hur mycket kommer jag inte ihåg. Fick mig en promenad efteråt också från grums till slottsbron och det var faktiskt ganska skönt i det här vädret. Synd bara att solen inte värmer så mycket längre..

Sitter än en gång med psykologiboken och ärligt talat känns det som att det är det enda jag gör. Haha, eller i alla fall det enda jag skrivit om på bloggen de senaste dagarna, men det är väl så det är när man är en plugghäst som mig.. Haha, när jag sa så tänkte jag på Anna, GNÄGG! (internskämt)



Nu blir det nog inga mer inlägg idag. Eller det beror på hur sent det blir ikväll! Kanske orkar slänga in ett litet ikväll/inatt.. Annars uppdaterar jag imorgon. Ha en fin lördag! Puss&kram

tjejkväll med planering

Godmorgon alla morgontrötta! Idag har jag varit hurtig och redan hunnit med en timme på gymmet med Josse. Det är ganska bra gjort va ? + Att det var tredje dagen i rad som vi var där. Denna veckan tror jag faktiskt att jag tränat nästan varje dag. Vi får väl se om det syns någon skillnad snart. Jag vill ju ha lite muskler, haha..

Nu ska jag fortsätta med pluggandet i någon timme, sen ska jag åka till grums igen och titta på hockey. Sen efter det hinner jag nog plugga lite till innan jag måste åka till grums igen. Ikväll ska vi nämligen ha tjejkväll hos Sara hela gänget och planera inför utomlandsresan som vi ska göra till sommaren. Det roliga är att det var sommaren -08 som vi bestämde att vi var tvugna att åka utomlands 2010, och det ska vi se till att vi gör också! Fast frågan är vart, när och vilka men det ska vi bestämma idag..

Ja min lördag är ganska fullspäckad och det känns skönt. Hellre det än att sitta hemma och inte ha något att göra. Jag blir så rastlös då..

Men nu ni sötnosar blir det psykologiplugg som gäller, puss&kram



Spanien -07 med familjen. Jag och syrran på kortet.

snart börjar fredagsmyset

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, var lite seg idag. Men nu sitter jag djupt nere i psykologiboken och pluggar! Haha, inte ofta man pluggar på en fredagskväll.. Men ni kan vara lugna jag ska ge mig när idol börjar. Så när klockan blir åtta då börjar fredagsmyset!


ovärt

Idag var det riktigt ovärt att åka till skolan. Hade en idrottslektion då vi bara var nio stycken och sen åkte vi till skolan och åt pannkakor och väntade på nästa lektion, men då får vi reda på att den va inställd så då hade vi suttit och väntat i onödan.. Men vi fick ju i alla fall pannkakor, hehe. + Att man fick träffa brudarna en sista gång innan helgen.

Alla ni som har träffat mig idag märkte nog att jag var ganska sliten idag, och det är jag fortfarande.. Men har ingen tid att vila nu inte, nej för nu ska jag sätta mig med psykologin igen och sen klockan tre ska jag åka till gymmet. Sara hänger ju med idag också. Sen efter det blir det plugg igen ett tag men ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på idol.. Skön fredag? Ja om man räknar bort psykologin..



blev mysdag idag..

Puss&kram

godnatt

Nu är jag så trött som det bara går att bli. Har försökt att plugga lite men det har inte gått så bra, fastnade med massa andra saker vilket inte är bra. Nu kommer jag få sitta över helgen istället och det är inte kul! Imorgon känner jag för en riktigt mysdag i skolan. Myskläder, osminkad, helt enkelt naturlig! Låter det fel eller kanske skabbigt? Haha, nej klart det inte är, det är helt rätt :D

Nu ska jag i alla fall sova, puss&godnatt alla söta läsare ♥


glada bussen!

Nu är mysdressen på, äntligen! Blev en ganska lång träning, eller ja vi bestämde oss för att gå hem till Josefin från badhuset och det är en bit så tog lite längre tid än vad jag väntat mig så nu kanske det inte blir så mycket plugg (ovanligt?). Kommer säkert sitta där på söndag och ha panik!!

Och vet ni? När jag åkte hem från Josse skulle jag ju ta bussen, men det va inte vilken buss som helst utan GLADA BUSSEN! Haha, första gången jag åkte med den faktiskt.



Måste bara berätta att min mobil har lagt av nu, eller i alla fall knapparna. Det är typ fyra knappar som fungerar och det går ju inte sms med? Så förlåt ni som har skickat sms nu om jag inte svarat men nu vet ni varför. Och snälla, skicka inget mer jag får snart ett utbrott för att det inte går skriva!

Synd att det är så länge kvar till jul bara, trodde mobilen kunde hålla tills dess iaf.


Nej nu ska jag faktiskt ta tag i psykologin! Puss&kram

i have the biggest smile ever!

Skolkortet blev så jäkla bra och jag blev så jäkla snygg!!!!! Ni kommer dö när ni får katalogen, jag skojar inte! ;D hahaha...

okej skämt å sido, men så hemskt blev det nog inte! :D

Har precis kommit hem nu, och fick ju skjuts hem eftersom jag trodde jag skulle komma hem tidigare men det gjorde jag knappt men det var väldigt snäll ändå. Idag i skolan har vi lärt oss göra vågor i håret, och de flesta fick någon sorts panik! Lite komiskt om man tänker på det, men tekniken började sätta sig lite i alla fall. Sedan fick vi en liten gruppuppgift på slutet av dagen då vi skulle ta reda på olika stilar (som vanligt), och kolla upp frisyrerna och sminkningarna i den stilen. Det ska ju redovisas nästa torsdag och det tror jag vi fixar!

Nu ska jag gå ner och äta lite mat, sen ska jag åka till gymmet och träna och efter det ska jag dyka ner i psykologiboken..

Ha en bra dag, puss&kram




myskväll hos julia

Nu sitter jag hos Julia med henne och Lina. De sitter framför tv:n och nördar Greys så jag passade på att blogga lite. Skolan gick ganska fort idag och efter skolan åkte vi till stan och åt lunch på Wok Kitchen, myyys! Sen gick vi lite i affärer och efter det åkte vi direkt till casablanca och köpte oss godis och hyrde film. Blev filmen dumpa honom som sög! Spelade även lite yatzy ochså som jag var kung på! Fick yatzy två gånger! Ena gången med ettor och andra med sexor, wohoo! Jag vann ju såklart :D

Imorgon är det dags för skolkort, vilket vi alla är väldigt taggade för.. Not! Men det fixar sig, skönt att ha det direkt på morgonen iaf. Sen har vi yrkesämnen hela dagen vilket inte är fel!

Har kommit fram till att det är något fel på min mobil också, för det gick inte lägga in bilder på Julias dator heller.. Men snor några av Lina sen när hon har uppdaterat, hihi!

Puss&kram

finnar och skolkort - no big deal ..

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och idag lyxade jag till det lite extra med en ansiktsmask. Tyckte det kändes skönt eftersom jag åkte iväg och solade förut.. Och denna gången solade jag inte bara för att få lite färg utan för att försöka torka ut alla jävla finnar som helt plötsligt ploppar upp överallt i ansiktet! Märks att det börjar gå mot vintern eller så är det väl som syrran säger, att jag kommit in i puberteten nu! Tror dock på det första alternativet men ;) haha

Imorgon så ska jag stanna kvar i stan med Lina och Julia och använda våran lunchkupong vi fick på tjejkvällen så därför håller jag på att packa med mig lite grejer. Måste ju bestämma ganska mycket eftersom vi tar skolkort på torsdag . Och jag HATAR skolkort! Man blir alltid så hemsk.. Men skitsamma, man får väl bjuda på sig själv? Men tror jag har packat ner det som behövs nu, är inte så mycket egentligen och om jag har glömt något så finns det alltid hos Lina eller Julia. Skönt va!

Tänkte nu bjuda på några kort som jag hittade på datorn! VARNING FÖR GAMLA BILDER!







Detta är bilder från när vi var på spinneriet på studiebesök. Titta vad söta!

soppa

Nu är jag hemma efter en riktigt seg skoldag. Men skönt i alla fall att ha måndagen och tisdagen gjord nu. Idag på den estetiska verksamheten valde vi vad vi vill hålla på med och jag valde film vilket ska bli riktigt kul tror jag!

Just nu har jag dragit på mig mysdressen och sitter och äter soppa som jag och brorsan lagat. Kändes som lite hemkunskap när vi lagade maten tillsammans och lite kul var det när vi grinade ikapp när vi skärde lök! Haha.

Idag blir det ändrade planer faktiskt. Blir inget med Josefine idag eftersom hon var tvungen och plugga. Och kanske passade det bra eftersom jag också har ett prov att plugga på. Psykologi! Usch, känns lite konstigt att ha prov nu när vi typ bara hade ett riktigt prov i ettan.. Men detta ska jag väl fixa om jag börjar i tid? Och börjar jag nu så har jag ju en vecka på mig!

Sen ikväll blir det nog en promenad eller något. För känner verkligen för att röra på mig!

Nu ska jag fortsätta äta min soppa, puss&kram




snodd bild!

Snodde en liten bild av Viktoria från naturkunskapen förut! Haha, ovanligt att jag ska vara så glad va ? :D Men det är väl inte så konstigt heller när självaste Eva Bennis pratar bort hela lektionen!


efter träning kommer träningsvärk..?

Nu har jag kommit hem efter ett hårt medelpass! Konstigt nog kändes det jobbigare denna veckan än vad det gjorde förra veckan även om vi gjorde ungefär samma saker. Kanske märker jag av den dåliga träningen? Nej men nu ska jag faktiskt komma igång, ska ta mig i kragen och gå ut och springa minst en gång i veckan också! Denna veckan passar det bra på torsdag så då lovar jag er att jag ska pallra mig ut (Och bara för att jag har bestämt det nu så kommer det säkert ösregna:O).

Imorgon efter skolan ska jag faktiskt umgås med Jossa (G). Och det va längesen! Inte lika lätt att umgås nu längre när vi går på olika skolor och inte bor tre hus ifrån varandra och det är synd även om vi fortfarande har gång avstånd till varann. Men nu ska vi ta tag i det här och börja umgås mer..

Kommer ha härlig träningsvärk i röven även denna vecka känner jag. Men det är skönt, så länge det inte är träningsvärk i magen så. För har man det så kan man ju inte skratta och då skulle jag ju vara tvungen att vara hemma från skolan typ, iaf om man tänker på hur mycket vi skrattar på en dag!

Puss&kram

nyvaken

Fy fan vad jag somnade! Somnade nästan direkt efter jag hade skrivit förra inlägget och vaknade nu! Men skönt kan jag lova er att det va.. Fick även ett sms under tiden jag sov om att Josse inte kunde följa med och träna, men vilken tur då att syrran kunde så jag slapp bli själv.

Känner mig helt borta just nu eftersom jag är ganska nyvaken, men ska pigga upp mig genom att äta ett litet mellanmål nu och sedan tvätta bort sminket och skölja kallt vatten i ansiktet så jag vaknar till ordentligt. Bara så ni vet så hatar jag att träna med smink i ansiktet, det kliar så förbannat! Någon som har samma problem kanske ?




091012

Nu har jag precis kommit hem från skolan och jag känner att början av veckorna är väldigt sega. Vi hade ju tyvärr inte bara en lektion idag som jag hade hoppats på utan två lektioner så slutade två, vilket inte är så jättetidigt. Är jättetrött och känner att jag bara vill sova så därför tänker jag göra det också.. Måste ju vara lite uppvilad till medelgympan ikväll. Idag följer ju även syrran med!


festsminkning

Igår sminkade jag ju syrran innan hon skulle ut.. Det nämnde jag väl? Tog även lite kort så tänkte visa hur det blev.



Började med en ordentlig bas..



Och fortsatte sedan med ögonen, och eftersom syrran ville ha en ganska sotad sminkning så la jag lite löspuder under ögat för att inte ögonskuggan som rasar ner skulle fastna under ögat. Riktigt smart faktiskt! Sen är det bara att borsta bort det..

Resultatet blev så här:






söndag

Klockan är snart sju och det känns om att denna söndagen bara runnit iväg. Kanske beror på att jag sov halva dagen och resten av dagen såg jag hockey.. Har krupit ner i sängen nu för att få tillbaka lite värme och tittar på oth, ska alldeles strax sätta på gossip girl också. Har ju faktiskt klarat av hela första säsongen nu äntligen.


Imorgon är det dags för skola igen, och om jag inte minns fel så har vi bara psykologi denna måndagen med. Stämmer det tro? Hoppas det i alla fall, för det skulle inte vara fel.

Nej hade faktiskt inte så mycket att skriva nu, men så är det väl också ibland.

Puss&kram

a miracle?



Nu är det något konstigt som har hänt med mitt hår eller så har det skett ett under! Det är lockigt! Fint lockigt alltså.. Han där uppe kanske märkte av min frustration och hjälpte mig lite ? Får se om det håller sig när det är torrt också..

Nu ska jag sminka mamma och syrran som båda ska bort ikväll. Vilken tur dom har som har mig ;)

katt i armen

Märkte precis att jag har en massa rivmärken på underarmarna och något som ser ut som ett "hål" in i armen och då undrade jag vad jag gjort! Men kom på ganska snabbt vad det va. Katten skrämde livet ur mig igår och jag blev så rädd så jag skrek och skrämde livet ur den så den hoppar upp på min arm och borrar in klorna i den och hänger kvar i armen! Stackars katt, måste ha blivit riktigt rädd.. Ont gjorde det också, haha!


the day after the day before

Nu är jag äntligen hemma! Tog ett tidigt tåg från torsby så har redan hunnit duscha och så, så nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Det är alltid skönast att vila ut i sin egna säng! Kvällen igår var riktigt rolig och det blir alltid så galet! Ni märker säkert att jag säger det varje gång vi har festat men det är ju just för att det är galet! Haha. Lite tråkigt att vissa var så fulla så de inte visste vart de var typ runt klockan åtta redan och somnade ifrån festen riktigt tidigt! Det blev jag och torsbyfolket uppe till slut men det är ju inga fel det heller!

Bilder kommer..

Idag ska jag ta det lugnt ett tag, kanske titta på lite gossip girl och sen ikväll ska jag se fotbollen. Blir en riktigt lugn lördag men det gillar jag.

Puss&kram

frissigt hår :S

Idag i skolan har vi haft produktinfo och det var riktigt intressant! Sist vi hade det i ettan var det lite för mycket produkter på samma gång så då fastnade inte så mycket men nu förstod man(ett år äldre och ett år klokare kanske?) ! Efter informationen fick vi testa produkterna och eftersom mitt hår har självfall så testade vi de produkterna för lockigt hår. Men som ni vet så har jag inte så ofta helt lockigt eftersom mitt hår inte kan torka lockigt! Vi gjorde allt vi kunde idag med rätt produkter och fönade med tratt men ändå blev mitt hår riktigt frissigt.. Såg ut som ett troll eller va det kanske ett lejon? Men Desireé var iaf så duktig och fixade det ändå så tillslut blev det platt och snyggt! Något fel är det på håret mitt det är något som är säkert men jag skulle ändå inte byta ut det mot något annat för jag älskar det som det som det är :)

Efter skolan blev det en liten tripp på stan och hittade en outfit för imorgon! En lila sammetsklänning från Bik Bok som var assnygg! Längtar som en idiot till imorgon ska ni veta. JAG ÄR TAGGAD! Och det hoppas jag ni andra också är :D

Nu blir det gossip girl, puss&kram

fira med pizza

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter och luktar på migg nytvättade hår! Hihi, inte riktigt men nästan. Jag förstår inte att hår kan lukta så gott! Jag är nog inte ensam om att tycka det heller ? Så länge det är rent så är det gott.. Inte direkt så gott att snosa ner näsan i smutsigt hår, nej usch nej..

Det som återstår på schemat idag är pizza. Haha de ni! Pizza på en onsdag är det inte alla som får. Men anledningen till detta är ju att syrran har fått jobb så mamma vill fira lite extra och tog den enkla utvägen och beställa pizza. Men jag klagar inte!

Längtar så till på fredag när vi ska dra till torsby! Det kommer bli galet, det känner jag på mig ;) (Som om det inte brukar bli det annars, hehe..)

Puss&kram

blåsig höst!

Usch vad det blåser ute! Höll på att blåsa iväg när jag gick hem från bussen förut. Det blåste nästan luften ur mig på samma gång också. Men det är väl så det är på hösten antar jag ? Märkte också att det blåst ner en massa löv från träden också och jag måste bara säga att jag älskar alla höstfärger, speciellt färgerna på löven just nu. Kanske för att det är mina färger också ?

Skolan idag har gått ganska fort, har mest bestått av film + redovisning av våra stilikoner och det var lite som jag anade att vi har lite likheter med våra stilikoner. Det roliga var att ingen av oss i klassen hade exakt samma stilikon! Kul!

Måste gratulera syrran också som har fått jobb som säsongsarbetare uppe i branäs! Och som "lekledare" typ, så hon kommer vara den där björnen som åker runt där uppe, kanske inte alltid men ibland i alla fall! Haha, gud vad roligt.. Kunde nog inte passat henne bättre ! :)


dagens look:





Lockarna höll i sig även idag! Härligt på morgonen att slippa göra något faktiskt, hihi..

Nu blir det dusch, mat och senare gossip girl!

Puss&kram

hockey

Nu har jag precis kommit hem från hockeyn och  grums vann med 4-3.. Innan hockeyn blev det ju varken gossip girl eller någon bok för jag var så trött så jag somnade istället. Syrran kom och väckte mig fem minuter innan vi skulle åka upp till hockeyn så det vara bara att slänga på sig lite varma kläder och åka! Vad mysigt det var med benvärmare, sockor, fleecetröja, höga fodrade stövlar, halsduk och vantar! Kändes som riktig vinter och visst kan det faktiskt vara lite mysigt med vinter också.. Så länge man kan sätta på sig ordentligt med kläder så är det ju lugnt!




Nu ska jag alldeles strax krypa ner i min säng och sova!

Puss&kram


mitt mål!

Mitt mål är att bli lika duktig som den här tjejen! Jag dör på hennes sminkningar!! Jag har en bit kvar men jag tänker då fan inte ge mig :D

http://micromiss.se - Linda H -  Hår&Make-up artist


tisdagar

Tisdagar är bra dryga va? Eller är det bara jag som tycker det? Ganska tråkiga lektionen och mycket tråkigt väder gjorde ju inte dagen bättre! Men det gjorde ju såklart mina underbara stiltjejer <3

Kom hem för en 45 minuter sen så har inte hunnit gjort så mycket än.. Ska nog titta på ett avsnitt av gossip girl (och dregla över blairs kläder), sen kanske jag ska ta och läsa lite? Man blir faktiskt väldigt avslappnad av att läsa och det känns faktiskt som jag måste varva ner lite.

Sen ikväll ska jag upp till hockeyhallen med Josse och kanske syrran och titta på när Grums möter Kil. Denna gången är det ju någon man känner med i båda lagen!



så här ser håret ut idag också, och lockarna har hållt sig ganska bra trots regnvädret!

(hann inte göra så så mycket med trippeltången imorse heller, men det såg ju inte så dumt ut ändå:P)

Puss&kram

lockigt hår snabbt

Så där nu har jag gjort mig klar för kvällen och jag ser att klockan har blivit mycket! Jag som hade tänkt mig att vara i sängen och sova klockan tio.. Bara för att jag alltid är så trött på mornarna men det är svårt att lägga sig i tid faktiskt.

Har precis gjort inbakade flätor också. Tänkte köra på lockigt hår imorgon för en gångs skull! Och hemligheten för att det ska se äkta ut är att göra tre flätor. En varsin på sidorna och en där bak. Då slipper man den där benan där bak också.. Sedan är det bara att fylla på med trippeltången på de ställena man tycker det är dåliga lockar, alltså oftast i överhåret! Sen ser det ut som du har tripplat hela håret.. Smart va? Och det går mycket fortare! Kanske för att jag har så tjockt hår också, hehe..

Kan ju bara tillägga att detta kanske inte funkar på er med tunnare hår. Mitt hår är ju så tjockt, så därför blir även lockarna lite större eftersom flätorna automatiskt är ganska tjocka.





det traditionella mittbenan har även kommit tillbaka igen! vi får väl se hur länge jag vill ha den denna gången :D


hihi, nu fick ni er ett litet smygtips så här sent på kvällen!

Lycka! Kvar i div 4

Förlåt det blir nog två inlägg till för jag måste ju berätta att vi inte åker ner i div 5 ändå med fotbollen! TACK GUD (?) Haha, nej men även om inte alla håller med mig nu så är vi faktiskt värda det.. Alla har en skitsäsong någon gång och alla marginaler har varit emot oss detta år men nu det sista fick vi på något sätt lycka med oss! Fråga mig inte varför vi inte åker ur det förstod jag aldrig, någon som kan förklara det för mig kanske ?

medelgympa

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och det var nog det skönaste jag gjort på länge! Har varit helt slut hela dagen efter att jag och Josse gymmade. Det blev ju inte bättre av att vi var ute på en liten promenad heller! Haha. Sen satt vi bara i soffan och försökte hålla ögonen öppna tills medelgympan skulle börja och jag kan bara säga er att det va det värt! Det va faktiskt jättekul :D Även om medelåldern var 50+! Så det ska vi gå på nästa vecka också. Ni som inte testat borde göra det, skitkul ;)

Ska gå och blåsa håret nu men säger inte godnatt än, ett inlägg till blir det så håll utkik ;) Puss&kram

träningsnarkomaner?

Ny vecka, måndag, psykologi, gym! Så har min dag sett ut hittills och mer kommer det bli. Har precis kommit hem och ätit mat, fick mammas underbara fläskfilégryta som jag älskar så nu är jag på bra humör! Ska strax ta bussen till Josefin igen och då ska vi ta oss en promenad och sola lite.. Vi kände oss lite för bleka om benen förut så det ska vi göra något åt nu. Sen ikväll ska jag , Josse och Sofia på medelgympa i badhuset! Är riktigt taggad faktiskt eftersom det såg så kul ut sist :D

Har precis gjort läxan inför onsdagen också. Att ta med en bild på en stilikon eller en bild på någon som man tycker har snygg klädstil. Och jag har ju ingen speciell "ikon" direkt men ska ta med några bilder på de i gossip girl. Jag dreglar ju över blairs kläder varje gång! Fast det är ju inte hon som klär sig själv i serien så därför är väl hennes stylist min ikon kanske ? haha..



Mums! ;)

vi hörs mer ikväll ! puss&kram


nu har man övningskört igen

Hej igen! Kvällen bestod av övningskörning idag faktiskt. Mamma tyckte vi var tvugna att ta tag i det en gång för alla så vi tog oss en sväng. Och vi hann träna på backning, parkering, start och stopp och lite start i backe och det gick jättebra! Sen åkte jag ju såklart runt lite på vägarna och så fort det kommer någon man känner bakom sig så får man kärringstopp! Visst är det typiskt..

Orkade inte åka hem efter det heller så åkte upp till ishallen  och va lite social med Josse det sista av matchen och nu sitter jag här framför datorn igen. Håller på att måla naglarna samtidigt som jag ser på bourne ultimatum.. Ganska passande att den filmen gick nu när jag har sett de två första filmerna. Alla tre filmerna är riktigt bra så de rekommenderas.

Imorgon har vi bara individuellt val på morgonen så när jag slutar ska jag och josse åka direkt till gymmet för att träna lite och sedan på kvällen ska vi gå på medelgympa! Det såg skitkul ut förra måndagen så får se hur kul det är i verkligheten.

Vi hörs mer imorn! Puss&kram

för sminkad för hockey ?

Godmorgon bloggen! Idag är det söndag, den mest värdelösaste dagen på veckan känns det ? Visst är det skönt att ha en dag att bara vila upp sig på men om man inte vill vila sig så finns det ju inget att göra ? Jag ska i alla fall titta på hockey idag, så jag har något att göra. Men jag tittar ju faktiskt främst på hockeyn för att kunna umgås och prata med de jag tittar med. Idag ska jag titta med Anna och Josse och det var riktigt längesen vi umgicks så vi har säkert mycket att prata om!

Vaknade ju även ganska tidigt idag så har haft lite extra tid på mig nu på morgonen och passade därför på att lägga en rolig ögonskugga. Och det första mamma säger när hon ser mig är : Men du behöver väl inte måla dig så mycket, du ska ju bara på hockey? (måla är verkligen mammas uttryck för att sminka sig!) Men svaret som mamma får är alltid detsamma. Jag sminkar mig ju inte för att jag inte vågar visa mig utan ? Nej jag sminkar mig ju för att jag tycker det är kul! Och ju mer man sminkar sig ju mer lär man sig.. Jag kan ju säga att det tar inte alls lång tid att få det snyggt längre och det beror på övning, övning och övning..



Jag har ju även fått en ny favorit skugga också! I en plommonlila nyans :D ( visst ser jag lite skelögd ut? haha)

Puss&kram

nytt i garderoben





Kavaj från HM, 299 :-



Tunika från HM, 249:- (det syns inte på bilden men den är mörkgrön, och denna delar jag faktiskt med mamma eftersom båda ville ha den. Smart va?)



Polo från vero moda, 79:- (ett riktigt kap för en sån mysig tröja!)



Jacka från Vila, 299:- (extrapris just idag (Y))



Och vanliga ribbstickade strumpbyxor från gina tricot, perfekt nu på hösten !

-

Är riktigt nöjd med allt jag köpt idag och vet att det kommer användas flitigt! Nu är det skor som behövs ;)

shoppingdag

Nu är jag hemma igen och fick med mig en massa godsaker hem! En höstjacka hittade jag även efter tio minuter också så det var ur världen ganska snabbt. Blev riktigt sugen på typ fem par skor också, men kunde inte välja vilka jag ville ha så ska åka in och köpa några en annan dag. Ska ta och visa er det jag köpte också, och det blir ju tyvärr bilder med camen som ni vet ;) Syrran har ju med sin kamera till arvika nu.. Och ja, jag ska köpa mig en kamera! När det blir riktigt, riktigt nödvändigt..

bilder kommer snart, puss&kram

nästan en olycka

Usch imorse vaknade jag på värsta tänkbara sätt - KISSNÖDIG! Jag hatar när man vaknar av att man nästan kissar ner sig när man så gärna skulle vilja sova lite till. Men det fick bli en tripp till toaletten ändå och så lyckades jag faktiskt somna om en stund också vilket var väldigt tur!

Ska kliva upp ur sängen nu och äta lite frukost och sen göra mig iordning lite för att kunna visa mig ute på karlstads gator.. Vi hörs mer i eftermiddag ! Puss&kram

idolmys med familjen

Nu har jag precis tittat klart på idol, tvnöjet på fredagarna.. Åt mat med nästan hela familjen samtidigt också och det var riktigt mysigt! Skulle egentligen träffat Josse nu ikväll men hon var sliten efter sin tripp till ullared så ska träffa henne på söndag istället. Så därför sitter jag helt ensam just nu, inte många man kan höra av sig till nu som är lediga direkt..

Men det gör inget eftersom jag fortfarande inte städat klart mitt rum :S Jag har typ plockat upp en sak sen gjort en annan sak, sen plockat lite igen och sen gjort något annat igen så det går sakta. Jag har i alla fall dammat överallt och jag kan bara säga att hade en dammallergiker gått in i mitt rum innan jag städade så hade den dött!

Och jag förstår mig verkligen inte på mobiler heller.. Jag har alltid kunnat stoppa in USB-kabeln i mobilen och sen i datorn och så har det automatiskt kommit upp en ruta om man vill överföra bilder men nu står det att enheten är okänd :S Någon som är lite mer teknisk än mig kanske och vet hur man ska göra ? Måste jag leta upp en skiva och installera kanske ? Väldigt tacksam för svar!

Imorgon ska jag och mamma åka in till karlstad för lite shopping! Ska försöka hitta mig en ny jacka och lite nya höstkläder.. Känner att jag inte har några kläder alls, och det vet jag exakt vad det beror på också. Helt fel färger till exempel ;) Och då trivs man inte, även om plagget är ursnyggt!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll! Puss&kram ♥

fredag igen?

Nu är jag hemma efter veckans sista skoldag men ändå känns det inte som helg. Kanske för att vi hade en liten egen helg i lördags? Idag började vi dagen med idrott och löpning stod på schemat. Sprang 5 km på 25 minuter och det är jag jättenöjd med! Blev ett riktigt träningspass för mig och känner att jag måste komma igång med att springa åtminstone en gång i veckan för att hålla kvar konditionen.

Efter idrotten och lunchen hade vi fackteckning och design och då satt vi och skissade av olika bilder på människor för att lära oss former och så. Det gick väldigt fort faktiskt och var avslappnande.. Känner mig väldigt sliten nu faktiskt så ska nog lägga mig och vila ett tag. Sen ska jag städa mitt rum, ordentligt!

Och jag vet fortfarande inte vad det är för fel på min mobil, för det går fortfarande inte att lägga in bilder :S Men jag ska fortsätta kämpa med det..

Puss&kram

bilder kommer senare..

Okej, bilder kommer imorgon! Är för trött för att orka ladda upp just nu. Föresten gick installationen åt helvete så jag la ner..

Godnatt! ♥

tjejkväll

Hjälp jag vet inte vad jag ska börja med att berätta om idag! Hela dagen har varit otroligt rolig så jag börjar väl från början.. Har haft yrkesämnen hela dagen och nu äntligen har allt från collistar (eller det mesta iaf) kommit, så vi packade upp produkterna fram till lunch och ställde fram allt och efter lunchen testade vi de nya skuggorna och det var jättebra!

Efter skolan så åkte jag hem till Julia och fick mig lite mat i magen innan vi åkte till mitticity för att hjälpa till under tjejkvällen. När vi väl var framme fick vi reda på att vi fyra var de enda som skulle sminka inför fotograferingen och att resten av personalen skulle vara i butiken, och det gick jättebra för oss! Det var faktiskt lite roligt att de sa att vi var makeupartister! Även om vi inte kan benämna oss som det riktigt än så är vi jäkligt duktiga brudar! Vi fick också mycket beröm :D

Blev helt till mig när det kom fram en liten sexåring och ville bli sminkad. Och så sa hon att hennes favoritfärg var blå och så fick hon en blå skugga som hon blev så nöjd med! Hon gjorde helt klart min kväll!

Sen måste jag ju bara säga att czarrina-visningen var helt otrolig! Jag stod och rös när jag tittade på den.. Måste berömma frisörerna för frisyrerna och även de på makeupstore för sminkningarna! Det och klänningarna gjorde det helt magiskt! Ni som inte var där missade något.

Försöker få upp lite bilder jag tagit under dagen men min mobil totalstrejkar! Det kommer inom kort måste bara installera någon sak först :P

Puss&kram

RSS 2.0