balklänningar

Är lite stressad för balen eftersom jag inte hittat balklänning nu och det är egentligen sent att vara ute nu.. Det är jätte urplockat överallt och allt nytt finns inte kvar. Men jag har faktiskt spanat runt lite på nätet och hittat ett par riktigt snygga klänningar som jag skulle kunna tänka mig ha! Ska faktiskt till göteborg nästa helg och titta.
Bjuder på lite bilder på inspiration som jag hittat.. Inte direkt någon färg på de bilderna som jag vill ha men flera av dom finns i fler färger som tur är!
Den här är helt otrolig! exakt en sån modell jag vill ha fast enfärgad och det finns den i! Så den ska jag titta på till helgen.

love

Älsklingar! Ni är så fina, så underbara! Jag bara älskar er! Och självklart resten av stimmet också ♥

Gamen, hästen och myrsloken på väg till månen!

ååååååh

Desirée kom och hälsade på mig igår och var med mig i butiken nästan hela dagen! Var riktigt sött av henne eftersom tiden hade gått väldigt långsamt eftersom det inte hände så mycket.. Vi dunkade musik och var riktigt fula här i butiken och tog lite kort som vi dog när vi såg!

Efter stängning drog vi hem till henne och duschade och gjorde oss i ordning och började förfesta när Sandra kom.. Sen drog vi vidare till blue moon och club moments premiär som inte var det roligaste direkt.. Vi drog ganska tidigt men då mötte jag upp Martin och Peter som var på väg till blue moon så det var bara att gå in igen! Men det skulle jag inte ha gjort.. Jag vet inte hur jag lyckas men på något sätt gör jag det så nu är jag ett kort, en mobil och en kamera fattigare.. Fyfan! Är så irriterad på mig själv! Det är typiskt mig.. Jag håller tummarna för att ingen tagit den och att dom hittar den idag men det är ju som att önska snö mitt på sommaren..

Nej nu får jag liva upp stämningen med lite bilder!!
Visst är jag lite lik skurt!? hahaha
Man kan väl inte säga annat än att vi är så fula och ni som inte skrattar är tråkiga! Det här är verkligen min och Desses humor! hahaha

tapout

Egopic!! Hittade kameran så visar er hur jag ser ut idag med min nya t-shirt! Kom gärna förbi och hälsa! Händer inte allt för mycket nu på morgonen ;)
kanske borde sminka mig.. haha

RANDOM

Både idag och imorgon jobbar jag extra på Random Brands eftersom de är iväg och "super skallen" av sig på partykryssningen! Har precis skurat golvet och satt på musik på hög volym och det är ganska ensamt så här på morgonen haha! Men för att utnyttja tiden så har jag tagit med mig skolarbeten hit så jag slår två flugor i en smäll och är lite duktig av mig också!!
Fick mig en snygg tapout t-shirt av Erik när jag kom till butiken också och egentligen är det inte min klädstil men jag tyckte om den!!
Bjuder på en MYCKET gammal bild.. faktiskt den första bilden jag la upp på denna bloggen tror jag om inte bilderna försvunnit i arkivet! En skitunge var jag då, hade precis börjat ettan och klippte lugg! hahaha no more..

dålig dag

Idag har det inte varit någon bra dag för mig!! Började med att jag åkte iväg till skolan och trodde vi började 9.15 men märker att det är helt tomt när jag kommer dit. Får då reda på att vi skulle börja på stan med ett studiebesök på change så det var bara att åka iväg dit..

Resten av dagen gick väl ganska bra tills engelskan började och hela vår klass fick ett litet utbrott.. Eller i alla fall vissa av oss! Men får panik på den kursen verkligen..

Sen när vi slutade klockan fem så tänkte jag skynda mig hem så jag var hemma i god tid innan träningen som började 19.15. Men när jag kommer till busstationen märker jag att jag glömt plånboken med pengar och busskort i skolan! Och skolan var stängd och ingen där! Så där stod jag i stan utan att ha en chans att ta mig hem eftersom allt jag ägde låg kvar i mitt jävla skåp! Som tur är har jag snälla arbetskamrater som kunde låna mig pengar för att ta mig hem!! Hahhaha vilket psyk!

Kom hem 19.00 sprang som en idiot hem från bussen, bytte om snabbare än jag någonsin gjort förr och sprang sedan till årets första fotbollsträning!! Och jag var i tid!!




nu skrivs det..

Nu är jag riktigt snäll mot grabbarna här och länkar till deras sköna blogg! Blev ju lite chockad en dag när jag kikade in och fick se mitt egna namn! Tyckte ni var lite väl hårda dock.. 2,5.. Känns ju lite snålt! eller ? ;)

http://054redaktionen.wordpress.com/


godnatt

Göteborg blev det denna helgen och jag hade riktigt roligt!! Väldigt sliten idag dock efter lite mycket festande..

Imorgon har jag historiaprov på morgonen (som kommer gå åt helvete) sen ska jag jobba eftermiddagen på MUS!

Nu ska jag sova! Godnatt ♥






TIPS!! - quick fix

Måste bara tipsa om en riktigt bra produkt!

Jag vet att det är många som klagar på att de aldrig tycker basen, alltså foundation och puder, sitter hela dagen. Många har testat allt och då menar dom verkligen allt! Men då småler jag och vet att de inte har testat Makeupstores quick fix! Njaaee svarar dom oftast då..

Quick fixen är är produkt som lägger sig som en skyddande silikonfilm på din hud och jämnar ut ojämnheter som porer, gropar och linjer i ansiktet under dagen. Det är alltså ingen mirakel-anti-age-produkt utan en produkt som du har för att få den där perfekta hyn som man alltid önskat! + att sminket sitter som berget resten av dagen! Den funkar faktiskt också som en eyeprimer och är riktigt grym!!

Den är värd att testa!!



storstädning

Håller på och storstädar mitt rum som jag får göra varje månad eftersom jag inte städar lite i taget utan väntar tills det blir riktigt stökigt! Passade på att tvätta lite penslar som jag använder också eftersom man inte hinner göra det på morgonen när man använder dom. Tvättade syntethårspenslarna med diskmedel eftersom det löser fett bäst och tog shampo och balsam i äktahårspenslarna för att få dom riktigt mjuka och fina.

Något som är riktigt viktigt att tänka på när man torkar dem är att låta de ligga plant på en handduk eller liknande och helst ska de vara lite lutade så vattnet rinner ur penseln. På så sätt håller de längre eftersom vattnet inte tränger in i penseln och löser upp limmet vilket resulterar i att håren släpper. Bra va?





Jag använder mig av penslar från makeupstore, mac och några som vi köpt genom skolan som jag inte tycker är värst bra.. Det står i alla fall leena e. professional på dem, men har aldrig hört talas om det förut.

ute i örebro

Var ju i Örebro i helgen och festade med min barndomskompis Malin som flyttat dit för att plugga där. Kameran var med och några bilder hann det bli på förfesten innan vi gjorde örebros nattklubbar osäkra!

Körde på rosa stenar under ögat som matchade läpparna! På läpparna hade jag läppennan "Hot Pink" och läppglanset "Virgin" över(båda från MUS). Älskar starka färger på läppar som några av er kanske vet ;)



Innan det spårade ur!!!! Malin har läppennan "Merlot" från MUS som hon lånade av mig. Tyvärr försvann den under kvällen .. :(



OCH HÄÄÄÄÄR SPÅRAR DET UR!! hahahahaha






tandläkarskräck..

Kände för några dagar sen att jag var väldigt hängig och öm i hela kroppen och det är aldrig ett bra tecken för mig!! Igår började min förbannade visdomstand värka igen och tandköttet runt den var riktigt irriterat.. slutade med att jag kanske sov en timme inatt och på morgonen när jag vaknade hade jag feber.. Så det blev ingen skola idag. Har ringt till tandläkaren nu och har fått en tid så jag ska troligtvis dra ut tanden! Jag har aldrig haft tandläkarskräck och jag har heller aldrig ens borrat eller dragit ut en tand! Men nu är jag riktigt rädd..

bilder till ny design

Tänkte bjuda på lite bilder på mig som vi tog för ett tag sen under projektarbetet! Några av dessa ska användas i min nya bloggdesign som Ida ska göra till mig. Och förhoppningsvis blir det en förändring snart!

Var faktiskt riktigt kul att testa på att vara modell!










JC ♥












Bilder från http://www.jeffreycampbellshoes.com/category/blog/

YVES LAROCK

Ingen har väl missat att Yves Larock kommer till nöjesfabriken den 11 februari!? Ni som var på nöjes sist och hörde Sidney Samson spela vet vad ni får och det var den grymmaste jävla kvällen jag varit med om!! Så denna fredagen får ni inte heller missa! Biljetter köper ni av mig!! Så kommentera här eller hör av er på 0702488416!!

Förköp 18 år : 130 :-
Dörren 20 år : 170:-


shoes to die for..

Lita Shoe SEK 1695, Jeffrey Campbell - NELLY.COM

gaaaaah vad snygga!! Jeffrey Campbell ♥ Nelly

no time..

Hallå där!! Här hade jag visst en blogg.. Har inte suget att blogga och inte tiden heller för den delen. Jag förstår inte hur de stora bloggarna som verkar ha så mycket att göra hinner blogga! Imponerad måste jag säga att jag är! Kommer nog vara tomt här ett tag framöver tills jag får tillbaka suget eller något.. Men kan ju berätta att mitt liv flyter på med skola, två jobb och andra roliga saker som händer hela tiden!!

Hoppas ni har det bra!!


2011

Det blev ett väldigt konstigt men helt grymt slut på 2010! Planerna blev ändrade och det blev inget oslo men jag hade nog den bästa nyårsaftonen någonsin! Nu är det ett nytt år och nya saker att se fram emot. Jag lägger 2010 bakom mig och blickar framåt!! Det låter bäst så!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton! Och även en bra start på det nya året!!

RSS 2.0