godnatt

Okej, kaffepeelingen var ganska så skum :S Det luktade verkligen starkt av kaffe så jag gav den till mamma och hon blev nöjd.. Kaffe är nog inte riktigt min grej än.

Har fått mig en ny favorit i idol också - Erik! Jäklar så bra han är!

Nu ska jag göra mig klar för sängen och måla naglarna och så och sen sova! Måste vara utvilad tills imorgon för det väntar en mycket rolig dag med yrkesämnen hela dagen :D
 
Sov gott alla söta läsare, puss&kram ♥

träningsvärk imorgon

Då var man hemma igen efter ett tufft pass i gymmet! Känns riktigt bra att vi kommit igång nu.. Det känns dock lite mindre bra att jag kommer ha träningsvärk i armarna imorgon när jag ska sminka :S När jag har träningsvärk i armarna brukar det sluta med att jag inte orkar lyfta dom typ :S Får väl försöka koppla bort det på något sätt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och peela mig och använda hårinpackning. Känns som min kropp är värd det nu! Ska testa en ny peeling som luktar kaffe också, det kanske kan vara gott? Jag älskar i alla fall kaffedoft, men tycker mindre om den beska smaken. Men någon gång i livet ska jag också lära mig dricka kaffe ska ni se :) Efter duschen så ska jag mysa med tacos till idol!

puss&kram

tjejkväll i mitt i city

Glömde ju säga att jag, Lina, Julia och Eklund ska vara med och sminka på tjejkvällen i mitt i city imorgon! Det ska nämligen vara en modevisning som makeupstore håller i. De ska visa den nya czarinna-looken och jag har hört att det ska vara helt underbara klänningar och frisyrer och såklart sminkningar! Det vi ska göra är att sminka de som vill och sen ska de bli fotograferade. Jättekul tycker jag! Så alla tjejer kom dit! Det är ju även många erbjudanden i hela gallerian..


tisdagar kan också vara roliga!

Hej och förlåt för att jag aldrig uppdaterade och berättade vad det var vi skulle göra! Blev lite stressigt efter träningen eftersom jag blev bjuden på nachos och så. Men eftersom vi var lediga idag bestämde vi oss för att ha lite fest mitt i veckan! Och det blev helt galet med vattenpipa, shottar och en massa skitsnack som slutade lite konstigt kan man väl säga. Det bästa är att det spelar ingen roll vad det är för dag eller vad vi gör, vi har lika kul jämt brudar!

















Bilderna snodde jag från Sandra ;)



Nu ska jag ta och städa mitt rum. Sen blir det gymmet för mig och Josse igen!

Puss&kram

dags för gymmet!

Nu är jag hemma en snabbis efter skolan, har precis kastat i mig lite mat. Nu är det dags för träning istället! Idag blir det gym med Josse! Uppdaterar mer när jag kommer hem :) För planerna imorgon är läskigt störda men man kan ju inte räkna med annat eftersom det gäller Stil! :D




a crazy night

























Nu äntligen har jag fått lite bilder från helgen och ni ser väl att det är galet! Hvstil 2 ni är bäst, älskar er <3


grattis

Grattis Kila/Sifhälla till div-3 platsen får jag väl säga!

Årets sista match blev en förlust, tyvärr, men kul för Kila/Sifhälla! Vi tröstade oss i alla fall med pizza och kladdkaka efter matchen och vi är ändå ett härligt gäng även om vi åker ner :)

Just nu sitter jag här och väntar på att alla bilder från helgen ska bli klara någon gång. Sandra är ju så söt och skickar men eftersom jag har den nya versionen av msn så går det inte skicka i delade mappar! Kan någon förklara varför? Jag vill inte ha det nya msn för det suger ju! Någon mer som håller med mig? Men jag va ju tvungen att ladda ner det nya stod det :S Ja ja, jag får väl nöja mig med att ta emot dom en och en..

Laddar som fan inför morgondagen, eller inte.. Haha!

Puss&kram

090927

Godmorgon! Hur mår ni? Jag är helt utvilad nu efter att ha sovit ungefär hela dagen igår. Nej men nästan.. Blev en slappdag med pizza, film och godis och det är aldrig fel :D Idag är det dags för säsongens sista match och tyvärr så har vi inget att spela för längre men självklart så ska vi spela för att vinna!

Efter matchen ska vi äta pizza med hela laget som en liten avslutning. Pizza tre dagar i rad är väl inga fel? Hahah. Ibland får man faktiskt göra så. Sen efter det har jag inget planerat utan det blir nog bara att ta det lugnt och sen sova och börja ladda för psykologin imorgon! Hjälp mig, hahaha. Ni stilare vet vad jag snackar om ;)

Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå upp ur sängen och äta lite frukost. Sen ska jag iväg till grums och se på fotboll med Josse och prata lite.. Ha det bra, puss&kram

underbar kväll igår

Hej nu är jag hemma och vaken! Måste börja med att tacka alla som var hos Julia igår. Jag hade en superrolig kväll, det var helt sjukt! Ganska så trött är jag idag dock. Somnade när jag kom hem och trodde jag hade sovit en halvtimme ungefär men märker att jag sovit i tre timmar! Det är en ordentlig powernap iaf. Jag ska även se om jag kan fixa fram några bilder lite senare. Sandra, du kan vara beredd på att få skicka lite ! ;)

Nu ska jag snart få mig lite mat i magen, sen ska jag fortsätta dagen med att kanske åka upp till ishallen och titta på hockey. Sen blir det nog kanske film för en gångs skull!

Ha det bäst! Puss&kram

laddad

Då var sista fotbollsträningen för säsongen avklarad, känns lite tråkigt men är ändå lite trött på det så det ska bli lite skönt också. Kommer nog sakna det efter några veckor ska ni se!

Just nu har jag precis fixat naglarna inför imorgon, är laddad till tusen redan nu! Väskan är redan packad och klar så imorgon är det bara att åka iväg till skolan och sedan vänta på att det ska ta slut så att kvällen kan börja närma sig!! Imorgon blir det party med dom bästa och det kommer bli asroligt!

Hoppas ni får en bra fredag för det här är nog det sista ni hör av mig på två dagar ;) Kommer ha fullt upp med att fixa imorgon!

Puss&kram

bebis!

Måste ju bara upplysa alla er där ute som inte har uppmärksammat Stina-Lee's lilla bebis! En liten Mayia blev det! Så himla sött är det med små bebisar! Nästan så man önskar att man hade en liten själv ibland.. Nej då, mysigt skulle det va men är väldigt många år kvar till dess! Vill ni se bilder så får ni gå in på hennes blogg. Det är bara att följa länken nedan!

http://stinalee.se

underbara torsdagar

Torsdagar kommer från och med nu vara min favoritdag! Nästan så att man längtar till torsdagar mer än helgerna :O (nej, bara nästan) Anledningen till detta är att vi har yrkesämnen från 8.40-15.30, inga fel! Dagen idag började med en kvarts promenad och lite fika, sedan fick vi testa det nya märket -  collistar! Och det var jättebra :D stor skillnad från FACE's produkter, men hade dock inte kommit så roliga skuggor än så då använde vi de få skuggorna från MakeUpStore istället.. MUS är mitt absoluta favoritmärke inom smink!

Jag sminkade Lina i en blå/turkos skugga och hon sminkade mig i orange. Så idag har vi gått runt som små färgklickar allihop! Är lite roligare mot hur man ser ut annars kanske?



(du är så duktig Lina!)




Föresten? Ni glömmer väl inte bort att använda handsprit! Denna lilla flaska är liten och passar perfekt i väskan och får därför följa med mig överallt. Jag tänker då inte få någon svininfluensa! På tal om det så ska vi ju få vaccination i skolan. Är lite nervös för sprutan faktiskt!


färgad

Nu är jag nyfärgad och fräsch! Måste bara rätta mig själv om att jag inte färgar håret utan tonar det ;) Det kan ju bli lite fel med detaljer där ibland..



Nu blir det sängen! Det väntas en lång dag i studion imorgon, äntligen ! ♥

Puss&Godnatt

090923

Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Åkte dit nästan direkt efter skolan, eller jag han precis hem för att slänga i mig lite mat men direkt efter det bar det av till gymmet där jag mötte upp Josse. Och vi körde hårt! Är helt slut i mina små ben.. Det är väldigt kul att träna när vi har så mycket att prata om också, för det går faktiskt göra båda delarna och tiden går så mycket snabbare.

Vet ni vad jag ska göra nu då? FÄRGA MITT HÅR! Äntligen säger jag bara.. Folk säger att det inte syns men det vet jag att det gör, i vilket fall som helst så ser jag det så nu ska det bli en uppfräschning! Ska ju ha samma färg som sist jag färgade så blir ju ingen större förändring, men blir en aning mörkare nu i början.

Uppdaterar mer när mitt hår är klart lite senare ikväll! Puss&kram

kändisdjungeln

JAG SPYR! PIPPI KÄKAR EN RÅTTA I KÄNDISDJUNGELN!

Haha, hon är inte dålig hon Inger! Men programmet är ju helt sjukt! Någon mer som tittade?

träning

Nu har jag precis kommit hem från fotbollsträningen och det var jätteskönt att träna! Vi gjorde tävlingar nästan hela träningen vilket alltid får oss på bra humör! Tävlingsinriktningen är det inget fel på!! Ska hoppa in i duschen nu och därför kommer jag missa det första av idol nu.. Blä! Men ska försöka skynda mig i duschen.. Måste ju tyvärr gå lös med motorsågen på mina ben också :O Nej men nästan! För mycket detaljer kanske? Nej då, de flesta tjejer känner nog igen sig nu när det är vinter och man inte visar sina allt för bleka ben längre!

Nej nu är duschen ledig så ska hoppa in där en snabbis nu ! Hörs imorgon, puss&kram



ibland är man på bushumör! ;)

tokdag i skolan

Hejhej nu är jag hemma efter en heltokig skoldag! Har ju varit hemma ett tag också eftersom vi fick sluta tidigare.. Och ja skoldagen har varit ganska knäpp faktiskt, med konstiga tankar om att gnida sig över ett bord i cafeterian! Hahaha, ja ni som var med vet ju vad jag menar + en annan ganska hemsk sak på lunchen :O Ja herregud, det kunde gått illa !

Just nu sitter jag och skriver ett CV, ska skicka iväg det lite senare till Norstat och se om jag kanske kan få extrajobb som telefonförsäljare, eller telefonundersökare blir det ju! Får hoppas på att de gillar mitt CV så får vi se om det går vägen.. Skulle inte vara fel att skaffa ett extrajobb nu när jag inte har något annat för mig på vintern..

Senare blir det träning också! Den första på tre veckor och det känns skönt.. Ska även dra igång och gymma denna veckan men Josse och det ska bli rutin på detta i fortsättningen!

Nej nu ska jag återgå till mitt CV! Ha det bäst, puss&kram


promenad i mörkret

Nu har jag precis kommit hem från en långpromenad. Började gå när det var ljust men det tog inte många minuter innan det blev mörkt. Det märks att det går mot hösten och vintern, det blir jättemörkt ju! Som tur var gick jag där det fanns lampor, annars hade jag aldrig klarat mig.. Hade hög musik i öronen också så då var det också lite lättare.

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen och sen lägga mig i sängen och titta på gossip girl. Har kommit fram till att jag älskar tv-serier även om jag aldrig lyckas följa någon. Så därför tittar jag på alla såhär i efterhand, men det funkar lika bra det!

Hoppas ni haft en bra start på veckan! Puss&kram

chips på en måndag

Just nu sitter jag och tröst äter chips och dipp! Blev så himla förbannad förut när jag kom till tandläkaren och fick vänta i 20 min! Men väntade så snällt eftersom jag trodde de var försenade, men när jag frågar vart min tandläkare är så kollar dom upp det och säger att dom hade ändrat min tid till onsdag den 30:e, MEN SÄG ALDRIG DET TILL MIG DÅ? Inte nog med att måndagar är den jobbigaste dagen i skolan heller.. Så därför känner jag att chipsen och dippen satt väldigt bra nu. Jag ska ju trots allt komma igång med träningarna denna veckan igen så det förvinner snart..

Jag ska färga håret denna veckan också, äntligen! Men vet inte vilken dag jag ska hinna det :S (Vad hände med all extratid på fritiden egentligen?) Det skulle passat väldigt bra idag, men det är ju ingen hemma som kan färga det på mig.. Jag får ta det när det kommer helt enkelt.



Har ett helt kapitel i matten som väntar på mig nu! Vi hörs, puss&kram


nere i femman igen

Vi förlorade tyvärr matchen och kommer därför åka ner i femman. Vi kämpade så gott det gick idag och förlorade med huvudet högt! Det var absolut inte denna matchen vi förlorade på kan man säga eftersom vi spelade bra. Men nu är det bara att acceptera att vi kommer åka ner. Men det känns ganska bra ändå! Börja om på nytt och börja vinna matcher, bygga upp nytt självförtroende och jobba ihop gruppen ännu mer. Vi har ju trots allt världens goaste gäng!!

Nu ska jag sätta mig och titta på tv sen gå och lägga mig. Orkar inte ta penslarna idag, tar det imorgon istället eftersom jag ändå inte behöver dom imorn..

Ha det bäst! Puss&kram


söndag och matchdags

Godmorgon! Nu är jag laddad för en ny dag och extra uppvilad för matchen vi har idag. Matchen måste vi vinna men det är inte helt säkert att det räcker för att hålla sig kvar, vi får hålla tummarna för att några andra lag förlorar sina matchen också! Man ska ju inte hoppas det egentligen, låter lite taskigt kanske men just nu får vi faktiskt hoppas det. Kommer nog bli en jobbig match, eftersom jag fortfarande inte kunnat tränat. Har inte tränat på tre veckor + att jag är lite förkyld! Men jag ska kämpaa på så gott det går.

Efter matchen ska jag nog bara ta det lugnt och sova tidigt tror jag. Funderar på att tvätta igenom alla mina penslar och torka ur sminkboxen nu innan skolan. Det låter faktiskt som en bra idé så det får det nog bli! Hehe

Uppdaterar mer ikväll! Ha en bra söndag, Puss&kram

hiss och diss?


OGILLAR:




Min just för tillfället grova utväxt! Jag kan väl inte hjälpa att jag är en typisk svensk och har råttfärgat hår.. Måste jag färga det musgrått för att slippa den lilla utväxten varje månad?

GILLAR:




Att syrran nyss kommit hem från cypern och köpt lite smått och gott :D

borta bra men hemma bäst, nja?



Hej bloggen nu är jag hemma efter min lilla övernattning i Karlstad. Blev att vi sov hos Lina istället men det var lika mysigt det!

Det var ju sista praktikdagen igår och kan sammanfatta det kort med att det var en underbar plats att vara på och att jag lätt kommer vara där igen! Fick med mig lite smått och gott hem också, några skuggor, ett läppglans och lite glitter som kommer användas flitigt!

Men i alla fall, åkte ju till Lina direkt efter praktiken och så cyklade vi och köpte oss lite godis som vi käkade till idol. Sen spelade vi yatzi och kort typ hela kvällen och jag som vanligt har så otur i spel (tur i kärlek eller?) så tror inte jag vann en enda gång. Sen när vi gick och la oss låg vi och pratade sent in på natten. Tror vi låg och pratade om ögonskuggor i nästan en timme och vi bestämde oss för att bli lite bättre att sminka oss lite till skolan när vi ändå går en sån linje. Tidigare har vi varit för lata tror jag! Haha.

Testade i alla fall en ny skugga nu imorse, en orange och som jag hade lite glitter över och det blev supersnyggt! Lagomt men ändå snyggt..

Så här blev det





okej det syns bättre i verkligheten! :D


Uppdaterar mer ikväll! Puss&kram

godnatt !

Tittade klart på kändisdjungeln också, och jag måste ju fråga varför heter det kändisdjungeln? Jag känner knappast igen någon kändis. Fick veta att Pippi är med och man såg faktiskt på henne att det var hon även om hon var så gammal. Sen är det väl tre till jag känner igen.. Äckligt va det i alla fall att se Rafael dricka det där, det vände sig till och med i magen på mig ska ni veta! Kul att titta på när någon spyr? Nej vet ni vad, jag har bättre saker att göra!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, i en nybäddad säng! Underbart! Bjuder på lite egobilder nu, för imorgon kommer ni inte höra mycket av mig för då ska jag till Julia och mysa!









Hur mysigt ser det inte ut att krypa ner i min säng nu ? ;)

Puss&godnatt sötnosar ♥

halvkrasslig

Hej bloggen! Blev dåligt med uppdatering igår pga av att jag hade filmkväll. För en gångs skull lyckades jag se Män som hatar kvinnor och det var en riktigt bra film faktiskt! Jag vet att boken är bättre och hade tänkt läsa den men nu känns det ganska ovärt när jag redan vet slutet..

Idag vaknade jag lite halvkrasslig tyvärr, kände det på mig redan igår och under praktiken idag har jag fått stått ut med både nys- och hostattacker hela dagen. Det känns inte så bra, för så fort man nyser tittar folk på en som att de tror att man har svininfluensan! Haha, men det kan jag tala om för er att det har jag inte :D Bara en vanlig jäkla förkylning som kommer nu samtidigt som det kalla vädret kommer. Ja usch ja vad hemskt det är på mornarna nu, men man ska väl inte klaga eftersom det lär bli ganska mycket kallare till vintern.

Nu har jag faktiskt varit så duktig så jag har bakat två kladdkakor och samtidigt städat mitt rum också! En kladdkaka ska jag ta med till praktiken imorgon eftersom det är min sista dag. Så då tänkte jag att jag skulle bjuda dom på det så dom ser att jag verkligen har uppskattat att vara där. Den andra kladdkakan ska jag äta nu medan jag ser på idol! Mums!

Uppdaterar mer efter det. Puss&kram

nya kontakter

Hej bloggen! Nu blir det än en gång ett inlägg så här sent på kvällen men anledningen till det är att jag har varit och tittat på handboll och hockey nu efter praktiken. Idag har dagen varit så otroligt seg, som vanligt på tisdagar alltså. Men morgonen var lite annorlunda. Jag nämnde ju för er att jag skulle få en modell att sminka och det var Viktoria från dansstudion (dans companiet) som kom. Och det var jättekul att sminka henne! Blev lite grönt och guldig partymakeup, men ändå lite mer diskret och det var jättesnygg och hon blev väldigt nöjd själv och tyckte jag var duktig. Och när jag sminkade henne fick jag jättebra kontakt och började prata om vår linje.. Så jag fick hennes mailadress och nummer så vi kommer nog samarbeta i framtiden om hon har någon dansuppvisning och så! Så stilare nu har jag fixat något riktigt roligt projekt vi kan få vara med om. Känns riktigt bra att knyta kontakter redan nu faktiskt!

Kan ju även säga att sminkningen höll väldigt bra. Jag sminkade henne ju klockan tio och klockan sex på kvällen kom hon förbi och visade att det fortfarande höll sig även om hon haft lektioner och varit på lekland och så. Och det är ju bra!

Nej gud förlåt, men det var så roligt att sminka så jag är helt uppe i varv! :D



you know i love this..

Sov så gott, puss&kram

ny vecka

Idag är det måndag och en ny veckan har börjat med nya möjligheter. Det är så man måste tänka! Allt blir så mycket lättare ska ni veta. Måndag är annars en väldigt jobbig dag med tre timmars (okej ungefär två) psykologi sen blev det lite lunch hemma hos Julia och efter det började praktiken. Det har varit oerhört lugnt idag så har läst igenom en bok som heter Makeup, och den borde läsas av folk som är intresserad av smink. Karin berättade om boken som hon hade köpt och jag kände igen den och när jag såg den kom jag på att jag hade lånat den från biblioteken förra hösten i början av skolan. Men jag läste den en gång till nu och då insåg jag vad mycket det var jag faktiskt inte förstod ur den då. Allt som stod i den nu var saker som jag har lärt mig under det gångna året och det var ett riktigt bevis på att jag faktiskt hade lärt mig mycket!



Så här ser boken ut ;) Och är skriven av Max Söderberg.

Idag har det varit lite annorlunda. Har fått sminkat Maj, Karins mamma inför damkvällen de skulle ha idag och imorgon har jag en modell att sminka. Vi kom nämligen in på det att jag aldrig testat att sminka någon mörkhyad eller som är lite mörkare i hyn och precis då kom Victoria från dansstudion in och var jättesugen på att bli sminkad! Så henne ska jag sminka imorgon och det ska bli jättekul ;)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, ha det så bra! Puss&kram

Godnatt bloggen!

Matchen förut gick väldigt dåligt, men så är det väl när man spelar mot serieledarna. Vi hade även helt nytt lag så vi sprang runt på uppvärmningen och kunde inte ens varandras namn så det kändes ju bra, not..

Blev lite mys och OC tittande hos Josse efter matchen men nu är jag hemma igen och ska sova. Kommer bli ännu en jobbig vecka nu, men även rolig. Tycker faktiskt det är kul på praktiken, även om det tar på mina krafter. Ska även bli skönt att komma tillbaka till skolan igen sen efter praktiken och få in skolrutinerna!

Sov gott! Puss&kram ♥


090913

Godmorgon! Nattens sömn behövdes verkligen. Känner mig nästan som en ny människa.. Ligger fortfarande kvar i sängen och myser men ska alldeles strax gå upp och äta lite frukost. Sen ska jag ta mig en promenad och möta upp Conrad och gå och titta på innebandy med honom, haha. Fint väder är det ju ute nu så det ska bli skönt med en promenad. Men jag har ju tyvärr inte lika fint väder som syrran som just nu är i cypern! Förstår ni vad avundsjuk jag är ?!? Jag vill också utomlands! Ska inte säga för mycket men det lutar faktiskt åt att jag också ska åka detta året..

Jaja, blir nog mer uppdatering senare kära läsare ;) Har ju match senare, så håll tummarna!

Puss&kram


följ min blogg!

Följ min blogg med bloglovin

fartfylld helg

Hejhej! Denna helgen har varit fartfylld och rolig! Var ju i grums på lite fest igår och det var mycket trevligt. Hände en del roliga saker och kvällens roligaste igår var nog när Natalie tog på sig inlines och började åka runt och göra hockeystopp, tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv. Idag däremot har jag spelat match, och vi vann med 5-1!! Fattar ni ? Det gör inte jag. Och vi vann mot Deje som ligger tvåa i tabellen också. Det är som vi skämtade om förra helgen. Vi ligger i en serie för lågt helt enkelt! Haha, nej då men vi spelar bättre mot bättre motstånd, så är det bara.

Just nu har jag nyss tittat klart på Slumdog Millionare med brorsan och den var faktiskt bra. Lite knepig i början men i slutet förstod man. Just nu är jag väldigt trött och tänker därför gå och lägga mig tidigt. På en lördag liksom! Men är man sliten så är man.

Ha det bäst! Puss&kram

090910

Hejhej! Nu blir det ett sånt där kort och tråkigt inlägg igen men jag har ju inte tid.. Tänk om jag kunde bo lite närmare till allt, då skulle jag spara in flera timmar per dag! Men jag får väl acceptera att jag bor där jag bor just för tillfället. Idag har det varit fullt upp på praktiken, det var till och med så mycket att göra så att jag fick korta ner lunchen.. Vi hade mycket kurser, kunder + att veckans leverans med varor kom. Då är det mycket att göra! Men vi har tjänat bra också!! Det får vi inte glömma.

En annan sak idag var att jag fick sminka mig själv. Tidigare har Karin eller Elisabeth sminkat mig men idag fick jag uppdraget att göra det själv och det är ju inget jag är speciellt ovan med heller så det gick bra det med. Det blev ganska mörkt sotat med lite grönt och glitter. Ni kan se lite på bilden nedan men det syns ju tyvärr lite dåligt :(



Och till er besvikelse så måste jag berätta att det kommer bli tomt här på bloggen ett tag. För imorgon direkt efter praktiken drar jag vidare med mina vänner och på lördag har jag fotbollsmatch så nästa uppdatering blir nog någon gång senare på lördagen! Men kika gärna in ifall, för man vet aldrig om jag lyckas få någn extratid framför datorn någon gång ;)

Ha det bra så länge! Puss&kram

kort inlägg

Hej! Nu har halva veckan gått på praktiken. Tänk egentligen hur jag tänker, på tisdagar tänker jag att det är jobbigt och långt kvar till helgen men på onsdagar tänker jag oj är det redan torsdag imorgon? Då är det snart helg.. Konstigt att jag tänker så men så är det i alla fall.

Idag har dagen gått fort då vi haft ganska mycket kunder och så sålde jag faktiskt för över tusen kronor till en! Då var jag ganska stolt över att ha valt ut produkter till henne. Nu har jag nyss tittat klart på idol och ska lägga mig och sova så detta får bli ett kort inlägg.

Puss&kram

Sminktips - ögonbryn

Jag tänkte nu ge er lite tips på hur ni formar och målar era ögonbryn. Jag vet att många tycker det är svårt att få till formen, men det är inte alls svårt egentligen.

När man formar sina ögonbryn ska man alltid tänka på att forma dom underifrån. Man ska alltså inte noppa bort något från ovansidan (om inte man har någon enstaka hårstrå långt uppe i pannan), man ser då ut att få mer hängiga ögon och kan lättare se lite trött ut. Så därför ska man noppa underifrån och noppa bort håren i dess riktning som de växer. Riktlinjer som man ska ha är de som ni ser på bilderna nedan. Ögonbrynet ska alltså börja parallellt med näsvingen, sedan ska ögonbrynets högsta punkt vara där man drar en linje från näsvingen och genom pupillen och ögonbrynet ska sluta där man kan dra en linje från näsvingen och upp mot ögats yttre del. Ja tittar ni på bilderna så förstår ni bättre.

   

Efter att ha format klart brynen så kan det fortfarande kännas som att de inte ligger rätt ibland och det kan bero på att håren i ögonbrynet är så långa. Jag har det problemet och lösningen på det är faktiskt att klippa dom, men inte på vilket sätt som helst. Det första du ska göra om du har långa hårstrån är att se om de ligger uppåt eller nedåt, alltså åt vilket håll de vill dra sig. Mina drar sig nedåt och därför tar jag en mascaraborste och borstar dem nedåt. Sedan tar jag en sax och klipper av topparna på dem efter formen jag har noppat dem i innan. (Var dock försiktiga när ni klipper så att det inte blir något hål i ögonbrynen)

 

Efter det är det dags att fylla i dem. Även om man redan har mörka bryn kan det vara bra att fylla i dem lite ändå för det är ofta något parti som är lite ljusare. När jag fyller i brynen använder jag mig av en snedställd pensel och en ögonbrynsskugga. (Jag tycker bra om den tredelade ögonbrynsskuggan då man kan blanda ut dem för att få bra nyans) Jobba in färgen i penseln och börja på den högsta delen i brynet. Börjar du längst in så kan det ofta bli för mycket färg där eftersom det är under de första penseldragen man har mest färg i penseln. Så börja därför i mitten av brynet och skugga ut skuggan åt båda hållen.

  

Så här blev resultatet!



Kan ju även tillägga att alla människors ögonbryn är olika. Det ena är oftast höge upp än det andra men detta går att fixa till med skuggan. För visst är det så med hela kroppen, ena sidan ser annorlunda ut än andra.

Hoppas ni lärt er något!

en upptagen elin

Hej bloggen! Du är inte bortglömd du har bara kommit i andra hand ett tag. Jag har ju fullt upp just nu och det har fått mig att fundera över hur de största bloggerskorna har tid att blogga så mycket som de gör? De kanske är bättre på att planera sin tid än mig?

En ny vecka har i alla fall börjat och det känns fortfarande bra på praktiken. Och ibland kan det hända lite knepiga saker, som igår till exempel så kom Sandra Dahlberg och hennes son in och köpte smink, och så hörde jag henne prata med sin son och säga att "pappa kommer snart", och då blev jag riktigt glad! För vem va inte lite småkär i Jimmy Jansson för några år sen!? Tänk när man fick se honom första gången i melodifestivalen när han var med i The Poets. Guuuud vad söt han va då, eller hur? Och jag måste ju säga att han såg lika bra ut nu, fast lite äldre.



Senare under dagen kom det in två andra killar, och ena killen var lite speciell faktiskt. Och det slutade med att han frågade mig om han hade någon chans på mig och att han kanske skulle komma förbi någon annan dag och prata. Jag blev ganska chockad och stod bara där och gapade först och kände att jag var tvungen att skratta, men jag höll mig och tackade nej till hans förslag. Lite artig måste man ju vara!


Jag kan ju berätta att ett litet sminktips är påväg upp nu! Så ni som har väntat på det här ett tag slipper vänta mer nu. Men jag säger er det är ett litet tips ;)

Puss&kram

söndag

Hejhej! Nu är jag återigen hemma efter en tripp till Råda.. Har spelat match och tyvärr så fick vi en förlust med oss hem. Känns väldigt tungt men har ändrat inställning om vi skulle åka ner i femman igen. Skulle nog vara bra för vårt lag så att vi kan få en nystart med nya tränare och spela ihop laget ordentligt.

Nog om fotboll. Jag hade det bra mycket roligare igår kan jag lova er! Blev inget stan utan vi blev kvar i grums istället hos Josefine Molin och där blev det drag kan jag lova. Hände en massa skoj som att till exempel Anna tryckte i sig en hel rödlök!! Helt galet mycket lök luktade hon efter det, haha. Får se om jag kan lyckas få tag i några bilder men det brukar gå så segt för mig att få upp dom här på bloggen när jag säger så men vi får väl se hur det blir denna gången.

Imorgon är det ju måndag igen och jag fortsätter på praktiken ett tag till. Två veckor till närmare bestämt. Men jag har tur som tycker det är roligt iaf.. Jag kunde ju faktiskt hamnat på världens skitställe.

Nej nu blir det en film och sen ska jag sova! Puss&kram

helgstädning

Nu är det helgstädning som gäller i mitt rum, allstå städa upp efter veckan som varit då jag som vanligt slänger kläder och saker runt omkring mig. Spotify och högsta volym gör städningen lite lättare! Och partylistan spelar flitigt så jag kan ladda upp för ikväll. Ska till Josefin runt tre och sen ska vi bada bastu innan vi drar igång på riktigt, idag är det staden som gäller och vi får väl se hur kvällen urartar sig. Bra hoppas jag såklart på men det kan inte bli annat än bra med mina brudar!

Back to buisness! Puss&kram


hemsk reklamfilm

Var inne på Stina-lee's blogg och tittade och fick syn på denna reklamfilmen och kände att jag bara var tvungen att lägga upp den jag med! Den är så hemsk så jag får tårar i ögonen! Speciellt när hon försöker säga att hon älskar honom..


helg

Redan helg eller äntligen helg? Ja jag vet inte vilket uttryck som passar bäst så därför är nog båda två lika bra. Praktiken idag gick väldigt bra idag, som alla andra dagar kan man väl säga. Har fått in tekniken med kassaapparaten och presentkort också så nu kan jag det! Har även blivit sminkad av Karin idag, (äntligen) i makeupstores höstkollektion czarinna som ser ut så här :



Det är riktigt snyggt tycker jag och de nya färgerna på skuggorna är också otroligt snygga ! Här ser ni en liten bild av sminkningen på mig, kommer en bättre bild och lite mer info senare..



fullspäckad vecka

Hej! Nu har det varit riktigt dålig uppdatering här men hoppas inte ni har blivit för besvikna för det. Har ju varit fullt upp denna veckan då jag jobbar eller har praktik 10-19, och kommer hem jättesent och är jättetrött så jag går oftast och lägger mig nästan direkt. Både idag och igår så har jag varit ensam med Karins (butikschefen) mamma, som inte kan något om smink så jag har varit den som fått tagit hand om alla kunder och det har varit jättekul! Idag har jag till och med fått stått själv i butiken en och en halv timme, tänk vilket förtroende jag har fått!

Blev ganska rörd imorse när Karins mamma sa vad nöjd hon var med mig och berättade att jag var väldigt lättlärd och uppmärksam på både de tekniska sakerna och kundernas önskemål och det kändes riktigt bra att få beröm..

Imorgon är ju sista dagen för denna veckan och då hoppas jag att jag kan berätta lite mer om vad jag har gjort.. Inte lätt att hinna med allt förstår ni!

Hoppas ni haft en bra veckan hittills! Puss&kram

praktik

Hej! Nu äntligen är jag hemma efter en lååång dag. Praktiken var i stort sett som igår men mycket längre, och idag fick jag ju även lära mig kassan. Känns som jag har varit där längre än två dagar och jag tycker det är jättekul. Jag lär mig också jättemycket när kunderna kommer och frågar mig saker.. Visst jag kanske inte kan svara på allt men om jag inte kan det så lär jag mig det ju när någon annan förklarar istället. Efter praktiken åkte jag direkt till grums och tittade på både fotboll och hockey. Men nu är jag hemma och är jättetrött så ska bara tvätta bort sminket och gå och lägga mig, så därför blir det ingen större uppdatering eller några bilder, ärligt talat vet jag inte när jag ska hinna med det för jag är helt slut när jag kommer hem, haha.

Puss&godnatt

RSS 2.0