kryssningen med klassen

Fredagsmorgonen började tidigt. Klockan fem gick vi upp närmare bestämt och började förbereda oss för bussresan. Jag och Desirée knallade bort till donken och laddade upp med två varsina cheeseburgare och 06.20 var vi på skolan och packade våra väskor in i bussen. Resan med bussen tog ca 7-8 timmar och visst låter det jobbigt. Men det ska jag säga er att det va det inte. Vi hade så kul så att vi knappt ville gå ur bussen när vi väl var framme.

Väl inne i färjan så började vi göra oss i ordning och göra oss hemmastadda i våra hytter. Efter det var det dags för underbart god mat med allt möjligt att välja mellan. Sen började vi jobba. Jobbade då hela kvällen och det var full rulle hela tiden! Allt från manliga polacker som ville ha nagellack till supersöta tjejer som blev hur glada som helst efter stylingen. Det var otroligt bra träning och vi fick väldigt bra respons, så de på färjan ville absolut ha dit oss igen!

När vi väl plockat ihop på kvällen så gick vi upp till våra hytter och började förfesta för att senare dra vidare till nattklubben för att dansa skiten ur oss! Man kan väl säga att partystämningen och galenheterna ökade en aning när vi steg in på dansgolvet. Men inte bara där, utan även ute på däck drog vi igång folket! "Swedish girls are crazy"

Dagen efter skulle vi jobba igen och det var lika populärt denna gången. Det som var synd var att det nästan stormade på havet så stilla var det svårt att stå. Lite sjösjuka blev vi också så vi fick gå i omgångar till hytterna för att vila oss lite. Jag fick även någon konstig allergisk reaktion i mitt öga så det bara rann och rann. Men efter ett besök i sjukhytten så blev det lite bättre.

Helgen har varit en riktig upplevelse och det kan faktiskt vara något av det roligaste jag någonsin varit med om! Svårt att berätta allt så här i efterhand men det har varit en toppenhelg! Hoppas verkligen vi kommer få åka iväg på fler resor! 

I nästa inlägg kommer ett bildregn, så se upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0