projektarbete hela dagen

Dagen idag började med praktik och sedan begav vi oss till Klara gymnasiet som vi brukar på fredagar. Idag hade jag med Josefine som modell och sminkade henne i en sotad sminkning i lite militär/warrior stil om någon fattar? Om inte, så fattar ni när n i ser bilderna! Blev i alla fall asnice och Josefine är ju så snygg naturligt så kunde inte hittat bättre modell.

Har precis duschat och målat naglarna nu och även lagt på glitter på dem. Älskar glitter och det är så grymt snyggt att göra något annat med naglarna än bara lack. Kan visa er hur naglarna ser ut en annan dag. Ikväll orkar jag faktiskt inte.

Ska upp och jobba på makeupstore imorgon och eftersom det är halloween ska vi sminka oss lite extremare än vanligt. Och för att göra det ännu roligare har Johanna gjort en tävling mellan mig och Jessica om vem som gör den snyggaste halloween-skönhets-sminkningen. Sen ska vi skicka bilderna till huvudkontoret eftersom det är en tävling mellan alla makeupstore butiker i Sverige också! Kan bli riktigt kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0