IAN CAREY PÅ NÖJES!

Ingen har väl missat att Ian Carey kommer till nöjesfabriken den 1:a oktober!

Ian Carey är en dubbel Platinum säljande artist. Han har sålt över 10 miljoner skivor världen över! Han har spelat i över 50 länder och driver sitt egna skivbolag - GFAB Records. Han var VIP artist på Miami Winter Music Conference. Ian Carey är en fantastisk artist och DJ med en rik musikalisk historia som har gjorde honom till en legendarisk viktig DJ på house scenen över hela världen!

Han har gjort hits som "Say What You Want" på Nero Records och 2007 släpptes en omarbetning av hans tidigare projekt Soul Providers Rise till smash hiten "Keep On Rising"! Som ett resultat blir Ian respekt från världs artister som Roger Sanchez, Pete Tong och fortsätter topp 40 försäljning i både radio och tv i mängder med länder!

År 2008 släpptes "Get shakey" som fortfarande ligger på listorna lika så den eftertraktade Double Platinum status i Australien. Ian klättrade om artister som Beyonce och Britney Spears.

FÖRKÖPS BILJETTER KAN NI KÖPA AV MIG! 18 ÅR SOM GÄLLER OCH 100 :-
PÅ TICNET KOSTAR DE 120:- + SERVICEAVGIFT

HÖR AV ER OM BILJETTER PÅ 070-2488416! OCH TILL ER SOM GÅR PÅ NOBELGYMNASIET: VI KOMMER BEFINNA OSS I ENTRÉHALLEN PÅ FREDAG OCH TISDAG RUNT LUNCH!

DET KOMMER BLI EN GRYM KVÄLL!


http://www.nojesfabriken.se/livescen-och-nattklubb/kommande-spelningar/stora-scen/353-iancarey




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0