nu ska jag krypa ner under täcket

Jag har verkligen längtat efter att få lägga mig i sängen men ändå är det svårt att stänga av datorn och slappna av. Det är ofta det blir så att man bara sitter framför datorn och klickar runt.. Jävla facebook kan man säga kanske! Är det någon mer än jag som bara sitter och tittar igenom massa status uppdateringar för att dra ut på tiden? Det är som att man blir fast, haha. Ska bara kika igenom lite bloggar och sen ska jag tvinga mig själv att sova. Som tur är har jag lov imorgon så jag behöver inte gå upp så tidigt, men upp måste jag i alla fall eftersom jag och några kompisar ska åka in till stan och prata med någon på en resebyrå. För till sommaren/hösten bär det av till varmare grader! Jag längtar redan nu..


spontant eller?

Hej! Jag lyser med min frånvaro här i bloggen men det är väl så det blir ibland. Praktikveckan på Martins parfym är ju klar nu och helgen är också redan över och det har verkligen varit en jättebra vecka. Den var så bra så att jag är helt slut nu.. Blev ju utgång både fredag och lördag faktiskt och jag måste säga det att jag är nog världens mest spontana människa!

I fredags slutade jag praktiken sex och skulle precis gå på bussen hem, men då skickade Lina ett sms och frågade om jag skulle med på fest! Så jag kliver av bussen och tar nästa buss till henne istället bara sådär, haha. Varför åka hem och fixa saker? Bara att leva livet och köra på!

Idag har jag egentligen lust att bara ligga under täcket och vila, men så blir det inte. Ska åka till grums sen för att träna fotboll. Sen ska jag se slutet av årets sista bandymatch på vallen också.. Och på tal om bandy så måste jag passa på att säga grattis till boltic som går upp i elitserien nästa säsong! Så nu har man två kusiner där också!! *stolt* hahhah

Nej fy fan vad dryg jag känner mig nu, måste försöka sova lite nu.. puss&kram

rynkor är charmigt!

Hej ! Är riktigt trött nu för har kännt mig lite hängig hela dagen så blir ett litet kort inlägg nu bara. Har varit en bra praktikdag idag med och denna dagen har jag faktiskt fått sminkat två kvinnor, eller vad säger man, äldre damer?

En kvinna kom in på morgonen och var lite mörkare i hyn och det är så himla bra träning så det var kul! Den andra kvinnan var en äldre gråhårig kvinna och hennes ögonlock var inte att leka med! Ni vet ju att huden börjar hänga lite när man blir äldre och jag kan väl tillägga det att jag tycker det är jättecharmigt med rynkor. Jag vill faktiskt bli en liten söt tant med rynkor när jag blir gammal. Men om man återgår till ämnet så sminkade jag henne också och matchade ögonskuggad i silver så att det skulle passa hennes hår. Hon blev också jättenöjd och jag med eftersom det också var riktigt bra träning! Den sistnämna kvinnan gav mig även några slantar för besväret, eller träningen kallar jag det rättare sagt! Så himla söt var hon så det tackar jag för.

Efter praktiken hann jag precis hem och sen var det bara att gå iväg till träningen. Orkade med allt utom "rundpingisfotbollen" i slutet när jag blev lite illamående tyvärr. Får hoppas att det bara var något tillfälligt för jag orkar inte bli sjuk nu.

Ska gå och lägga mig nu, så jag hoppar ni har det bra! Puss&godnatt

dagens:




Lite plommonfärgat och en lätt nyans av guld!

Har använt mig av ögonskuggorna champagne och playful från makeupstore.


100223

Hej! Kom hem från praktiken för ungefär en timme sen och det är väl så att det blir ganska sena dagar när man jobbar i butik. Det bästa med det är att det inte känns att det är långa dagar utan tiden bara rinner iväg. Idag har vi haft lite mer att göra men ändå inte så vi blev helt fullbokade. Vi skrev även en liten skylt utanför butiken att man kunde komma in och få en elevsminkning, av mig då såklart! Men det var ingen som nappade på det idag tyvärr.. Har fått med mig lite tester hem på en ansiktsmask och rengöringskrämer som jag ska testa nu några dagar och se om dom är så bra som det sägs.

Allt kändes också lite lättare idag eftersom solen tittade fram under dagen! Och jag måste bara säga det att jag längtar ihjäl mig till våren och speciellt sommaren! Ni som önskade en riktigt jävla bra vinter måste va nöjda nu va!? Haha..

Hittade lite bilder på datorn också och kände att jag faktiskt saknar min gamla hårfärg lite.. Men samtidigt så älskar jag den jag har nu också. Visst är det typiskt att man aldrig kan vara nöjd med det man har? :D





Puss&kram

marine groove ♥

Hej! idag var första dagen på praktiken på Martins parfym och jag trivs som fisken i vattnet! Lite svårt att lära sig alla olika märken på en och samma gång men jag snappar upp allt och lär mig så snabbt jag bara kan! Är ju dock väldigt lugnt nu dagarna innan löning så det är inte så jättemycket att göra. Har fått hjälpt några kunder idag i alla fall och lärt mig kassan och så och det bästa av allt är att jag trivs jättebra med Gull-Inger! Och som ni hör på namnet så är hon världens sötaste!

Måste bara tipsa om Escadas nya sommardoft - Marine Groove. Jag vet att många har älskar Escadas tidigare sommardofter, men denna var verkligen en som jag nästan förälskade mig i! Fick ju med mig en liten tester hem också och den kommer jag sniffa mycket på ska ni se ;)


kort uppdatering

Hej ! Idag har det varit en helt vanlig söndag med jobb och allt annat som man brukar göra på söndagar, alltså en helt ovärd dag att berätta om egentligen. Tänkte bara uppdatera och säga att jag lever och göra alla avundsjuka genom att säga att jag inte ska till skolan på tre veckor! Imorgon börjar ju vår praktik och denna veckan ska jag vara på Martins parfym, sen har vi lov en vecka och veckan efter det ska jag vara hos Suzie Picant. Kommer bli jättekul känner jag!

Hoppas ni har det bra! Nu ska jag sova, godnatt ♥

glittertippar!

Hej! Idag har jag varit på fotbollscup i Säffle i stort sett hela dagen. Åkte klockan åtta imorse i snöovädret och kom fram efter en jobbig biltur. Gruppspelet gick jättebra och vi vann faktiskt vår grupp! Sen i kvartsfinalen visade det sig att vår kondition inte riktigt höll vilket inte var så konstig och förlorade tyvärr den matchen och där tog det tvärslut.. Men jag är jättenöjd med vår insats och det bästa av allt var att vi hade kul tillsammans! Första gången som vi spelar som grums/slottsbron tillsammans! Känner på mig att det kommer gå bra till sommaren!

Efter cupen åkte jag hem och färgade bort min utväxt, sen åkte jag hem till Josefine och hade lite lördagsmys med henne! Tittade på melodifestivalen, OS och pratade och så.. Båda var tyvärr ganska slitna så det blev ingen sen kväll vilket känns skönt för mina ögonlock är tunga som bly just för tillfället och därför ska jag sova nu för att kunna orka upp och jobba imorgon.

Tänkte bara ta att visa er min kreativitet på naglarna igen, haha! Tycker om glitter och att pilla lite så därför kommer det älskade glittret från panduro till god användning!





ber om ursäkt för kassa bilder, men ni ser lite i alla fall! Nackdelen med glittret är att man har det över hela händerna efter att man är klar, men så fort lacket torkar är det bara att skölja bort med vatten.. (Haha, har glittrat ner hela mitt tangentbord!)

sommarinspirerat!

Produkterna jag använt mig av är:

Neon eyeshadow, Viva la Diva (gula)
Eyeshadow - champagne, Makeupstore (highligter)
Blush - fresh, Makeupstore (rosa)

Och såklart eyeprimer innan!
Eyeprimern gör så att färgerna blir skarpare, skuggorna håller bättre och gör det lättare att sminka helt enkelt!


tröttis..

Hej! Nu kom hem från skolan för en stund sen och funderar på att lägga mig och sova en timme. Är riktigt sliten och tror att det beror på att vi simmade imorse på idrotten. På något sätt så gör det där förbannade kloret mig trött.. Har varit en skön dag idag faktiskt och för första gången på länge så kände jag att jag förstod någorlunda av matten! Det kanske kan gå vägen ändå?

Gjorde även ergonomiprovet som jag hade efter mig och det gick bra det med. Har ju fått reda på bedömningen av redovisningen (inte slutresultat utan den muntliga svenskadelen) på KSH:n och resultatet blev MVG! Fatta vad underbart! Jag som absolut inte tycker om att prata framför folk! Susanne sa att jag hade sett självsäker ut och i själva verket var jag kanske det. Älskar när man kämpar och det ger resultat!

En extra sak som gör mig på så bra humör är ju att mitt lönebesked har kommit. Och som de tidigare månaderna så känner jag att jobbet verkligen är värt det! 

Resten av dagen består av mys! Ska hem till Sara sen och träffa tjejerna och äta lite tacos och skvallra lite, as usual! Blir ju en lugn och tidig kväll eftersom vi ska iväg på fotbollscup imorgon..

dagens:



Puss&kram

my new love

Hade ju invigning av min nya skinnjacka idag också och då kom jag på att jag inte visat den här i bloggen! Den är köpt på veromoda och jag älskar att den har lite udda färg och inte svart som alla andra har.. Kommer vara riktigt vårfin i den!








(Och om ni undrar så hade jag den inte till skolan utan inne i skolan! Så kallt är det faktiskt..)




En annan sak som jag älskar är sminkfria dagar! I alla fall när hyn är på topp!


ansiktsmålning

Idag har det varit en riktigt rolig dag i skolan för det var ansiktsmålning som stod på schemat! Egentligen inget som ligger med i kursen men vi ville ha det ändå och eftersom Karin är så bra på det så passade det perfekt! Var längesen vi skrattade så mycket hela klassen i alla fall. Det roligaste var att vi gick runt så hela dagen i skolan för Karin ville inte att vi skulle tvätta bort det under lunchen. Så till alla er som såg rosa katter, pandor, humlor, hundar, tigrar och alla möjliga djur på nobelgymnasiet idag så kan jag faktiskt berätta att ni drömde faktiskt inte! Några blickar fick man ju då! Hahah..

Låter bilderna tala för dagen idag!























Inte alltid man gör sånt här i skolan va ? Det roliga var att alla blev som små barn igen :D Kan ju även nämna att jag målat Julia av bilderna ovan och det är de två sista bilderna alltså hunden och fågeln!

nyklippt och fresch

Hej! Nu har en ny vecka startat och jag är fortfarande lika dålig med uppdatering! Förlåt, förlåt.. Men har faktiskt inte varit hemma så mycket de senaste dagarna ju. Som igår till exempel då fick jag reda på morgonen när jag kom till skolan att vi skulle mysa hemma hos Lina på kvällen och då orkar jag ju inte åka hem direkt utan stannade efter skolan och sov över där. Var riktigt mysigt och det snackades väldigt mycket roligheter! Får bli mer sånt framöver tycker jag..

Idag i skolan fick vi även en rolig nyhet! Och det var att hela klassen ska få åka iväg till färjan som Anna har jobbat på och åka med på en kryssning och jobba samtidigt med att styla och sminka personer på båten, samtidigt som det blir som en liten "skolresa" för oss! Superkul lät det och alla blev helt uppspelta efter att de fick höra det!

Efter skolan så tog jag mig en tripp till frisören Issa och fräschade upp håret igen. Kändes att det behövdes så klippte topparna, tunnade ur det och klippte upp det en aning så nu känner jag mig fin i håret igen! Framförallt så känns det friskt och fräscht :D



Mycket fräscht och vääldigt urtunnat! Men som vanligt så är det inget som syns. Lägg märke till dom biffiga(läs beniga) armarna jag fått också, höhö!

VALENTINES DAY

Hej! Idag är det alla hjärtans dag och jag hoppas att alla som har någon att umgås med idag har det riktigt mysigt! Jag är inte direkt den personen som lägger ner mig och köper dyra presenter och går ut och äter på någon dyr restaurang. Utan för mig räcker det med en mysig hemmakväll med en bra film och bra sällskap och något gott att tugga på. Och egentligen är det väl inte mer som behövs? Ibland kan denna så kallade kärleksdagen bli en aning överskattad.

Min dag började med träning imorse. Och jag har verkligen blivit taggad för fotbollen nu när vi slagit ihop och så. Känns verkligen roligt och hoppas att alla andra också tycker det! Har ju även hört rykten om att en tränare är på väg. Men jag ska inte hoppas allt för mycket för det ryktet har jag hört många gånger..

Har även varit extra snäll mot min lillebror idag och tittat när han spelat match! Har ju faktiskt inte sett han sen han spelade femmanna och vi två spelade i samma lag. Och nu spelar han ju till och med elvamanna så ni förstår nog att det var några år sen!

Får se vad som händer resten av dagen men känns skönt att ta det lugnt för en gångs skull!



jag och min älskade bror kan också ha kul ibland! eller så länge vi orkar med varandra kan man säga ;) haha! LOVE YOU ♥



skratta eller gråta?

ibland kan jag känna mig så jävla nöjd med mig själv och andra dagar känner jag för att gråta. Vissa dagar kan jag bara vara allmänt arg och bli irriterad över någon småsak.. Älskar dom dagarna då jag känner att allt känns underbart och att alla problem är som bortblåsta..

Just nu känner jag allt på samma gång. Jag är glad samtidigt som jag egentligen vill skrika och gråta.. Är jätteglad för vissa saker och har ångest för vissa saker. Finns saker jag egentligen aldrig skulle gett mig in på som kanske är för sent att ändra nu. Sen finns det vissa saker som jag är så himla glad över att jag har gjort och aldrig skulle vilja ändra eftersom det har gjort mig till en starkare person.

Vet att jag har gjort många människor i mitt liv glada och även en del väldigt ledsna och besvikna, men så är väl livet? Allt kan inte vara en dans på rosor.. Har kommit på vissa saker och verkligen tänkt igenom mycket och kommit fram till väldigt mycket om mig själv som jag inte insett tidigare.. Vad sakerna är tänker jag inte gå in på här men.

Anledningen till att jag känner så här är nog att jag är ensam just nu och då blir det ofta så att jag tänker väldigt mycket. Har kommit fram till vissa saker som jag måste ordna upp oavsett konsekvenserna och försöka göra det jag verkligen vill hela tiden även om det kanske gör någon annan lite ledsen.

Men ibland måste man kanske offra något för att vara lycklig?


lördag!

Hej! Det är lördag och musiken spelas på högsta volym, precis som det ska vara! Nästan.. Förutom att jag ligger nerbäddad i min säng med myskläder på helt ensam. Blir en lugn lördag för mig. Har jobbat hela dagen och det gick förjävligt bra för en gångs skull! Nästan så att det var roligt. Tittade ju även på bio efteråt, snabba cash. Och den var faktiskt bra för att vara en svensk film! Eller ja, man kanske inte ska kalla det svensk film eftersom det mesta som sades på filmen var bosniska, serbiska eller spanska typ haha!

Känner mig fortfarande lite krasslig eftersom den här jäkla förkylningen aldrig ger med sig! Är snorig som en gnu och lever på nässpray för att kunna andas och snart är jag väl immun mot nässprayen också och då lär jag väl dö av syrebrist :O

Ska lägga mig tidigt idag för att komma upp imorn. Har ju fotbollsträning klockan nio till morgonen och sen efter det ska jag faktiskt vara gullig mot Susanne, min svenskalärare. Hon blir nog glad om jag gör klar min bokrecension lagomt till alla hjärtans dag! Den skulle ju faktiskt varit inne innan jullovet så fy skäms på mig..

Föresten så kan jag ju påminnna alla stilare om att leveransen på tulpanerna ska vara inne senast måndag så ingen glömmer det!



nu ska jag fortsätta att mysa ner mig i sängen och försöka göra mig frisk med massor av c-vitaminer!

Puss&kram

torsdagen vi kommer minnas

Hej! Har varit lite tyst från mitt håll och det beror på att jag inte har varit hemma så mycket. I torsdags hade vi för första gången i år yrkesämnen igen och det var riktigt skönt! Men det märktes även att man var lite ringrostig också. Hade ju Karin som vikarie och så gick vi igenom lite bröllop/bal sminkningar. Vi ska ju fortsätta med det några gånger till och sedan ha prov på det så om det är någon som läser det här nu och känner att det är sugen på att följa med som sminkmodell en dag så säg till!!

Här kommer torsdagen i lite bilder!








Torsdagskvällen däremot var en riktig succé! Blev lite partaj mitt i veckan med riktigt härliga personer! Och kvällen är verkligen ett tillfälle jag aldrig kommer glömma, haha. Och Lina, jag skulle gärna vilja se dom fula videorna vi filmade in!

Idag känner jag mig lite krasslig faktiskt, men det finns väl kanske anledning till det också. Ska faktiskt lägga mig och sova nu för jag är jättetrött. Ska ju även upp och jobba imorn och då är det bäst att vara pigg!

Måste ju även tillägga om Lasse läser det här :D Du va lika dretfull igen!!! hahaha

korta men ändå snygga naglar!

Mina naglar var inte de finaste för några dagar sen och därför filade jag ned dom helt så nu är alla korta men i alla fall fräscha! Och bara för att dom är korta så behöver dom ju inte vara fula! Tycker ju om att pilla lite med naglar så satte dit lite stenar och det blev faktiskt väldigt snyggt!







Var väldigt enkelt också. Bara att lägga ett genomskinligt baslack och pilla dit strasstenarna där man vill ha dom och låta det torka och efter det lägga några lager med genomskinligt topplack och så är det klart!


TISDAGSFEST?

Hejhej! Sitter hemma hos Lina nu, har sovit här inatt och herregud vilken kväll/natt vi varit med om! Jobbade till nio igår och åkte till Julia direkt när jag slutat där Victoria, Viktoria, Lina och Julia var. Pratade lite och så och sen drog vi vidare till Lina och lite senare på natten så drog alla utom jag hem. Jag och Lina bäddade ner oss i sängen och låg och pratade tills vi fick ett telefonsamtal! Daniel ringde och undrade om det var fest, för dom drack tydligen så därför bjöd vi hem dom hit på efterfest. Så klockan ett på natten korkade jag och Lina upp! Hahahah

Och det var nog det roligaste jag var med om! Daniel kom med hans kompis Lasse som var norsk och dreeetfull! Haha på morgonen när han vaknade tittade han på lina och frågade vart fan han var! Eftersom han kom inte ens ihåg att han varit där!! Och sen frågade han om dom hade haft sex! Hahaha, det enda han kom ihåg var att han och Daniel hade druckit hemma hos han och sen helt plötsligt vaknar han hemma hos någon annan bredvid en tjej! Jag dööör!

Haha okej, det var riktigt kul faktiskt! Har ju skola idag också men den börjar inte förrän klockan tolv så vi ska försöka få i oss lite mat och sen pallra oss bort.. Kommer nog bli ganska så trött senare ikväll i alla fall!

Men tack Lina för en underbar kväll! ♥


KSH avslutat!

Hejhej! Hela helgen har gått åt till att plugga så har inte varit så social här märker jag. Var till och med tvungen att säga att jag inte kunde jobba för att jag var tvungen att plugga på KSH:n. Var på tjejkväll i lördag också och kollade på melodifestivalen och var riktigt feta! Vi hade laddat upp med lösgodis, två chipspåsar, två 200 grams chokladkakor, popcorn och massa dricka, och innan det åt jag en mycket god kycklingsallad. Så hungrig var jag inte efter den kvällen i alla fall!

Idag hade vi iaf KSH-provet så nu är hela kursen avslutad! Satt och skrev från 9.40 till nästan klockan 12.00! Och nio papper fyllde jag, alltså 18 A4 sidor med massa kladdig fakta som dom stackars lärarna ska rätta! haha, kände att dom förtjänade det! En stor lättnad var det att få det gjort iaf!

Har även jobbat idag och det gick väl inget vidare, ska jobba imorgon med och efter det ska jag till Lina och mysa med mina brudar! Ska bli kul eftersom det var längesen nu! Saknar ju er ♥



Puss&kram

vernissage på nobelgymnasiet

Här får ni lite mer bilder från utställningen som vi hade i skolan igår, vet att ni redan sett hur jag såg ut och så men här får ni se våran "monter" också. Och om ni undrar vad det är som står till vänster så är det en hundraårig permanentmaskin! Vi fick höra många konstiga funderingar om vad det var, hahah...










min älskade syster är hemma!

Helluu! idag var sista dagen med redovisningarna och det känns skönt att dom är över!  Känns dock lite jobbigt att vi ska ha prov på allting + att jag glömde de anteckningarna i skolan. Ställde upp i biblioteket inför utställningen imorn och det blev jättebra! Ser lite tråkigt ut när det inte är så mycket färg men jag tyckte det blev slitrent med svart-vitt. Och alla som har vägarna förbi imorgon måste gå och titta på våran vackra (läs läskiga!) docka ! Haha, huvudet hamnade på lite fel ställe ;)

Jag ska ju vara utklädd imorgon med, så alla som vill se mig får väl komma upp i biblioteket i skolan och kika! Om ni känner igen mig vill säga..

Syrran är ju hemma nu också, vilket är vääääldigt trevligt! Vi har precis ätit tacos hela familjen och nu sitter jag och tittar på made in sweden. Är så trött så tror det blir en tidig kväll för mig. Ska ju upp ganska tidigt imorgon igen tyvärr.. Men efter skolan ska jag iväg på en shoppingtur med syrran. Hon blev sååå förvånad när jag sa att det fortfarande är rea kvar! Hahah, den stackarn är ju isolerad från allt vad butiker heter där uppe i skogen!



Är på mycket bättre humör nu också! Det behövdes bara lite sömn och mat tror jag.. Och tack Victoria gumman för din kram i skolan, den behövdes! Troligtvis är det den som håller mig på bra humör nu ♥


Puss&kram


redovisningen om sekelskiftet

Hej! Imorse hade vi vår redovisning och det gick superbra! Var så nöjd efter att vi gjort det och det var verkligen kul att stå där och prata! Jag som annars brukar hata att stå framför folk att prata, förhoppningsvis börjar det försvinna!

Åkte ju med bussen klockan sex imorse och var på skolan runt sju, och då började vi med frisyren jag skulle ha på redovisningen. Gick ganska fort och snyggt blev det, haha! Lite pinsamt att ta sig från salongen till aulan med den frisyren och de kläderna! Jag fick ju nååååågra blickar kan jag ju säga..

Fick jättesnälla kommentarer efter redovisningen om att det gått jättebra och då blir man ju ännu mer nöjd! Det är verkligen skönt att ha det gjort nu.. Inget mer att oroa sig för! Jo provet men det känns inte så jobbigt.

Här får ni se lite bilder på hur jag såg ut i skolan idag ;)



Angelica och Emelie var så duktiga och tuperade håret och gjorde en HÖG frisyr på mig! En så kallad Gibson knut!





Så här ser den ut från sidan! Fick flera frågor om jag hade peruk, men det var mitt hår med stoppning/löshår under..



Och så här vacker var jag på scenen med hela outfiten som är hundra år gammal! Men visst blev det coolt ? Och hatten har vi gjort själva!



Här jobbar vi med uställningen som vi faktiskt är klara med nu!


Har varit en rolig dag idag och nu snart ska jag faktiskt pysa iväg till grums på möte med fotbollen. Skulle egentligen haft grusträning efter med i det här vädret blir det inte mycket med det.. Vi får se om det blir någon annan träning eller inte.

Puss&kram

idag började redovisningarna

Hej ! Idag har jag lite tid att spendera framför datorn och därför blir det ett litet inlägg också, kanske ett tråkigt sådant men skitsamma.. Har precis fått i mig lite mat vilket var välbehövligt efter den här dagen. Redovisningarna började idag och jag har skrivit fingrarna av mig! Räknade ihop att jag antecknade 20 sidor sammanlagt!! Fast då var det ju lite space mellan också då. Men ändå! Och vi har ännu fler redovisningar kvar!

Imorgon är det ju dags för vår grupp att redovisa. Vi startar ju direkt på morgonen och jag ska faktiskt vara på skolan sju imorn! Vid den tiden sover man vanligtvis.. Jag ska ju få håret friserat innan redovisningen eftersom vi tänkte att det kunde vara kul att visa upp det. Så vad gör man inte för bra betyg?

Är skapligt nervös också, kommer väl stå där och skaka eller något och stamma mig igenom det jag ska säga.. Får hoppas att det inte märks för det gjorde det inte på någon idag.

Ska sätta mig och träna in det här nu så jag kan det utantill. Vi hörs nog mer imorgon om jag hinner! Puss&kram





använde mina nya "coola" tights idag, från veromoda

jag är snart tillbaka igen!

Hej! Har fått lite frågor om varför jag uppdaterar så dåligt och svaret till det är att jag helt enkelt inte har tid eller jag prioriterar annat i mitt liv. Bloggen är en kul grej som jag har när jag har tid och den senaste tiden har jag verkligen inte haft tid eftersom det har varit väldigt mycket med skolan och allt annat. Men hoppas väl att det ska bli bättre nu snart när det kommer bli mindre i skolan när KSH'n är slut.. Hoppas ni fortsätter att titta in! Jag ska bättra mig men hoppas ni förstår ;)

Har varit i skolan idag och jobbat med KSH hela dagen och eftersom vi är klara med presentationen så jobbade vi med utställningen så nu är vi nästan klara med den också! Känns skönt att det snart är över men ändå lite sorgligt.. Gruppen har ju faktiskt blivit väldigt sammansvetsad eftersom vi har haft kul under tiden. Skulle ju vara kul om alla program slutade hela kursen med en fest tillsammans ? :D eftersom det inte varit så mycket kontakt mellan programmen innan så kan det nog bli kul!

Jobbade efter skolan idag och jag får hoppas att svackan har gett sig nu, gick väldigt bra idag så jag får hoppas att det bara var en svår månad i januari..

Imorgon börjar ju alla redovisningar och jag börjar ju så smått bli nervös. Vi har vår redovisning först på onsdag och det ska bli skönt att ha det gjort. Jag älskar inte direkt att prata inför grupp men om jag är förberedd så kommer det nog ordna sig, jag är ju i alla fall inte ensam på scenen.

Nej nu ska jag ta och sova så att jag är utvilad imorgon, puss&kram


RSS 2.0