100531

Idag tog jag mig en dag ledigt ifrån skolan eftersom vi ändå bara skulle titta på en film och för att jag hade lite skolarbete att göra. Har förbättrat ergonomiuppgiften så nu hoppas jag den är bra! Har även tränat på provet i samhäll som vi har imorgon så nu hoppas att jag kan det. Bokade även in mig på karlstad trafikskola så nu är det allvar på riktigt!

Har ändå inte varit ledig hela dagen utan jag har även jobbat på makalös idag. Har ju bara tre pass kvar nu innan jag slutar också. Gick faktiskt väldigt bra idag också, vilket var kul.

Nu ska jag ta med mig min "träningskompis" och göra situps och armhävningar för vi har lovat varandra att göra det varje kväll framöver! Haha vi får väl se om det ger något resultat!


mors dag

Hej nu har jag precis kommit  hem från matchen. Slutade med förlust mot seriesegrarna qbik så vi kämpade på bra ändå, kände dock att det inte var en så bra match av oss ändå men det kan ju bero på att vi inte hade ordinarie lag också.

Har varit hos mormor i sunne hela dagen idag och firat mors dag. Övningskörde både dit och hem så idag har jag tränat ordentligt. Ska ringa till Karlstad trafikskola imorgon och boka in mig på ett startpaket och börja ta teorilektioner i juni. Jag fyller ju faktiskt år på lördag så körkortet närmar sig!!

På tal om lördag så är jag riktigt taggad också!!! Hoppas ni andra brudar också är det för då jävlar blir det att fira både mig och Julia!!


åskan ställde till det

Alla som har varit inne i Karlstad idag märkte nog av åskovädret som var förut. Jag var inne i stan och jobbade och helt plötsligt small det till och blev helt mörkt. Strömmen hade gått och vi satt där som idioter och kunde inte göra något åt det. Så istället var det bara att invänta att strömmen kom tillbaka och under tiden fick vi städa lite och sen satte vi oss och spelade spel istället. Som tur var kom strömmen tillbaka efter 40 minuter, hade den inte kommit så hade vi fått gått hem.

Skulle egentligen ha åkt till Linnea och umgåtts med mina brudar ikväll men mamma intalade mig att det var bättre att jag stannade hemma och pluggade på provet som jag har på tisdag och det är nog lika bra de! Så ska sätta mig med det alldeles strax.

Tänkte att jag skulle visa den nya bikinin jag inhandlade igår också! Köpte mig en väldigt enkel men ändå snygg bikini som säkerligen blir snygg när man blir brun sen till sommaren. Har faktiskt passat på att beställa en från Nelly också nu när de har fri frakt!





Lindex - 198 :-





Solglasögon i pilotmodell HM - 59,50 :- /st

nobelfestival

Idag har det inte varit en vanlig skoldag utan idag har det varit nobelfestival och detta året hade vi tur med vädret och kunde sitta ute i solen och lyssna på alla som sjöng och spelade. Maten serverades till och med utomhus och klanten själv gjorde det igen! Satte mig i gräset med tallriken och det första jag gör är att välta tallriken upp och ned.. Trött blev jag på mig själv då!

Gick lite på stan efter skolan och köpte mig en ny bikini och klockan 15-18 jobbade jag på makeupstore. Samtidigt som jag jobbade så sminkade Karin fyra stycken dansare och de blev riktigt snygga vill jag lova! Håruppsättningarna de hade var fulla av fjädrar, fåglar och fjärilar och sminket var inte heller diskret.

Just nu är jag hemma hos Jocke och väntar på att grabbarna ska laga klart maten. Tacogratäng väntas!



Dagens:






håret blev en aning ljusare efter att jag lyckades göra några slingor i underhåret igår..

matte b avklarat!

Idag har vi haft nationellt prov i matte B och det pågick i fyra timmar, jag gick när det var tio minuter kvar av tiden! Så jäkla skönt att det är gjort och det kändes förjävligt bra för den delen också!! Trodde jag skulle ha svårt med jättemycket men istället gick det hur lätt som helst och det flöt på på nästan varenda fråga! För en stund så kände jag mig som den smartaste i världen och trodde att jag skulle få mvg-kvaliteer på allt! Men jag ska inte vara för glad tror jag. Jag vet i alla fall att jag klarar kursen nu och det är jag väldigt glad över!

Blev en tur till solariumet för första gången i år efter matteprovet så nu är jag fräknig och fin! Älskar att jag har börjat fått fräknar faktiskt, aldrig haft det förut och tycker det är så fint! Fast de är så bleka så de försvinner väl när jag blir brun.

Har precis skickat iväg ett ergonomiarbetet för respons och nu ska jag noppa syrrans ögonbryn och sen försöka slinga håret på mig själv.

Ikväll blir det fotbollsträning och efter den ska jag se derbyt mellan slottsbron-borgvik, kan bli spännande!



ungefär såhär glada är vi nu när vi slipper matten för resten av våra liv!

hej

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men har inte riktigt haft orken de senaste dagarna. Sitter just nu i skolan och har gjort klar en affisch om washington. Ska börja med mitt tal snart eftersom det ska vara klart nästa vecka. Har tagit två lektioner att bara komma på ett ämne att prata om! Slutar nog ganska tidigt idag också och då får jag väl gå och dryga på stan innan jag börjar jobba halv fem. Imorgon är det nationellt prov i matte B också, så det är väl bara att börja tagga inför det..

Nej nu ska jag va social med mina brudar, pusss!

GRATTIS GUMMAN!

Idag fyller Viktoria Bergh hela 18 år! Hoppas du hade det riktigt kul igår, det hade jag i alla fall och hoppas du har en lika bra dag idag. ÄLSKAR DIG HAGE ;) ♥













Bjuder på både lite knasiga men även vackra bilder på dig ;) eftersom det är det du är! grattis igen gumman ;)


myskväll med mig själv

Jag tog mig en riktig myskväll idag. Och då tog jag ingen myskväll med några kompisar som brukar vara skönast, nej utan jag sitter här hemma helt själv och myser faktiskt. Beställde hem lite sallad som jag åt samtidigt som jag tittade på talang. Kände faktiskt för att vara helt ensam ikväll. Konstigt va? Kanske behövde rensa tankarna lite bara. Skönt är det faktiskt med lite egentid ibland ;)



är på sådär ovanligt bra humör också!


regn, regn, regn..

Alla märker nog vilket äckligt regnväder det är ute och det värsta med denna morgonen var att vi hade idrott. Det är vanligtvis väldigt kul med idrott, men inte när man måste ut i regnet och orientera! Det var ganska skönt att vara ute ett tag, till det började ösregna. Jag och Julia försökte fullfölja men gav upp när vi var helt genomblöta och sura.. Klantarslet själv sprang ju rakt igenom ett gäng brännässlor med bara ben när vi letade efter en kontroll, ajaj..

Dagen fortsatte med en halv lektion matte innan jag begav mig mot grums och till arbetsintervjun. Det kändes faktiskt som den gick ganska bra och jag kommer få besked nästa vecka om jag får jobbet. Jag kunde nog ha varit lite bättre förberedd innan men allt flöt på ganska bra ändå! Det är alltid så att man kommer på bättre saker att säga efter intervjun.

Eftersom vädret inte verkar bli bättre så ska jag sätta mig och plugga lite nu och försöka bli klar med ytterligare en uppgift. Kanske två om jag har tur.. Sen får jag se vad kvällen erbjuder!


en dag i studion

Idag har det varit studiodag, vilket är den roligaste dagen på veckan i skolan! På förmiddagen sminkade vi glamoursminkningar som skulle vara riktigt mörka och jätteglittriga! Var hur kul som helst och som vanligt så hamnade jag och Lina tillsammans ;) Efter lunchen blev studion överfull med killar istället. Alla hade nämligen med en varsin modell som vi skulle sminka och träna på. Inte för att det är så svårt eftersom det bara ska läggas bas. Jocke var min modell och jag måste säga tack så himla mycket för att du ställde upp! Nej nu återstår bara att visa resultatet av mina jobb idag..









Övningskörde hem från skolan idag och åkte faktiskt direkt ut till värmskog för att fira morfar som fyller år. Blev lite småprat, kaffedrickande och tårtätande innan vi åkte hem igen. Blev lite smått orolig när jag körde hem bara eftersom det helt plötsligt började skrapa i bilen. Fick en hemsk tanke i huvudet och trodde att däcket var påväg av och fick panik! Men som tur var så va det bara en sten som hade fastnat i hjulet på något sätt..

Nej nu måste jag sova, är en ny dag imorgon också!

ps. har arbetintervju imorgon så önska mig lycka till!

dagens





uppdaterar snart om min dag ;) har lite smaskiga bilder att dela med mig av!

ibland känner jag mig gammal!

Titta vad jag hittade när jag sorterade i gamla pärmar här hemma! Det roligaste är att jag minns det som om det var igår.




Dagens:





fiskbensfläta!

stilanalys

Sitter med min stilanalys och klickar samtidigt runt på massa sidor för att leta kläder som kan passa till ett collage för uppgiften. Letar ju efter romantiska kläder som passar till kroppsformen T där axlarna är större än resten av kroppen. Ett ganska kul arbete om man jämför med till exempel historia eller något! Man lär sig väldigt mycket nyttigt på det också.

Har varit på värmlandsmuseeum idag och lyssnat på hur kroppsideealet har sett ut genom tiderna och så fort man kom in genom dörrarna blev man trött. Det är som att någon sprutar ut sömnmedel så fort man kommer in på museeum och jag måste erkänna att jag inte är så intresserad av konst så mitt tålamod försvann direkt. Lärde mig lite i alla fall, men det mesta hade man redan hört när vi hade kultur och stilhistoria i skolan..

Ska laga mig lite mat nu och sen fortsätta med uppgiften och efter det ska jag åka iväg till ämtervik för att spela match!

Puss&kram

ett jobb avslutat, ett annat på g?

Hej idag har jag jobbat och det som skulle hända på jobbet idag var faktiskt att jag skulle säga upp mig. Som telefonförsöljare alltså. Och det gjorde jag! Jag har faktiskt kämpat på i över ett halvår nu och från början trodde jag att jag bara skulle vara kvar en eller två månader.. Men nu kände jag i alla fall att jag har för mycket att göra. Fotbollen, skolan och extrajobbet på makeupstore tar all tid samtidigt som jag vill kunna leva också. Har en månad kvar att jobba nu och sen är jobbet på makalös över.

Kan bara säga det till alla andra som funderar på att extrajobba där att det är faktiskt värt det! Jag har lärt mig en hel del och även om det är ett skitjobb ibland så tjänar man faktiskt pengar. Jag ångrar mig inte det minsta att jag har jobbat där utan ser det som en riktigt bra erfarenhet och upplevelse.

Det roliga med dagen idag var att jag fick ett samtal från Rasta (restaurangen jag sökt sommarjobb på) där de sa att de ville att jag skulle komma på en arbetsintervju på fredag! Blev jätteglad såklart eftersom jag inte har haft några direkta planer på sommarjobb egentligen. Så samma dag som jag avslutade ett jobb kanske jag har möjlighet att få ett nytt! Det verkar nästan lite som att jobben jagar mig, haha ;)

Dagens:



Oversizetröja - monki
Linne - gina
Halsband - indiska

studiedag

Har haft studiedag idag och hela dagen har gått åt till att plugga. Har kommit en bit på kroppsanalysen och är nästan klar med ergonomin, har bara fastnat lite men hoppas det släpper. Har även gjort bildläxan som jag har glömt flera veckor i rad nu. Tränade också fotboll på kvällen och det var riktigt skönt! Var längesen jag hade tid att träna och det märks verkligen vad skönt det är.

Imorgon börjar skolan och allvaret igen då! Känns nästan som man haft ett lov nu när man varit borta från skolan i fem dagar. Ska jobba efter skolan också och imorgon på jobbet kommer det hända något annorlunda för mig. Vad det är återkommer jag med när det är klart!

Sov gott, godnatt!


söndagsplugg

Nu är helgen över och jag har haft två kanonroliga dagar! I fredags grillade vi ju hemma hos Jon och det var riktigt trevligt, och tro det eller ej men jag klarade faktiskt av att bada i sjön! Tre gånger doppade jag mig till och med, det är inte dåligt, haha. Som tur var hade vi en varm bastu att springa in i efter.

I lördags, alltså igår spelade jag match och den matchen är något jag tror alla vill glömma. Pinsamt är vad det är.. Jag gjorde i alla fall mitt första mål för säsongen, det var väl det enda som var positivt.

Efter matchen hade vi laddad upp med pizza och drog igång en lagfest som också var riktigt rolig. Kvällen blev dock väldigt tidig för mig eftersom jag inte var så pigg. Trodde nästan att syrran hade smittat mig med magsjuka där ett tag. Hoppas alla andra hade det roligt i alla fall! (synd bara att det alltid finns folk som ska förstöra för andras på fester, som vanligt..)

Idag ska jag bara plugga och försöka att bli av med högen av skolarbeten som ligger här hemma. Alla lärare tänker ju alltid likadant och lägger en sista uppgift innan sommarlovet så att man har hundratals grejer att göra samtidigt.




grillkväll

Sitter men en handduk på huvudet och nymålade naglar i en härligt rosa färg! Ska vänta på att det torkar och sen fixa i ordning håret lite snabbt och packa väskan. Ikväll ska vi några tjejer i klassen hem till en kompis och grilla. Det ryktas om att det kommer bli bastubad och möjligtvis ett dopp i sjön (!!!), ajaj kallt som satan! Fast badkrukan själv kommer nog titta på, om jag inte får något knäppt ryck och hoppar i ändå, det vet man ju aldrig!

Ha det så bra ikväll! Puss&kram

rådjursögon

Beställde linser från fargadelinser.com för ett tag sen och idag fick jag hem dom! Bruna linser blev det!

Tycker egentligen om min riktiga ögonfärg väldigt mycket men när de ändå hade specialpris så kunde jag inte hålla mig. Så jag klickade hem ett par bruna som faktiskt såg ganska naturligt ut på mig eftersom jag nu har grön-bruna ögon. Men som jag har hört av andra så ser man faktiskt lite snällare ut i bruna ;) hihi, riktiga rådjursögon!

Före :



Efter:





Kan tillägga det att det känns ovant i ögonen för mig som aldrig haft linser förut! Men det är väl en vanesak.

övningskört

"Idag har jag jobbat"

Den meningen känns ganska uttjatad nu va? Haha

Märker att jag inte har så mycket kul att dela med mig av här i bloggen men om ni läser min inledning så vet ni nog vad jag har sysslat med idag. En något roligare sak är att jag har övningskört väldigt mycket idag och tränat på stadskörning. Jag och mamma körde runt i stan och körde fel på något konstigt sätt så att vi hamnade vi helt fel. Mamma trodde att en liten smal väg skulle leda till bergvik men istället tog den oss till hammarö, bra där!

Har även lämnat in lite ansökningar om jobb på nyängen. Både i butiken men främst i restaurangen där de söker personal. Hört delade åsikter om jobbet, men ett jobb är alltid ett jobb!



En positiv sak är att mamma tycker att jag ska bestämma körskola för att snart boka körlektioner! Jag gör framsteg :D

makeupstore

Igår blev det ju filmkväll och en ganska sen sådan så därför var jag väldigt trött när jag skulle upp imorse. Men tillslut orkade jag mig upp och iväg till jobbet i alla fall. Eftersom det är lördag så har även denna dagen gått ganska fort. Var mycket folk i butiken hela tiden + att jag har höll tre kurser. Så klockan blev fyra snabbare än jag hade väntat mig.

Ikväll blir det inget annat än myskväll igen. Jag och syrran har hyrt film och köpt på oss massor av godis och chips som vi ska gotta oss med! Filmen som vi hyrde var new moon eftersom ingen av oss har sett den än. Kan ju säga att det har varit ganska skönt med en lugn helg. Känner att jag behövde det efter allt jobb de senaste veckorna. Ska ju jobba imorgon igen fast denna gången på makalös och ringa runt till alla trevliga människor i sverige! Ja några trevliga själar finns det faktiskt där ute ;)

Dagens:




pink

Idag har jag jobbat på makeupstore, höll några kurser så tiden gick väldigt fort faktiskt! Efter jobbet åkte jag raka vägen ner till Strandvallen för att spela match med divison 5-laget. Gick faktiskt jättebra för oss, vi ledde med 2-1 ända fram till den sista minuten då vi tyvärr inte orkade hålla emot mer så matchen slutade oavgjort. Det roliga med att jag kom direkt från matchen var att jag fortfarande hade dagens smink kvar, så jag sprang runt där på planen med en skrikigt rosa ögonskugga! Hahaha, det inte är inte varje dag man är så sminkad på fotbollsplanen. Motståndarna måste väl trott att jag gjort mig fin inför matchen eller något liknande!

Ska bara ta det lugnt ikväll, till skillnad från vad mina älskade klasskamrater troligtvis gör! Kan tänka mig att de precis kommit upp till en hytt och sätt igång och festat. Festa lite åt mig brudar!

Min kväll lutar åt filmkväll! Mycket trevligt.

my hair

Så här blev håret! En ljusare nyans, vilket känns skönare nu.. Blev riktigt nöjd, som vanligt när jag är hos Issa ;)




resurdagar gillas

Idag är jag ledig från skolan eftersom vi har resursdag. Har precis sminkat klart mig nu och ska snart åka iväg till frissan. Sen åker jag direkt in till stan för att jobba på makeupstore. Vi hörs ikväll!




GODNATT


aldrig nöjd med detta håret..

Imorgon ska jag till Issa igen och göra mer slingor i håret. Känner faktiskt att jag vill bli ljusare mot sommaren även om jag trivs i det bruna också. Men jag gillar att variera mig så nu är det dags för en förändring igen! Det är faktiskt kul att höra av så många att de tycker att jag faktiskt har passat i alla de hårfärger jag testat.

från sommarblond till brunett och över till höströd och brunett igen och nu mot det ljusare igen..



Vilken färg tycker ni jag passat bäst i?
Jag själv är lika nöjd och glad i alla färger, personligheten sitter faktiskt inte i hårfärgen som tur är :D

på väg att bli lite sjuk ?

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men efter skolan fick jag en sån fruktansvärd huvudvärk. Först hade jag tänkt att köra på ändå men efter en timmes väntan blev det inte direkt bättre och samtidigt gjorde huvudvärken mig illamående så jag sjukanmälde mig i sista sekund och åkte hem istället. Vilket troligen var ganska bra. Somnade direkt jag kom hem och sov till klockan sju när mamma knackade på dörren och bjöd på fruktsallad! Det var riktigt gott kan jag säga. Har dock fortfarande huvudvärk men är i alla fall lite piggare.

Ska försöka städa lite på mitt rum nu och sen kanske sätta igång med någon skoluppgift när jag för en gångs skull är hemma.. Imorgon har ju hela hantverksprogrammet resursdag vilket innebär att jag inte behöver åka till skolan imorgon. Dessutom åker resten av klassen iväg till polen igen på beauty cruise-kryssning och då sa min lärare att jag kunde vara ledig på fredag också, så nu har jag långhelg!

Anledningen till att jag inte kan följa med på kryssningen är att jag ska jobba. Har ju tackat ja till massa tider på makeupstore under helgen och jag vill verkligen inte missa denna chansen till att få mer jobb så därför står jag över den resan.



Ni får ha det så kul nu sötnosar! vi ses på måndag igen :D
håller tummarna för att färjan inte gungar så för er denna gången ;)

varför går alltid nationella prov åt helvete?

Skulle behöva bli riktigt ompysslad nu..



Dagen började med nationellt prov i engelska som var hur svårt som helst! Hann nästan inte ens klart med läsförståelsen så hade lite panik på sista sidan. Lyssningsdelen ska vi nog inte ens prata på. Har ju även jobbat på makeupstore idag och idag var första dagen jag var själv i butiken. Höll även min första riktiga kurs och det gick superbra! Var riktigt roligt!

Stängde ju butiken helt själv också och det gick galant förutom när jag skulle stänga de förbannade glasdörrarna som är helt sneda! Kämpade tills svetten rann ner för ryggen på mig och till slut fick jag fråga en vakt om hjälp, hahaha.





På naglarna idag har jag det nya nagellacket Marcus från MUS



Blå skugga och slips var dagens dresscode på jobbet!

godisgris!

Gissa vad jag gör ?!!

- äter chips!

skräll..

Haha var så otroligt sugen på något gott och chips var det enda jag hade och det dög bra åt mig! Behöver lite tröst nu känner jag. Provet förut kunde ju ha gått bättre i alla fall! Fick ju skrivkramp också så var riktigt nära på att strunta i en del frågor. Visst gick det väl så bra som det kunde gå eftersom jag inte pluggat så mycket men det gick inte så bra som jag vill.

Nu glömmer vi det och återgår till det goda istället ;) Jag bryr mig i alla fall inte om jag käkar chips på en måndag, så länge det gör mig glad så, hahha..

usch vilken godisgris jag är!



true love ♥ ;)

drömma mig bort kan jag ju..

Usch jag är så sjukt uttråkad! Inte sådär uttråkad för stunden utan trött på de dagliga rutinerna i mitt liv bara. Skulle vilja att det hände något riktigt kul snart eller så som man har att längta till för just nu känner jag mig bara trött. Kanske kan bero på att jag har haft samma mönster dag ut och dag in nu några veckor, skola-jobb-sova.

Jag är så grymt sugen på att flytta iväg någonstans. Skulle vara så härligt om det var i år jag tog studenten! Då skulle jag ha åkt iväg långt bort. Skulle gärna vilja flytta iväg till USA ett år, antingen som aupair, (stavas det så?) plugga eller bara jobba.. Skulle vara så skönt att få åka iväg och uppleva något nytt och träffa nya folk! Inte för att det är något fel på er här hemma nu, tro verkligen inte de! Älskar alla här hemma men ibland tror jag man behöver göra något drastiskt.. Resa iväg till ett främmande land skulle vara perfekt!


naturprov

Sitter just nu och pluggar inför naturkunskapsprovet som jag har imorgon. Har ju inte haft tid för det under veckan eftersom jag har jobbat varje dag så jag satte mig med det för någon timme sen och det känns inte så bra.. En annan sak som inte är så rolig är att jag har suttit inne och jobbat idag när det har varit så fint väder! Det är väl typiskt.. Blev riktigt sur när jag såg en tjej genom fönstret som låg ute på balkongen i bikini! Och där satt jag inomhus och sålde en mattidning! Ibland är då livet orättvist.. Men förhoppningsvis ligger min plånbok mer på plus än vad hennes gör.

Ska försöka att inte fasta framför datorn nu som jag brukar för jag måste faktiskt få in all fakta i huvudet nu. Känns som att detta provet är avgörande för vilket slutbetyg jag kommer få i kursen så därför måste jag lägga ner mig! Får hoppas att Eva har varit på bra humör och gjort ett lätt prov.

Wish me luck!

första maj!

Igår var de valborg och det firades hemma hos Julia men några av mina underbara klasskamrater. Började kvällen med att redigera skräckfilmen, och så insåg vi att den kommer bli ett fiasko! Inte läskig för fem öre, men våran idé var väl bra i alla fall. Senare på kvällen lagade vi mat och drack lite och till slut hamnade vi på en fest i stan. Hade riktigt kul igår faktiskt och måste säga att kvällen slutade otroligt bra!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Åt lite pizza och firade pappa som fyllde år för några dagar sen och sen har jag sminkat mamma som ska iväg på dansbandsgala. Ska strax bege mig iväg till grums för att ha myskväll med några kompisar och så ska jag försöka att inte bli för sen inatt. Ska ju faktiskt upp och jobba imorgon..

Hoppas ni haft en bra valborg allihop! Puss&kram

RSS 2.0