vårkänslor

hej! har precis kommit hem efter en promenad med mamma ute i det fina vädret! underbart var det kan jag lova.. riktiga vårkänslor fick man, haha. Gick ju förbi öna beach där en massa folk var och hade fisketävling, det såg riktigt mysigt ut faktiskt! kom på att jag måste testa att pimpla någon gång, har ju aldrig gjort det faktiskt .. ska alldeles strax äta mat och efter det blir det träning i värmlandsbro (som vanligt). Och efter träningen blir det hem och skynda sig att göra sig i ordning och sedan bege sig till grums för lite party! ska försöka ta med kamera om jag kommer ihåg och så uppdaterar jag mer imorn!



Efter promenaden, i en fleecetröja och dunväst. Perfekt outfit för vårpromenader ;)



hoppas ni får en trevlig lördag! och passa på att gå ut i det fina vädret ;) puss&kram

älskar mjukisdressen

hejsan! nu har jag nyss kommit hem från stan. Jag, Josse, Sara , Anna och Linnea bestämde ju igår att vi skulle ta oss en tripp in till stan för att se om vi hittade något fint nu när studiebidragret har kommit. Men tyvärr så blev ju Linnea sjuk den stackaren så hon blev hemma, hoppas du kryar på dej tills imorn! Åkte klockan tio och kom hem runt fyra.. Åt mat på mat & muffins också och jag älskar potatisgratäng ! mums vad gott det är .. och som ni kanske minns så sa jag ju till mej själv att inte köpa något , och jag höll det (nästan). Köpte till en början två tröjor på monki, för 20:- vardera :O och det var ingenting ju ! sen precis innan vi skulle åka hem så förälskade jag mej i en mjukisdress från cubus, så då spenderade jag ytterligare 400 :-, men skitsamma! lägger in några bilder så ni får se hur kläderna såg ut ;)



anna hittade en supersnygg mössa på MQ, men tyvärr så köpte hon den inte ;) haha



två t-shirtar från monki, 20:- styck! med urringning i ryggen, skitsnyggt!



min mysiga gula mjukisdress från cubus! (med tillhörande byxor)


ska snart åka till josse med anna och sedan runt sju möta upp sara och titta på hockey. Ingen aning om vilka lag som spelar. Grums vet jag i alla fall.. Sen efter det ska vi hem till anna eller josse för att ha filmkväll. Sara har nämligen bränt ut twilight som vi ska titta på, äntligen säger jag bara ! har velat sett den filmen länge men aldrig fått tummen ur ... morgondagen blir troligtvis fullspäckad den med, ska kanske till ikea med mamma (än en gång). Sen blir det ju träning med herrlaget och efter det fest med brudarna ;)

kan ju även passa på att berätta att vi har våran första träningsmatch på söndag också, men tyvärr inte på grus mot kil utan i v-bro mot kila istället, önska oss lycka till nu ! ;)

måste kila nu, puss&kram

litet tips

jag tänkte nu bjuda på ett litet sminktips på hur en snabb och enkel dagsmakeup kan gå till. Och detta är ett perfekt tips till er som inte har så mycket tid på er när ni ska göra er i ordning För detta tar inte med än tio minuter..

börja med att dutta concealer på de områdena i ansiktet där du är ojämn , har någon finne eller är allmänt röd. Jobba sedan in det på området med en svamp, lägg ett lager matt puder över och ta på lite rouge på kinderna , och så är det klart ! det är lätt, går snabbt och ger ett bra resultat så här inför våren när man inte vill ha så mycket smink i ansiktet..



 före:

efter:



För att få en komplett dagsmakeup så kan du fortsätta att fylla i ögonbrynen med en ögonbrynspensel och ögonbrynsskugga, jag tycker det ger bäst resultat och snyggast ögonbryn med pensel. Fortsätt sedan att lägga en mörkbrun skugga längs med ögonfransraden på ögonlocket och sudda uppåt, du kan även lägga lite ögonskugga längs den undre fransraden för en mer inramad look. Avsluta med mascara.

steg 1 - ögonbryn

steg 2- ögonskugga

steg 3- mascara


det kan inte bli lättare!

bjuden på semlor

godmorgon! jag kan tänka mej att alla som har lov nu sover till ungefär denna tiden? men jag var faktiskt uppe i tid imorse.. Detta på grund av att jocke skulle åka iväg till sälen klockan tio, så det var bara att gå upp och bli hem skjutsad runt halv tio.. säger som henka sa till mej förut, "nu börjar mitt sportlov på riktigt!". haha, nej då.. kommer sakna min jocke väldigt mycket faktiskt!

idag har jag blivit hembjuden till anna för att äta semlor med brudarna som inte har åkt till sälen. Ska bli riktigt mysigt, och vad sött av anna! passade perfekt nu när jag faktiskt inte hade en aning om vad jag skulle göra idag. fast innan jag drar vidare till anna så ska jag till huset för att köra bort min moped till lägenheten, och önska mej lycka till! jag kan ju knappt cykla när det är snö ute, hur ska jag då klara att åka moped utan att ramla ?! blir ju även fotbollsträning ikväll som jag kommer få hålla i, men när det är springträning så är det inte så svårt. Bara att springa en runda och få alla att hänga med !




nu äntligen funkar det att lägga in bilder , så här kommer en försenad bild på min sängram. Från ikea- MALM, ekfaner



ha en bra dag!
puss&kram

otrogen

föresten ? tittar ni på bilden lite längre ner så ser ni vilken svikare jocke är! otrogen mot carlsberg kallas det ;) haha

får väl passa på att säga grattis till sm-slutspelet också, så att han kan vara lite stolt ;) <3

carlsbergsoffan

igår efter träningen blev det ett besök hemma hos henka där även jocke och tobbe va.. Vi tittade lite på tv, xpelade buzz och bloggade ;) har ju lovat att  länka till tobbe, henka och jockes blogg så här har ni den : http://carlsbergsoffan.blogg.se - Måste läsas ! Ganska så roligt faktiskt om ni frågar mej , haha ;) ni hittar ju även mej på ett mysigt kort! Åkte väl från henka runt halv tre igår natt och åkte hem till jocke då och somnade snabbt.. Sov bra länge på morgonen också, fast enligt mej var det inte tillräckligt ;) kunda ha legat kvar några timmar till .. Tittade lite på vm och fick se tjejerna ta silvermedalj, bra jobbat! letade runt i hela huset efter någon jäkla sladd också som var spårlöst försvunnen och sen blev jag hemskjutsad eftersom jocke skulle till stan och greja .. så nu sitter jag här och funderar över vad jag ska göra resten av dagen.. Sugen på att dra till gymmet och träna faktiskt, men det beror ju på om någon hakar på ? Josefin till exempel ? så om du läser detta kan du ju höra av dej om du är sugen ;) haha

just nu kan det väl inte vara någon som har missat karlstadbloggen ctothej? ganska så kul att läsa , men skulle man hamna där själv skulle det nog inte vara lika kul längre.. fast man kan ju vara lugn så länge man inte håller på så som vissa gör .. Har faktiskt tänk, och väntar nästan på att någon ska starta en sån blogg om allt som händer i grums .. för det händer nog mer skandaler här än i karlstad i vissa fall..

om det är så att ni har missat denna blogg kan följa länken här http://ctothej.blog.co.uk/


hörs kanske senare! puss&kram


sommar?

hejhej! hur mår ni? jag mår underbart.. vaknade ju med den bästa bredvid mej och såg även att det var sol ute, så för en sekund eller två så kändes det som att det var sommar , men jag kom ju ganska snabbt på att det låg flera decimeter snö på backen.. Snön kan faktiskt försvinna nu tycker jag!

Som jag berättade igår så va jag med josefin vilket var mycket trevligt, men tyvärr så skulle hon till ålviken på kvällen så då fick jag åka hem, men som tur var så fick jag ett sms av sara och blev bjuden hem till anna för att titta på film och mysa med henne, anna och linnea istället, så då slapp jag bli ensam :P vi tittade på en konstig film som hette typ st trinian eller nåt .. Men jag blir faktiskt inte besviken när det blir sånna filmer eftersom det just nu känns som en tradition att se på knepiga filmer med tjejerna :P hehe,. kan ju även berätta att jag fick min sängram och mitt sängbord igår också , som vi faktiskt lyckades sätta ihop! och det blev riktigt bra.. jag skulle ju egentligen ha visat er en bild , men tyvärr så är det något konstigt med datorn idag så bilder får komma när det funkar istället..

Dagen idag ska spenderas med jocke, fast innan det ska jag till huset för att städa.. Mamma hade tydligen skrivit en lista på saker som jag skulle göra och om jag gissar rätt så är det saker som att dammsuga, skura och torka ur skåp som måste göras.. inte det roligaste, men vi måste ju ut ur huset så att de nya ägarna kan flytta in.

jag hade ju också tänkt mej att slänga in ett litet sminktips, men utan bilderna blir det svårt så ni får vänta ett tag :P



hoppas ni får en bra dag! puss&kram

lov

hej igen! idag är det måndag och första dagen på lovet, (jag räknar faktiskt inte helgen innan som lov). Jag har faktiskt inga som helst planer över vad jag ska göra på lovet . Har ni? De flesta jag känner ska ju åka till Sälen , men inte jag inte .. nej jag ska vara kvar här hemma i Slottsbron och mysa . Eftersom det var ett tag jag skrev så kan jag ju berätta vad jag har hållt på med. Som alla kanske förstår så är det fullt upp med flytten så mycket av tiden har gått åt av det och därför behöver jag inte berätta mer om det, sedan i lördags kväll  var det ju träning i v-bro med herrlaget som gällde , vilket var  mycket roligt och efter det blev det en massa mys och melodifestivalen, sedan en tur till stan för att skjutsa tobbe och sedan hem till jocke och sova. Och igår bestod hela dagen av att kolla på massa matcher typ.. Tittade lite fotbolli sporthallen och sedan skulle jag titta när jocke spelade , men matchen blev flyttad till tingvalla eftersom isen på strandvallen var för dålig , så det var bara att åka in till stan. Och den matchen var nog den sämsta matchen jag någonsin sett! Det såg ut som att varenda spelare i slottsbron var bakfulla, men det hoppas jag att dom inte va :O Efter matchen blev det att åka hem och plocka fram min säng, så inatt var det första natten jag sov i min säng på väldigt länge! och det var skönt även om det bara var en madrass mitt i rummet :P fast idag får jag min sängram så då blir det lite bättre .



så här mysig hade jag det inatt!



idag ska jag va med josse. Får se vad vi hittar på .. åker troligtvis till henne eftersom jag praktiskt taget bor i kartonger än så länge . Jocke är ju i gustavsvik han, så kommer inte träffa han förrän imorn! han skulle ju tydligen träna med boltic ikväll också så då passar det perfekt att ha en heldag med sötnosen josefin ;) usch, kan bara säga er att det ska bli skönt när vi får internet, jag håller faktiskt på att bli tokig !

vi hörs nog imorn! puss&kram

svårt att blogga

hej! det har varit dåligt med bloggande för min del nu och så kommer det troligtvis se ut ett tag framöver också. Eftersom vi just nu är mitt inne i en flytt så har jag inte så mycket tid, och samtidigt så kommer bredbandet försvinna under några veckor. Hur ska jag klara mej? som tur är har jag nog någon som är snäll och lånar ut sin dator till mej och i värsta fall får jag gå hem till pappa. Pappa bor ju ganska nära nu så det blir nog min lösning (Y)

Idag var det första natten jag sov i lägenheten och eftersom min säng fortfarande står i källaren fick jag dela säng med mamma, haha. Kunde ju inte sova så länge heller eftersom hon gick upp klockan halv sju !! usch .. men lyckades somna om ett tag och gick upp halv nio. Då åt jag lite frukost och gjorde mej iordning och sedan tog jag och syrran bilen och åkte till ikea. Inhandlade lite småsaker som kuddar, osthyvlar, och det viktigaste av allt - taklampor till våra rum! har ju glömt att berätta att rummen är färdiga nu med tapetsering och målning. Och det blev riktigt snyggt! fick lite smått panik bara när mamma sa att de hade klantat till sig med mina tapeter! men som tur var så fixade det sig ändå..

har ju träning i värmlandsbro sen också och även idag ska vi träna med herrlaget och efter det ska jag nog va med jocke. Kan ju även berätta om vad jag ska göra imorn också eftersom jag troligtvis inte har tillgång till någon dator.. Så imorn ska jag nog kanske till grums och titta på KM i fotboll, sen ska jag titta på när jocke spelar bandy. Och det är tydligen en jätteviktig match för både laget och jocke ;) Och efter det ska jag nog flytta in i mitt rum ! skönt kan jag säga att det ska bli .. fast det kommer nog bara stå en säng där i några dagar .. Kom ju på nu att jag har lite bilder på lite blandade saker att bjuda på , så titta och njut!



så här blev tapeten i mitt rum, Vad tycks ?



haha , bra fult med vagnsparkering på ikea!



hoppas ni får en trevlig lördag! puss&kram

skolan

hejsan! nu är det äntligen fredag och snart har vi lov . Förstår ni vad skönt med lov? Igår flyttade vi ju in också och det gick väldigt bra faktiskt, fast det är fortfarande rörigt. Kent har börjat målat mitt och emmas rum och emmas blir troligtvis klart idag och mitt behövdes målas två gånger så det kanske blir klart imorn om jag har tur! Har ganska ont i händerna också efter att ha skruvat ihop stolar till köket och en hylla.. Det blev ingen träning heller för det blev så stressigt och sedan visste vi inte i vilka kartonger alla kläder låg i och så va en del kläder i huset också, så det blir träning idag efter skolan istället som tur är. Sov hos jocke inatt också eftersom det känns som att jag är hemlös , haha. Har ju ingenstans att sova annars eftersom det målas i mitt rum och sängen står i källaren, men jag klagar inte över att sova där :P

ska fortsätta med årets sista uppgift i datakunskapen, eller vänta lite det är den sista uppgiften någonsin eftersom vi inte har någon mer data! det lät skönt, och perfekt att avsluta denna vecka med att veta det. Har matte sen och efter det slutar jag och då är det lov! har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen, ska nog hitta på något med jocke kanske :P

vi hörs mer efter skolan istället! puss&kram

FLYTT

godmorgon! hur mår ni idag? jag mår alldeles utmärkt , men är lite trött. Och vet ni idag flyttar vi! Ställde klockan på sju imorse och sedan dess har jag hjälpt till med att flytta grejer. Blev helt slut av att bära lådor ner för trappen, och sen upp igen för att hämta nya. Set tog på mina krafter kan jag lova, och man har inte så mycket energi på morgonen heller så jag blev lite smått svimfärdig :S Ska snart åka till skolan , har ju sovmorgon idag vilket passade perfekt. Första lektionen är idrott och jag hoppas att jag orkar återhämta mej lite innan den.. efter det så har vi engelska och på svenska lektionen ska vi få information och de individuella valen som vi snart ska välja och jag har nästan inte en aning om vad jag ska ta. Kanske klarnar upp för mej senare. Efter skolan så vet jag faktiskt inte vad som är hem längre.. för till huset är det onödigt att åka eftersom det inte är så mycket grejer kvar, sen så är det säkert inte klart i lägenheten heller än. Jag frågade mamma vart vi skulle äta förut och hon såg lite fundersam ut men sa sen "det får nog bli pizza". Helt klart godkänt av mej! Ska ju träna ikväll också och efter det hem till jocke och sova, så detta kommer troligtvis bli mitt enda inlägg idag. Men jag lovar er att ni får höra mer om hur det har gått idag direkt på morgonen imorn! :) hoppas ni får en bra dag! puss&kram



mycket sliten!

GHD's stylingtänger

hej! nu äntligen har jag tid att skriva ett litet inlägg. Dagen idag har varit fullspäckad från morgon till kväll. Dagen har besått av genomgång av GHD's stylingtänger och Marcus som visade dom var helskön! och vilka otroliga tänger! det ser ut som plattänger men man kan göra alla möjliga sorters lockar, och den är så bra så att den inte sliter på håret heller. Jag ska absolut ha en sån när jag har råd! Efter skolan så åkte jag direkt till en färgaffär och köpte färg till mitt rum, för imorn ska det börja målas, samtidigt som vi flyttar in! men jag ska inte bo där imorn, utan det blir nog till helgen . Sen har jag även gjort insändaren och skickade ett utkast till susanne för att se vad hon säger, finns säkert mycket att ändra på. Har också hjälpt till att packa ännu mer saker i bananlådor och tittat på säsongens sista hemmamatch för bandyn! och vet ni slottsbron spelade 3-3 den här matchen med! och nu har de chans att kvala kvar i allsvenskan! alla har ju trott att det var helt kört men efter två oavgjorda matcher har de fortfarande en chans!!!



ska alldeles strax göra mej klar för sängen, för imorn ska jag upp tidigt även om jag har sovmorgon. För jag ska hjälpa till att flytta lite grejer innan skolan .. sen får jag fortsätta när jag kommer hem om jag hinner :P

känns som det är fredag imorgon! fan också, jobbigt att vara en dag före...

ha det bra! puss&kram

ändrade planer

hejsan! nu är jag äntligen hemma igen och jämt när jag har planerat något så kommer det något annat ivägen som gör att jag måste ändra planerna. Idag hade jag ju bestämt att jag skulle hjälpa mamma i lägenheten , men så ringde syrran och sa att jocke nylén (slottsbrons ordförande)hade ringt och sagt att han ville ha ett möte med några ur damlaget så idag klockan sex för han hade några nya planer. Så jag , emma , malin och jessica kunde komma ner och fick mycket information och förslag som vi tog till oss och som vi ska höra runt med så snart har vi kanske ett fast beslut. Jag vill inte berätta något här i bloggen i förväg innan det är bestämt , men jag kan säga er att det är på gång!

det blev ju tyvärr inte så myket med insändaren heller , men jag har i alla fall börjat och det känns bra faktiskt. Ska alldeles strax åka till jocke och sova där också , och imorn i skolan så ska ju någon komma och visa GHD's stylingtänger för oss imorn, och sedan ska vi arbeta med det hela dagen och så ska troligtvis jag , linnea, ida och viktoria redovisa vårens trender som vi är ganska så försenade med eftersom någon har varit sjuk varje gång vi ska redovisa.

fick choklad av brorsan nu, min kväll är räddad ! + att jag får var med min goding ;)

vi hörs imorn efter skolan! puss&kram

-

föresten jag har ju inte nämnt det här än , men våran lärare Jenny är med barn! ett stort grattis till henne ;D

frusen

hej ! kom hem från skolan för ett tag sen och satte mej vid min kära dator som vanligt. Ska alldeles strax börja med insändaren som ska vara inlämnade denna veckan. Känns lite bättre nu när jag fick lite feedback från susanne idag på lektionen. Men det värsta är att jag redan nu skulle kunna säga betyget jag får på den, haha. Kan säga er att jag har varit frusen hela dagen och sprungit runt med jackan i skolan. Något som jag vanligtvis inte brukar göra eftersom man faktiskt är inne, och jackan har man ju inte på sig hemma eller ? men idag var det hemskt kallt,.

När jag är klar med insändaren, eller i alla fall kommit en bit på den så ska jag gå till lägenheten för att fixa. Ska diska alla tallrikar och sånt som har legat i tidningspapper, sen ska nog jag och emma montera ihop de sista köksstolarna och sen efter det finns det nog en massa mer att ta tag i. TVÅ DAGAR KVAR TILLS VI FLYTTAR? och det känns inte som att det är på riktigt. Fast jag och emma kommer nog sova hos våra boyfriends ett tag tills det blir lite mer ordning där. Nu ska jag ta tag i insändaren faktiskt...


 
outfiten för idag:
grön polotunika, svart skärp, svarta leggins

 


fast just nu har jag bytt om till lite mer mysigare kläder;)

 

vi hörs senare! puss&kram

dans

hej! det blev ett inlägg nu efter dansen nu ändå och idag var det lika kul som förra gången. Riktigt kul nu när koreografin börjar sätta sig. Men en sak var ganska så jobbig ! Vi gjorde en stor ring och sedan skulle alla en och en dansa hela dansen själv medan alla andra stod och tittade och hejade på. Först när Branca sa det så höll jag på och dö och tänkte " är hon dum i huvet eller?! ". men sen så ändrade jag uppfattning och tänkte, "det är lika jobbigt för alla, och man kan inte göra mer än att göra fel! Och alla gör fel" . det blev faktiskt ganska kul då. Fast det var lite pirrigt när alla tittade, men ingen tittade ju snett eller något utan alla stod och dansade med och klappade. Det är ju så mycket enklare när man har stöd av alla andra i gruppen.

ska snart hoppa in i duschen nu , men först tänkte jag visa er lite bilder från lägenheten som jag kväppte med min usla mobil i helgen. Men det är ju ett litet smakprov i alla fall! och ignorera röran överallt ;)









sov gott , puss&godnatt!

köpstopp!

hej! nyss kommit hem från skolan har har precis tryckt i mej några pannkakor. Kan bara säga er att jag var nära på att stanna hemma idag eftersom jag sov väldigt lite inatt. Var hos henka och tittade på film igår och jocke ville ju inte åka när jag ville det , så jag somnade gott i henkas soffa och kom hem någon gång efter 12. okej, det var väl inte så jättesent , men det var sent för mej! jag orkade ändå pallra mej upp ur sängen 20 minuter innan bussen gick och åt lite frukost, tog på mej kläderna och gick till bussen. Ganska så ofräsch har jag känt mej hela dagen kan jag lova er! men idag har vi haft färganalys och tränat på att titta på varandras hår och ansikte och på eftermiddagen så skulle vi sminka varandra. Men inte en vanlig sminkning, utan ena ansiktet skulle vara sminkat varmt och andra kallt. Och det var ganska coolt att se skillnaden och vad man passade i. Synd bara att jag inte har några kort.. Vi tar ju kort med skolans kamera men de bilderna kan jag ju inte ta med hem, och därför så måste jag köpa mej en egen kamera snart ! har sagt det ett bra tag , men det har aldrig blivit av. Fast det kommer nog ta ett bra tag till för jag har sagt till mej själv att ha typ köpstopp ett tag nu. Det beror till viss del på att jag knappt har ett öre kvar sedan förra studiebidraget även om jag inte köpt så mycket(?) och sen så vill jag ju kunna ha pengar. Min plan är att köpa så lite som möjligt för nästa studiebidrag och när studiebidraget kommer i mars så får jag börja handla igen.. Usch, det är så svårt!!! men jag har bestämt mej nu .. jag ska klara det! haha , vad snål och fattig jag låter! men har man ingen egen inkomst så kan det bli så här när vårkläderna och skorna kommer :)



skönt att mysa i skolan med syrrans varma fleecetröja!

-

nu snart när mamma kommer hem så ska vi åka in till ikea, och om jag har tur kanske jag får med mej något hem idag! sen efter det så blir det dans.. så därför kommer ni nog inte höra så mycket mer av mej idag,. det var därför inlägget nu blev så långt. Om ni har tur så kanske jag hinner med ett till när jag kommer hem från dansen ikväll, annars hörs vi imorn! ha en fortsatt bra dag, puss&kram

bandy

hej igen! har nyss kommit hem från bandyn och slottsbron vann med 11-4 tror jag . och det är som anna sa förut , antingen vinner de med 10 mål eller så förlorar de med 10 mål, det kan aldrig vara jämnt. okej, ibland är det väl det men det är inte ofta. innan matchen så hjälpte jag mamma i lägenheten. Vi körde dit alla skidor och cyklar och sånt och ställde i förrådet och så började jag plocka upp lite kökssaker men blev aldrig klar. Ska nog dit sen efter maten igen och fortsätta hjälpa till. Och jag kan säga att varje gång jag är i lägenheten så känns det bra, det är så mysigt där ! jag älskar de lägenheterna i björkhage för det känns faktiskt som hemma. Det kan ju bero på att jag bodde där under de två första åren av mitt liv. Visst då är man så liten så att man inte minns något tänker väl alla, men jag kommer faktiskt ihåg saker därifrån. Inte exakta saker utan lite småsaker som hur det ser ut och så typ.. Och ikväll så är det ju äntligen spelarmöte för slottsbrons damlag också, vi kände att det var dags för det nu och berätta för alla hur det ligger till och hur mycket framsteg vi har gjort i klubben. för i dagsläget känns det som att det är många frågetecken hos alla i laget, men förhoppningsvis så klaras det upp ikväll. Och jag kan ju berätta för alla att en ny hemsida för föreningen snart är klar ! det är mycket välbehövligt då den andra uppdateras allt för sällan .



måste kila nu, min mat är klar ! puss&kram

fest

hejhej! nu har jag nyss kommit hem från jocke. Gårdagen var mycket rolig. Kvällen började ju med träning med herrlaget kan man ju säga , vilket var roligt . fast jag hade inte förväntat mej att dom skulle vara så många ! efter träningen så var det bara att duscha och skynda sig hem för att senare dra upp till henka och börja dricka lite smått. Sen drog vi vidare till spinning, (raggarklubben i slottsbron) som några hade hyrt . Vi hade tyvärr fått höra att det var 18 års gräns men vi kom in ändå. Var faktiskt ganska många som var under 18 där så .. Träffade mycket roligt folk där och dansade typ hela tiden. Men kvällen blev tidig för mej , åkte hem med jocke runt ett och hann faktiskt hem och käka lite makaroner innan jag åkte till honom och sov. Jag vet faktiskt inte vad det är med mej när jag har druckit och kommer hem, förra gången så gick jag in i duschen och duschade klockan fem på morgonen. Men jag kan faktiskt säga att det var otroligt gott med mat igår, haha .

jag måste bara tacka jocke för att han offrade sin cola imorse! den gjorde min dag bättre :)

sitter just nu och gör en läxa som vi har tills imorgon på färganalysen. Och den är riktigt svår .. det blir kanske inte rätt , men har jag bilder så är det nog bra i alla fall. Ska hjälpa mamma lite snart också och sen titta på när jocke spelar klockan ett. Vi hörs troligtvis efter matchen! puss&kram

(ska försöka fixa lite bilder från igår också)

spännande

hej! nyss kommit hem från världens mest spännande bandymatch! slottsbron som ligger längst ner i tabellen mötte tillberga som ligger först och resultatet blev 3-3! en oerhört bra spelad match av slottsbron och även om ni hade tre utvisade ett tag så fortsatte ala att kämpa ! för en gångs skull kämpade varenda spelare på planen till 100% . jag och josefine och alla andra på läktaren var ganska så nervösa där ett tag och när jocke satte 3-3 målet så blev alla överlyckliga , haha. aldrig sett så många som skrikit så ..

ska byta om till träningskläder nu , ska ju åka till värmlandsbro och träna med herrlaget snart. hörs senare! puss&kram

alla hjärtans dag

ja idag är det ju alla hjärtans dag , och jag och jocke hade våran dag igår kan man säga. Vi var ju och tittade på seven pounds och jag kan väl säga att den dög , den var lite dryg så jag var tvungen att fråga jocke vad den handlade om i början men i slutet blev den bättre och den var framförallt sorglig ! men jag kan säga att det inte är en film som jag skulle vilja se igen .. när vi åkte hem drog vi förbi henka en sväng och sedan hem .. vaknade med solen i ögonen (!) eftersom mina rullgardiner är borta .. fast det var ett bra knep för att vakna faktiskt ! jocke har nu nyss åkt hem , han ska ju spela .. och jag ska följa med mamma och hämta köksbord och soffa nu , sedan ska jag ner till strandvallen för att titta på matchen !

uppdaterar mer efter den ! puss&kram

dagens outfit







dagens outfit:
svarta jeans, rutig skjorta - cubus, svart skärp - hm.

busskrock?

hejsan! nu har jag nyss kommit hem efter en tur på gymmet med min kära josefin. Körde mycket ben idag , och det kändes när vi gick ner för trapporna. Och jag kan ju också passa på att berätta att det faktiskt har hänt en lite oturlig sak under denna dagen.. för när vi satt på bussen hem och skulle svänga ut ur en rondell så kör bussen in i lastbilen(en liten en) framför ! han stannade så klart och tittade till bussen , men det var inget allvarligt så vi fortsatte färden.. det var nog mer otur för busschauffören än vad det var för oss passagerare i den som tur var.

Ska snart slänga mej in i duschen och fräscha upp mej lite innan kvällen. Hörde ju även att josse och nicke också skulle se på bio , fast på valkyria .. så vi kommer nog ses ännu en gång idag, hihi :P

lägger upp en bild på dagens outfit senare ! puss&kram

fredag den trettonde

hej, nu har jag precis kommit till skolan. Fick åka bil med linneas pappa idag så vi var väldigt tidiga . Men det gjorde inget , för vi är så duktiga så att vi gick ner till datasalen tidigare och började jobba. Eller ja , jobba och jobba? vi gör inte så mycket egentligen .. Jag har bara två träningsuppgifter och en inlämningsuppgift kvar , sen är hela kursen slut ! fattar ni vad skönt ? fast jag vet inte om det kommer ett slutprov på allt ? det hoppas jag verkligen inte för jag kan inte ett skit kan jag lova er.

Dagen idag är planerad in i minsta detalj faktiskt . För efter skolan så får jag förhopnningsvis åka bil hem med nicke, josse och sofia . Och så ska jag josse och sofia träna lite på gymmet när vi komemr hem, sen ska jag hem och duscha och göra mej iordning och efter det kommer jocke och så ska vi åka in till stan och se på bio. Bokade två biljetter till seven pounds igår! har hört att den är bra, någon som har sett den ? :)

det är ju fredag den trettonde idag också ! och än så länge har det inte hänt något. Eller jo min hals var svullen när jag vaknade men svullnaden har gått ner nu , så jag har inte lika ont längre. Har det hänt något för er ?

puss&kram

bastu

hejsan! kom hem från träningen för en stund sen och även denna gången badade vi bastu vilket var mycket skönt efter att ha sprungit i 11 minusgrader :O måste verkligen säga att alla är så underbara som kommer ner och tränar även om vi inte har någon riktig tränare än och när det är så här kallt ! det är inte många som orkar pallra sig ut och springa då, men ni är guld värda ska ni veta :)

och är det någon mer än jag som har tänkt på att det är fredag den trettonde imorn , och jag har inte haft otur på ett tag så det kanske är dags nu .. jag är inte så vidskeplig och tror på sånt där ändå , eller jo några saker tror jag på, som att gå under en stege eller krossa en spegel .. är det någon mer som är som mej och tror på några sånna saker ? ;)

kvällen blir förhoppningsvis tidig och tyvärr så får jag nog sova ensam .. men som tur är finns ju jocke kvar tills imorgon med , det är lite jobbigt att vänta bara ! hehe .. nej nu får ni ha det så bra ikväll , puss&kram

:)

få fler besökare till din blogg ! det är jättelätt ;)

http://www.viraltrafik.se/?eloojn

ledig

hej ! nu har jag nyss kommit hem . Sov hos jocke inatt och hade sovmorgon så kunde ligga kvar i hans säng ända till klockan tio då jag vaknade och var otroligt pigg! tog mej lite frukost och så och sedan begav jag mej till yellow sun för att få lite färg. Det passade ju faktiskt väldigt bra denna dagen då vi har en ledig dag . När jag hade solat klart så tog jag mej även en promenad i det fina vädret. Blev faktiskt riktigt sugen på att åka pulka då ! synd bara att jag inte har någon att åka med , haha ..

nu snart ska jag faktiskt sätta mej med lite skolarbete. Ska ju skriva en insändare i svenskan och jag ska nog skriva om att slottsbrons if ska få fortsatt bidrag till bandyn nästa år . Det är ju något jag är intresserad av och kan saker om så då borde det bli lite lättare. Ska även hjälpa till att packa ännu mer saker sen när mamma kommer hem . Och idag är det exakt en vecka kvar tills vi flyttar ! :O shit ...

och ikväll är det dags för ännu en springträning , och det blir nog jag som håller i denna träningen med eftersom emma är sjuk .. Vi ska nog även bada bastu denna gången med .. Och vet ni ? på lördag ska vi träna med herrlaget i värmlandsbro , haha .. ja vi får väl se hur det går !

nej nu måste jag kila , vi hörs senare ! puss&kram


onsdag

sminkningen förut tog ca två och en halv timme och efter det fick hela klassen sluta . vi fick oss en riktig skön överraskning också , att vi kan vara hemma från skolan imorn ! för några i inredning hade tydligen pratat med raimo och hasse så vi fick strunta i idrotten eftersom vi hade hemarbete i både svenskan och engelskan . Gud vad gott ! så en kort dag idag och ingen skola imorn .. efter skolan idag så åkte jag och emma in till stan och var lite feta på donken , men varför inte liksom ? ibland när man är hungrig så skriker magen efter skräpmat och då måste man lyssna :) haha .. åkte sedan hem och har suttit här sedan dess .. herregud vilken datanörd jag är ! men jag har ju suttit och klickat runt på en massa sidor och fastnat helt enkelt samtidigt som tiden rinner iväg .. jag väntar bara på att vi ska flytta nu ärligt talat , på torsdag om en vecka och en dag ska vi börja flytta och om det går fort så kanske vi sover där då ! hjälp .. jag är lite smått nervös måste jag erkänna. en bra sak med att vi ska flytta är att mamma har lovat att jag ska få beställa kläder ur olika kataloger då ! för nu under flytten har vi haft så mycket så det har inte funnits tid till det . Jag hoppas bara på att alla älskade skor finns kvar tills dess !

nu under kvällen så blir det fotbollsträning som vanligt , och emma är lite sjuk så hon ska inte vara med , så det innebär väl att jag kommer få hålla i träningen :) men det ska väl funka skulle jag tro !

vi hörs kanske senare , eller imorn ;) puss&kram

ny design

en förbättring i alla fall ..

modell

hejsan ! nu har jag precis kommit hem från skolan och dagen idag har varit superkul ! alla hade med sig varsin modell idag och skulle styla den efter en karaktär i ett manus som alla har läst (alla hade dock inte samma manus). Jag hade min syster emma som modell och hon var rymdtjejen Miranda ur teatern Den Förbjudna Planeten. Jag började med att shamponera henne och sedan sminka och styla håret . Ni får se på bilderna nedan hur det blev.



in action!



färdigsminkad



så här såg skissen ut som jag utgick från



närbild på sminkningen,



helbild med kläderna :)



min otroligt snygga syster !



tack emma för att du ställde upp som modell !

visst blev det coolt med paljetterna !? det blev en väldig effekt och snyggt var det också .. tänk er att det är till en teater som utspelar sig i ett rymdskepp , och Emma är en mycket vacker tjej vid namnet Miranda och alla tycker hon är underbar . Jag blev mycket nöjd i alla fall!

vad tycker ni , snyggt va? :)

snabbinlägg..

hejhej ! hjälpt mamma hela eftermiddagen med att packa grejer i bananlådor och vi har nog kört bort ca fyra stora lådor till lägenheten redan och det är bara grejer ur ett skåp ! alltså fattar ni vad mycket grejer man har egentligen ? det har inte jag gjort förän nu .. ska åka till jocke nu och sova där , så vi hörs mer imorn ! syrran ska ju med till skolan och va modell också , kul ! kameran är med ;) puss&kram





lådorna börjar minska ...

köpt tapeter

hej! nu har jag nyss kommit hem och efter skolan blev jag hämtad av mamma och emma och så åkte vi raka vägen till stuvbutiken för att titta på tapeter igen. Och idag köpte vi tapeterna som kommer sitta i mitt och emmas rum , och det blev inte de tapeterna jag hade bestämt första gången utan ett par andra guldiga med vitt blommönster . jag tyckte de var lite snyggare och så ska jag ha de tre andra väggarna vita till , och den guldiga som en fondvägg alltså. tror det kommer bli skitsnyggt ! har tyvärr ingen bild på tapeten eftersom det var en beställningsvara , men de kommer på fredag så förhoppningsvis kan jag lägga upp en bild då .

Väntar just nu på mat, och efter det ska vi börja packa saker i bananlådor. för nästa vecka ska vi börja flytta de lite större grejerna och mamma har redan planerat att ragga upp emmas kompisgäng och jocke som bärhjälp, haha .. men jag måste säga att jag är lite orolig. Detta är första gången jag flyttar kan man säga , för första gången jag flyttade var jag två år så jag kommer inte ihåg så mycket. Jag är faktiskt lite orolig för att jag inte kommer känna mej hemma i lägenheten . tänk om det känns som att det är någon annans hus ? därför är det så underbart skönt att det är nyrenoverat så att det inte luktar någon annan människa där inne , för då skulle jag dö ... men jag oroar mej säkert bara i onödan , klart det kommer bli bra :D

pga av att vi ska börja packa idag så hinner jag inte träna heller :( okej, jag skulle till gymmet vilket är frivilligt av mej men jag blev lite sur ändå .. så Josefin , jag får följa med dej på fredag! ;D

vi hörs senare ! puss&kram

insändare?

hej! är i skolan just nu och har svenska , ska försöka skriva en insändare men hittar inte så mycket att skriva om när datorn i biblioteket är så dryg ! funderar över att skriva om bandyn i slottsbron och hur bedrövligt det är att vi inte får något bidrag av kommunen nästa år .. jag kan ju ganska mycket om detta och är mycket intresserad om bandyn så det blir nog lättare då .. usch , längtar tills vi slutar faktiskt ! är inte så pigg efter att ha legat och snoozat i 45 minuter imorse , men jag får skylla på att jocke är så mysig på morgonen ;) haha ..

nej vi hörs efter skolan istället ! puss&kram

street

hej ! nu har jag yss kommit hem från streeten och det var mycket roligare än vad jag hade förväntat mej ! vi kom ganska långt på koreografin och i slutet skulle vi dansa i två led mot varandra och typ psyka varann ! haha .. gick inte att koncentrera sig då kan jag lova er .. sitter just nu och käkar lite kvällsmat , och väntar på att jocke ska komma och sova här .. ska bli så mysigt för ni skulle bara veta hur underbart gott jag somnar i hans armar  , det är obeskrivligt ! och ni ska bara veta hur jobbigt det är att gå upp på morgonen också :( men jag tröstar mej då med att om jag går upp så blir det fortare kväll igen ! smart jag ;)

imorn har jag ingen aning om vad vi ska göra i skolan , har ju bara "vanliga" ämnen så .. får ju säkert tillbaka min novell , så det ska bli kul att se vad jag fick på den + att vi får tillbaka matteprovet också ! vi har ju redan idag tjatat på eva och hon har ju i alla fall sagt att alla blev godkända , mycket bra brudar ! :D

nej , ska hoppa in i duschen en snabbis nu ! vi hörs imorn , puss & sov så gott !

rymd-emma



så här kommer då emma se ut på onsdag . jag är inte världens bästa skissare men ni ser säkert ungefär hur hon kommer se ut , och självklart så ser det ju mycket bättre ut i verkligheten ;) (prickarna är paljetter om ni undrar) tror ni det blir bra ?



bjuder på en liten egobild på mej själv också ! haha

måndag och taggad ...

... ja det kan man faktiskt säga att jag är , kanske beror på vädret kanske beror på något annat ? kan ju säga att det var mer än ett dygn sen förra inlägget och så lång tid mellan inläggen brukar jag inte ha , haha . men det beror faktiskt på att gårdagen spenderades helt och hållet med jocke ! vi tittade på hockey, åt pizza och myste med hela familjen westberg och sedan åkte vi och gjorde henka lite sällskap och tittade på film ; the hurricane. någon som har sett den ? jag kan i alla fall säga att det var en riktigt bra film , i samma stuk som remember the titans och Denzel Washington var ju med i denna filmen också !

idag i skolan har vi hållt på med dagsmakeup igen och det är lätt :) sedan har jag suttit och skissat klart skissen på hur emma kommer se ut på onsdag ! och för er som inte vet , så ska vi ta med oss en varsin modell och sminka och styla den så som vi tycker att en karaktär i ett manus ser ut . emma är en rymdtjej ! lägger in en bild på hur skissen ser ut lite senare . Jag har även inhandlat jättesnygga paljetter som hon ska få i ansiktet så detta kommer bli jättesnyggt ! just nu ska jag nog ta mej något att äta och senare åka in till karlstad igen för att dansa , vilket jag inte är så sugen på .. tyvärr , men det är inte lika kul längre :(

vi hörs senare! puss&kram

söndagar

godmorgon ! nu är det söndag och söndagar känns så meningslösa ! på söndagar brukar man oftast sitta hemma hela dagen och inte göra något speciellt . Visst är det skönt att ha en dag som man vilar upp sig på men söndagar är ganska tråkiga .. varför inte börja veckan en dag tidigare så kommer den nya helgen fortare ? haha , nej det funkar ju inte eftersom helgen då blir kortare , fast räknas söndag till helg?

idag ska jag bara ta det lugnt som vanligt ! ska spendera hela dagen med min underbara pojkvän som jag inte har sett på hela helgen :O usch , jag dör snart tror jag! fast får se när han vaknar , han lär ju sova bort hela dagen om jag känner honom rätt :P

vi hörs senare ! puss&kram

melodifestivalen

okej, var det någon mer än jag som satt bänkad framför tv:n och tittade på melodifestivalen förut eller? kan ju inte direkt säga att jag tyckte det var så vidare bra.. men det var i alla fall kul att titta på kläderna ! jag gillade alcazars kläder skarpt ! riktigt coola , och det passade dom .. skulle inte direkt vilja sätta på mej det men snyggt på dom och till den låten ! ;)



 den som klädde sig sämst ikväll var absolut caroline af ugglas ! herregud hur såg hon ut och hennes sång var bedrövlig ! och ändå gick hon vidare till andra chansen :S



troschock :O



vi hörs imorn ! för nu ska jag bädda ner mej i sängen och sova ;) godnatt !

curly hair !


jag är död

hejhej! nu har jag nyss fått i mej lite tacos i magen och är mycket mätt och belåten. Och innan det var jag i värmlandsbro och tränade . Idag var vi åtta stycken bara och det var lite dåligt , men med många återbud så kan man ju inte kräva mer . Jag kände däremot inte för att träna idag , och var inte helt hundra i skallen tror jag . Bollarna hamnade lite överallt när jag hade dom , fast det gick ganska så fort och var skönt efter iaf . Sitter just nu och funderar över vad jag ska hitta på ikväll , har fått flera förslag att jag ska hänga med på fest men det orkar jag ärligt talat inte ! visst det skulle vara jättekul men jag är totalt död .. får väl sitta hemma och titta på melodifestivalen kanske ? ska ta och kolla upp vilka som är med idag också ..

usch, känner att det kommer bli en tidig kväll för mej ! uppdaterar senare om jag inte hinner somna innan det förstås ;)

puss&kram

så här lever jag







ja så här ser det ut hemma hos oss nu .. ganska så rörigt , men det beror ju på att det är mitt rum som jag bara stökar ner hela tiden. och bananlådorna blir bara fler och fler , men de är behövande nu när vi snart flyttar . igår fick vi lägenheten så nu är den vår . vi skulle alltså kunna flytta in nu om vi vill men eftersom vi måste måla lite och tapetsera så blir det inte än .. och om ni tittar på bilden på mitt rum så ser ni ju att det ser bedrövligt ut och att jag behöver göra något åt det ! så det är mitt lilla projekt idag .. att röja upp i mitt rum så att det går att leva där .. hittade även en rolig film från igår när jesper står och dansar till tenacious d låten , " I'm gonna fuck youuuu"  haha ..

fest

hejsan ! nu är jag äntligen uppe. gårdagen var mycket lyckad men började inte så jättebra kanske .. efter lite krångel med buss och en bil som körde på josefine så var jag inte så jättetaggad , men väl på kronoparken (!) hos jesper så  vände vi på humöret och gjorde det superlyckat ! vi träffade ju även lite nytt folk vilket var kul ;) nu bjuder jag på bilder från kvällen istället , enjoy!



dance all night long ;)



sötnosar ;)



jag hittade jespers supermysiga tofflor som jag var nära att ta med hem ! haha



people !



så gulligt kort ;) jonas och jocke va det va ?



vissa var taggade till tusen ! ;)



och anna , ja vad mer finns det att säga , bilden talar för sig själv ;)



söta idol-josse och kvällens festfixare jesper ! :P



jag älskar er brudar och det finns inga som är så underbara som ni är ! jag är så himla glad över att ni finns , skulle inte klara mej en sekund utan er !

kvällens outfit + smink

 så här ser jag ut ikväll ! ska till adde nu , och senare ikväll ska vi in till stan till jesper! vi hörs imorn :)






hemma igen

hejsan ! nu är jag hemma igen och har nyss kommit ut ur duschen . Josefin kommer om en stund också och ska låna kläder av mej , men jag lovar dej att jag inte har några du vill ha ! ska börja göra mej iordning efter att hon har åkt och sen ska jag till adde för lite förfest skulle jag tro . men jag lovar er att jag slänger in ett inlägg innan jag drar ut med kvällens outfit och smink ! ha en fortsatt trevlig fredag allihop ! puss&kram





dagens outfit ! ;)

skolan

hej ! har nyss kommit till skolan och sitter och har data, ska ju försöka mej på ännu en uppgift idag och har som mål att bli klar och få 100 % på det ! sen efter lunch har vi ju matteprov också , som jag hoppas att det går bra på ! jag har ju en enorm tur att jag har lätt för matte och förstår det mesta , men just nu känns det som att eva har varit lite yr så jag är inte riktigt helt säker på vad som kommer på provet . efter skolan sen ska jag lämna mina skor hos malin , eftersom anna skulle låna dom ikväll , sen så åker jag nog direkt hem och börjar göra mej i ordning .. förlåt josefin , men vi hinner nog inte träna , det blir så stressigt :/ och kvällen kan jag säga er att jag längtar till ! efter förra gångens misslyckande så försöker vi igen och denna gången ska vi till en riktig fest (!) i stan , som inte tar slut så tidigt haha :P

nej vi hörs nog mer efter skolan ska ni se , ni får ha en bra fredag ! puss&kram

hot hot hot

nu har jag precis kommit hem från träningen. och idag var jag ju inte så jättefrisk så jag, emma och jessica var ute och gick med stavar istället medan de andra friskusarna sprang! och jag kommer ha träningsvärk i ryggen imorn . Visst der man ut som en kärring när man går med stavar men det ger så bra mycket mer än att bara gå .. man får bättre tempo, bättre rörelse med armarna och träning för både rygg och armar ! mycket bra .. efter träningen så badade vi ju även bastu ! första gången vårt lag använder den faktiskt , vilket är mycket dåligt . Jag vet att jag har använt den en gång , efter en grusmatch med 92-laget med grums .. men mer bastubadande ser vi fram emot i vår ! skönt var det kan jag lova .. jag bjuder nu på lite heta bilder från bastun !





alltid lika glada och goá ! älskar er <3 (ser ni ångan ? :P)

konstig händelse på bussen

hejsan , nu har jag nyss kommit hem. skoldagen idag var dock kort , vi hade ju inställd svenska och engelska så slutade efter idrotten då vi spelade handboll. haha , ni skulle sett mina målvaktstalanger ! efter idrotten åkte jag till skolan en sväng och hämtade lite böcker (pluggis), sen åkte jag in till stan och införskaffade en ny foundation. efter det tog jag ett bussen hem och jag måste bara berätta vad som hände på bussen!

när jag satt och väntade på att den skulle åka från busstationen så kommer det in en alkolist på bussen , och jag tänkte direkt sätt dej inte bakom mej, men så sätter han sig ju såklart bakom mej.. och efter ett tag börjar han även prata med mej och frågar vad klockan är till en början , sedan säger han att jag ser väldigt bra ut och hade en snygg uppsättning i håret - alltså uppsatt i en tofs? haha , sen frågar han vad min motivation med livet är och om jag inte vill bli narkosläkare , för det enda man behövde kunna var vad 1+1 blev och så skulle man vara svensk tydligen.. sen frågar han mej om min ålder och säger att jag är 16 , och han blev förvånad för han trodde att jag var 22 (?) sedan frågar han mej om jag spelar mågon sport och jag berättar då att jag spelar fotboll , och då säger han att han är släkt med stefan holm och att jag skulle kontakta hans doktor för han kunde sträcka ut min ryggrad så att jag blev 15 cm längre på två veckor . (jaha?:S haha) sen sa han även att han även att han var en känd målare som målade vackra tavlor men de blev inte sålda för att det skulle konkurrera ut alla andra tavlor så de var för bra för att säljas :S sen frågade han vad min pojkvän höll på med för sport och jag sa då bandy , och då hade han tydligen varit bäst på det när han var 13 år och skulle komma med i boltic och landslaget men han var mycket snabbare på skridskor än alla i laget så han blev petad .. sedan babblade han på med ännu mer lögner och jag kunde knappt hålla mej för skratt ! han sa sen efter , varför säger jag det här till dej egentligen?  ja du , bra  fråga !

ja , det var dagens händelse ! haha . solade med syrran när jag kom till grums och sedan tog vi oss en promenad hem .. så nu sitter jag här och väntar på mat.. uppdaterar senare istället , puss&kram

nära döden

hejsan :) nu är jag helt klar med alla sysslor som skulle vara klara idag ,  höll även på att bli dödad just nu av emmas dörr :O den rasade ihop och en planka missade mej med bara någon millimeters avstånd ! nära döden upplevelse you know , haha . Nej riktigt så allvarligt var det inte , men nästan. Tränade ju förut och vi blev inte alls många , men vi visste ju det eftersom vi hade fått rekordmånga återbud, stort + till alla som ringer och säger att de inte ska träna , det blir mycket lättare för mej och emma då . Efter träningen så gick vi till strandvallen en stund och tittade på a-lagsmatchen , men det var så pinsamt så att vi gick åkte hem igen. Fast innan vi gick hem fick vi en grundkurs i hur man startar bastun, så imorn brudar blir det bastubadande för slottsbrons if dam ! kom ner alla som kan , även om ni inte kan vara med på träningen så är det aldrig fel att komma ner och duscha, basta och snacka en massa skit ;) klockan sju isf är lagomt om ni är där , fast träningen är nog inte riktigt slut då . OCH JAG HOPPAS NI SLOTTSBROBRUDAR SOM LÄSER DETTA KOMMER!

nej nu blir det sängen för mej , och sovmorgon väntas till morgonen! halv tio kan jag åka hemifrån till idrotten . avslutar med lite bilder från idrotten för någon vecka sen då vi åkte skridskor . puss&kram !






toppen

nu är jag äntligen klar med novellen ! fattar ni ? igår satt jag med världens idétorka och panik och idag fick jag världens idé och skrev den på ungefär en timme ! jag är stolt över mej själv faktiskt. allt handlar nog bara om inställning , för förut när jag gick till bussen sa jag så här till julia "nu ska jag åka hem och skriva en jättebra novell !"  och vad gör jag då ? skriver en novell som jag blir nöjd med ! iiiiiih .. visst det kanske inte är en mvg-novell men jag är iaf nöjd och det är det som räknas ! är på toppenhumör nu .

men nu ska jag byta om och åka ner till träningen och träna bort min snuva ! puss&kram

bloggar

tittade nyss på klippet från imorse av vakna med the voice när kenza var med och visst är det så att man har en bild av hur hon ska vara . Jag blev lite smått chockad över hennes röst , jag vet inte varför men det kändes som att hon hade en ljus röst men när hon börjar prata hade hon ganska mörk röst .. kan ju bero på att hon var lite förkyld men ändå .. konstigt att man har så förutfattade meningar om folk , inte bra egentligen , eller så länge det inte är negativt är det väl inte så dåligt men .. fast kan ju säga att kenzas röst inte chockade mej lika mycket som blondinbellas tvdagbok gjorde ! innan jag hade sett bella live så följde jag hennes blogg med nöje , men efter tvdagboken slutade jag helt med det ett tag och läser nu bara ibland .. undrar om tvdagboken var så bra egentligen ?


dagsmakeup

hejsan :) nu har jag nyss kommit hem från skolan , och julia , jag skriver ett litet inlägg nu ändå ;) hehe , novellen får vänta ! idag har vi lärt oss hur man sminkar en dagsmakeup , vilket inte var så svårt .. de flesta kunde det redan , och föresten så var typ halva klassen sjuk idag . Vi har bara varit tio stycken , så snacka om att det har varit lugnt ! det är ju pratkvarnarna som är sjuka också , så det är väl inte så konstigt kanske. Efter lunchen började vi med teori om hudens och hårets förändringar , inte så svårt och för våran grupp gick det ganska lätt .. kommer ha prov på det så småningom , och på tal om prov så var det inte så smart av mej att skita i matten igår eftersom vi tydligen har prov på fredag:O men det är ju inte så svårt får jag hoppas. Ska ju egentligen lämna in novellen imorn, men eftersom min novell suger så ska jag skriva en ny och det gick bra att lämna den innan nästa vecka , så skickar den nog på fredag .. förövrigt idag så ska jag träna , är ju lite halvkrasslig med efter gårdagens träning så försvann ju mitt ont i halsen så får hoppas på att snuvan försvinner nu , för jag är helt täppt i hela skallen snart tror jag !

nej men nu ska jag skriva en perfekt novell och käka min underbara choklad som jag älskar ! vi hörs, puss&kram

 

tränad

hejsan , nu har jag nyss kommit hem från gymmet och idag åkte vi dit tidigare för att slippa alla folk under tjejstyrkan .. men när vi för en gångs skull är lite smarta och tänker så så var det typ noll pers på tjejstyrkan ! har ni redan gett upp brudar ? orkade inte med så mycket idag för jag är så öm i kroppen vilket inte är så skönt , så just nu skulle det inte sitta fel med en massage, och därför vet jag vem jag ska ringa ! hihi ..just de - jocke . sover troligtvis hos honom idag med om han orkar med mej en natt till ;) jag vill ju så jättegärna se klart dokumentären (ironisk) .. haha , han har laddat ner en dokumentär om world trade center och i den dokumentären hade de tydligen en konspirationsteori om att USA sprängde tornen själva :S han har ju tjatat om att jag ska se den , och har sett början iaf , får väl kanske fortsätta se den ikväll och se ifall jag också blir lika övertygad !



nej nu väntar ägg, rostat bröd och varm oboy på mej ;) hörs imorn , puss&kram

lev i nuet

visst är det lätt att sitta och tänka på allt som har hänt i sitt liv ? ibland kan jag sitta och tänka på alla misstag man har gjort , och vissa tycker man är så grova så att det känns som att man aldrig kommer glömma det. Men varför sitta och tänka på alla misstag man har gjort här i livet ? Alla gör misstag ! det finns inte en människa i världen som är helt perfekt , visst det finns kanske många som är nära men de är inte perfekta.. När jag väl kommer in i en sån fas och tänker på alla misstag känner jag mej värdelös ! eftersom det värsta med misstagen är att man inte kan göra de ogjorda :( men jag har nu börjat inse att tänk om jag inte hade gjort de misstagen eller de valen jag har gjort , då hade jag inte varit där jag är idag. Jag är nöjd med mitt liv och mej själv och det finns ingen anledning till att sitta och deppa för något som redan har hänt .. varför inte bara leva i nuet och vara lycklig ?

jag vet att det inte är många som kan säga att de är nöjda med sitt liv eftersom det finns så mycket som skulle kunna vara bättre .. men tänk vad mycket sämre det skulle kunna vara också ! varför slösa bort sitt liv till att var missnöjd hela tiden ? var nöjd över det du har , för jag lovar , tänker du efter så har du det ganska så perfekt ändå ? :)



gammalt kort , men detta gör mej till den lyckligaste människan i världen <3




föresten så vill jag tillägga att de som inte har något vettigt att säga om det jag skriver eller om min blogg överhuvudtaget, inte behöver kommentera , håll det för er själva så mår alla mycket bättre ..

novell!?

fan jag kommer ingenstans med novellen :O jag har fastnat helt !

ska börja på en ny nu istället , någon som har ett bra förslag på vad den kan handla om ?!

krasslig :S

hejsan ! nu har jag nyss kommit hem från skolan , slutade ju tidigare idag eftersom jag struntade i matten . ajjabajja elin ! men jag mår helt enkelt inte bra , för imorse när jag vaknade hemma hos jocke så hade jag så ont i halsen så att jag nästan började gråta, och sedan var jag så öm i kroppen så att det kändes som att jag hade sovit på golvet. Men det hade jag inte gjort , jag hade tydligen legat och hållt om jocke stenhårt heeela natten så att han knappt kunde röra på sig , oops ! :) jag får skylla på att jag inte har en aning om vad jag gör när jag sover ..

har en del att göra här hemma också .. jag har blivit en sån person som lägger de tråkiga men viktiga grejerna åt sidan och gör något annat istället , men nu jäklar måste det bli en ändring ! det första som står på schemat just nu är att äta mat ! sen ska jag ta tag i novellen och göra den superbra , jag måste kämpa med detta nu .. sedan ska jag även städa mitt rum ! jag började ju med att rensa ut garderoben för några dagar sen och just nu ligger alla kläderna kvar i olika högar på golvet i mitt rum :O efter det ska jag åka och träna med josse och sofia tror jag .. ska bli skönt , ävern om jag inte är fullt frisk så brukar det bli bättre efter att man har tränat lite , eller tvärtom .. får hoppas på det första !

vi hörs lite senare ! puss&kram

färganalys

hejsan :) idag har skolan varit ganska så dryg , har haft färganalys hela dagen vilket går ut på att titta på en massa olika färger och ifall de är kalla och varma osv.. vi tog även reda på vilka årstider vi var i ansiktet och i håret, jag var en höst i ansiktet - vilket inte många är hörde jag , men jag var heller inte en självklar höst utan kunde även vara lite vår . Håret mitt var vår , och både vår och vinter är varma årstider så jag är varm! jag förstår om ni inte fattar ett skit av vad jag har babblat om nu , men jag kan lova er att det är jättekul när man lär sig .. för man ser verkligen vilken skillnad det blir är en människa får på sig rätt färg , eller fel färg ! har man fel färg så försvinner man nästan , men har du rätt färg så framträder du mer..

just nu sitter jag och käkar choklad och halsar vatten .. jag har kommit in i en sån fas nu att jag måste ha choklad ! förut tyckte jag choklad var gott men inte så gott , nu är jag nästan beroende ! och vattnet dricker jag pga av huvudvärk som börjar komma , och det är inte så skönt att ha huvudvärk när man ska dansa senare..

känner att jag inte har så mycket att dela med mej av idag , det kanske beror på att det är måndag ? varför finns måndagar egentligen ? de är så dryga och det kanske beror på att det är första dagen på veckan och länge kvar till helgen ? vad vet jag ..

vi hörs, puss&kram!

klippning - klar

okej , detta får bli det sista inlägget för idag . Idag har jag fått ganska mycket gjort , men ändå är det mycket kvar ! rensningen av garderoben gick ju bra till en början , men sedan fastnade jag vid symaskinen istället , så det projektet är bara halvklart så det blir att ta tag i imorn.. klippte ju josefin nyss också , och det blev bra . Ganska så bra att det finns folk som är frivilliga att bli klippta av mej faktiskt , för jag måste ju träna mej :)

imorn är det ju skola och om jag inte minns fel så har vi färganalys hela dagen , och efter skolan ska jag nog träffa min älskling , om jag hinner innan hans träning förstås :P sen på kvällen blir det dans igen ! och hoppas det blir roligare, vill nästan byta lärare :S vi hörs imorn istället .. 

puss&godnatt :*

frisören och sömmerskan elin

just nu har jag sytt om ett par plagg, sydde in ett par jeans och sydde upp och om lite tunikor . Visst är jag smart som syr om kläderna istället för att slänga dom ! haha , har precis gjrot slingor på min kusin josefin nu också och ska klippa henne när det är klart . Men först , pizza!

rensning

hejhej , handbollen förut var riktigt spännande men grums förlorade tyvärr med ett mål eller något :S mycket tråkigt eftersom de lika gärna kunde ha vunnit matchen :/ jockes match har jag ingen aning om än så länge eftersom den fortfarande spelas .. just nu håller jag på att rensa min garderob , men förstår ni vad svårt det är ? jag kan inte slänga kläder för jag tänker alltid att det kan behövas någon gång , vilket resulterar i att min garderob svämmar över av onödiga kläder ! ska försöka slänga så mycket jag kan och resten ska vi nog skänka bort till välgörenhet . Ett bra initiativ tycker jag , för varför slänga bort när man kan ge till behövande ? jag ska nog plocka fram symaskinen senare också , så att jag kan sy in lite fler jeans , så att jag vet vilka jag ska slänga eller ha kvar .

uppdaterar senare ! puss&kram

lycka till allihop !

hejsan :) just nu sitter jag och gör ingenting , visst är det konstigt att man bara kan sitta ner och göra ingenting ? haha .. okej , sitter vid datorn och kollar runt lite men hur kul är det ?

gårdagen spenderades med jocke, och vi satt och kollade på massa avsnitt av hjälp . Så jäkla stygg serie egentligen , men men ;) jag var astrött så somnade i jockes knä, så vi la oss ganska tidigt . Jocke gick ju upp tidigare än mej imorse eftersom han skulle till västerås(tror jag?) och spela match . och jag håller tummarna stenhårt för att det ska gå bra för min älskling idag , för det är folk från hammarby där och tittar på honom ! har önskat honom lycka till så mycket det går och hoppas på det bästa nu :)

och så vill jag säga till jonas andersen att sluta ringa sådär till jocke på morgonen ! vissa människor sover faktiskt då ..

senare idag ska jag till grums med josse och nicke för att titta på när brudarna spelar handboll . Viktig match mot hellton idag har jag hört , så jag säger lycka till , till er med ! efter det ska jag hem och rensa ur min garderob och fixa lite , sen ikväll vet jag inte vad som händer .. kan ju bara säga att denna helgen har gått otroligt fort :O knappt hunnit gjort något känns det som , och imorgon börjar en ny skolvecka redan ! och idag är det ju även 1:a februari , gud vad tiden går fort ..


 

jaja , uppdaterar med senare ! puss&kram

provtapeterna

lägger upp bilder på provtapeterna jag fick med mej hem igår :P och jag tror nästan jag har bestämt mej ! jag ska nog ha det medaljongmönstrade som en fondvägg , sedan ska resten av väggarna ha en metallictapet . och färgen på den tapeten ska vara typ beige , som mönstret är i medaljongen fast hela tapeten är lite glansig. Vilken tapet tycker ni var snyggast ? (vet att de är väldigt ljusa , men kan lova er att de är snyggare i verkligheten . Ljuset blev lite knasigt)

  




eftersom jag tycker om när det är ljust så blir det ljusa tapeter !

RSS 2.0