tjejkväll i mitticity

Har jobbar på tjejkvällen ikväll och det var full fart i stan och hos oss på makeupstore! Här kommer lite bilder.





Julia och Nathalie var våra modeller. Båda är sminkade av Johanna.





Jag i extreme-looken! Med läppstiftet havanna!

nyklippt

Hallå där! Bloggade inget igår pga att jag jobbade hela dagen. Jag och Sandra sminkade nämligen för L'oreals hårvisning som de hade på Plaza igår. Visningen gick ut på att visa höstens/vinterns trender för 2010 och lite nya tekniker för frisörerna. Mitt och Sandras jobb var att sminka modellerna så de blev snygga! Och vi gjorde ett jättebra jobb! Och det var kul att få jobba med dem också!

Idag har jag varit i skolan och efter skolan klippte jag mig på hair & face. Klippte mig hos Johannes och resultatet blev skitsnyggt! Nu känner jag mig fräsch igen och det bästa av allt är att håret är jämnlångt! Ska tillbaka nästa vecka och färga mig men hur berättar jag inte för er utan det får bli en överraskning!

Jag med plattat hår:



lite mer än 10 cm kortare än innan



Desirée:



Kom att tänka på Desirée när jag ser de här bilderna! Lite lika när jag har plattat hår faktiskt. Ska hoppa in i duschen nu och fixa i ordning mig själv sen så att mina lockar kommer fram. Då kanske vi inte är så lika sen ;)


skolplugg

Möttes av en rolig syn när jag kom till skolan. Mitt skåp stod vidöppet med nycklarna kvar i häglåset! Och så har det stått sen jag lämnade skolan i fredags. Haha, roligt nog har inte ens lärarna tagit reda på nycklarna och lagt undan dom i lärarrummet. Det är inte första gången jag gör det heller! Har faktiskt glömt mobilen på en bänk i en korridor en gång och efter en 20 minuters rast låg mobilen kvar på samma ställe på bänken där jag glömt den. Kanske ett tecken på att det är väldigt snälla och ärliga människor som går på nobel? Och ett väldigt klart tecken på att jag är riktigt klantig ibland!

Har varit en hård skoldag idag med historia, idrott med cirkelträning och naturkunskap. Som tur var fick vi sluta tidigare eftersom ena halvan av gruppen skulle labba. Sitter just nu och försöker skriva en bokrecension på engelska. Skitsvårt! Men jag gör mitt bästa och ska försöka bli klar så fort som möjligt för att kunna komma igång med de andra tusen skoluppgifterna jag har!


jag är så nöjd!





fortfarande oredigerat.. men till veckan får jag fler och bättre bilder!

då var fotbollssäsongen över

Då var säsongens sista match spelad och tyvärr slutade det med förlust även denna gången vilket leder till att vi än en gång åker ur division 4. Men ärligt talat känns det inte så tungt denna gången. Jag känner att vi nästan behöver starta om från början, träna ihop oss och kämpa oss uppåt! Vi har faktiskt slagit ihop två lag som har varit värsta rivaler förut och därför behövs nog något eller några år att träna ihop oss för att kunna bli ett starkt lag igen.

Tråkigt bara att det redan är slut.. Frågan är hur lång tid det tar innan vi kör igång igen och om det ens kommer att bli lag nästa år. Det hänger på tränare känns det som.. Men jag ser positivt och tror helt klart på en till säsong!

Bilder från året:









en smygtitt ur portfolion!

Såg att Nathalie hade lagt upp några bilder på facebook så här får ni ett smakprov från fotograferingen till min potfolio!

JAG ÄR SÅ NÖJD :D orkar knappt vänta på närbilderna på makeupen!


då var det dags att göra något åt håret igen

Har ju äntligen bokat klipptid för mitt hår också. Är riktigt välbehövligt eftersom jag kommit till en sån fas där håret ser (läs: känns) förjävligt ut hur mycket jag än fixar i ordning det. Ska testa ett nytt ställe att klippa mig på nu. På hair & face i mitt i city. Det var riktigt billigt att klippa sig där konstigt nog men det är alltid bra för plånboken. Ska klippa av en rejäl bit nu eftersom jag tröttnat på mitt urtunnade hår. Jag vill ha jämnlångt hår igen för att få tillbaka det gamla tjocka håret jag hade en gång i tiden. Visst är det tjockt nu med men ser lite konstigt ut i topparna där det blir tunnare, så det ska bort. Antagligen får jag en decimeter kortare hår men ärligt talat gör det mig inget. Tror det kan bli bra!

Är även jäkligt sugen på att färga håret. Men tro inte att jag ska färga det mörkt igen som jag brukar göra varje höst. Nej jag är sugen på att lägga i koppar slingor. Vet inte hur jag ska förklara färgen men vill ha mer varma röd/orangea slingor typ. Något liknande som Lindsay Lohan har på bilderna nedan men kanske inte riktigt så mörkt utan ha kvar mer utav det ljusa håret jag har nu ändå.

Något som skulle passa mig tro? Haha dum fråga, jag har nog haft alla hårfärger som går att ha snart så det kan ju inte bli för hemskt ;) Jag tror det kan bli skitsnyggt om den jag gör det hos verkligen förstår hur jag vill ha det.





projekt och jobb

Hallå där! Äntligen har jag tid att blogga igen. Trodde jag skulle kollapsa där ett tag efter att knappt haft en lugn stund igår. Dagen igår började väl kanske inte på det bästa sättet. Jag och Lina försov oss och fick en liten utskällning men vi ryckte upp oss och jag och Sara slutförde vårt arbete med projektet där vi skulle skapa en karaktär utifrån smink, kläder och frisyr som passade till hur väggen såg ut. Korten blev grymma! Glömde lägga in dom på ett usb så de kommer nästa vecka.

När skolan var slut så packade jag och Malin ihop massa smink och åkte iväg till Klara gymnasiet för att börja på vårt projektarbete. Nathalie var så snäll och var modell åt mig så henne sminkade jag i en rosa dramatisk sminkning med babydoll fransar och en stram knut i håret. Till det hade hon lacktights, en skinnjacka med nitar och mina kilklacksskor från scorett. Kan bara säga att jag var så nöjd när hon fotades! Jag blev så grymt imponerad av mig själv! Hoppas att bilderna verkligen blev så bra som jag hoppas på! Det roliga var att jag inte hade bestämt mig vad jag skulle göra innan utan nästan bara improviserade ihop något, vilket blev jättebra! Ska försöka få de bilderna till veckan också så jag kan visa er! Så att jag kan bli ännu lite stoltare (a)

Efter projektet igår åkte jag och såg min allra första boxningsgala och det var också riktigt grymt! Tänk er rocky filmerna, fast på riktigt !

Idag har jag jobbat hela dagen. Men tyvärr så har jag varit lite off hela dagen så det kanske inte var den bästa dagen jag gjort på makeupstore. Men ibland har man sånna dagar också. Ska faktiskt lägga mig tidigt idag för att vila upp mig ordentligt.



Lite av dagens extreme sminkning är fortfarande kvar. Dock inte de grymt snygga läpparna.. Riktigt mörkrött/lila läppstift och extrema ögonsminkningar är höstens look hos MUS, riktigt snyggt!





Linda Hallberg har på bilden använt det snygga läppstiftet havanna och de nya skuggorna ur extreme-looken!




hos lina!

Sitter hemma hos Lina nu och väntar på henne. Blev lite paff när jag kom hem till henne och klev in genom dörren och upptäckte att ingen va hemma. Så jag klev in till grannen/pojkvännen bredvid och upptäckte att ingen var hemma där heller. Så skickade iväg ett sms och fick till svar att hon var iväg och handlade.

Så nu väntar jag på henne och när hon kommer ska jag bli bjuden på mat. Sen är det väl bara att invänta de andra brudarna! Ska bli riktigt kul ikväll! Var längesen vi hittade på något tillsammans känns det som.





Love you

skolan

Sitter i skolan just nu och har svenska. Ska skriva en novell. Vilket inte är det lättaste. Men hellre det än att analysera en skitsvår text. Slutar snart som tur är. Har bara yrkesämne kvar och då ska vi redigera bilderna vi tog igår. Får se hur det går eftersom varken Hallberg eller Tina är här idag. Efter skolan ska jag i alla fall hem till Lina. För ikväll ska jag umgås med mina brudar!


bilder från klemner studio!

De här bilderna tog vi för några veckor sen när vi var hos Linda Klemner i hennes studio. Hon äger en modellagentur i Karlstad och är fotograf och makeupartist. Anledningen att vi var hos henne och sminkade var att vi skulle lära oss fotosminkningar. Alltså hur mycket man kan ta i och vad som syns osv.

Modell: Malin Bodin
Makeup: Jag
Fotograf: Jag












Modell: Jag
Makeup: Malin Bodin
Fotograf: Malin Bodin







jag som en sjöjungfru!

Bilder från fotograferingen idag. Kan bara säga det att kvaliteten på bilderna inte blev de bästa eftersom vi inte hade rätt ljus eller någon speciellt bra kamera. Har ändrat lite skärpa och ljus på datorn. Men det här håller vi på med i skolan för er som undrar! Skitkul!

Meningen med detta projektet var att utifrån vissa detaljer/accessoarer kunna skapa en "figur" på ett snabbt och enkelt sätt och jag tror nog att de flesta ser vad jag ska föreställa.














Smink: Victoria Hallberg
Hår: Tina Thornberg
Modell: Jag

Snart kommer lite mer godbitar från dagen i Klemner studio!

smakprov

Idag har vi fixat mig till en sjöjungfru och fotat hela dagen! Knappt haft någon rast men det har varit riktigt kul! Synd bara att vi inte har en riktig studio med bra kameror :( Bjuder på ett smakprov! Ni får se mer när jag kommer hem.



Hallberg in action!


IAN CAREY PÅ NÖJES!

Ingen har väl missat att Ian Carey kommer till nöjesfabriken den 1:a oktober!

Ian Carey är en dubbel Platinum säljande artist. Han har sålt över 10 miljoner skivor världen över! Han har spelat i över 50 länder och driver sitt egna skivbolag - GFAB Records. Han var VIP artist på Miami Winter Music Conference. Ian Carey är en fantastisk artist och DJ med en rik musikalisk historia som har gjorde honom till en legendarisk viktig DJ på house scenen över hela världen!

Han har gjort hits som "Say What You Want" på Nero Records och 2007 släpptes en omarbetning av hans tidigare projekt Soul Providers Rise till smash hiten "Keep On Rising"! Som ett resultat blir Ian respekt från världs artister som Roger Sanchez, Pete Tong och fortsätter topp 40 försäljning i både radio och tv i mängder med länder!

År 2008 släpptes "Get shakey" som fortfarande ligger på listorna lika så den eftertraktade Double Platinum status i Australien. Ian klättrade om artister som Beyonce och Britney Spears.

FÖRKÖPS BILJETTER KAN NI KÖPA AV MIG! 18 ÅR SOM GÄLLER OCH 100 :-
PÅ TICNET KOSTAR DE 120:- + SERVICEAVGIFT

HÖR AV ER OM BILJETTER PÅ 070-2488416! OCH TILL ER SOM GÅR PÅ NOBELGYMNASIET: VI KOMMER BEFINNA OSS I ENTRÉHALLEN PÅ FREDAG OCH TISDAG RUNT LUNCH!

DET KOMMER BLI EN GRYM KVÄLL!


http://www.nojesfabriken.se/livescen-och-nattklubb/kommande-spelningar/stora-scen/353-iancarey




pizza på gång

Sitter hemma hos Jocke nu och tittar på idol. Är riktigt hungrig också eftersom jag inte har käkat sen i skolan! Men jag har ju mig själv att skylla. Kom hem från skolan tio minuter i sex och träningen började sex så det var bara byta om och gå iväg (tur att jag bor nära). Kan ju säga det att den träningen gav inte ett skit. Var helt orklös så jag kunde lika gärna ha suttit bredvid. Men vet ni vad som är bra? Jo jag ska beställa pizza efter idol, göööööött!!

Imorgon har vi en rolig dag framför oss i skolan. Jag ska bli en sjöjungfru och bli fotograferad och sen ska vi sätta igång på riktigt med vårt projektarbete. Det ska bli kul!



förlåt för tråkiga bilder, men min kamera är med mamma till turkiet..

samhällsplugg

Idag kom jag hem från skolan ca 17.15. Inte kul att komma hem så sent! Hinner knappt göra något innan jag ska gå och lägga mig ju. Har i alla fall varit och hämtat mitt körkort idag. Ser ut som som en brottsling hahaha. Sitter med samhällsfrågorna som ska vara klara tills imorgon och det går riktigt trögt för mig. Som tur är har jag daim kladdkaka som sällskap!


dipp & grönsaker

Matchen jag var och tittade på slutade 2-1 till grums och om jag inte har helt fel nu så tror jag de har stor chans att vinna sin serie. Väntar på att Jocke ska komma till mig nu och när han kommer ska vi göra i ordning grönsaker och dipp och äta till valvakan ikväll. Skön uppladdning inför en ny skolvecka! :D




nu har jag röstat!

Ja då har jag röstat för första gången i hela mitt liv! Var väl inget speciellt med det känner jag eftersom jag tyvärr inte är så insatt. Jag är inte så intresserad av politik men röstade ändå. Vägrade rösta blankt eftersom man då typ ger bort en röst till sveriedemokraterna. Det är ett parti som jag inte förstår mig på.. Borde det inte vara förbjudet att sånna partier finns egentligen? Och dom som röstar på SD förstår jag mig heller inte på. Är inte alla människor lika värda undrar jag?

Jaja, nog om politiksnacket nu. Jag borde egentligen inte ha några åsikter eftersom jag är så dålig på allt vad politik handlar om.. Tog mig en springtur direkt efter jag hade röstat och tyvärr så har mitt knä börjat krångla så det slutade med en powewalk istället. Men lika skönt de! Ska köra lite basic styrka på mitt golv nu tänkte jag och sen hoppa in i duschen och sen ska jag se på fotboll.


höjden av klantighet!

Nu har jag nog slagit alla rekord i klantighet som går att slå! Det är alltid och då menar jag verkligen ALLTID jag som lyckas med sånt här. Blev ju chaufför igår som jag berättade och fyfan för att köra fulla folk som hänger halvt utanför bilen när jag kör och gör mig nervös! Tog en timme innan jag kom hem igen och då var jag trött och irriterad. Så efter att jag hämtat Jocke och parkerat mammas bil så skulle jag flytta Jockes bil lite snabbt. Det var mörkt och jag var trött och ville bara in och lägga mig och sova så jag var väl inte så uppmärksam för PANG sa det så hade jag backat rakt in i en postlåda!!! Då fick jag panik!! Var ett antal fula ord som lämnade min mun innan jag vågade gå ur bilen och se hur det hade gått med bilen. Men såklart så skulle ju den där förbannade jävla postlådan hålla och Jockes vinge på bilen spricka!! Om gud finns måste han hata mig..

Blev i alla fall tröstad av att det är sånt som händer.. Ja exakt, det är sånt som alltid ska hända mig!!


chaufför

Jahapp, då blev jag plötsligt chaufför och ska köra till stan nu då! Snabb vändning på en fredagkväll..




the grudge..

Det har varit en heldag i studion och idag startade vi upp ett nytt case där vi ska skapa en karaktär efter en bakgrund. Och vi ska använda oss av kläder, makeup och styling av hår och fota vårat resultat. Jag och Sara samarbetar och fick en svart och silvrig skog som bakgrund och vi kom snabbt på idén att göra en skräckfilmsversion av vår modell. Lite the grudge liknande. Så jag testade att sminka Sara och det blev faktiskt riktigt coolt för att vara första gången jag gjorde det! Tror det kan bli riktigt bra med helheten faktiskt!




Resultatet av idag
Lånade bilden av Viktoria

Ska mysa med tacos ikväll med min pojkvän, syster och hennes pojkvän och se på idol! Ha en bra fredag! :D


grymt!

Vilken känsla.
Sitta ensam i bilen.
Ingen övningskörningsskylt.
Ingen som sitter bredvid.
Musiken på högsta volym.
UUUNDERBART!


Vågade först inte sätta mig i bilen och köra ensam eftersom jag är så fucking rädd att det ska hända något! Jag målar upp skräckbilder av mig som krockar och skrämmer skiten ur mig själv! Inte bra. Men jag tog mod till mig och tog mig en ride till grums och fy fan så underbart det var!!

Satte på skivan i bilen och gissa vilken som satt i? En hundra år gammal markoolio skiva! Så höjde volymen och sjöng med till rocka på! hahaha det var tur att ingen hörde mig!


KÖRKORT!

Okej nu är det kanske dags att berätta varför jag varit så frånvarande den sista tiden. JO JAG TOG NÄMLIGEN KÖRKORT IGÅR!!!  Så all min tid de senaste veckorna har gått till att plugga teori och övningskört! Men nu är det rosa kortet mitt och jag är överlycklig!!

Idag har jag dock försovit mig så jag kände att det inte var så stor idé att åka iväg till skolan nu. Blev inte så mycket sömn inatt och kanske var jag också så trött efter att ha varit så nervös och glad igår, det tar faktiskt på krafterna!

Ska ta mig hem från Jocke nu och sen sätta igång med lite välbehövliga saker!


härlig måndag

Nu har jag orkat med att ladda upp alla bilder från Cypern-resan. Har dock inte lagt upp alla för det skulle ta ett tag.. Bloggade ju inget igår heller eftersom jag pluggade på teori och spelade match. Var ända borta i råda igår och spelade match, och förlorade så det var inte så kul..

Har bara haft individuella val idag nästan och jag känner på mig att måndagar kommer vara tunga på grund av de lektionerna. Men jag tänker absolut inte hoppa av någon kurs så jag ska kämpa på året ut! För efter detta året är det inte säkert att jag kommer plugga så mycket mer i mitt liv. Inte än på ett tag i alla fall!

Ska försöka plugga ikapp lite som jag missat de senaste veckorna och sen bosätta mig framför tv:n. Andra programmet av lite sällskap är ju idag och det får man ju inte missa! Jag är nog den enda i grums kommun som kan sitta lugn när det sänds eftersom jag är helt hundra på att jag inte är med! Tänker på Linnea som blev intervjuad! Hon vågar väl knappt titta ifall hon skulle komma med haha. 




AYIA FUCKING NAPA!!! DEL 2

Nu kommer resten av bilderna!















Som ni ser var det galet med fest varje kväll! Är så sugen på att åka tillbaka och dansa tills jag inte orkar stå på fötterna! Inte lite partysugen jag blir när jag ser bilderna heller!!



Åkte taxi i vänstertrafik(!!) för första gången.



Var på Nissi beach, underbar strand och klart vatten!!!









Svalkade oss med en och annan cocktail! godaste drinkarna jag någonsin druckit..





beerbongen var såklart med!















Sista kvällen innan hemresan var jag en kräfta! som sedan försvann asfort dagen efter..


"behind the scenes" från Klemner studio..

Idag har jag övningskört hela dagen. Åkte till stan runt halv tolv och var inte hemma förän halv fem. Och att sitta i en bil är faktiskt ansträngande! Var faktiskt riktigt trött när jag gick ur bilen.

Kom på att jag helt glömde bort att berätta om dagen igår. Vi var ju nämligen hos Linda Klemner i hennes fotostudio och sminkade varandra och blev fotograferade. Linda äger ju en modellagentur i karlstad så hon visste ju verkligen vad hon höll på med! Och det var hur kul som helst att sminka och se resultatet på bild efteråt! Gryms snygga bilder kan jag ju tillägga att det blev också. Bilderna får vi troligtvis till veckan men bjuder på lite "behind the scenes-bilder" så länge.



Julia som en godis!







Malin i en höstsminkning gjord av mig



Tina i en babydoll sminkning av Sandra.



Desse i en vinter/höst sminkning av Bergh som blev grym på bild!

Måste bara säga att alla i klassen är riktigt duktiga och det är skitkul att se hur mycket alla har förbättrats under året som gått! Ser fram emot att börja med mitt och Malins projektarbete. Vi ska nämligen göra en portfolio så vi kommer ägna många timmar framför kameran. Modeller är något som vi letar efter just nu och är det någon som är sugen på att agera modell så är det bara att höra av sig så säger jag om du är den typen vi letar efter just då!

AYIA FUCKING NAPA!!! DEL 1

Nu kommer första delen av alla bilder jag orkar ladda upp ikväll!











































mer partybilder väntar!

hej bloggen!

Nu är det en och en halv vecka sen ni hörde något från mig sist. Men jag har ju faktiskt varit i cypern en vecka (som var helt jävla underbart!!) och efter att jag har kommit hem har det varit full fart. Jag går i skolan hela dagarna, tränar och pluggar. Nästan så jag knappt hinner med att sova känns det som.

Ska ladda upp alla bilder från underbara cypern snart också! Och måste bara säga att resan jag varit med om har varit något av det bästa och galnaste jag gjort under hela mitt liv! Det var sol och bad hela dagarna och dans och party hela nätterna! Vi kom inte i säng tidigare än sex någon dag tror jag och gick upp runt tio dagen efter så det är inte konstigt att jag är trött nu när jag är hemma!

Har så mycket att berätta egentligen men eftersom det skulle bli för mycket att skriva så får ni bara se bilderna. Mina minnen har jag ju alltid kvar ändå! Kan i alla fall rekommendera alla som vill ha fest och underbara sandstränder att åka till ayia napa!


RSS 2.0