fredagens köp ;)



köpte detta guldarmbandet på hildurs smycken ;) var ju 50% på det så !
det är dock inte äkta :/ men ganska likt mitt äkta guldarmband som är trasigt :)



köpte även lite smink :)
en guldig lösögonskugga från makeupstore, 130:-
+ en eyeprimer för 165 :- :P
köpte även en mineralfoundation , (som jag älskar) från L'oréal paris , 170:- :)
och lite hårklämmor från glitter ;)



blev ju även dessa supersöta skorna !
från skopunkten för 249 :- :)
mycket nöjd över dom ! perfekta till fest ;D

fest hos david ! :)

gårdagen var mycket lyckad !
och är ganska så stolt över mej själv som "fixade" festen :D
tjatade ju hål i huvet på david tills han sa ja :P
+ att jag lovade honom en sak som jag höll ;)
måste säga tack till alla er som var där , och det måste göras om !

nu bjuder jag på några härliga bilder ! :D




jag och min partypingla !



älskar er brudar ! har alltid roligt med er <3



DAVID MALMGREN ! tack än en gång för festen :)
+ att du är så himla söt ! ;D (anna vet vad jag menar)



älskar dej gumman ! vi föralltid <3



här skakas det rumpor i davids vardagsrum ;) hihi



david och anna ! ni gjorde min kväll underbar :D så klockrena !


-



kvällens partylåt : poker face - lady gaga

" can't read my, can't read my
no he can't read my poker face ! "

partaj ?

nu har vi nyss haft släktkalas för brorsan som fyller 13 år på måndag :) han fick lite smått och gott !

nu sitter jag här, laddad till tusen !
ska snart dra till grums med brudarna och börja förfesta :)
får se vart vi hamnar sen men hoppas att det blir en lyckad kväll :P
bilder kommer !



bye !

allsvenskan ?

nu har jag nyss varit på bandy och slottsbron förlorade igen ! släppte in jätte mycket mål , så att jag inte ens kommer ihåg va matchen blev :S nej , laget är för ungt för att spela i allsvenskan ! detta laget var ju det enda de hade chans att vinna mot typ, och förlorade med så mycket ! det är nog bättre om ni spelar i div.1 något år och sedan tar nya tag !

jaja , klockan är ju ganska mycket nu men jag är faktist inte så trött :) ska nog lägga mej i sängen och titta på mamma mia som syrran har lånat med sig hem från nyängen :P har ju inte sett den än , bara sett alla låtar på youtube ;) men har ju hört att den är skitbra så då är det nog dags att se den :P

imorn blir det fullt upp hela dagen :) på morgonen har vi träning, sedan kalas för bror och efter det ska jag hitta på något med brudarna på kvällen ! hoppas att jag fixar det här nu , nästan spikat nu ;D

sa ju även förut att jag inte skulle hinna lägga upp veckans sminkning idag eller imorn heller :( eftersom jag har fullt upp imorn så ska jag verkligen försöka på söndag :P fast då ska vi ju vara i grums och sälja lotter på skyltsöndagen :)

kom dit och stöd Slottsbrons IF dam ! köper du en lott för 2 :-
har du chans att vinna en julklapp med enormt bra
innehåll :D

men iaf , uppdaterar mer på söndag !


ha det bäst !

nu ska jag lägga mej i min mysiga säng och sjunga till alla härliga mamma mia låtar ! ;)

" don't go waisting your emotions , lay all your love on me!"




goodnight my friends !


gratismakeup.se

gratismakeup.se är sidan för dej som älskar smink !
samla poäng och byt ut det mot presentkort på kicks ;)
följ länken nedan och bli medlem nu :D


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=162408


älskar mineral foundation !

var ju i stan förut och shoppade lite :P blev en julklapp till mamma och en till pappa , från claes olsson båda två mer säger jag inte :) köpte även födelsedagspresent till erik som fyller år på måndag :) blev ju lite saker till mej själv också som ett par jättesöta skor , ett guldarmband, örhängen, guldig ögonskugga , ögonprimer och en mineralfoundation !!! och jag är kär i den :D hur bra som helst är den och jättelätt att använda :) var lite skeptisk till mineralfoundation innan då jag trodde att det inte skulle täcka så bra , men det är lika täckande som en vanlig foundation men känns inte sådär kletig och jobbig i ansiktet :) i just love it !

ska snart åka in till stan och titta på bandy så jag hinner inte skriva så mycket mer :/ kommer nog bli lite sen med veckans sminktips så det kanske kommer efter helgen eftersom jag har så mycket att göra just nu :P men bättre sent än aldrig !

det kommer även in bilder på det jag inhandlade idag, lägger in det så fort jag kan ! :)

pusss & hej !

skola :)

hejsan !

sitter i skolan nu och har datakunskap som vanligt på fredagar :) gör ingenting eftersom jag är klar med alla uppgifter , så har fixat lite med min blogg istället :P snart har vi lunch och det är risgrynsgröt! :D jaaaa ! det är så gott :P älskar gröt , men äter det inte så ofta tyvärr :) det är mysigt med gröt, det känns som jul :)

idag slutar vi tidigt och då ska jag åka in till stan och köpa lite julklappar :) ska även leta efter ett par skor , lite finare fest skor tror jag :P efter det ska jag hem , och på kvällen åka in till stan igen :P och denna gången ska jag på bandy på tingvalla isstadion :) slottsbrons a-lag spelar men jag vet inte riktigt mot vilka :) och eftersom det har blivit så varmt nu igen så blev ju isen förstörd på strandvallen :( så de måste göra om den helt , usch vad tråkigt ! :(

jaja , nu ska jag på lunch ! hör av mej senare idag :)

kisses !

åh vad underbar !

ni ska bara veta att jag har världens bästa, sötaste och underbaraste pojkvän !
fick nyss ett litet gulligt sms där det stod:
" jag älskar dej :) bara så du vet :)
du är mitt allt , mitt hjärta :) jag är så glad över att det är vi!"

naaw , underbar är ordet för dej jocke ! :)
och jag älskar dej lika mycket tillbaka <3



du är bäst sötnos !





föresten 2500 :- på kortet satt inte fel ;) shoppashoppashoppa...

torsdag :)

idag har klassen varit på studiebesök på VF , inte så jättekul men man fick lite idéer :) vi hade ganska så kul inne i tryckeriet också då alla la ner sina askar från öronpropparna i saras tröja utan att hon märkte det ! :P haha , och ja vi har ganska så torr humor :D resten av dagen jobbade vi med tidningen kreativ ;) och efter det slutade vi ..
och mitt humör sjönk direkt när jag slutade tyvärr , för då kom aldrig stadsbussen så då missade jag bussen hem till slottsbron också, så då kom jag hem klockan 4 istället för 3 ! :@ usch , var så arg när jag kom hem så att jag vägrade göra något .. mamma sa till mej att hjälpa henne med maten eftersom hon skulle på julbord , men på grund av mitt humör svarade jag att jag var tvungen att se på tv ! ;) hahaha ... jag var alltså tvungen :P förlåt mamma !

humörer blev bättre efter att jag hade tränat som tur var och nu sitter jag här och mår prima ! :) ska snart göra mej kvällsmat , och det blir nog smörgås med leverpastej , några kokta ägg och oboy ! :) mumsigt de :P ja jag vet , jag tycker om leverpastej ! lever :O haha , men det är gott  :D och snälla säg inte vad det är i , jag vet att det är lever men skitsamma :P det är iaf jättenyttigt ska ni veta !

vet ni ? imorn ska jag handla julklappar med syrran :) mysigt ! hihi , har gjort upp en plan på vad jag ska köpa så att jag slipper springa runt i alla affärer och leta :P men seriöst , fattar ni vad svårt det är att köpa paket till pappa? :) ska nog ta mej en runda på claes olsson och se vad jag hittar !


nej det var allt från mej ! måste käka nu för huvudvärken börjar krypa fram känner jag :(

take care ! / elfstrom




p.s glöm inte veckans sminktips ;) !

bilder :D


nu kommer det lite bilder från studiebesöket i Spinneriet igår ;)



haha , Ida i en snygg dräkt som hon hittade i garderoben !



malin och moa i snygg hattar ;P

'

snyggingen desirée ! :D



mysiga skor ! :P



haha, så kul man kan ha ! :D



kläder , kläder och kläder !



lite skor :)




studiebesök på spinneriet :)

hellu ! idag har klassen varit på spinneriet , alltså teatern i stan , lilla scenen ni vet :) och det var mycket intressant ! inte så kul när de pratade om dekoren och så , men när vi kom till peruk & smink blev det roligare ;) ska skriva om det imorn i våran webbtidning kreativ :P men det roligaste på spinneriet var nog klädgarderoben ! ni kan nog inte föreställa er hur mycket kläder det fanns :O och hattar och skor ! vi va där i nästan 40 minuter och sprang runt och tittade på kläderna , men framförallt provade alla tusen olika hattar :) fanns allt från ridhjälmar med fjädrar till stora, höga hattar med blommor :) det kommer ett repotage om det i kreativ , ( våran egna webbtidning ) + mycket bilder kan jag lova ;) följ länken nedan så kommer ni direkt till tidningen och får läsa olika repotage om vad vi gör för skoj på programmen stil, hälsa & image + inredning ! :D

webbtidningen kreativ : http://webnews.textalk.com/kreativ/





















har även varit mycket onyttig idag :S vi gottade oss med pizza på lunchen och efter det gick vi ju världens sockersug och sprang in på nöjesbutiken och köpte lite godis , ajjabajja ! :P det blir att träna bort det senare :) vi har även börjat med en ny kurs nu , som heter bild och form :) då skulle vi ta en helkroppsbild i en tidning eller bok och skissa av den ! shit vad svårt :S va ju skit svårt at göra alla skuggningar i kläderna och så :P men det fixar sig nog .. hela våran klass har även blivit tillfrågade att vara med i luciatåget i skolan , och det är såklart att alla ställer upp ! :D sånt tycker jag är så kul och framförallt mysigt :P det hör till lucia helt enkelt ;)

min snutt kom ju förbi mej en snabbis innan träningen också och kollade one three hill med mej ! ;) han kommer nog hit och spenderar natten med mej inatt också ! myspys :D

nej nu ska jag dra mej , och så ska jag nog ta mej en mumsig kiwi , haha käkar kiwi hela tiden tror jag !

have a nice day !

love ! / miss. elfstrom

mätt och belåten :)

hejsan ! nu har jag nyss kommit från gymmet ! :) mycket härligt och mycket folk kan jag lova er ! är ju alltid fullproppat på tisdagar då det är tjejstyrka men det är ganska mysigt , blir ju en härlig stämning där inne då :) funderar starkt på att köpa en pilatesboll också för det finns ju jättemånga bra och roliga övningar att göra med den :P vill ju också köpa en balansbräda och ett gummiband så har man ett komplett träningskit ;) mätt är jag nu också , har proppat i mej en massa proteiner :P närmare bestämt så kokade jag tre ägg till mej själv + mackor och oboy :) ska trycka i mej en kiwi också :P mumsigt det !

nu snart ska jag hoppa in i duschen :P ska väl raka benen och göra en helkroppspeeling också , det är ganska välbehövligt ! och efter det måste jag fixa mina naglar , vill ju försöka få dom så långa , hårda och välfilade som dom var i somras ;) hehe , men efter att jag klippte av dom så har det varit lite kämpigt med det , men jag är en bit på väg nu iaf :)



my lovely nails ! ;)




uppdaterat: känner mej mycket ren och fräsch nu !
blev lite hårinpackning och grejs också ;)
nej nu ska jag hoppa i mina mysiga ulltofflor
och lägga mej under täcket och mysa !

goodnight my friends!

kärlek <3



mycket kärlek till dej min älskade ! <3
vi hade en period men nu är det som det ska igen!
är så lycklig med dej vid min sida :*



snart är det jul !

skoldagen idag började med huvudvärk!
och det var inte bra eftersom vi skulle gå till fem idag :O
men vi fick oss ett litet glädjetjut på matten istället då maria kommer in
och säger att Siw är hemma och att vi slutar tjugo i två istället :D yes !
har även gått runt och haft låten varning för ras av lars winnerbäck på skallen hela dagen :P
 ska ju analysera den på svenskan :)


 

" Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras"

´



-
de följande veckorna innan jullovet ser ut så här:

v.48:
måndag
: vanlig skoldag + dans
Tisdag: vanlig skoldag + gym
onsdag: studiebesök spinneriet + träning
torsdag: studiebesök VF + träning
fredag: vanlig skoldag

v.49:
måndag: vanlig skoldag + dans
tisdag: må bra dag + gym
onsdag: vanlig skoldag + träning
tordag: Spring Awakening + träning
fredag: vanlig skoldag

v.50:
vanliga skoldagar hela veckan + träningar som vanligt

v.51:
måndag:
vanlig skoldag
tisdag: julpyssel med bygg + gym
onsdag: vanlig skoldag + träning
torsdag: vanlig skoldag + träning
fredag:
julavslutning!


helgerna är dock oplanerade så det är bara säga till ;)
tror ju inte heller att vi har vanliga lektioner sista veckan heller :P
men så här kommer det vara på ett ungefär :)
och dagarna kommer flyta på, och så vips så är det julafton :D

-

kvällen idag kommer ju (som ni ser på mitt schema ovan) spenderas med syrran på gymmet ;)
och efter det blir det mys framför TV:n och en tidig kväll :)
är sugen på att sova inatt ! :P



over and out ! / miss e

breakdance ;)

vet ni en sak ? det blev ingen vanlig danslektion med branca idag :P hon va sjuk så då hade vi robert istället och breakade ! ;D skitkul va det , fast svårt ! skulle typ snurra runt på golvet och stå på huvet och händer och grejer , så jag lär ha ganska många blåmärken imorn eftersom jag ramlade hela tiden :P

och föresten första intrycket av robert va ju klockrent ! han skulle visa oss en film på sin laptop när några breakade och så hör vi en tjej som börjar stöna ! haha , han hade råkat sätt på en porrfilm istället eller så va det bara något som kom upp ! jävlar vad vi skrattade ;D han bara : " oj , vad va det där för något ? :S"

nej nu väntar sängen på mej ! nattinatti <3

street :D


snösnösnö !

yes ! äntligen snö och vinter :D härligt ! eller ja, härligt och härligt ? om det bara kunde sluta blåsa så skulle det varit perfekt :) nu hoppas jag verkligen att snön och kylan håller i sig så att det inte julafton blir en flopp med slask och regn detta året med :( och vet ni ? det är ju bara fyra veckor kvar till jul ! ;D ojojoj , har inte börjat handla några julklappar än : S så då kanske det blir en liten shopping runda till fredagen ;) och då ska jag försöka att baaara köpa julklappar ! brukar ju inte gå så bra för mej det där :/ får ju världens shoppingsug och blir kär i alla kläder jag ser och måste bara köpa med dom hem :P hehe , men egentligen så skadar det inte med lite extra kläder i garderoben, det är ju bara plånboken som blir lidande..

-

morgonen idag började mysigt ! hade idrott och kämpade i gymmet :) tränade på crosstrainern och cyklade tills jag var svettig och go ;) riktigt skönt sen blev det lite snack med brudarna och efter det körde jag och viktoria stegen :D haha , va ju hur längesen som helst som man trixade iaf , men kul va det ! bra sugen på fotboll är jag också , och tur som det är så har vi snart träningsmatch mot värmskog i v-bro hallen :) däng blir det då ! ( hoppas jag ) haha :)

förövrigt har dagen idag bara gått ut på att ta reda på vilka färger vi har i ansiktet och på ögonen mm. Har även tagit reda på vilka årstider vi är , jag är en höst ! fast det visste jag redan :) alla i hvstil har nog även fått stötar så att det räcker och blir över ;) hade ju på oss statiska vita skynken , och det var som att ta i ett elektriskt staket ! fick stötar i fingrarna , benen , nacken ! ja gud vet vart vi fick alla stötar egentligen ;P ikväll ska jag iaf dansa igen ! och det ska bli riktigt kul :) hoppas vi kör extra styrka idag också , är mycket sugen på att träna ska ni veta ! ska bli body builder när jag blir stor (a) hihi


got to go now ;) bye !


kall söndag !

förutom dansuppvisningen imorse så har jag även varit en trogen supporter och tittat på bandy ! :) slottsbrons u19 lag tror jag det va som spelade :P och dom förlorade ju tyvärr :( men min målvakt fick vara utespelare idag, hihi ! usch ,det är även riktigt kallt nu också :S höll på att frysa tårna av mej , jag lovar de domnade bort helt ! kändes inte som om jag hade några tår där ett tag :S men nu är dom tinade och på plats iaf :P nej , sista dagen på helgen och ännu en skolvecka väntar mej .. bara att börja om på nya tag :P fast vad gör det ? har så roligt i skolan ändå så det gör inget ;) veckorna bara flyter på !

nej nu ska jag dra iväg och titta på en film !

over and out !
/ e


Dansuppvisning på mitticity !

Street: fortsättning 4 ,
lärare: Branca Dorda :)












dansuppvisningen idag gick faktiskt bättre än förväntat ! ;) och det var jättekul !!! jag satte alla stegen ,
men var tyvärr tvungen att akta mej en gång så att jag inte skulle bli sparkad i ansiktet ! ;)
hehe ,. längtar lite tills nästa gång vi ska visa upp !



så här såg sminkningen ut ! skulle ha färgglada ögon och satsade då på lila och rosa ! ;)
märkte även att jag har mycket dåligt med färger på mina ögonskuggor ,
så jag tror jag får införskaffa det till veckan kanske :P

-

ursäkta att bilderna är så dåliga , hade inte världens bästa kamera med mej idag tyvärr ! :(

lördag :)

idag har jag tränat fotboll , och det blev hinderbana och en stryrkebana :) riktigt skönt som vanligt ! och vet ni efter träningen åkte vi och tittade på en lägenhet i björkhage :) var nyrenoverad och så , och den var jättefin , fast hade hemska tapeter kan jag lova ! ;) haha :P har redan paxat det största rummet med balkong och utsikt över strandvallen , blir perfa de :D gud vad sugen jag är på att flytta , och inreda mitt rum :) ska bli riktigt kul ! är inte säkert än om vi ska ha den lägenheten eftersom källarrummet var delat i två rum på något konstigt sätt :P

jaja men resten av dagen har gått åt till att göra iordning syrran , alltså sminka henne och så :) visst är jag riktigt snäll ? men jag tycker ju det är kul också så :P och just nu så försöker jag att träna lite på dansen , har ju uppvisning i mitticity imorn klockan två :) och det ska bli riktigt roligt :D fast kan inte dansen så bra men :S ska dra med syrran så att hon får ta lite kort också :P så lägger jag upp dom imorn isf !

snart kommer jocke också :) blir mys de ! emma ska ju till arena och brorsan och mamma ska på bio , så då blir det bara vi två kvar här hemma :) får se vad vi hittar på för kul !

nej , idag känner jag att jag inte hade så mycket kul att berätta men så är det ibland :)

kisses ! / e


VECKANS SMINKTIPS !

denna veckan tänkte jag berätta lite om hur man lägger en bas , alltså foundation med mera :) men även hur man kan trolla med concealer och så :)
jag börjar med att berätta om concealern eftersom det oftast är den man börjar med i sminkningen :P


CONCEALER!

för er som inte vet vad concealer är så är det ungefär som en täckande kräm , som är tjockare än en foundation . Concealer är till för att täcka, neutralisera och ljusa upp. Det som är smart med concealern är att den finns i massor av olika färger :) de olika färgerna täcker olika färger i ansiktet , jag ska nu förklara vilken färg man ska ha :)

gul concealer: 
gult neutraliserar röda partier i ansiktet så som rödflammighet och ytliga blodkärl, så den är bra att använda runt näsvingarna och på andra ställen i ansiktet där man ofta är röd. Även grön concealer neutraliserar rött.
rosa concealer: rosa täcker blå partier i ansiktet, så som mörka ringar under ögonen eller blå ådror. Även orange ljusar upp det blåa :P
beige concealer: beige concealer är mest till för att ljusa upp de andra nyanserna så att de inte blir så extrema om man inte är så jätteröd eller jätteblå. Men den är ju täckande, och har du ganska fin hy redam så kan det räcka med att bara använda denna :)

det finns även speciella concealers som är just till för att neutralisera blå partier eller röda partier. Det står då oftast "blue" eller "red" på produkten , och den ser oftast beige ut :)

tänk på att välja concealer i rätt ton, det finns ljusare och mörkare beroende på vilken hudfärg du har. Jobba även in concealern ordentligt i huden , med tunna lager. Du kan använda dej av en concealerpensel när du lägger på den eller med en svamp :) (Jag föredrar svamp) se även till att inte få några synliga kanter när du lägger concealern i olika partier , utan att det smälter in i resten av huden :)



  FOUNDATION!

när man känner sig klar med concealern så kan du gå över till foundationen :) det finns hur många olika foundations och märken som helst att välja mellan och det är bara att testa sig fram tills man hittar en man känner sig nöjd med och tycker är bra :) man har ju även olika hy och jag ska nu berätta vilken foundation som passar till vilken hudtyp :P

fet hy:
har du mycket fet hy ska du välja en tunn, lätt och oljefri foundation för att inte se ännu fetare ut i ansiktet.
normal hy: har du normal hy kan du ha nästan vilken foundation som helst, men inte för fet :P
torr hy: har du torr hy är det bra att använda en fuktrik foundation som inehåller olja och är halvtäckande :)

berättar nu också lite om några olika foundations , och i vilket sammanhang de är smarta att använda :)

Mousse: detta är en lättapplicerad foundation som är mycket luftig , och för jämnast resultat kan den appliceras med fingrarna :P denna typen passar bra till en ung hy, och är alldeles utmärkt för en dagsmakeup :) kan även användas till enskilda partier i ansiktet utan att se konstigt ut :)

Mineral: mineral foundation är något som är mycket populärt nu för tiden :) det är en naturproodukt som är baserat på mineraler. Appliceras lättast med en foundationborste och ger ett täckande resultat :P denna produkten är så bra för huden så att man till och med kan sova i den om man vill :)

sportcrème: detta är en så kallad färgad dagcrème :) appliceras med fingrarna och ger ett fräscht och naturligt intryck .. den täcker däremot inte så bra, och håller inte lika bra som en täckande foundation, men är perfekt för dej som inte vill använda foundation men ändå se fräsch ut !

täckande: denna foundation döljer ojämnheter och ger en silkeslen yta. Denna appliceras lättast med en fuktad svamp :P

tänk på att dutta på foundation och inte dra på den, då drar du bara bort det lagret du redan lagt på ,:P och tänk på att börja i mitten av ansiktet och gå utåt för att minska risken för en kant .. dutta också på tunna lager , sminkningen håller då bäst och ger även bäst resultat :) använd även en foundation så nära din egen hudton som möjligt :) foundation är inte till för att göra dej brunare , den är bara till för att jämna ut :)


 PUDER!

när du är klar med foundationen så avslutar du med puder för att få hela sminkningen att hålla länge :) Pudrets viktigaste funktioner är att binda, matta ner och förlänga basens hållbarhet :)  även här finns det olika puder som jag nu ska berätta om ;)
 
löspuder: detta pudret är jättebra och ger syggast finish :) denna fixerar ansiktet och ger ett mycket jämnt resultat :P löspuder är det bästa att använda över foundation , tycker jag :P eftersom det blir inte för kompakt och ger ett naturligt resultat! applicera i riklig mängd med en puderpuff eller med en borste :P tänk på att om du använder en puff , så måste du borsta bort det överflödiga med en mjuk borste :)
 
kompaktpuder: detta pudret är mycket bra för dej som ofta blir blank i ansiktet :) denna är tyvärr inte så bra att använda över foundation eftersom det blir lite "kaka på kaka". Men det är bra att ha med sig i handväskan för att finnas till hands om man märker att man är blank :P men om du är fet i hyn , överapplicera då inte ! det ger då en motsatt effekt och du blir bara ännu fetare .. appliceras med en puderpuff eller borste :P

crèmepuder: detta är en blandning av foundation och puder i en och samma dosa :P är perfekt för en snabb dagsmakeup och ger ett välsminkat resultat :)

 ROUGE!

nu är det dags att lägga på rouge :) rouge ger ansiktet form och färg :P ansiktsformen är beroende på var på kindbenet du placerar rougen. Rougen ger ansiktet lyster och den får dig att se pigg ut :) färgen på rougen väljer du efter vilken hudton du har och ifall du har varma eller kalla toner i ansiktet :)

har du använt puder över din foundation så passar en puderrouge bst eftersom den då är lättast att tona ut :P har du enbart foundation eller concealer så fungerar det bäst med rouge i crème- eller flytande form :)

-

jag kommer återkomma med vart man kan placera rougen för att skapa en annan ansiktsform :P om man till exempel är rund i ansiktet och vill få det smalare och så ;) kommer även då berätta mer om hur man kan trolla med highlighter och framhäva vissa partier i ansiktet !


hoppas att detta gav er inspiration och tips :) säg gärna till ifall det är något ni inte förstår eller undrar över !

over and out ! / miss e


RESULTATET AV KLIPPNINGEN!

klippte ju brorsan förut och här ser ni resultatet ! :)
(det var andra gången jag klipper någon)



 så här såg han ut innan jag klippte honom , riktigt långhårig !

   

så här blev resultatet efter ! det blev mycket kortare i nacken , det syns inte på före bilden men han hade jätte långt ! så det tog vi bort och klippte bort den där hemska snedluggen också ;) och erik blev mycket nöjd ! det är ju det som är det viktigaste , så nu är jag hans frisör hädanefter :P


har ju bara klippt killar än så länge och det har gått bra, båda har blivit nöjda ! :) bara säga till om någon vill klippa topparna ? ( för det är bara det jag klipper än så länge) , ni gör det gratis och på egen risk ;) hihi , fast ni kan vara lugna , för ni ser ju att det inte ser hemskt ut på bilderna så :P


uppdaterar er snart med bilder på emmas hår som jag har färgat också :P ha det bra så länge !

datakunskap :)

just nu sitter jag i skolan och har data :P ska göra en powerpoint presentation och lämna in så att jag får det ut världen och sen är det inte så mycket mer att göra i datan innan julen och då kanske jag får bli ledig :) kul ! efter denna dryga och långa lektionen så har vi matrast och sen har vi matteprov och efter det så slutar vi för dagen ! skönt det , och ännu skönare med helg :) ska klippa brorsan sen när jag kommer hem och han har länge velat haft samma frisyr som lucas scott i one three hill , vet inte om han vill ha så fortfarande men det kanske blir något liknande :) om jag kan det alltså :P




efter klippningen så blir det nog en riktigt feeet godispåse och så sätter jag mej nog i soffan och tittar på idol och myser med mej själv :D hihi , är så trött idag så det känns som att jag vill lägga mej tidigt ikväll och sova ut till iaf 10 imorn , eftersom vi har träning klockan 11 :P 


nej nu har jag inte så mycket mer att tillägga , men jag återkommer senare ! och med veckans sminktips you know ;)

ha en bra helg !

love / e

smart idé ! :D

hejsan !

mitt humör är på topp idag med :) vaknade med min underbaraste bredvid mej och fick åka bil till skolan idag (Y) tyvärr var jag ju livrädd för att sladda ner i ett dike menmen :S väl i skolan började vi med att läsa , är faktiskt riktigt skönt att läsa böcker ska ni veta ! ska nog låna hem en hög och läsa på kvällarna innan jag går och lägger mej :) läste ju böcker som en idiot när jag var mindre men nu på senare tid har det blivit dåligt med det :( efter att vi hade läst en halvtimme så började vi ju med den muntliga redovisningen. Jag redovisade om makeupartistens historia och det gick faktiskt riktigt bra om man tänker på att jag skrev ut papprena på kvällen och läste igenom vad jag skulle säga precis innan jag skulle redovisa .. men vet ni ? när jag gjorde på det sättet så blev det faktiskt lite roligare och inte så jobbigt :) nervositeten för att prata inför folk börjar släppa ! :D

skoldagen slutade halv fyra och då var det bara åka hem , käka och sticka ner till träningen :) vi sprang ju till grums idag , och usch vilka backar vi sprang i !  men skönt var det efteråt kan jag lova :) hade även lite styrka efter löpningen så nu känner man sig riktigt tränad och fräsch ;D

har fått en idé med detta bloggandet också ;) eller jag kan väl tacka emmas klasskamrat som kom med idén ! hehe , hade tänkt lite på det innan , men inte så mycket :P men idén är iaf att börja lägga ut veckans sminktips , elller skönhetstips :) eftersom jag älskar att sminka så skulle det vara jättekul ! och ni som läser kan ju också ta del av det och få inspiration :D så varje fredag ka jag försöka att lägga upp något tips , eller visa hur man gör en sminkning steg för steg , ungefär så som jag gjorde med sotade ögon :D vad ni tycker om den idén ?

-



bilden är från hälsomässan i tingvallahallarna förra fredagen :)
Ida får på bilden massage av han vi gick och pratade med !


skulle inte vara några fel i världen att få massage nu :) men blir nog inget med det nu eftersom jag inte får något sällskap inatt :( imorn blir det iaf en lugn dag , som alla andra fredagar you know ! men har matteprov imorn också , så får hoppas på det bästa där och sen efter skolan blir det nog färgning av emmas hår igen och så ska jag klippa erik också ! :) får se ifall jag lyckas få frisyren han vill ha ! :)


ska kila nu, men ni hör mer av mej imorn !
kisses :*




stressig onsdag !

hejsan ! blir en snabbuppdatering idag , eftersom jag snart ska kila iväg till fotbollsträningen ;D skolan har bestått av sminkning hela dagen , och idag stod sotade ögon på schemat ! iiih, me like ;) blev jätte nöjd med min sminkning på Tina faktiskt :P efter skolan så åkte jag och solade en sväng , och var så trött så att jag somnade , och sedan vaknade jag med ett ryck så att jag slog i pannan i solariet , haha ! :) efter det blev det utvecklingssamtal och fick höra att jag var ambitiös och kreativ ! ;P hihi .. efter det så har jag förökt plugga lite och eftersom det har varit så stressigt idag så har jag inte hunnit sett min skrutt  :( blä ! men sover nog hos han ikväll , och då blir det mysa ! :D

jaja , ska inte vara för långrandig ! måste byta om och skriva ut några papper nu !

take care ! ;)

ring!?

gaaaaah !

väntar på att min sötnos ska ringa någon gång !
han är så dryg och så snygg ;D mahaha
minminmin <3

-

under tiden så har jag lust att skriva några rader till två mycket otrevliga små pojkar i grums :)

hoppas ni är nöjda nu när ni försökte sprida ut ett falskt rykte ! men som ni ser så funkade det ju tyvärr inte och ni får fler folk emot er än vad jag får :P det är ni som försöker med något omöjligt , så lägg ner ? ni tror att jag vill ha uppmärksamhet bara för att jag skriver om er och inför folk , men icke ! jag vill bara att ni ska inse att ni inte kommer någon vart med det här! det märkte väl en av er idag kanske ? hahahahah , jävlar vad jag skrattade när jag fick höra det xD " vadå jag skrev ju bara ho** , jag menade ju inte hora ?"  vadå korkad?! jag håller med simon , sandlådenivå är det på er , så spotta ut tummen ur mun och väx upp !



love me or hate me , it's your choice !

resultatet!

lovade ju att lägga in resultatet på emmas hår och här är det :)
fast det är inte riktigt klart än , blir mer slingor någon dag när jag har tid :D




Frisyr á la elin !

älska shopping <3

hejsan hoppsan ! är på mycket bra humör idag :) kanske är det på grund av shoppingen efter skolan ( inte för att jag köpte så mycket men) :P köpte mej ju en klocka och en navelpiercing och betalade bara 250 för båda ! :O fattar ni ? jag älskar sånt här :D man får en sån skön känsla efter att man har köpt något som är riktigt snygg och billigt !! det är väl det själva shoppingen går ut på ? hellre att jag kommer hem med tio snygga plagg för 1000 :- än en enda tröja för 1000 :- :D fast ibland kan man ju gotta sig lite extra och köpa något dyrt :) hihi , jag låter ju värsta snål nu men varför lägga ut pengar på något så onödigt egentligen ? och märkeskläder kan jag bara säga , usch och fy ! det har aldrig varit något för mej .. har aldrig kommit på idén med varför man ska köpa en dyrare tröja bara för att det är ett speciellt märke på :P fast i och för sig så finns det ju mycket snygga märkeskläder också , så ibland kan det väl hända att jag köper mig något :)

  

(märkte tyvärr att staven var en aning lång :/ menmen)


resten av dagen kommer nog spenderas framför datorn och plugga lite , ska ju redovisa HVO:n på torsdag så måste kunna det :) kommer nog också hamna en stund framför TV:n kommer jag på nu eftersom jag nyss hörde det välkända introt på one three hill ! :P får se hur det blir , ska ju träna på gymmet ikväll också :D och idag följer nog malin med ! ;) trevlans !

-

kisses from miss.e

huset är sålt !

måndag idag och ännu en vecka påbörjad i skolan ;) dagen började med idrott då vi spelade volleyboll, ganska så ont handlederna fick man kan jag lova ! ajajaj .. sen avslutade vi med stegen ,puh! det är riktigt jobbigt .. men eftersom våra gympalärare älskar att plåga oss så var det bara at kämpa på ! hehe :) efter idrotten blev det en välbehövlig dusch och sedan åkte vi till skolan , där jag trodde att jag skulle äta mat .. men icke ! det var tydligen någon kebab med yoghurtsås ? vilken kombination :S och när man kom in i matsalen så hittade jag inte ens den där jävla kebaben så det blev lite nötter i cafeterian istället , ha :P när yrkesämnet började så hade vi siw för en gångs skull :D och med henne har man alltid kul ! började med färganalysen och det var väldigt intressant kan jag lova :) vi fick lära oss vilka färger som var kalla och varma , och vilka årstider de var :) så siw tog upp en blå duk och frågade oss är den här gul eller blå ? den va faktiskt gul eftersom det va en varm blå :P där ser man , det låt bara så roligt :) men det är faktiskt ganska så logiskt .. nästa vecka ska vi se vilka årstider vi är på färgerna i ansiktet och se vilka färger vi passar i :D skit kul tycker jag !

mitt i yrkesämnet så skickar även mamma ett sms där det står :
" SLUT PÅ ALLA VISNINGAR! nu är huset sålt ! " aaaaaah , ja ! :D vad glad jag blev då kan jag lova , ville bara skrika högt men avstod eftersom siw var mitt i en genomgång :) hihi ! fast de har ju inte skrivit på kontraktet än tyvärr så än är det inte säkert :P men när dom skriver på så kommer vi ha tills den 1:a mars att flytta ut :) iiiiiiiiiih !

skoldagen slutade ungefär kvart i tre och då skyndade vi oss med bussen och så kom jag hem runt 20 i 4 :) var då tvungen att äta något så fort jag klev in genom dörren , sen börja på matteläxan och göra två diagnoser :( och så kom ju min babe också en stund och höll mej sällskap och tittade på one three hill :) hihi ! sen var han ju tvungen och träna och jag fortsätta med mitt pluggande :) har väldigt mycket denna veckan faktiskt :( HVO:n ska va redovisad på torsdag och på fredag är det matteprov och sen ska vi ha gjort en uppgift tills på tisdag om det vi gjorde i fredags och kunna redovisa det med , även svara på frågor om föreläsningen på universitetet ! ujujuj .. blev ju så lättad när jag lämnade in HVO-arbetet och trodde att det skulle bli lugnt några veckor , men där hade jag fel !

nej nu snart ska jag lämna er ifred ;) ska snart åka till stan och dansa ! så kul är det nu :) eftersom vi är i slutet på dansen och finputsar det lite :P har ju uppvisning på mitticity på söndag , tror vi skulle dansa runt två någon gång :) men det ska bli så roligt ! fast jag kan inte dansen så bra :S





nu får ni ha en fortsatt härlig måndag , måste kila!

kisses / miss.e

bandy :)

goddagens !
nu har jag nyss kommit hem från en ganska dålig bandymatch på tingvalla :/ det va ju seriepremiär för slottsbron som mötte finnspång :P och tyvärr så har vi ju inte fått tillåtelse att spola upp isen på strandvallen förän den 1:a december , så därför va matchen på tingvalla .. blev ju lite halvt borta match för oss då :( och vi förlorade med 7-2 ! dålig andra halvlek kan jag säga ! vi va bra med i första och då stod det 1-2 till finnspång , och vi hade missat en straff :( men i andra tappade dom allt ! vet inte vad som hände , nästa match får ni rycka upp er gubbar !



jaja , ganska så frusen är jag nu iaf :) även om jag hade på mig mina nya vinterkläder :) ska snart käka potatisgratäng också , mums ! och efter det kommer david hit och så ska jag klippa honom :o ja vi får se hur det går , haha ! har aldrig klippt någon förut men hur svårt kan det va egentligen ? jag brukar ju klippa lugg och så själv , och topparna borde inte vara så svåra att klippa ! :) efter det kanske jag ska färga emmas hår :P (haha, det blir en frisörsalong här) hon ska då färga mörkade slingor och mörkt under luggen typ, ja jag får lägga in en bild på resultatet om jag lyckas få det snyggt :D

nu ska jag nog bara fortsätta med att sitta vid denna dumburken och inte göra ett skit :P slapp söndag iaf om jag får säga det så :) men det är skönt de ! 


allt för mej just nu !
XX love ! / miss.e

myslördag !

hejsan ! lördag idag och det känns underbart :) morgonen bestod av två timmars hård fotbollsträning ;) började med att springa några kilometer med bra tempo , sedan gick vi in i "kuben" och körde styrka ! :) herregud vad jag älskar att träna ! börjar bli lite träningsnarkoman :S hehe :P

efter träningen blev det en snabbdusch och när vi kom hem kom dom som var intresserade av vårat hus och så tittade dom på våran skorsten ;P dom hade även med sig sin dotter , johanna hette hon :) hur söt som helst och allt annat än blyg ! ;D fick gå runt med henne i huset och sen följde jag med henne ut så fick hon visa mej att hon kunde klättra i träd ;D naw ,vad söt unge ;) och vet ni vad dom sa ? att dom var jätteintresserade och skulle höra av sig :D iiiiih ! kanske blir aktuellt med flytt snart då :P

även denna kvällen blir det lugnt :P och just nu ser det ut som att det blir mys med jocke ;D härligt ! men jag är ju fortfarande jättesugen på att dra ut men det finns inget att dra till denna helgen heller , så då får min smaskiga dricka ligga och vänta tills nästa helg innan den blir uppdrucken ;)



det var allt för mej just nu :P

hör av mej om något kul dyker upp ;)

take care ;D
/ bye !


sotade ögon :)



jag tänkte nu visa er hur man sotar ögonen som på bilden ovan
och jag visar er steg för steg :P
utgick från denna bilden men gjorde sedan på mitt sätt :)
(och min sminkning ser inte lika proffsig ut som på bilden eftersom bilden är så himla mycket redigerad !)

 

steg 1:
Börja med att lägga en noggrann grund med concealer och foundation. Concealer är till för att täcka och ljusa upp. Concealern kan du lägga under ögonen för att få bort  de mörka ringarna, man kan också lägga det runt näsvingarna om man är röd där och även på andra ställen där man känner sig rödare eller mörkare på ngt sätt. När du känner dig nöjd och ser hyfsat jämn ut i huden så är det dags att lägga på foundation. Tänk på att välja foundation efter din hudfärg , inte mörkare eller ljusare . Det ser bara onaturligt ut .. Vill man ändå se brunare ut kan man använda lite solpuder på kindbenen. Tänk även på att dutta in foundationen i huden , istället för att dra , då drar man bort de man nyss lag på .. Avsluta grunden med rouge och allra sist puder för att få sminkningen att hålla :)



steg 2: Nu ska vi börja med ögonen. Lägg en ljus skugga på hela ögonlocket och ett tunnare lager ända upp till ögonbrynen. Sedan markerar du ögonen med en kajalpenna.. Måla ett tunt streck på övre fransraden och under ögat så målar du så långt in mot ögat du kan . Dra strecket så så långt in i ögat det går och efter det tar du en pensel och suddar ut kajallinjen en aning. Sudda främst på ögonlocket och sudda uppåt.



steg 3: Nu är det dags för ögonskuggan. Jag använde mej av en mörkare brun ögonskugga men man kan även använda svart eller någon annan färg om man vill. Jag började med att lägga ögonskuggan i globlinjen och på yttre sidan av ögonlocket .. Efter det började jag sudda innåt och uppåt för att ta bort linjerna .. Sedan fortsatte jag att lägga på ögonskugga och sudda tills jag fick ett resultat jag var nöjd med .. Jag förstärkte sedan med en svart ögonskugga i globlinjen för att få mera djup ..

Under ögat la jag också en ögonskugga och tog då den svarta och drog ett tunt streck så nära fransraden som möjligt och sedan suddade jag utåt och nedåt :) jag la även på lite brun ögonskugga här med och såg även till att inte ha några linjer , utan att ögonskuggorna skulle smälta samman i varanda :)



steg 4: avsluta nu med mascara :) du skulle även kunna ta på dig lösögonfransar , sånna som är styck :P för att få ännu längre fransar och exklusivare ögon ! ;)

-

det är bara att testa sig fram , hoppas ni uppskattade snabb genomgången till en snygg partysminkning ! hehe ;)


fredag :)

vilket dumhuvud som hade sagt till oss att vi slutade tre idag iaf ! haha :) vi va ju på hälsomässan i tingvallahallarna och där fick vi en uppgift som tog en halvtimme och sen så fick vi sluta :D hehe .. uppgiften var iaf att ta reda på fakta om ett företag och fråg vad deras affärsidé var och på vilket sätt det påverkade hälsan :P vi jobbade då två och två och jag fick jobba med ida :) vi gick och pratade med en massör och så fick ida massage :P hehe .. först sa han åt mej att ta av mej på överkroppen och så ckulle jag knäppa upp BH:n när jag låg på britsen , och jag bara aldrig ! :S det är ju fullt med folk här :O så då fick ida massage istället men hon behövde visst inte ta av sig som tur va :P

nu har jag iaf preis kommit hem och börjar bli lite smått rastlös :( usch , kvällen blir väl , som jag berättade i förra inlägget, tråkig som vanligt :( är ju så sugen på att dra ut någonstans men alla tränar ju och så finns det ingenstans att dra eftersom jag är så liiiten :( vill ju också vara 18! avundsjuk jag är på er som är det ..

blir väl att pilla på min lilla docka ikväll kanske ! :) lånade ju en docka från skolan igår och kämpade med mej dockan , ett stativ och sminkboxen på samma gång , puh ! det var ansträngade och man drog till sig ganska så många blickar när man går med ett huvud mitt i stan , ha ! :D försökte mej ju på en frisyr igår , och så här blev den :

   

frisyren är lite risig eftersom det var gammal spray i tyvärr :) ett litet försök av mej , men det är bara att öva vidare !

-





nej nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen! hör av er om ni vill hitta på ngt ;)

kisses and hugs!
/ e


datakunskap :)

sitter på datakunskap nu ;P har precis gjort kunskapstestet på både powerpoint och windows XP och fick 100 % på båda :D bra stolt är jag nu! snart är denna lektionen slut som tur är och då ska vi åka in till stan och käka något :P eftersom maten på denna skolan är hemsk ! och jag skojar inte , en dag fick vi lever och lök :S hur tänker man då? sen klockan 12 så ska vi till tingvallahallarna och gå på hälsomässa och bara för det så slutar vi en timme och tjugo minuter senare :( men om jag har tur så kanske jag får åka bil hem med min sötnos så då gör det inget ändå ;)

kvällen ser nog ut som alla andra fredagskvällar brukar göra för mej :( tråkigt , får väl bli idol som vanligt :P hehe :) inget speciellt planerat inför helgen men jag hittar nog på något :) blir ju träning imorn :) tränade ju igår också föresten , mycket skönt !

jaja , nu slutar min lektion så jag får avrunda :) men jag hör nog av mej senare idag !

hej så länge ! pussss :*

kläderna !


detta var då jackan jag köpte :P jag vet att jag sa att jag skulle köpa en grön och absolut inte svart :P men bara så ni vet så finns det inte en enda grön jacka i hela karlstad , iaf inte i den modellen jag vill ha :P så då tänkte jag att jag köper en svart och satsar på någon rolig färg på mössan och halsduken ;) köpte den på stadium för 1299:-



köpte även en skjorta från vila som det var halva priset på ! och det va skitsnygg , blev kär i den :P kostade då 199:- , sen köpte jag en vit tunika från gina , kostade 149:- :) och sen köpte jag två nagellack och en toner för mitt lilla ansikte ;)



älskar färgen på mössan och halsduken jag köpte :P både mössan och halsduken kommer från HM :)



köpte denna mössan också , bara för att ha en som är lite varmare och så var den svart och passar till allt ;) också från HM ;)

wellavisning ;)

hejsanhejsan !

tänkte uppdatera er lite om wellavisningen på blue moon bar som jag va på igår :) det var riktigt roligt faktiskt och mycket underhållande eftersom frisören som hade klippt alla frisyrerna var så klockren! :P haha , han sa så konstiga saker så att man undrade vart han fick allt ifrån ! jag skulle lätt vilja klippa mej hos honom , eftersom han var både duktig och rolig :) hans syfte med alla frisyrer va att få ett nätt bakhuvud , ingen volym alltså :) och de flesta frisyrerna blev jättekorta eftersom det var inne i vinter och till våren :) eller ja inne och inne :P det var inget fel att ha långt hår , men det är absolut inget fel att klippa jättekort längre :) jag blev faktiskt imponerad av modellerna att de vågar gå med på det de gör :P flera av dem hade långt hår och så klippte de av allt , till en pojkfrisyr nästan :S men alltså allt frisyrer var snygga ! :P men jag skulle aldrig våga så en stort + till modellernas mod !

nu kanske jag kan hoppa över till dagen idag istället :P hehe .. är ju ledig idag med så jag sov till klockan 11 idag , vilket var mycket skönt ! äntligen får jag sova ut ordentligt :P har ju även blivit klar med arbetet som har varit en tyngd på mina axlar i några veckor, och nu när jag har skrivit ut det och är klar så känns det som en enorm lättnad :) puh!

malin kommer ju till mej sen och då kan man säga att det blir mitt första riktiga sminkuppdrag :P har ju fått ansvaret att sminka henne innan hon ska ta kort för grums lucia :) men det ska bli riktigt kul eftersom jag älskar att sminka  ! jag tycker faktiskt att det är så kul så att jag brukar sminka mej själv ofta :) så har jag inget att göra så kan det ofta bli så att jag ställer mej framför spegeln och sminkar mej och testar olika sminkningar :P jag älskar till exempel att sminka mej innan jag ska ut ;) hihi ! 

nej nu babblar jag bara om massa onödiga saker ;) kan ju tillägga att jag ska på hälsoföreläsning på universitetet klockan fem :) det ingår i hälsopedagogiken så det var obligatoriskt men jag tycker det ska bli intressant faktiskt :)



jaja , hoppas ni får en bra dag !
pussshej ;)

hejsan ! :)

jag känner att jag är en ganska fullbokad människa just för stunden :P imorse när jag vaknade så åkte jag direkt till gymmet och tränade ;) det var faktiskt riktigt skönt att röra på sig så där direkt på morgonen :P sen åkte jag hem och duschade och lagade mat ; det blev potatisklyftor , korv och sås :P mums! sen var det bara göra sig iordning .. blev en snabb makeup och efter det satte jag mej framför den här dumburken och försökte plugga lite nu det sista :) lånade en bok utav viktoria igår så jag låg och läste den och fick lite fakta som lag la till i arbetet nu :P men jag är ju så gott som nöjd med det jag har gjort , det blir ju iaf godkänt :)

nu snart ska jag ta på mig kläder och åka in till stan för att leta efter en efterlängtad vinterjacka :P hoppas att det finns en sån jag vill ha nu :) och nu har jag helt bytt åsikt om vilken färg jag vill ha :D haha, det blir nog en grön eftersom jag provade emmas röda jacka och insåg att det verkligen inte var min färg ! jag kanske hittar mössa, vantar och halsduk på samma gång :P hoppas det ! det blir synd om min lilla plånbok idag , sånt som svider lite :( menmen :) fast egentligen ska jag ju in till stan för en annan grej ;) ska till blue moon bar klockan halv åtta och kolla på en visning som wella har , dom ska klippa olika frisyrer och visa vad som är inne nu i höst och så :P har ju fått en uppgift av skolan att kolla efter en speciell stil också :P

har ju även redan blivit bokad av två som vill at jag ska göra balmakeup på dom , till studenten och så :) iiiiih , vad kul ! :D kanske blir en och annan frisyr också :P får se hur mycket vi har lärt oss tills då !

nu måste jag kila :)
take care !

/ e



ps. nästa vecka försvinner en liten bit av håret också :S emelie har fått äran att få göra jobbet ;)
(blir bara topparna men ändå:P)


:)

ny design ;) vad tycks ?

blev iaf en förbättring (y)


gud är emot mig !!

idag kan jag bara säga er att jag tror hela världen är emot mej! vaknade som vanligt och allt gick superbra tills jag skulle till bussen .. jag känner i jackfickan efter busskortet och kommer på att det ligger i plånboken, så då börjar ju rota i väskan efter plånboken och kommer ihåg att den ligger ju i emmas väska och den har hon med sig till andreas :S shit , panik fick jag då eftersom jag inte hade några pengar att ta mej in till skolan med heller .. så jag ringer till emma och säger att hon måste komma med busskortet eftersom bussen går om fem minuter :O och jag var nära på att få ett utbrott kan jag lova er och då säger emma: "nej , jag orkar inte , skit samma .." och så lägger hon på i örat på mej ! då brast det helt för mej ! jag skrek och kastade allt jag hade i händerna och därmed min älskade mobil :( och rakt i stengolvet flög den och gick i tusen bitar ..  och jag tänkte fan , vad har jag gjort nu då ? paniken steg inom mej och jag fick sån ångest för att jag hade kastat den .., började ju nästan gråta ! jag kunde bara inte hantera ilskan just den sekunden utan allt bara brast för mej :S måste lära mej att andas i sånna situationer,.

men när jag väl fick busskortet så tog jag nästa buss in till stan och eftersom jag hade missat bowlingen på idrotten redan så följde jag med julia svensson hem och så satt vi där och tittade på MTV och pratade .. men så ringer ju jenny , våran lärare ! och vet ni vad hon säger ? " jo bara så ni vet så är lektionen inställd sen så ni har inga lektioner idag"
då tänkte jag, - VAD FAN SÄGER DU !? ah , nu har jag stressat , fått panik , åkt in till stan och gjort sönder min mobil i onödan ! surt va det iaf ,. så då var det bara att sätta sig på bussen hem igen !

så nu sitter jag här och är sur ! fast det värsta har lagt sig nu och jag skrattar nästan åt det, för jävlar vad komiskt det är ? men så fort jag tänker på min kära mobil så är det inte lika kul igen :( fan , vad klantig jag är ! så nu måste jag köpa en ny mobil och det är jag inte så sugen på .. för pengarna kan man ju lägga på något vettigare ? fast jag klarar mej ju inte utan mobil heller så :(

det kommer nog ta ett tag att komma över det här ! :( men jag har ju dansen att se fram emot ikväll iaf , fast just nu är jag rädd att det också ska skita sig för mej :S hoppas det går bra , för förra gången blev jag bara yr av all koreografi som lades ihop och ändrades :S

aja , det var väl allt jag hade just nu :P var bara tvungen att få ur mej det !
hoppas ni får en bättre dag än mej !
puss&kram!

fan !

vad trött och sur jag blir ! nu när jag väl bestämt mej för att köpa vinterjacka så finns det ingen jag vill ha :O kollade ju bara på bergvik men ändå ! och vilken fantasi dom har ? finns ju bara röda och svarta jackor ju ? :S och jag passar inte i  röd jacka märkte jag idag och svart är för tråkigt :( ujujuj , vill dom att jag ska frysa i vinter bara för att jag är ute sent och ska köpa jacka eller ? nej , får beställa från internet i värsta fall!

som ni förstår så är jag ganska så sur ,
för jag vet precis hur jag vill att jackan ser ut och det finns inte en sån ?
kanske är för att man bor i en liten stad också ? :S

-



jag har väldigt roligt nu också som ni kanske förstår ! ;) hittade kameran på mammas dator (bara lite efter) , höhö !

sitter och äter upp det sista av godiset från igår , var ju så sugen på godis så att jag köpte en påse på nästan 40kr till bara mej själv ;D men är man godisberoende så är man ! väntar även på jocke , han är ju och tränar just nu och ska höra av sig när han är klar , så jag lär väl sitta här ett tag sen kanske åka till han ;)

kunde ju ha följt med brudarna på party , men när det blev som det blev så va jag inte så sugen ändå ;)
hoppas ni förstår <3 vi får ta det ngn annan helg kanske ? ;D


-

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

-

<3


fredag

fredag , härliga fredag ! eller inte :( inte för min del iaf .. fredagar är egenligen rätt meningslösa för mej eftersom alla utom jag tränar på fredagskvällarna typ ! blä på er.. jag kan ju hitta på ngt med ngn annan men det brukar inte bli så .. men det är alltid skönt med hemmamys också ;) blev ju idol denna kvällen med och jag kan bara säga att varje gång så smälter jag när kevin sjunger ! iiiiiiiiiih :D han är så bra !!!

citerar desmond : " this contest is over"

skojar du !? klart den är kevin är vinnaren oavsett vad som händer !




måste förövrigt bara säga att jag är så sugen på att köpa biljett och åka till karlstads racketcenter den 22 november ! piraja är på turné och kommer till karlstad med idoler och en mycket bra dj :) är sugen på att dra dit med några brudar och skaka rumpan ! mahaha ;D

I love to dance <3


solasolasola ;)

ja som ni kanske förstår så besökte jag det underbara solariet förut :)
det var riktigt skönt till en början kan jag lova !
men medan jag låg där med musik i öronen och med värmen som höll på att smälta mej
så började jag tänka på hemska saker :S usch !
blev riktigt rädd för att solariet skulle explodera !?
och så tänkte jag att glasbitarna skulle sätta sig i magen på mej :S
och sen blev det bara värre och värre tankar så när det väl var slut kan jag säga att jag var en aning lättad ! ;D
+ en aning brunare och med ett tomatoface ;) hihi , men det försvinner snart :)

jag har dock inga planer inför kvällen men det är ju idol så något finns det att göra :)
ska åka och köpa fars dags present till pappsen med syrran sen också :P
får väl se vad det blir , det är ju så svårt att köpa presenter till killar och speciellt pappor :S
ngn som har ett bra förslag ?(a)


imorgon är det ju träning igen ;) mums ! kanske blir lite bastu efter träningen också ? det är ju aldrig fel :D

njut av helgen ! det ska jag göra iaf ;D pyssss

fotboll igen :D

igårkväll blev det träning på gymmet vilket resulterade i träningsvärk idag ! :P mycket skönt med träningsvärk faktiskt fast hoppas det tränas bort ikväll :P fotbollsträningarna börjar ju idag och vi ska nu träna tre gånger i veckan under försäsongen :D fast för mej och emma blir det fyra träningar i veckan eftersom vi ska träna på gymmet på tisdagar också ;) mums ! inför sommaren 09 säger jag bara :P hihi , då lär jag va vältränad (hoppas jag iaf) . är ju vältränad inför en ny säsong i div 4 också ! ;D sugen på fotboll är jag också :)

dagen idag har bestått av pluggande ,. håller ju på med ett arbete i hantverksorienteringen :P vi ska göra ett arbete om ett yrke , och jag har valt makeupartist och nu ska jag hitta historiken om det yrket också , och det är svårt! jag försökte mej ju på att baka förut också , skulle göra drömtårta eftersom jag tycker det är så gott ! men min drömtårta blev allt annat än god kan jag säga er :S den smakade smör ! usch och blä :S

nej nu blir det back to work ;) har som mål att bli klar med uppgiften några dagar innan den ska va inlämnad och då får jag nog fortsätta nu ;)

have a nice day ;)
love!

det gick finfint ! ;)

hellu ! imorse när jag vaknade var jag inte alls nervös som jag trodde att jag skulle vara :) jag gick upp och tittade mej i spegeln och övertygade mej själv om att det kmr gå bra och att det inte finns något som kan hända:) jag lyckades nog peppa mej själv för det gick faktiskt väldigt bra ! :D jag överlevde ! ;) som ni förstår så hatar jag att hålla föredrag för en grupp , det är som att kasta sig ut för ett stup och dö nästan (nej nu överdrev jag). men det enda man kan göra är att intala sig själv att det kommer gå jättebra och att det bara är du själv som märker om du missar något eller säger fel . så vad kan hända ? nej , inget och om det gör det så överlever du ! :P

dagen fortsatte iaf bra , och det slutade med att hela klassen + susanne satt och tittade på youtube klipp på svenskalektionen :) ganska gytt ! slutade tidigt också, halv två ! så nu har man tid på sig hemma och jag har inget skolarbete att göra idag , wiho ! blir kanske att åka till gymmet och träna lite , det är ju ändå tjejkväll där så varför inte ?
och imorgon är vi lediga igen ;) eller lediga och lediga , vi ska ha hemarbete och jag lovar er jag ska verkligen plugga hela dagen imorn så att jag blir klar med det här arbetet innan nästa vecka så att jag slipper ha så mycket hängandes över mej :)


nej jag får dra mej nu ,
pussis!

skola igen :)

idag är det första dagen efter lovet och dagen började inte så bra .. hade ju glömt att byta lapp på busskortet så den sura busschauffören tvingade mej att betala för att jag skulle få åka med och då blev jag sur :( fast resten av dagen fixade det sig :) första lektionen idag var idrott och då hade vi fritt val så då gick jag in i gymmet och tränade lite :P och såklart så hamnade ju stilarna i ett och samma rum och då blev det inte mycket träning längre , ha ! det blv tillslut så att vi hamnade i en ring på golvet och satt och pratade istället , hihi :) men vi hade ju faktiskt inte sett varandra på en vecka så det behövdes :D

efter idrotten åkte vi till skolan , ( slapp betala , haha ) hade världens längsta matrast och då spelade vi kort , SKRÄLL!! sen efter det hade vi yrkesämnen och rullade hår på spolar och efter det toperade vi håret och gjorde en frisyr av det :) det gick väl ganska bra att rulla håret , för det va ju lätt men toperingen blir aldrig bra för mej :( ujujuj, måste träna på det !

efter skolan så blev det en liten kort promenad eftersom jag inte fick gå in i huset när vi hade visning , men när jag väl fick gå in så satte jag mej framför datorn och fixade lite med powerpointpresentationen och sedan ställde jag mej framför spegeln och övade på min muntliga presentation och det känns ganska bra nu ,. fast jag kommer nog va bajsnervös imorn ändå :S


nej nu ska jag dra mej och äta något ! ska dansa ikväll också :)
men sköt om er  , pussss !


uppdatering :)

hejsan !

blev ingen uppdatering efter föreningsfesten i lördags tyvärr .. hade för mycket att göra och så krånglade datorn :P så då får jag berätta lite idag istället :) det började med lite "förfest" (om man kan kalla det så) hemma hos mej .. vi satt några tjejer hemma hos mej och pratade :) och klockan sju så drog vi oss bort mot folkets hus där det bjöds på mat och efter det var det prisutdelning , eftersom det va fotbollsavslutning också :) jag fick ju faktiskt ett pris, träningspriset närmare bestämt :D för att jag hade tränat bäst under hela året och även varit med på flest matcher :) mycket duktigt av mej (Y)

senare på kvällen så kom det en trubadur och började spela för oss och då var det bara att börja släppa loss ;) hehe . jag hade det jättekul kan jag lova er , synd bara att inte alla andra hade lika kul .. men det blir ju så roligt som man gör det ? :) måste tacka dom som arrangerade festen ! ;D det blev riktigt lyckat :) och sist men inte minst så måste jag bara säga tack till alla underbara brudar i Slottsbrons IF dam ! <3 ni är bäst !



jag och mitt pris ! ;D





RSS 2.0